| Viata anterioara , reincarnarea si karma | |
|
+11Klau Elyy Invader Lamu AleKidd Đąŋģęŗ • Suzi .allii. Voltura Renesmee Zummy ZuZa_Roxa 15 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mar Sept 06, 2011 4:28 am | |
| [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link] ---) Click | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mar Sept 06, 2011 4:38 am | |
| Povestea vietii tale anterioare:
Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Centrul Rusiei in jurul anului 1475. Ocupatia ta a fost aceea de Luptator, Vanator, Haitas, Organizator de ritualuri.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Ai fost un ateu, o persoana foarte practica, materialista fara preocupari spirituale. In viata aceasta, lectia ta este una a credintei. Va trebui sa inveti ca exista forte mai presus de vointa omului. Dedica-ti viata ajutarii aproapelui. Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Ai o lectie importanta de invatat. Trebuie sa renunti la posesivitate si gelozie, sa dovedesti ca stapanesti pasiunile. Vei descoperi ca increderea in celalalt este singurul drum care duce catre impacarea cu sinele. :lol!: :lol!: :lol!:
Ultima editare efectuata de catre Vampire Roxa in Mar Sept 06, 2011 4:40 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mar Sept 06, 2011 4:39 am | |
| Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Portugalia in jurul anului 400.
Ocupatia ta a fost aceea de Bijutier sau Ceasornicar. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
O persoana foarte curioasa din fire. Ti-a placut sa mergi pana in esenta lucrurilor. Talent pentru drama si reale abilitati actoricesti. Ai avut prieteni devotati; cativa dintre acestia fiindu-ti si acum alaturi, poate chiar printre membrii familiei. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Lumea este plina de oameni, nefericiti, bolnavi si singuri; ar trebui sa incerci sa faci si tu ceva pentru ei. Gandeste-te ca si ei au dreptul la fericire.
bun si KARMA :tgdgt: vreau sa vad cat de rea sunt :shock: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mar Sept 06, 2011 4:44 am | |
| Imi pare rau dar asta este , asa e titlul si acolo ; desi nici eu nu inteleg de ce lau scris degeaba :suspect: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mar Sept 06, 2011 6:29 am | |
Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Africa de Sud in jurul anului 1575.
Ocupatia ta a fost aceea de Scriitor, Dramaturg sau Organizator de ritualuri. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
O persoana sincera, poate fara prea multa diplomatie; fapt care ti-a adus foarte multi dusmani. Ai fost respectat, dar nu si iubit. Se prea poate sa fi fost victima unor tradari. Acum acei oameni sunt cei care apeleaza la tine. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Ai o karma de studiu. Trebuie sa inveti, sa te educi pentru a putea evolua atat spiritual cat si social. Invata sa profiti de oportunitati.
Interesant .. :)) | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mier Sept 07, 2011 2:07 am | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Franta in jurul anului 1825.
Ocupatia ta a fost aceea de Artist, Magician sau Ghicitor. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Fire boema, personalitate misterioasa, capabil de a intelege natura lucrurilor, este posibil sa fi fost astrolog sau un initiat. Ai fost insa atras de partea intunecata a lucrurilor. Este posibil ca in aceasta viata sa fii nevoit sa inveti lectia iubirii. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Misiunea ta este sa inveti, sa termini acum ceea ce ai inceput in viata anterioara. Dezvolta-ti calitatile si invata sa iesi in fata, sa te faci remarcat. Este timpul!
Cata dreptate are , sunt o artista cu ganduri intunecate :)) | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mier Sept 07, 2011 5:03 am | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Sudul Noii Zeelande in jurul anului 775.
Ocupatia ta a fost aceea de Scriitor, Dramaturg sau Organizator de ritualuri.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Ai avut mintea unui om de stiinta, sceptic si in permanenta in cautare de noi explicatii. Cei apropiati nu te-au inteles si nu te-au incurajat. Se poate sa te fi ratat din cauza situatiei economice precare. In aceasta viata trebuie sa duci la bun sfarsit o misiune inceputa de atunci. Cauta sa afli care este.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Magia este pretutindeni, de la lucrul cel mai neinsemnat pana in cel mai important. Misiunea ta este aceea de a intelege si de a cerceta forta care anima toate lucrurile, vizibile si invizibile. Esti un magician. Foloseste-te de calitatile tale pentru a face bine si pentru a evolua!
Tare ! Sunt magician :D . | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mier Sept 07, 2011 5:50 am | |
| UAU cate personalitati :P | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Vin Sept 09, 2011 4:45 am | |
| | |
|
| |
Suzi Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 15 Puncte : 21 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Joi Oct 27, 2011 8:36 am | |
Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Siberia in jurul anului 1450.
Ocupatia ta a fost aceea de Chimist, Alchimist sau Preparator de otravuri. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Ai fost un ateu, o persoana foarte practica, materialista fara preocupari spirituale. In viata aceasta, lectia ta este una a credintei. Va trebui sa inveti ca exista forte mai presus de vointa omului. Dedica-ti viata ajutarii aproapelui. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Ar trebui sa afli care sunt talentele tale si sa incerci sa le dezvolti. Invata sa canalizezi energia catre un scop. Evita imprastierea si consumul energetic exagerat. | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Joi Oct 27, 2011 8:40 am | |
Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Romania in jurul anului 1875. Ocupatia ta a fost aceea de Cartograf, Astronom sau Astrolog.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Va trebui sa crezi in inspiratie si in intuitie. Cultiva mai mult optimismul si dragostea. Lectia ta este aceea de a afla ce anume trebuie sa faci ca sa devii o persoana implinita.
