Subiect: Dedicaţie Muzicală. Vin Sept 09, 2011 8:31 am
Suntem într-un topic de muzică şi filme, cu toate că aş considera că ar fi bine să împărţim în touă acest topic. În fin` nu fac eu legea pe aici, doar am spus. Nu asta contează. Şi fiindcă se încadrează şi muzica aici, m-am găndit să avem şi noi un thread de genul.
Cred că ştiţi cum vine nu ? Dacă nu vă explic: aici veniţi cu dedicaţiile (link-ul de la cântec/ce) pentru personele iubite din forum, sau persoanele cărora doriţi să le dedicaţi ceva. Şi desigur trebuie să fie pe forumul nostru.
Acest cântec vi-l dedic vouă, membrilor de pe W-LAS. Ne caracterizează pe toţi şi mai ales situl.
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Mar Sept 13, 2011 9:24 am
Merci draga mea Zummysor pentru dedicatie chiar e super melodia , imediat ce voi gasi o melodie super tio voi dedica pentru cel mai activ user W-las si pentru ca esti o persoana de treaba si buna . P.S : Nu ma credeti lingusitoare . Edit : Pt Zummysor CELIA feat KAYE STYLES - IS IT LOVE
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Lun Oct 03, 2011 12:23 am
Pai eu dedic aceasta melodie pentru noul nostru critic Diz . Sper sati placa . Dan Balan -Fredom
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Mar Oct 04, 2011 5:52 am
Hey eoxisor . iubita mea nebuna *vb de iubita nu luati in seama asta :)) nu o insel pe thunder* asa deci .... aa.... nebuno sper sa-ti placa piesa asta