| Esti snoaba? | |
|
+5Zummy .allii. ★♥Alexia Maria♥★ Elyy ZuZa_Roxa 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Esti snoaba? Mar Oct 18, 2011 9:30 am | |
| | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Esti snoaba? Mar Oct 18, 2011 9:39 am | |
| Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara.
yuhuu am scapat :)) | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Esti snoaba? Mar Oct 18, 2011 11:07 am | |
| si eu Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara. | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Esti snoaba? Mar Oct 18, 2011 12:08 pm | |
| Rezultatul tau: Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara.
Cred ca am scapat si eu :)) :yup: | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Esti snoaba? Mier Oct 19, 2011 4:14 am | |
| Rezultatul tau: Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara. | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Esti snoaba? Mier Mar 21, 2012 5:47 am | |
| Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara. | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Esti snoaba? Lun Apr 02, 2012 2:47 pm | |
| Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara.
Pentru ultima intrebare...consider ca a fi in pas cu moda, sau a stii de moda sau ce era, nu are legatura cu a fi snob. | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Esti snoaba? Joi Apr 05, 2012 11:20 pm | |
| Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara. | |
|
| |
Inque~ Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 22 Reputatie : 2 Varsta : 30
| Subiect: Re: Esti snoaba? Sam Apr 14, 2012 5:11 am | |
| Nu esti snoaba! Pentru tine conteaza mai mult sa ai oameni langa tine, decat sa-i indepartezi cu atitudinea ta superioara. La ce intrebari au fost... astia nu stiu ce inseamna "snob", pun pariu ca testul a fost facut de un copil, caruia i-as face cadou un dictionar. A fi snob nu inseamna a te lauda toata ziua ca ai bani si etc, si cocalarii fac asta si nu sunt snobi. - Citat :
- SNOB ~oábă (~óbi, ~oábe) m. și f. Persoană care admiră și imită fără discernământ moda, manierele și opiniile persoanelor din sferele înalte.
Asta inseamna snob, nu mentioneaza nicaieri banii. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Esti snoaba? | |
| |
|
| |
| Esti snoaba? | |
|