Doar eu fusai inainte prin Romania? Ce urat. Oricun, tipii aveau dreptate, sunt/eram/voi fi ciudata intodeauna. Si neh, nu o sa cultiv optimism si dragoste, e mai frumos fara ;> | |
|
| |
AleKidd Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 79 Puncte : 88 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mier Dec 07, 2011 12:06 pm | |
| Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Arabia Saudita in jurul anului 600.
Ocupatia ta a fost aceea de Pastor, Crescator de vite sau Fermier. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Tipul revolutionar. Ai inspirat schimbari in toate domeniile in care ai activat - politica, afaceri, religie si in problemele casnice. S-ar putea sa fi fost un lider Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Trebuie sa inveti onestitatea si sa crezi ca exista puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie sa fie interesul tau prioritar. | |
|
| |
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mar Dec 13, 2011 12:47 pm | |
| Se pare ca ai fost femeie in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Vestul Australiei in jurul anului 1575.
Ocupatia ta a fost aceea de Marinar, Pantofar sau Croitor. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
O persoana foarte curioasa din fire. Ti-a placut sa mergi pana in esenta lucrurilor. Talent pentru drama si reale abilitati actoricesti. Ai avut prieteni devotati; cativa dintre acestia fiindu-ti si acum alaturi, poate chiar printre membrii familiei. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Trebuie sa inveti lectia credintei, sa descoperi care este rolul acelei conexiuni invizibile care-l leaga pe om de divinitate. | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mier Dec 14, 2011 1:27 am | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Sudan in jurul anului 1700. Ocupatia ta a fost aceea de Dresor, Circar sau Spion.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Trebuie sa ii ajuti pe ceilalti sa avanseze. Mediul si problemele poluarii nu ar trebui sa te lase rece. Invata sa ierti si sa intelegi ca acesta este primul pas catre armonie.
aoloo am fost barbat =)) | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Mier Dec 14, 2011 4:46 am | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Egipt in jurul anului 1425.
Ocupatia ta a fost aceea de Constructor de case, temple sau Gradinar. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
O persoana sincera, poate fara prea multa diplomatie; fapt care ti-a adus foarte multi dusmani. Ai fost respectat, dar nu si iubit. Se prea poate sa fi fost victima unor tradari. Acum acei oameni sunt cei care apeleaza la tine. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Trebuie sa inveti sa combati violenta in toate formele sale si sa-i determini pe ceilalti sa faca la fel. Ai sa descoperi ca dragostea si toleranta sunt singurele remedii universale, dar si ca regulile sunt necesare.
WoW!! Egipt!! Iubesc Egiptul.. hmm.. Barbat.. Super.. | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Vin Dec 30, 2011 1:38 pm | |
| Povestea vietii tale anterioare: Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin America Sud-Vest in jurul anului 775. Ocupatia ta a fost aceea de Cartograf, Astronom sau Astrolog.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara: Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata: Misiunea ta este aceea de a te implica in toate problemele lumii, de a incerca sa o faci mai frumoasa. Zambeste cu convingerea ca dragostea este singura in stare sa repare ceea ce rautatea distruge! | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Joi Ian 05, 2012 1:26 am | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara.
Te-ai nascut si ai trait undeva prin Nordul Americii Latine in jurul anului 1150.
Ocupatia ta a fost aceea de dansator, cantaret sau actor.
Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Ai avut mintea unui om de stiinta, sceptic si in permanenta in cautare de noi explicatii. Cei apropiati nu te-au inteles si nu te-au incurajat. Se poate sa te fi ratat din cauza situatiei economice precare. In aceasta viata trebuie sa duci la bun sfarsit o misiune inceputa de atunci. Cauta sa afli care este.
Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Ai o karma de studiu. Trebuie sa inveti, sa te educi pentru a putea evolua atat spiritual cat si social. Invata sa profiti de oportunitati. | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Joi Apr 05, 2012 10:10 pm | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin Nordul Japoniei in jurul anului 1600.
Ocupatia ta a fost aceea de Bijutier sau Ceasornicar. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Te-a atras in permanenta noutatea, muzica, bucataria. Acum iti place foarte mult sa gatesti si sa calatoresti. Ai adesea sentimentul de Deja Vu Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Lectia ta este aceea de a invata discretia si moderatia si apoi, sa-i inveti si pe ceilalti acelasi lucru. Viata ta va fi mai fericita daca vei renunta la toate gandurile negative. | |
|
| |
mrs_adler Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 17 Puncte : 24 Reputatie : 3 Varsta : 33
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma Vin Apr 06, 2012 4:50 am | |
| Se pare ca ai fost barbat in viata anterioara. Te-ai nascut si ai trait undeva prin America Sud-Vest in jurul anului 800.
Ocupatia ta a fost aceea de Cartograf, Astronom sau Astrolog. Ce fel de om ai fost in viata anterioara:
Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata. Ce trebuie sa faci in aceasta viata:
Misiunea ta este aceea de a te implica in toate problemele lumii, de a incerca sa o faci mai frumoasa. Zambeste cu convingerea ca dragostea este singura in stare sa repare ceea ce rautatea distruge! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata anterioara , reincarnarea si karma | |
| |
|
| |
| Viata anterioara , reincarnarea si karma | |
|