| Hellaw~ | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kami Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 55 Puncte : 64 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Hellaw~ Mier Apr 25, 2012 8:13 am | |
| Hi~ Ma numesc Loredana, dar as prefera sa mi se spuna Lory sau,si mai bine, Kami ^^ Am 14 ani si locuiesc in Italia de ceva timp -.-" Right now I'm fighting with an awful headache si nu prea am idee ce sa mai scriu...oh,well... Love: music, yaoi , verdele, dulciurile,guma de mestecat,ciresele,filmele de groaza si comediile. Sa nu uitam de anime si manga,Simon Curtis , sa desenez si sa cant ^^ Asta e tot ce pot sa imi amintesc acum ^^ Daca aveti dubii, intrebati anything~ Nice to meet ya all~ | |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: Hellaw~ Mier Apr 25, 2012 8:20 am | |
| Kaaaa...mi~chan~ Hello there, sweetie. as pune niste emoticoane dar din anumite motive nu merg. :)) Oricum, bun venit aici~ ^^ Sper sa te distrezi, sa-ti etalezi desenele alea geniale (foarte geniale) si sa respecti regulile. ^^ | |
|
| |
Kami Membru Forum
| Subiect: Re: Hellaw~ Mier Apr 25, 2012 8:24 am | |
| Sirius honneh~ *hugs* Multumesc de intampinare ^^ Voi respecta regulile si o sa continui sa ma laud ca stiu sa desenez :)) Just kidding~ See ya around~ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hellaw~ Mier Apr 25, 2012 10:34 am | |
| Hii sweety! Scuza-mi intarzierea dar nu am fost pe val =]] Bine ai venit pe aici, sper sa te distrezi si sa iti faci o groaza de prieteni :3 Iti urez! Happy posting si alea alea... Vechea poveste. O sa revin cu niste intrebari mai tarziu caci acum sunt RUPTA de oboseala... | |
|
| |
Kami Membru Forum
| Subiect: Re: Hellaw~ Mier Apr 25, 2012 11:02 am | |
| Thanks for the welcoming dear~ Yup!~ I'll definitely have fun here si sper sa imi fac prieteni ^^ Take your time cu intrebarile :)) Nu te grabi,ai tot timpul la dispozitie :)) See ya' around~ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hellaw~ Joi Apr 26, 2012 3:45 am | |
| Okay. Intrebarile alea promise de ceva timp=]] - Cum ai aflat de forum? - Ce parere ai de homosexualitate? - ÃÃÃ~ Ce materie preferi? Cam atat~ See ya! :3 | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Hellaw~ Joi Apr 26, 2012 5:43 am | |
| Aloha ^.^ Bine ai venit pe forum Sper sa te distrezi si sa-ti faci ceva prieteni >:D< Se pare ca esti sagetator ca mine ^.^ si daaa ador ciresele, imi place sa dansez si sa cant, imi plac comediile si filmele de groaza si ce-ai mai zis tu pe acolo :)) Intrebari .. sincer nu am.. Have fun here <3 Peace Ya` | |
|
| |
Maw Membru Forum
| Subiect: Re: Hellaw~ Joi Apr 26, 2012 11:36 pm | |
| Bine ai venit Lory , parca asa o chema pe fata aia blanda din Ce-i cu Andy . | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Hellaw~ Vin Apr 27, 2012 10:26 am | |
| Buna Lori ^^ bine ai pe forum , sper sa te distrezi si sa fi activa ^^ Intrebari :: Citesti manga ?? Ce anotimp preferi ?? Iti place sa citesti ?? | |
|
| |
Kami Membru Forum
| Subiect: Re: Hellaw~ Lun Apr 30, 2012 8:29 am | |
| @Timm' Cum ai aflat de forum? Uhm...all thanks to Sirius :X Ce parere ai de homosexualitate? Nu e o intrebare grea,dar nu prea imi gasesc cuvintele...Sa vedem: nu vad nimic gresit sau imoral in asta, fiindca nu este nimic gresit sa fii atras de o persoana de acelasi sex, tot 'atractie', 'dragoste' sau cum vrei sa o numesti este si aceea...asta e parerea mea... Ce materie preferi? Matematica si engleza :X
@Zummy & Katerine Multumesc de intampinare. Sper sa ne intelegem bine ^^ See ya~
@Anto Citesti manga ?? Yup~ Every single day ^.^ Ce anotimp preferi ?? Primavara :X Iti place sa citesti ?? Da,imi place mult sa citesc :) | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Hellaw~ Lun Apr 30, 2012 11:16 am | |
| Bun venit pe forum Kami,eu sunt Klaudia dar spune-mi Skittles daca vrei^^ Sper sa-ti placa aici si sa te intelegi bine cu toata lumea^.^ So... -Ce fel de guma iti place? -Care este desertul tau preferat? -Ce gen de muzica asculti? -Care a fost filmul tau preferat?De ce? Cam atat...happy posting si sedere placuta! <3 | |
|
| |
Kami Membru Forum
| Subiect: Re: Hellaw~ Lun Apr 30, 2012 10:24 pm | |
| Multumesc de intampinare Skittles~ ^.^ Ce fel de guma iti place? Nu am un tip de guma preferat. Dar ador cea de menta :X Care este desertul tau preferat? Uhm....ciocolata ^^ Ce gen de muzica asculti? Rock,pop-rock,rap,j-pop,k-pop,electronic etc etc...In loc sa-ti fac lista iti spun ca ascult orice [cu exceptia maneleor sau muzica populara] ~ Care a fost filmul tau preferat?De ce? Filmul meu preferat...geu de spus. Let's see....cred ca cel mai mult mi-a placut si inca imi place Titanic. Why? Imi place drama iar filmul a fost regizat magnific,actorii sunt superbi si asa mai departe :))
See ya~ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Hellaw~ | |
| |
|
| |
| Hellaw~ | |
|