Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30Varsta : 26
Subiect: Re: Ce spune ceaiul preferat despre tine? Dum Oct 16, 2011 6:49 am
Rezultatul tau:
Esti o persoana draguta si foarte atenta. Bunul simt este una dintre calitatile tale. Iti place sa te porti frumos cu cei din jurul tau si astepti ca si ei sa se poarte la fel cu tine. Stii sa apreciezi un om bun si sa-l pastrezi langa tine.
Subiect: Re: Ce spune ceaiul preferat despre tine? Dum Oct 16, 2011 7:08 am
Rezultatul tau:
Esti o persoana sensibila si foarte iubitoare. Pui suflet in tot ceea ce faci si esti foarte usor de ranit. Oricat de putin ai avea, iti place sa imparti cu cei dragi. Adevarat
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171Varsta : 111
Subiect: Re: Ce spune ceaiul preferat despre tine? Dum Oct 16, 2011 7:11 am
Rezultatul tau: Esti o persoana energica, vesela si plina de viata. Optimismul nu te lasa sa te intristezi, iar voia buna aduna numai oameni placuti in jurul tau. Te tii de cuvant si esti sigur/a pe tine!
Subiect: Re: Ce spune ceaiul preferat despre tine? Dum Oct 16, 2011 11:07 pm
Rezultatul tau: Esti o persoana energica, vesela si plina de viata. Optimismul nu te lasa sa te intristezi, iar voia buna aduna numai oameni placuti in jurul tau. Te tii de cuvant si esti sigur/a pe tine!
It`s true ! :D
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
Subiect: Re: Ce spune ceaiul preferat despre tine? Mar Mar 20, 2012 7:57 am
Esti o persoana draguta si foarte atenta. Bunul simt este una dintre calitatile tale. Iti place sa te porti frumos cu cei din jurul tau si astepti ca si ei sa se poarte la fel cu tine. Stii sa apreciezi un om bun si sa-l pastrezi langa tine.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Ce spune ceaiul preferat despre tine?