☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| O POVESTE INCITANTA (+16) | |
|
+11Emerald ♥ SakuraTheCherryBlossom ZuZa_Roxa Renesmee Alle Zummy bibi Jessye Yumi Laury Miley Voltura 15 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Mai 20, 2011 11:49 am | |
| of of ce ma fac eu cu tine te rog draga pune next-ul ala blestemat odata | |
| | | Alle Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 40 Puncte : 62 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mar Mai 24, 2011 7:21 am | |
| Cand pui nextul??:(((( Nu mai pot, asteptam de atata timp :o3 | |
| | | bibi Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 8 Puncte : 13 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mar Mai 24, 2011 8:07 am | |
| Abia astept sa pui nextul.Te rog sa postezi cat mai repede :D | |
| | | Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mar Mai 24, 2011 9:22 am | |
| CUM AMANI INEVITABILUL?...MINTIND!
Sasuke ma taraste prin catacombe pana in baie... Wow! ce baie moderna intr-un loc atat de sumbru asi putea spune , gresia este neagra dar intre rosturi era un chit alb ce facea totul chear placut , intr-un colt era o giuveta iar in celalalt un veceu...Stiti , eu v-asi descrie in amanunt elementele de decor dar momentan sunt putin cam sugrumata de catre o anumita persoana... Ma uit la brunet care nu stiu cum dar a reusit sa ma ridice cu o singura mana de gat in sus. -Ce-ai de gand sa faci , sa ma omori ? Nu uita ca maine trebuie sa ma duci la Orochimaru... El nu prea pare sa ma fi auzit si ma tranteste de perete lasandu-ma sa alunec pe el pana ajung jos pe gresie ... apoi il aud " De ce?"Eu ma uit la el sceptica . -De ce, ce? Scoate sabia si mi-o indreapta spre gat. " De ce ai sarit pe mine si de ce ai facut pe beata in fata lui Orochimaru?" Aaaa ... la asta se referea. Niste intrebari la care ma asteptam. -Pai...Am sarit pe tine pentru ca asa am avut eu chef . Simt cum apasa pe sabie si-mi strapunge pielea , destul de dureros apoi am continuat .Iar faptul ca am facut pe beata? Ei bine nu prea am chef sa discut cu el acum... Apasa si mai tare pe sabie. Il privesc atenta in ochi si-mi da drumul . -Dar tu ? ce este cu catusele astea? Se uita la mine si zambeste..."Ce numai tu sa te distrezi?'' E bun , trebuie sa recunosc a intrat bine in jocul asta... se indeparteaza de mine ducandu-se la chiuveta din coltul baii pe care o deschide . Aud apa curgand si asta intr-un fel ma calmeaza , nu ca asi fi fost furiasa dar pur si simplu ma calmeaza . Brunetul acum vine spre mine si-mi desface catusele ... Nu va ganditi ca urmeaza ceva de genu <<Sakura fa o baie si vorbim dupa > ... Nu , pentru ca eu aici nu am de aface cu un om oarecare ci cu marele Sasuke Uchiha! Ma agata de maini , acum libere si iesind din baie ma taraste pe un coridor pana la o camera destul de indepartana de celelalta ,imi da drumul si il aud cum inchide usa. Camera era una destul de sumbra... peretii cred ca sunt cenusii si nu exista nici o fereastra , asa ca este bezna! Deodata vad doua luminite si-mi dau seama ca deschisese doua lumanari pe care le aseaza strategic pe o noptiere de langa un pat pe care reusesc sa-l sisting ca fiind in mijlocul camerei. Vine spre mine , ma ridica si ma arunca pe pat imobilizandu-ma de aceste pe sistemul : crucea Sfantului Andrei ( pentru necunoscatori , in x). Sigur va intrebati de ce l-am lasat... E doar o parte din planul meu ,ma pot elibera cand vreau eu in fond din gandurile lui rezulta momentan ca vrea doar un interogatoriu la rece... Bineinteles sa nu ma condamnati daca-l incing putin... -Ce vrei sa stii? "In primul rand , de cand poti sa ma auzi cum gandesc?" Isi ia un scaun dintr-un colt din care nu pot sa disting nimic si se aseaza pe el invers. -Pai ... Acum e acum , ce sa-i spun , nici macar eu nu stiu . Sasuke de cand ne-am intalnit... "Puteai sa faci asta si in copilarie?" Sarmanul de el , gandeste la o scara prea mare. -Nu mai , prima oara cand te-am auzit clar a fost cand ai vrut sa ma adormi langa copac , sunt sigura ca-ti amintesti s-a intamplat acum vreo 4 zile si de atunci se tot intampla. "Ce ai auit mai exact?'' Asta este ceva cu care asi putea sa fac putin misto de el. -Pai , am aflat ca nu gandesti coerent cand te sarut... Se uita la mine nervos cred. "Ai inteles tu gresit!" -Ba nu am inteles