| Pentru ea... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Pentru ea... Dum Sept 25, 2011 2:38 am | |
| Am sa sparg eu ghiata pe aici. E prima mea poezie si nu ma prea pricep deci va rog sa nu ma luati prea tare.
Pentru ea...
Lasa lacrima ce curge, Fa-o sa se uste! Vreau sa te vad radand, Nicidecum trista, suspinand! Chipul tau trist Nu mai are rost Acum e prea tarziu sa regreti Si trebuie sa accepti Tristul adevar ca te-a ranit Totul s-a acrit.... Tot acel peisaj se duce. Nu mai sta ca pe ace Ce se infig tot mai tare in spate Si nu te lasa impace Uita-l! stii ca nu e el pentru tine, e pentru ea? Ei vor fii fericiti si tu vei plange amp*lea Ce rost are? Acele clipe dulci au devenit din nou amare Viata trebuie sa mearga inainte! Si cand el te va vrea inapoi, lasa-l sa se agite Nu uita ca el a acrit toul Nu ii mai vad rostul Sa ii mai dai o sansa Poate te apasa Pe inima acel sentiment El e constient Ca te-a pierdut atunci cand sa dus cu alta Tu l-ai uitat el oare va accepta? Il va durea inima ca te-a pierdut Dar cand a facut ce a facut a stiut Si acum tu esti libera Nu iti pasa de parerea altora Esti doar tu! Nu vei mai face o alta greseala ca aceea Se va uita si ea Aceea persoana ce a distrus relatia ta Aceea persoana, prietena.. Prietena ta, ce acum isi plange greseala Dar nu va mai fii la fel, ai alti prietenii, alt iubit Ce a fost in trecut ai uitat, si trebuie sa admit Ai fost puternica, si vei fii... Prietena mea ce a suferit
| |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Pentru ea... Vin Sept 30, 2011 1:13 pm | |
| Dar nu va mai fii la fel, ai alti prietenii, alt iubit Ce a fost in trecut ai uitat, si trebuie sa admit Ai fost puternica, si vei fii... Prietena mea ce a suferit
Partea mea preferata ! Frumoasa poezia, ai talent. :* M`a amuzat faza cu amp*lea . =)) Si parca e putin iritant sa spui de doua ori " acrit " :D . Imi dau doar cu parerea, sper sa nu te superi.. Plus ca nu am experienta in poezie asa ca daca gresesc nu mi`o lua in nume de rau. :lol!:
Te astept si cu alte poezii. Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
● Lene Moderator
| Subiect: Re: Pentru ea... Sam Oct 01, 2011 4:32 am | |
| Nu ma deranjeaza ca iti dai cu parerea, de asta am postat-o nu? Ma bucur ca iti place^^ Si nu cred ca voi mai scrie poezii deoarece nu am talent asa cum spui tu. Asta a fost pe o fractiune de moment, pentru o prietena ce a suferit. Nu e vocatia mea de a scrie poezii.. Prefer sa raman la ficuri unde nu trebuie sa fac rime. | |
|
| |
lee Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 45 Puncte : 49 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Pentru ea... Sam Noi 19, 2011 4:49 am | |
| Cum ti-am mai zis,e superba. Si Renesmee are dreptate,ai talent,chiar daca nu scrii prea des. Cand scrii faci ceva furmos :geek: | |
|
| |
Tsunade Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 9 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Pentru ea... Vin Dec 23, 2011 5:50 am | |
| frumoasa poezie chiar ai talent` bravo tu chiar te-ai straduit deci nu pot decat sa apreciez | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Pentru ea... Dum Dec 25, 2011 3:53 pm | |
| Titlul m-a atras foarte mult, din priam clipa ma vrut sa citesc. De al inceput mi-am dat seama ca va fi ceva incredibil, si a fost. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Pentru ea... Lun Feb 13, 2012 4:23 am | |
| Posteaza alte lucrari sau iti inchid topicul. | |
|
| |
● Lene Moderator
| Subiect: Re: Pentru ea... Lun Feb 13, 2012 4:31 am | |
| Idem si aici. E o poezie nu are continuare... So de ce sa inchizi topicul? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Pentru ea... Lun Feb 13, 2012 4:32 am | |
| nu am zis "posteaza nextul" am zis sa postezi alte lucrari. si daca nu postezi sta deschis degeaba. you understand? | |
|
| |
● Lene Moderator
| Subiect: Re: Pentru ea... Lun Feb 13, 2012 4:34 am | |
| :]] Cum vrei. Dar din punctul meu de vedere nu vad ce rost are sa il inchizi xD Dar e oke.. L-am inchis eu. xD Nu ma pricep la poezi so... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pentru ea... | |
| |
|
| |
| Pentru ea... | |
|