| Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Mar Sept 27, 2011 10:51 am | |
| Ma gandeam de ceva timp sa.ti deschid un topic, urandu'ti in el un Nyappy B'day enorm dat fiind faptul ca suntem nascute in aceasi zi, insa vad ca tu ai avut aceasta idee [sau ai pus.o in aplicare] prima ;> Oricum, draga mea ✗ Thunder ✗ iti urez o zi speciala, plina de implinire si satisfacere [asta ma duce cu gandul la yaoi] si sa vezi un spectal yaoi [ofc] dat in numele tau. Sa fii fericita alaturi de toti cei dragi, sa primesti a lot of presents si sa ai un tort cu fructe delicios [nu de alta, dar asa o sa fie si al meu]. Pe scurt, Nyappy b'day, sweetie ;x Nyappy sixteen, sweetie | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| |
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Mar Sept 27, 2011 1:21 pm | |
| Tatiii ! La multi aniii ! <33 Taticutul meu face 16 ani . Ca o fiica cuminte ce sunt doresc sa iti urez toate cele bune, sa ai parte numai de bucurii si sa fii iubit muult de mami. Sa faci bani multi [ nu de alta, da` de Craciun vreau ca Mosu` sa`mi cumpere un headphone :lol!: , jk`. ] si sa iei note mari, mari la scoala. Ps : Nu uita de tort, iummy ! Cu dragoste, Fiica`ta. :red: | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Mier Sept 28, 2011 3:28 am | |
| Perechea mea de yaoi XD La multi ani! Sa traiesti multe pentru a studia yaoiul! Si muuult yaoi! Tot ce vrei! Adica mult yaoi XD
Psycho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| |
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Joi Sept 29, 2011 1:10 am | |
| O clipa , cred ca am ramas in urma Cris , scuze pentru ca nu tiam spus la multi ani pana acum , dar am avut mai multi sarbatoriti asa ca am uitat , scuze :x Oricum La multi Ani sa ne traiesti , sa ai parte de tot ce este bine si de toate notele bune Multa sanatate si fericire La Multi Ani ! ! | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Vin Sept 30, 2011 2:03 am | |
| Awww Dizilica merci foarte mult, eşti o scumpă. Şi da aveam idea de a-ţi deschide de mult un thread pentru ziua ta. : )) Ţi-am luat-o inainte. oricum suntem născute în aceiaşi zi, deci era şi normal să fac asta. ; ) Fetelor vă mulţumesc foarte mult, la toate, pentru urări şi tot. : * : * Allii acea imagine mi-a plăcut enorm. Mersiii sin inimă. Vă iubesc pe toţi, mersii.
| |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Dum Oct 02, 2011 12:46 am | |
| Dat fiind faptul ca astazi este 2 octombrie, ziua ta [ziua noastra] voiam sa.ti mai ureaz inca o data un calduros La Multi Ani! impreuna cu toate urarile de bine, fericire si iubire care.mi trec prin minte. Sper sa ziua asta o sa fie speciala pentru tine [macar pentru una, nu?] si sper ca o sa ii ai alaturi pe cei dragi [lucru care la mine e cam imposibil for the moment, poate diseara o sa am si eu o persoana din familie langa mine]. Anyway, sa te distrezi si sa.ti indeplinesti fiece dorinta ;x Sweet sixteen. Nyappy b'day | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Dum Oct 02, 2011 6:10 am | |
| Asa cum spune Diz` . azi este ziua ta Asa ca inca odata iti urez un calduros La multi ani ! :love yiou: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Dum Oct 02, 2011 1:12 pm | |
| La multi ani, tatiii ! | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ Sam Noi 05, 2011 2:30 am | |
| Ok poi gata distractia =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ | |
| |
|
| |
| Nyappy B'day, ✗ Thunder ✗ | |
|