| Parerea ta despre forum | |
|
+22Kimera Dark Angel Diavola Fox. Sasuke ★♥Alexia Maria♥★ Freaky fred. Nevermind Roxy_Yumi ● Lene sakura chan Klau Bitza Otilia Gaara Psycho Elyy .allii. ZuZa_Roxa Đąŋģęŗ • Renesmee Zummy 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 9:21 am | |
| . Va place forumul ? Aveti nelamuriri ? Intrebari la care nu ati gasit raspuns ? Sugestii , Pareri ?
Aici va puteti spune parerea , opinia si nalamurirea . | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 10:34 am | |
| Imi place, insa sincera sa fiu ma cam deranjeaza faptul ca multi useri nu ( mai ) sunt activi.. Probabil veti spune acum " Tu vorbesti ?! ". Mda, e adevarat, am inteput sa intru cam rar.. dar scoala [ ma rog, liceu` ] e de vina. :( Nu spun ca userii ar trebuii sa intre zilnic, dar macar sa mai fie si ei activi din cand in cand, am aprecia asta.. Adica, ce naiba, avem 3 pagini la lista cu useri, insa in paginile 2-3 nu sunt useri care sa aibe mai mult de 4 mesaje postate.. Sper sa nu va supere commentul meu. V`am pupat ! :) :* }{Chu ~! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 10:47 am | |
| renesmee acum spun tu vorbesti ?! si nu in sensul ala . fata de 4 mesaje tu ai 714 . ia fa un calcul si spune cata diferenta este ? aud ? deci tu poti fi luata in categoria membrilor extraactivi . asta ma supara si pe mine multi mebrii inactivi . se inscriu si atat . sa fie acolo ca nu strica ... poi da . ce conteaza . ne facem si atat . chiar nu-mi place ce vad despre asta vorbeam si cu roxi pe mess am vazut forumuri depravate cu aspecte aiurea . dar bateau topurile cu membri si mesaje . si atunci frate . imi venea sa mor . poate ca nici acest forum nu arata asa bine dar fata de cele pe care le-am vazut este mult mai acceptabil
rene . sincer pe mine mai mult ma interesa parerea despre forum nu despre mebri inactivi . nu o spun cu rau . dar spune-mi cum ti se pare forumul . adica te rog sa completezi mesajul ^^ deci pe langa acel inconvenient puteai spune si ce-ti place la forum si ce nu | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 10:55 am | |
| Am inteles. :d Pai, sa vedem. Imi place mult aspectuctul forumului. :heart: Nu este un forum " prea pentru fete " , dar nici " prea pentru baieti ". Cred ca oricine se poate simti confortabil navigand pe`aici. Imi place si cum ai aranjat toate topicurile, este organizat bine. Hmm.. sa vedem. Ce`mi mai place. Pai : nu avem topicuri/subiecte plictisitoare sau fara sens facute.
Ce nu`mi place : Pai, aici n`am ce spune. :-? Totul este ok dupa parerea mea. :D Asa.. sper ca ti`am satisfacut placerile, Zummy. :)) Hai, te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 10:57 am | |
| merci rene . si ma bucur ca-ti place .eu una ma caznesc cat pot de mult sa-mi iasa ceva frumos demn de laude ^^ sper ca nu esti singura carei ii place acest forum | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 10:59 am | |
| Se vede ca te caznesti, si inca cat. ^^ Si sunt sigura ca toti cei de aici au o barere f. buna despre tine si despre cum " aranjezi " forumul ! | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 11:03 am | |
| nu stiu ce sa zic -_-" daca mie nu imi place . da`pai voua =[[ adica nu ca nu-mi place ..... da` nu inteleg motivul neintratrii membrilor sau neinregistrarii lor ..de ce nu sunt activi ... bun scoala ..... dar eu , tu ! noi nu avem scoala ? acum pe bune | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 11:22 am | |
| Mda.. probabil ca uita de forum, sau cine stie.. poate sunt ocupati cu propriile lor forumuri etc.. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 11:29 am | |
| ai dreptate dar eu una am conturi p toate forumurile posibile si imposibile . pe toate sunt la fel de activa si pe toate intru zilnic . eu cum intru si uit de nici unu` ? in fine .nu toti sunt ca mine ...... | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 11:43 am | |
| Mi`a placut ultima propozitie, mi`a placut enorm ! :)) Si sa stii ca ai dreptate. Dar probabil ca tu ai FOARTE mult timp liber din moment ce esti activa pe toate ! Eu sunt logata doar pe doua forumuri si sincer pe celalalt chiar intru rar deoarece am multa treaba.. :-< | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 12:16 pm | |
| da poate si asta cu timpul liber . dupa ce-mi fac temele invat si dupa "show time" =]] eu una invat foarte repede . imi intra in cap... ca viteza luminii | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 12:29 pm | |
| :)) Pff.. nu stiu tu, dar la mine e greu deoarece clasele a IXa si a Xa fac dupamiaza.. si deh, tre` sa ma culc devreme , sa scriu, sa`nvat si nu`mi prea mai ramane timp liber. :-< | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 12:36 pm | |
| adevarat . noi suntem de dimineata . dar gata . deja deviem de la subiect
alte pareri ? | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 12:54 pm | |
