Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Dum Oct 16, 2011 6:44 am
woooaaiii va multumesc feteleee elyy stii ca-mi place doar o ascultam la 10 ani =]] psycho . faina poza si melodia ii pe masura =]] daca nu ma insel aia e de fapt niky minaj ? in fine . faina mel =]]
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Sam Noi 05, 2011 1:01 am
ok :ffy: merci dizulica
asta-i pentru scumpa mea sotie ->> geizisor sper sa-ti placa ^^ for my little child ->> Renesmee & .allii. pentru iubita mea prietena ->>Roxa RXN pentru ca arata interes fata de forum si pentru ca-i cea mai tare ->>Diz` pentru ca a inceput sa fie activa si are talent la desen ^^ ->> mitzumy pentru ca nu ai uitat de forum si esti activa ->> Elyy pentru ca-mi este prietena - słĢ๓ ♀₣ Ħعℓℓ pentru cea mai mare iubitoare de YAOI ->> :pollinate:
sper ca v-au placut melodiile :solsikke:
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7Varsta : 27
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Sam Noi 05, 2011 1:41 am
:aww: Iiiiii!!! Frumos, frumos.. :aww: Sau mai bine spus frumosi!! Multumesc pentru dedicatie!!
EDIT : mitzumy te rog nu doar multimii . pune si o dedicatie . pentru ca topicul nu este de multumiri . este de dedicatii muzicale . asa ca te rog ca de acum incolo sa respecti fiecare subiect
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Sam Noi 05, 2011 3:04 am
Mersi Zumma este foarte frumoasa melodia
Acum randul meu , deci dedic cantecul asta pentru preiubita noastra prietena , adim , colega , Zumma Meduza Hachico Cocaine Gheto Electro (sper ca nu am uitat nimic) , a da Andra
Zummy QueenBee
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Sam Noi 05, 2011 3:08 am
ai uitat multe nume . ca sa veziu evolutia mea primul nume a fost : ebiea apoi zummy, dupa medusa , hachiko , toxic, andixu' ANX , piticot , dev , jinx , crazy.dix , zummy . cocaine .Gheto Electro , Voodoo DoLL
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Dum Noi 13, 2011 8:28 am
Dedic aceasta melodie lui zummy deoarece mi-a facut avatarul si semnatura si pentru ca este un bun admin Melodia este --> Meena K - Everybody on the floor
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22Varsta : 14
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Dum Noi 13, 2011 10:28 am
Zummy sti cat te iubesc? Da zummy sti cat? Felul cu mi-e numele... videoul. Te iubesc din toata inima, deci!
Subiect: Re: Dedicaţie Muzicală. Mier Noi 16, 2011 1:04 pm
Multsumim, Psycho ;x Asa, cum eu sunt extrem de egoist [mint, stiu], imi dedic melodia Helpless when she smiles. Asa, voua va dedic melodia All around me, nu se putea altfel.