| Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? | |
|
+10Kimera Catsz Himeji. °o.O Skittles O.o° lee Zummy Đąŋģęŗ • ZuZa_Roxa .allii. Elyy 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| |
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Lun Oct 17, 2011 11:05 am | |
| pai a-si lua si eu pc-ul da` pacat ca nu a-si avea curent pe insula :))) deci a-si lua : - un baiat dragut :)) - cea mai buna prietena - inca un baiat dragut si pentru prietena mea :))))
Asta este tot ce am nevoie ! :)) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Mier Oct 19, 2011 10:10 am | |
| 1.Parinti , nare cine ma sponsoriza :)) 2.Aer =)) 3.Prietenele mele de pe W-LAS | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Dum Oct 23, 2011 1:18 am | |
| Hmm interesant topic :-? So .. letz see
1. Hartie si creion/pix - ambele fiind un lucru :-" 2. O rezerva intreaga de suc - mi se face rau de la orice alta bautura 3. Inghetata =p~ - cum sa mergi pe o insula fara inghetata?
Haine n'am nevoie, doar sunt suficiente cele pe care le am + ca sunt creativa si'mi place designul, so ma descurc. Baieti nu am nevoie, gasesc un vampir in orice colt al lumii merg si altceva ... well, daca mai am nevoie de ceva trimit un mesaj pe mare :]] | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Mar Noi 01, 2011 7:19 am | |
| eu mi-as lua parintii pentru ca sunt amuzanti si is ai mei =]] cred ca acest calculator . cu tot cu w-las si ce are prin el =]] si al 3-lea lucru ..... un pom cu cirese =]] | |
|
| |
lee Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 45 Puncte : 49 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Vin Noi 18, 2011 11:30 am | |
| Hmm...grea intrebare dar incerc sa raspund. 1.Poi multa muzica deci probabil voi lua pc-ul ca sa am de unde asculta. 2.Prieteni mei si asta include si gagicul, 3.Multa mancare. | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Vin Dec 30, 2011 12:49 pm | |
| Poi: -Laptopul -Telefonul -Prietenii | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Mier Ian 04, 2012 11:14 am | |
| 1.Pe Psycho
2.Multe reviste
3.Telefonul
4.Doi gay care sa si`o traga de cate ori vreau eu | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Dum Feb 12, 2012 1:39 pm | |
| Pai 1. Telefonu', care ar merge circa doua zile apoi baterie moarta. 2. EL sau my bff. 3. Un bilet de intors. :"> | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Lun Feb 13, 2012 2:45 am | |
| 1. Psycho 2. Laptopul cu stick de net si cu yaoi full 3. Bilet de intors | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Mar Feb 14, 2012 8:05 am | |
| Vai ce cute ma lauti si pe mine.
1. Un gay. 2. Alt gay 3. My Dizulina, my Kitsune cu tot cu lucrurile lor. Ce?
Muzica au ele, bautura ele. Eu aduc gay!
Psycho XD | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Mar Feb 14, 2012 8:13 am | |
| Hmmm... Cand dau de psycho nu mai gandesc normal... Ce as lua eu? 1. Bff si poate niste prieteni in plus. xD 2. Telefonul[cu net pe el] si ceva din metal sa atraga fulgerele pentru a ii incarca bateria xD 3. MANCAREEE multa, multa MANCAREE :]] | |
|
| |
MiserableEmo Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 38 Puncte : 50 Reputatie : 2 Varsta : 29
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Dum Feb 26, 2012 9:30 am | |
| Pff cred ca as lua :x un camion cu tigari kent sau davidoff un Leptop care tine baetrina infinit :)) cu stic de net :x si un camion cu mancare :)) | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? Joi Apr 05, 2012 10:00 pm | |
| 1. muulta mancare si apa 2.PC 3.multi prieteni | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? | |
| |
|
| |
| Daca ar fi sa plecati pe o insula si ar trebui sa luati dupa voi doar 3 lucruri care ar fi acelea? | |
|