| Porecle pentru profesori | |
|
+3★♥Alexia Maria♥★ вüвü ๏ ̯͡๏ Sirius 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Porecle pentru profesori Joi Apr 26, 2012 5:26 am | |
| Poate ca la generala nu se practica, dar la liceu da. Si totusi, daca profii vostri au o porecla...de ce sa nu ne ziceti si noua? ^^ | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Joi Apr 26, 2012 9:11 am | |
| Sincer si la noi sau pus porecle la profesori , dar nu noi leam pus ci cei de la liceu ^^ Deci avem 2 profesori porecliti : - cel de geografie : ''Cobra'' =)) i se spune asa pentru ca uneori se mai enerveaza pe copii la ascultare,deoarece nu stiu nici cele mai simple lucruri si le mai paleste una dupa ceafa cand nu se asteapta :)) - cel de istorie : ''Tutankamon'' ^^'' - va dati seama :))
| |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Joi Mai 03, 2012 3:44 am | |
| Aw si noi avem porecle. Una din profele de engleza: Vipera, cand nu stim ceva se enerveaza si tipa~ Cea de religie: Ofilita, o cheama Ofelia. Aia de biologie: Unicornul sau Unicornul magic, are o alunita mare fix in mijlocul fruntii. Cea de Romana: Curcubeu, se imbraca foarte colorat~ De istorie si diriga: Molusca sau Molusca cu bereta~ | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Joi Mai 03, 2012 6:58 am | |
| Pai, la fostul nostru profesor de muzica i se spunea Florin Salam, iar pe doamna de istorie toti o numesc mumia verde din cauza unei intamplari de Halloween. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Joi Mai 03, 2012 1:25 pm | |
| Profa de roamana: Olgutza Produ de istorie: Monckey Profa de sport: Doamna profa Profu de chimie: Chieliuta | |
|
| |
mary97 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 66 Puncte : 73 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Vin Mai 04, 2012 11:50 am | |
| Cativa profesori au porecle la noi in scoala Profu de mate:burta verde pentru ca e gras si intr-o zi a venit cu o camasa verde Profa de romana:pitica pentru ca e pitica Profa de engleza:flamingo roz ca e inalta
| |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Sam Apr 12, 2014 1:14 am | |
| Profa de chimie e vierme de galbeaza . De ce ? Pentru ca azi se vopseste, maine vine la scoala si saptamana viitoare iar are parul alb prin mijlocul capului. | |
|
| |
5adistic Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 20 Puncte : 26 Reputatie : 0 Varsta : 24
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori Joi Ian 01, 2015 5:17 am | |
| Profa de mate: Gumița, deoarece într-o zi o colegă i-a lipit pe scaunul de la catedră o gumă și s-a așezat...ne-a predat toată ora la tablă, scria cu spatele la noi și noi nu am spus nimic, sparți de râs. A stat toată ora așa fără ca nimeni să îi zică ceva și când s-a sunat a plecat cu guma lipită de fund și așa i-a rămas porecla. Am râs la faza aia toată ziua. Diriginta: Țuți sau Țuțulina pentru că e fițoasă și pentru că toți din clasă o urâm.E primul an și ultimul care îl facem cu ea, acum doi ani am avut altă dirigintă și de aceea nu ne e dragă. Profa de engleză: Pisica. Noi fiind cea mai gălăgioasă clasă din școală, i-am dat porecla asta pentru că se sperie de noi când „vorbim” și face doi, trei pași înapoi. Sunt multe alte porecle și profesori porecliți dar astea îmi vin în minte acum. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Porecle pentru profesori | |
| |
|
| |
| Porecle pentru profesori | |
|