| Hellaw. ;] | |
|
+6Đąŋģęŗ • .allii. Zummy ZuZa_Roxa Psycho Himeji. 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 2:43 am | |
| M`naziua. Numele meu este Raluca. Am 12 ani si sunt verisoara lu' Psycho (iubita mea verisoara). Locuiesc in Mioveni (langa Pitesti daca nu ati auzit). Ador Yaoi-ul si am ramas impresionata de anime-ul Nana. Mi-am facut o impresie foarte buna despre acest forum si din povestirile lu' Yaoita de varamea. Sper sa ma inteleg bine cu toata lumea si sa-mi fac multi prieteni !
Ultima editare efectuata de catre Himeji. in Joi Apr 10, 2014 5:36 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 2:46 am | |
| Uhuuu ma lovely very. Iti facusi cont, ai? Yahooo cat m-am chinui sa te fac sa pricepi pe unde se pun chestiile, cum sa chinuit Zummy cu mine :)) Well bun venit pe w-las si distractie palcuta. Deja stiu totul despre tine si nu am ce sa te intreb. Distracite palcuta XD
Psycho XD | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 2:50 am | |
| | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 2:54 am | |
| Multumesc pentru primirea calduroasa | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 2:56 am | |
| Hey Ralitaaaaa !!!
Buna scumpa. in prumul rand iti multumesc ca ti-ai facut cont <33
in al doilea rand iti urez bun vnit pe forum dupa care iti spun ca si mie imi place yaoiul da` bine ca poate tu ai descoperit aceasta "arta" singura .pe cand eu am fost yaoizata :)) singura victima =)) daca te intrebi cine a facut asta ... este prea simplu . rezultatatul este egal cu Psycho :)) nimic mai simplu
intrebari nu prea am. adica nu sunt asa curioasa sa stiu multe despre tine . pentru ca o sa aflu pe parcurs :d inca odata bun venit ! iti urez distractie placuta si vreau sa fi activa
Luv`Ya | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 4:26 am | |
| hey `bita ! Intai de toate iti urez cel mai calduros ,,bun venit" pe w-las! Numele meu este alexandra dar poti sa imi spui alli ,ale, lexy etc.. Si mie imi place yaoi deci cred ca ne vom intelege bine :D Casi zummyca nu iti voi pune intrebari pentru ca sunt sigura ca ne vom cunoaste pe parcurs deci sper sa te distrezi si sa iti faci o multime de prieteni ! I kiss you sweety! | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 5:43 am | |
| Buh'bau Rallu si bine ai venit pe forum ;> Stii cine sunt, nu? Am avut cateva mici intalniri pe fb, poate asa stii cine sunt ;> Bun, voiam sa.ti urez un calduros bun venit pe forum si sper ca te vei distra si vei fi cat de activa poti ;> Nu am nicio intrebare, prefer sa te cunosc pe parcurs.
Zbye and see ya later. | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 8:43 am | |
| Eu o sa incerc sa va raspund tuturor. Sa incepem ... :)) *Da Diz' te cunosc, mi-am dat seama dupa nume ca esti tu. *.allii. Eu o sa-ti spun Lexy. Ma bucur ca si tie iti place yaoi-ul. *UatDa Fac ...Vai si tu esti victima scumpei mele verisoare. *RouXiss Dx. Da, inca un fan yaoi. Multumesc pentru urari ! Abia astept sa va cunosc pe toti.
