★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Buna tuturor! Dum Iul 24, 2011 6:58 am | |
| Ma numesc Alexandra Claudia si am 14 ani pe 13 august. Sunt din Suceava, mai exact orasul Frasin. Sunt o persoana mai timida, sincera, linistita, pasnica, copilaroasa. Imi place sa calatoresc, sa citesc in special ficuri, sa cunosc noi persoane, sa dansez etc. Ador Tokio hotel, Nightwish, etc. Culoarea mea preferata este alb dar si albastru. Imi place Naruto foarte mult fiind preferatul meu, cel mai mult il ador pe Sasuke .Pe viitor mi as dori sa fiu ori doctorita ori parlamentara. Sunt o fire care se plictiseste nespus de repede. Sper sa mi fac multi prieteni. Puteti sa mi mai puneti voi intrebari. | |
|
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Buna tuturor! Dum Iul 24, 2011 7:09 am | |
| Ola iubita! :cheers: Ma bucur ca ai decis sa te inscrii si aici! :D O sa vezi ca o sa te distrezi! Eu iti spun un calduros Welcome to W-las. Intrebari pentru tine sincer nu prea am :face: Te pup si din nou "Bine ai venit!" :* | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Buna tuturor! Dum Iul 24, 2011 9:48 am | |
| bine ai venit pe forum sa te distrezi si sa-ti faci prieteni :lol!: | |
|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Buna tuturor! Lun Iul 25, 2011 4:49 am | |
| Buna , Alexandra ! Si eu ma numesc la fel . :lol!: Bun venit pe forum ! Spui ca te plictisesti repede , ei bine , atunci ai nimerit unde trebuie pentru ca aici chiar nu ai cum sa te plictisesti . :D Te asteptam cu fic`uri daca doresti sa scri / postezi . Mai vorbim , te pup ! :* | |
|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Buna tuturor! Mar Aug 16, 2011 7:31 am | |
| Buna Maria! :D Iti urez si din partea mea:BINE AI VENIT PE FORUM ! :lol!: . P.S: Sa te distrezi pe w-las:lol!: . | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Buna tuturor! Mier Aug 17, 2011 1:00 am | |
| of , inca unul care nu mai da semne de viata :suspect: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna tuturor! | |
| |
|