| Salutare tuturor ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Salutare tuturor ! Joi Mai 26, 2011 11:14 pm | |
| Salut , ma numesc Alexandra , am 14 ani .. sunt din Craiova . :roll: Hmm , ce sa mai spun despre mine ? Paii .. Sunt " eu " si totodata opusul acelui " eu" . :twisted: Ca sa va fac sa intelegeti mai bine sunt o persoana foarte schimbatoare , nici eu nu stiu ce`mi place si ce nu , insa pot spune ca sunt SIGURA ca nu`mi plac sub nicio forma manelele , fitosii , baietii care se cred fenomenali , ciorbele si pilaful . :D Am ochii caprui , sunt bruneta ( am 1.58 .. DE CE ?? De ce sunt asa scunda ? :(( ) A , iar numele pe care mi l-am pus ( " Renesmee " ) este dintr`o carte care pe mine m`a fascinat ! Este vorba de Breaking Dawn , a patra parte din volumul " Twilight " , dupa care s`a facut faimosul film " Twilight " . :D Se pare ca Bella se casatoreste cu Edward si fac impreuna o fetita careia ii pun numele acesta , Renesmee . :roll: Eh , cred ca e destul . Pot spune ca am momente cand sunt taaaare vorbareata :oops: . Sper sa devenim cu totii prieteni si sper ca nu v`am plictisit ( atat de tare ) cu prezentarea mea . :)) Va pup , la revedere ! :*:* | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Vin Mai 27, 2011 1:22 am | |
| Deci... din moment ce ai zis ca te fascineaza Saga Twilight , ai devenit prietena mea cea mai buna!!! Bun venit aici !!! si... sa stii ,cartiile Twilight sunt mult mai bune... | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Vin Mai 27, 2011 3:07 am | |
| heii bun venit draga si :"> esti olteanca de-a mea :twisted: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Dum Iul 03, 2011 4:17 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Mar Iul 05, 2011 3:54 am | |
| sigur sunteti prietene ca doar sunteti fete , tot oameni si daaang ce iese o prietenie :P ( cred ) depinde si de caractere dar va impacati voi :D aa si renesmico cand pui ficul ala ca te zvant | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Mar Iul 05, 2011 9:28 am | |
| Roxi , cu siguranta vom devenii prietene ! Si nu numai cu mine , ci cu toti cei de pe forum , deoarece sunt foarte de treaba fetele acestea ! A , si Zummy , ti`am zis . :P Momentan sade prin Notepad fic`ul , deoarece n`am idei ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Mier Iul 06, 2011 10:48 am | |
| Look at me! Nu ti-am dat nici un com pana acum la "prezinta-te" :bounce: i'm so bad! kill me! :( Well, my dear (am o problema cu engleza. ciocolata la bord. aveti grija :twisted: ) I love you ca si pe ceilalti de-aici! :D Renesmee... mi se parea mie cunoscut de undeva : )) eu nu am citit a patra carte twilight. n-am avut cand ca diriga mea ( profa de rom) ne pune sa cititm carti diferite alese de ea, in fiecare saptamana :pale: . Acum ca tot te-ai "spovedit" tu de unde ti-ai ales numele, s-o fac si eu ca-m uitat s-o fac la mine :D :oops: :face: Cred ca va mai amintiti din copilarie un desen animat "Ami Yumi". Este vorba despre doua fete care isi fac o formatie formata numai din ele. Ami era cea vesel imbracata si Yumi era mai emo imbracata. Am vrut s-o iau pe Ami insa pe un alt site era luat deja asa ca am ales Yumi. :D Am cautat pe net acest nume si mi-a aparut o fotomodela (cred ca asa se scrie) cu acest nume, din japonia. Atata timp cat era nume japonez era destul pentru mine, plus ca mie chiar imi place cum suna Yumi :D Gata m-am spovedit : )) Asa acum lucruri mai importante :!: Renesmee unde ti-e ficul? Acu imi venea sa spun ca la publicitatea aia de la nu stiu ce banca: "N-ai idei, avem opinii" : )) N-ai idei, intreaba pe altcineva pentru o mica sugestie dupa care tu o sa continui cu ideile care-ti vor veni. :farao: Problema rezolvata. :face: So let's see your fic :twisted: (ciocolata... :suspect: :pirat: ) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Mier Iul 06, 2011 8:39 pm | |
| I will kill you ! Sa`ti fie rusine ! Cum de nu mi`ai dat comm ?! [ glumesc . ] Lasa , ca te tin in viata ! In fond ai un copil si`un sot , nu ? :)) [ glumesc iar ! ] M`ai facut curioasa in legatura cu anime`ul asa ca am cautat frumusel pe google " Ami Yumi " . Din pacate nu l`am vazut cand eram mica . :( Nu imi aduc aminte .. In fine , am gasit o poza destul de amuzanta cu personajele din " Ami Yumi " imbracate in Naruto :)) : http://fc07.deviantart.net/fs20/f/2007/274/a/9/Hi_Hi_Puffy_Ami_Yumi_Cosplay_by_ShingLang.jpgSper sa mearga poza .. | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Joi Iul 07, 2011 1:09 am | |
| De fapt nu se numea "Ami Yumi". Mi-am reamintit. Era "Puffy AmiYumi". :D Vezi ai grija ca sotul meu te bate daca aduci vorba de el :twisted: Nu trebuie sa scrii neaparat in paranteza ca glumesti. Eu stiu deja asta Oricum poza e chiar amuzanta :lol!: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Vin Iul 08, 2011 12:40 pm | |
| Yumi? tu esti casatorita? Nu ma asteptam la asa ceva de la tine :P | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! Mar Iul 12, 2011 2:10 am | |
| sincer nici eu esti cumva gravida ? in a cata luna :affraid: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Salutare tuturor ! | |
| |
|
| |
| Salutare tuturor ! | |
|