☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Personajul preferat :>

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Đąŋģęŗ •
Membru Activ
Membru Activ
Đąŋģęŗ •

Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 580
Puncte Puncte : 701
Reputatie Reputatie : 29
Varsta : 29

Personajul preferat :> Empty
MesajSubiect: Personajul preferat :>   Personajul preferat :> Icon_minitimeDum Noi 27, 2011 10:35 am

Dupa cum spune si titlul topicului, care este personajul vostru preferat? In caz ca nu vi le amintiti o sa fac un scurt rezumat cu cele mai importante.

Misaki Ayuzawa - personajul principal al seriei, presedintele consiliului elevilor si in acelasi timp lucreza ca "servitoare" la cafeneaua Maid Latte.
Takumi Usui - este acel blond bad si cul care in timp ce pretinde ca vrea doar sa o tachineze, o protejeaza pe Misaki indiferent de situatie. Este adesea numit de bruneta "extraterestru pervers".
Yukimura Shōichirō - este vicepresedintele consiliului elevilor si este adesea confundat cu o fata; Usui chiar l'a sarutat :>
Hinata Shintani - este prietenul din copilarie al lui Misaki si este indragostit de ea. Mananca orice, oricand si ramane tot slab [cum indrazneste? o_O]
Naoya Shirakawa - blondul din "trioul idiotilor". Inainte sa fie cumintit de Misaki era poreclit "Demonul alb".
Ikuto Sarashina - este tipul caruia ii place sa deseneze si sa scrie :> al doilea membru din trio.
Ryūnosuke Kurosaki - al treilea membru al trioului. Un pervert innascut.
Kanō Sōtarō - alt tip cul, insa care e timid cu fetele. E cel care foloseste hipnoza si e tot timpul cu Yukimura [doar mie mi se pare ca erau un cuplu?]
Sakura - prietena naiva a lui Misaki, se indragosteste prea repede de oricine.
Shizuko - prietena tacuta a lui Misaki; cea care poarta ochelari si e ciudata o.o
Satsuki - sefa cafenelei unde lucreaza Misaki; o fire chiar ciudata, mai ales datorita acelor flori x.x
Honoka - tipa aceea blonda care o critica pe Misaki, dar defapt e de treaba.
Erika - roscata de la cafenea , studenta la facultate.
Subaru - cea verde in cap [nu? era verde din cate'mi amintesc] si simpatica.
Sayu si Gon-chan - bucataresele, nu prea apar in anime.
Aoi Hyōdō - nepotul lui Satsuki; adora sa poarte haine de dama si chiar o face, lucru pentru care cei din scoala lui considera ca e ciudat. Misaki se imprieteneste cu el, la fel ca ceilalti, insa intodeauna este criticata datorita faptului ca nu se stie imbraca.

Pai ... cam acestea au fost personajele. Asa, in ceea ce'mi priveste alegerea e clar, nu? Usui Takumi e preferatul meu. De ce? Cine ar putea sa mai fie bad, cul, sa arate asa de bine si sa aiba niste ochi superbi? Nimeni, doar el. Plus ca imi place personalitatea lui si felul in care se comporta, in special replica aceea << Nu'ti face griji, te voi face sa te indragostesti de mine de cate ori este nevoie. >> Si momentul in care a sarit de pe acoperis, sau atunci la festival cand a obligat'o sa'l tina de mana si momentele in care o facea sa'l faca " extraterestru pervers" sunt de neuitat ;x
Sus In jos
http://dirtwhispering.wordpress.com/
deLL Nu Vreau. <3
Membru Forum
Membru Forum
deLL Nu Vreau. <3

Element : Lighting
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 104
Puncte Puncte : 118
Reputatie Reputatie : 5
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Personajul preferat :>   Personajul preferat :> Icon_minitimeDum Dec 11, 2011 3:13 am

Ooo un anime frumos ma uit la el in prezent!

Pana acum mi`a placut, iar personajul meu favorit este extraterestrul pervers, Usui!!Personajul preferat :> 3630314092 Imi place e foarte inteligentPersonajul preferat :> 2573821307 si destul de aratos zic eu Personajul preferat :> 1450245608 plus ca e foarte amuzant cand o salveaza pe Misa din cine stie ce necazuri si cand o bate la toatePersonajul preferat :> 2658341474
Sus In jos
http://inuworld.forumgratuit.ro
ZuZa_Roxa
Membru Activ
Membru Activ
ZuZa_Roxa

Zodiac Zodiac : Leu
Mesaje Mesaje : 1241
Puncte Puncte : 1459
Reputatie Reputatie : 69
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Personajul preferat :>   Personajul preferat :> Icon_minitimeMier Ian 11, 2012 8:18 am

Mie imi place de Misaki Ayuzawa deoarece ia in serios munca si de Takumi Usui pt ca o protejeaza chiar daca o mai sacaie lol!
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro/
sakura chan
Membru Activ
Membru Activ
sakura chan

Element : Moon
Zodiac Zodiac : Fecioara
Mesaje Mesaje : 492
Puncte Puncte : 501
Reputatie Reputatie : 1
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Personajul preferat :>   Personajul preferat :> Icon_minitimeVin Feb 15, 2013 4:55 pm

Personajul meu preferat este bineinteles, Usui Takumi. Pentru ca este baiatul perfect, adica cine nu ar vrea sa aiba un iubit asa? Nu stiu pentru celelalte fete, dar eu una da as vrea sa am un iubit asa. Este sooooper wow
Sus In jos
http://animelove.3xforum.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Personajul preferat :>   Personajul preferat :> Icon_minitime

Sus In jos

Personajul preferat :>
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personajul preferat :>
» Personajul preferat.
» Personajul detestat de voi este...
» Personaj preferat feminin si masculin
» Ce spune ceaiul preferat despre tine?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Love Anime ♥ ☺ ♂ :: Anime. :: Kaichou Wa Maid-sama-
Mergi direct la: