| Cine ai fost intr-o viata anterioara | |
|
+9Rallu .allii. vampire of love Mona™ Renesmee Voltura Yumi Zummy ZuZa_Roxa 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 5:48 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 6:08 am | |
| ehei , eu am fost cleopatra :tutancamon: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 6:35 am | |
| Eu o am fost o dansatoare care a murit ingropata de vie De ce , eu ??????? ..... ?????? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 6:36 am | |
| he he he eu am fost singura faraonita :i7i7i: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 6:40 am | |
| tu , macar ai murit ca tia venit timpul , dar ce de vie??? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 6:45 am | |
| ba nu-i adevarat , eu am fost muscata din cauza mea de un sarpe , adica am vazut filmul si cel putin asa stiu ca a murit cleopatra . Deci eram in mijlocul invaziei , eram atacata , tronul era pe cale sa-mi fie luat iar eu , impreuna cu cele doua servitoare ale mele , eram in sala mare a palatului sau ce-o fi fost ala . Acei barbari se pregateau sa patrunda inauntru si eu , nevrand sa renunt la tron am luat un sarpe si l-am dus l gatul meu . M-a muscat si usor , constieta , m-am lasat pe spate si mi-am incrucisat mainile la piept , acele maini tineau cele doua sceptre . Apoi servitoarele mele s-au omorat si ele si s-au pus in lateralele capului meu .
Deci roxisot , am murit sinucisa , de moarte invaziala :tgdgt: | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 2:23 pm | |
| eu am fost un bucatar albicios din portugalia :)) ma vedeti pe mine cu burta ditamai, facand o pizza? :)) | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Sam Aug 27, 2011 10:25 pm | |
| e`o stiu :lol!: adica pizza poate o sa faci , dar cu burta ditamai.... nu te vad asa :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Aug 28, 2011 2:04 am | |
| Chiar nu stiam nu am urmarit filmul , dar uau teai sinucis :affraid: si ... ai venit sa te razbuni ??? Si draga mea Yumi nici eu nu imi pot imagina pe tine cu burta ditamai in momentul de fata , ar fi prea ciudat . | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Aug 28, 2011 2:20 am | |
| Rezultatul tau: Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.
Ai obtinut acelasi rezultat ca 14% din utilizatorii care au facut acest test
Eeee.... eu cu baraba lunga si vorbind cu subanteles :)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Aug 28, 2011 2:22 am | |
| Eee Voltura , viata buna | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Aug 28, 2011 2:24 am | |
| Viata nu este un obiect pe care-l putem simti , viata este un sentiment de care nu ne putem desparti. Acum imi mangai baraba lunga si imi redescopar trecutul filozofic si poetic. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Aug 28, 2011 4:08 am | |
| mda , vezi sa nu uiti sa te barbieresti :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Aug 28, 2011 4:28 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Joi Sept 01, 2011 8:06 am | |
| Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie.
Hmm , interesant . Intr`un alt test imi spunea ca am fost o femeie ce a trait in Africa de Sud , ma pricepeam la vraji si in plus eram si scriitoare . :)) | |
|
| |
Mona™ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 41 Puncte : 46 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Joi Sept 01, 2011 11:03 am | |
| Rezultatul tau: Ai fost filosof. Ai trait in Egipt si ai murit de batranete.Tare test! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Joi Sept 01, 2011 1:08 pm | |
| Super tare daca ai murit de batranete :)) eu am murit de nu stiu ce boala... :|: Happy end :=): | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Dum Sept 04, 2011 7:53 am | |
| Daaa , si eu am fost ingropata de vieee ... :-ss :)) Precum Emma Ai :-" [ Fata Iadului ] . Cine stie , poate chiar Emma Ai am devenit mai tarziu B-) =))) .. [ glumesc ]
Tin minte ca ma uitam pe net acum ceva zile la horoscoape .. si fara sa vreau am dat peste nu stiu ce gen de horoscop in care iti spunea si cum vei murii .. si la mine scria ca o sa fiu ucisa de o fiara cu 4 picioare / labe . x_x
Si faza interesanta e ca eu stau si la munte vara .. =)) Dar vecina mea mi`a spus ca de cand locuieste ea acolo n`a vazut niciun urs [ locuim in inima muntelui ... ] . Eh , cum mi`o fi soarta . :lol!: Oricum eu cu vara`mea planuim ca dupa ce luam BAC`ul sa plecam depaaarte , departe .. asa ca daca nu mor pana atunci o sa fie bine . =))) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Lun Sept 05, 2011 12:16 am | |
| Vreau si eu sa plec departeee ...... sa cunosc muulti oameni si sa ma distrez . | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| |
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Lun Sept 05, 2011 1:01 am | |
| Stiu , calatorie in jurul lumii Yumi daca vrei te luam si pe tine si pe Zummysor !? Cu cat suntem mai multi cu atat mai bine . | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Mar Sept 06, 2011 6:40 am | |
| Da , da ! :lol!: Romanii invadeaza lumea ! :))
| |
|
| |
vampire of love Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Mier Sept 07, 2011 12:00 am | |
| Ai fost o dansatoare roscata. Ai trait in Tibet si ai murit pentru ca ai fost ingropata de vie. acuma imi doresc sa nu-mi fi aflat trecutul :shock: dar sincer nu ma sperie asa de tare dar nu prea as vrea sa mi se intample asta ;) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara Mier Sept 07, 2011 4:02 am | |
| Si eu am fost o alta dansatoare roscata care traia in Tibet si a fost ingropata de vie .. :)) Vampire of love , poate in viata anterioara am fost prietene ! Sau .. gemene ! :)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine ai fost intr-o viata anterioara | |
| |
|
| |
| Cine ai fost intr-o viata anterioara | |
|