Ultima editare efectuata de catre Himeji. in Joi Apr 10, 2014 5:38 am, editata de 1 ori | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 12:19 pm | |
| Hey, dear, mereu ajung cu intarzieze.. Cand zicea profa de romana ca sunt zapacita avea dreptate... Sa trecem la subiect. Bun venit pe forum. Sper sa te distrezi si sa iti faci multi multi prieteni [intre noi fie vorba varata` e nebuna rau O.o] Si mei imi place foarte mult animeul Nana si mor de ciuda cand il vad pe Takumi, l-asi lasa odata si odata chel..poate chiar mai chel decat Yasu, imi e foarte ciuda ca Hatchi nu a ramas cu Nobu..Si ca Nobu e un dobitoc ca nu a deschis atunci usa... In rest animeul e superb..era sa plang la el. Oricum Inca odata Bun venit, sweety. | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Dum Oct 02, 2011 1:11 pm | |
| Buna, Raluca ! Bine ai venit pe forumul nostru ! >:d<
Eu am cateva intrebari pentru tine : 1. Care este cuplul tau preferat din Naruto ? [ Yuri, Yaoi si .. " normal " ca sa`i zic asa xD ] 2. Culoarea preferata ? 3. Genul de muzica, trupa si melodia preferata ? :D
Moementan atat. Ne mai vedem . Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Lun Oct 03, 2011 8:58 am | |
| Renesmee am sa-ti raspund la intrebari:1.Yuri:SakuraXIno si TsunadeXShizune;Yaoi:NaruGaa 2.Nonculoare XD NEGRU :bounce: 3.J-Rock (Shinee~Lucifer,SUG~Nu ma pot hotari); Rock (Avenged Sevenfold~Dear God,So far away) Imi pare bine de cunostiinta słĢ๓ ♀₣ Ħعℓℓ si Renesmee. Multumesc pentru caldurosul ,,Bun venit" !
Ultima editare efectuata de catre Himeji. in Joi Apr 10, 2014 5:39 am, editata de 2 ori | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Lun Oct 03, 2011 10:18 am | |
| Da, foarte batrana!
Ultima editare efectuata de catre Himeji. in Joi Apr 10, 2014 5:39 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Mar Oct 04, 2011 11:27 pm | |
| Yo! :3 Bine ai venit. Şi eu, întârziata de mine... puteam veni mai devreme dar nu am putut. Deci acum fac cunoştinţă cu verişoara pertenerei mele de poveşti yaoi. Mouhahaha... >: ) Nice.
Sigur ai să-ţi faci mulţi prieteni şi sper să te simţi bine pe forumul nostru. Deasemenea mersi pentru comul la Heart&Soul - la desene. *hug*
Păi văd că-ţi place j-rock (am citit şi eu pe aici). Nu eşti singura. XD Şi vâd că şi yaoi-ul. Gata eşti una de a mea. XD SCuze că am uitat să mă prezint, po-ţi să-mi spui: Cri/Cris/Felina/Thunder... alege tu, cum vrei. : )) | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Mier Oct 05, 2011 8:55 am | |
| Hei Thunder. Multumesc pentru primire ! Nu ai pentru ce... comentariile la desene le-am scris pentru ca asa am crezut eu.
Ultima editare efectuata de catre Himeji. in Joi Apr 10, 2014 5:40 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Mona™ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 41 Puncte : 46 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Vin Oct 07, 2011 4:25 am | |
| Buna,bun venit la noi sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni ! | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Vin Oct 07, 2011 10:23 am | |
| Pai sa-ti raspund la intrebari : 1.Imi place sa ma uit la anime-uri, sa ma plimb, sa ies in oras cu prietenii, sa ascult muzica, sa ma uit la TV. 2.Da... Imi plac ficurile ! 3.Nu am un film preferat. Imi place Titanic, cele cu Norbit (traznite) si Transformers 4.Nu stiu. Nu consider ca am talent la scris ! 5.Nana, Death Note *Si multumesc pentru primire !
Ultima editare efectuata de catre Himeji. in Joi Apr 10, 2014 5:41 am, editata de 1 ori | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Vin Oct 07, 2011 11:02 am | |
| Thanks pentru raspunsuri :lol!:.
| |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Hellaw. ;] Vin Oct 07, 2011 11:14 pm | |
| Nu ai pentru ce. Mi-a facut placere ! Mai astept si alte intrebari de la voi. ;) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hellaw. ;] | |
| |
|
| |
| Hellaw. ;] | |
|