| Deci in concluzie nu obligam pe nimeni sa posteze zilnic, dar macar o data la doua saptamani, eu stiu... si la mai multe topicuri ! Deci asta am rezolvat`o , acum, alte pareri ? :)):)) | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Vin Oct 14, 2011 11:50 pm | |
| Va place forumul ? Yep, este interesant :-? Si cel mai mult imi place faptul ca acel SasuSaku a disparut ;x Inainte mi se parea un forum adresat in special acelui cuplu, respectiv animeului Naruto, insa acum mi'am schimbat parerea. Se vede ca asculti ce spui userii si faci o treaba buna ca admin, designer si toate cele. Meriti laude, caci eu pot sa fac orice forum [rpg sau normal] si mai mult de ... sa zicem 2-3 luni nu'mi sunt activi membrii, chiar deloc, insa aici, la tine, vad ca desi sunt putini cei care posteaza nu e inactiv. Aveti nelamuriri ? Intrebari la care nu ati gasit raspuns ? Nup, chiar deloc. In cele doua saptamani [cred ca atatea sunt de cand sunt membra] am ajuns sa cunosc chiar bine forumul si nu am nicio nelamurire. Sugestii , Pareri ? O mica sugestie daca tot zici ca te deranjeaza problema cu inactivitatea membrilor ... ai putea sa scrii o noua regula gen "Membrii care se inscriu pe forum si nu posteaza timp de 1 luna sunt stersi" si asa sa se intample si cu cei care au cateva mesaje, insa apoi nu mai posteaza. Well, e doar parerea mea, insa asa nu ai mai avea listele ocupate cu membrii inactivi.
Huh, cred ca atat am avut de spus. See ya later. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Sam Oct 15, 2011 12:37 am | |
| | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Sam Oct 15, 2011 3:49 am | |
| Mie imi place foarte mult acest forum :D Ador felul in care il aranjezi zummyca ! Dupa parerea mea totul este exact asa cum ar trebui sa fie ... Cat despre membrii inactivi sunt total de acord cu voi ! Adica de ce sa iti faci un cont pe care nu il folosesti ? Eu una incerc sa fiu cat pot de activa cu toate ca am scoala care imi ocupa foarte mult timp | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Sam Oct 15, 2011 6:01 am | |
| va multumesc pentru comenatrii :cheerpllz: Dizulica . merci de opinie .am o regula asemnatoare cu cea propusa de tine . deci nu o sa o pun din nou :D ma bucur ca-ti place infatisarea si sper ca vei mai poposi pe la noi :hey: Crazy Funny . iti multumesc ca esti un membru foarte activ si ma bucur ca nu ai renuntat la forum alli . stiu cum este cu scoala . multe ascultari . acum eu una ma pregatesc de noi teste . nu initiale ..... deja am terminat unele capitole -_-" fata de altii si tu esti un membru al forumului . unul activ . iti multumesc va multumesc mult fetele | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Sam Oct 15, 2011 12:06 pm | |
| - ¤ Zυмму ¤ a scris:
Dizulica . merci de opinie .am o regula asemnatoare cu cea propusa de tine . deci nu o sa o pun din nou :D ma bucur ca-ti place infatisarea si sper ca vei mai poposi pe la noi :hey:
Nu ai pentru ce :] Si voi mai poposii pe la voi, este interesant :-? Si datorita acestui forum [ma rog, al unui user, dar deh] am inceput sa vizionez un anime rlly funny de care auzisem si inainte, insa dupa acea descriere am inceput sa ma uit si am descoperit ca acum nu mi.l pot scoate din minte :]] orice fac, imi revin scenele din el in minte =]] | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Dum Oct 16, 2011 12:24 am | |
| atunci ma bucur | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Dum Oct 16, 2011 6:26 am | |
| hmm, deci am venit decurand aici si pot zice ca este un forum destul de frumos, cu timpul se va umple de utilizatori daca este intr-o continua miscare si restul, ii ia ceva timp unui forum pana devine foarte cunoscut, si imi place mult forumul, foarte amuzant pot spune adica: familiile, userii foarte perversi si plini de viata, yaoisti/yaoitele yuristi/yuristele, si restul, ce sa mai zic, un forum super :)
Ultima editare efectuata de catre Elyy in Dum Oct 16, 2011 6:33 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Dum Oct 16, 2011 6:28 am | |
| merci de parere elly . imi place mult argumentarea ^^ | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Dum Oct 16, 2011 7:54 am | |
| Acum ajung pe aici. Plake. Daca nu plakea mai stateam? A da stiu cu e rekgula contra mesingereasca dar nu pot scapa de plake. Ma bantuie la fiecare yaoi =)) Deci forumul imi place mult, este superb si cu useri politicosi si perversi (mai mult yo)
Psycho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum Dum Oct 16, 2011 7:56 am | |
| nu e o regula . dar sa nu vorbim chiar cuvant cu cuvant cum era sa spun acum " n` o regula . dar s nu vb cuv cu cuv " in fine altii vorbesc s mai rau dar na . ziceam doar ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Parerea ta despre forum | |
| |
|
| |
| Parerea ta despre forum | |
|