deloc gresit .. Pur si simplu nu mai gandesti coerent cand te sarut , te pierzi iar cand rup sarutul brusc revi la realitate. Incercand sa-si aminteasca acele momente schimba subiectul . " Poti sa-i auzi pe toti? Adica , cum functioneaza?" Asa ma paste un gand sa-l mint si sa-i spun ca da... dar mai bine nu-l mint cine stie poate ma pune sa-i spun ce gandeste Orochimaru... Sau mai bine-l mint si-i spun ca pot. Ca sa-l exploatez putin. Ce diabolica pot fi. -Da , doar cu cine vreau eu... Am spus-o mai nepasatoare ca sa-i sporesc interesul . " Cum functioneaza?". O intrebare simpla la care adevaratul raspuns ar fi ca pot sa aud din pacate nu pe toata lumea ci doar cei ce pot folosi sharingan de la 30 de metri departare. -Pot sa aud orice persoana ca este la mai putin de 10 metri de mine. Asta ma va ajuta .. el crezand asta va incerca sa pastreze o distanta de minim 15 metri pe perimetrul carora tot o sa-l aud. " Ce ti-a spus Mikoto? Unde s-a dus acum?" Asta este un subiect mai dureros , in nici un caz unul care sa-mi permita niste perversitate...asa ca incerc sa ocolesc. -Ce-ai zice de un nou joc? El se ridica de pe scaus ranjind apoi imi spune . -Daca jocul asta nu cuprinde transarea ta nu ma intereseaza. Joaca dur.. -Si daca ti-asi zice ca premiul este sa afli ce s-a intamplat defapt in noaptea aceea si cum a supravietuit Mikoto? Nu a mai fost nevoie sa continui ca sa-i atrag atentia . " Spune ce joc". -Carti pe dezbracatea.
Ultima editare efectuata de catre Voltura in Mier Mai 25, 2011 7:20 am, editata de 1 ori | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mar Mai 24, 2011 9:51 am | |
| primaaaaaaaaaa si ca de obicei spun ca e bestial te iubesc scumpo si nu eu ci tu esti un sciitor deosebit :twisted: asa ca astept next | |
| | | Alle Membru Forum
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Mai 25, 2011 2:06 am | |
| VAI, MA OMORI CU ZILE, PE BUNE cat de perversa poate fi sakura... hmmm, imi place:))>:) :twisted: vreau nextul repede ca mor aici, pe bune si dupa ma ai pe constiinta :))>:) te pup dulce :* | |
| | | bibi Membru Nou
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Mai 25, 2011 4:39 am | |
| Ei bine, ce as putea sa spun? Capitolul a fost foarte reusit.Ah, astept capitolul urmator cat mai repede. Bafta si multa, multa inspiratie in continuare ;) | |
| | | Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Mai 25, 2011 8:25 am | |
| | |
| | | Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Joi Mai 26, 2011 11:49 am | |
| Ca de obicei. E foarte dragut si-mi place mult Astept next-ul :* | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Sam Mai 28, 2011 5:55 am | |
| hai draga ca vreau sa vad jocul asta carti pe dezbracatea te rog mai dulce decat o savarina sa pui next-ul ala azi sau maine maxim | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Sam Mai 28, 2011 10:00 pm | |
| Offf , te loooog :o3 pune next`ul ! :(( Ne omori aiciiiiii .. ! Murim de curiozitate sa vedem ce perversitati ii mai trec Sakurei prin minte .. :roll: Te rog , iarta`ma daca insist cu nextul , ca poate ca nu ai timp sa`l pui dar , sincer , e superb ficul tau ! :* | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iun 06, 2011 7:45 am | |
| ASA SE INTAMPLA CAND INVETI SA JOCI zaruri DE LA TSUNADE... Ma uit la el pervers si continui. -Jucam poker , la fiecare mana de cari pierduta , cel ce pierde da cate un articol vestimentar jos . Cel ce ramane nud primul, pierde . El se prinde repede si continua fraza mea " Iar cel ce inca mai are haine castiga..." -O porunca pe care sa i-o puna celuilalt. Eu ii ranjesc in timp ce el imi intoarce gestul si-mi spune triunfator. -Nu stiu sa joc poker. Asta trebuie sa recunosc era ceva de asteptat , cand eu jucam cu Naruto si Kakashi carti el se antrena din greu sa ajunga..... cel de azi. Dar desigur ca exista si o alternativa. -Nu-i nimic jucam makao , e cel mai simplu joc pe care-l stiu . El da din cap " Nici asta nu stiu sa joc" . Ridic privirea spre el si si-l intreb curioasa si sarcastica. -Dar tu ce stii sa joci? Vad un ranjet pe chipul lui " zaruri " la ce s-o referi cu zaruri.. -Poate barbut... " Exact , barbut . Te tine?" Ce intrebare stupida , logic ca da! Ma uit la el cum merge spre intuneric si se intoarce cu palma intinsa pe care se aflau 3 zaruri . Ma ridic in sezut dupa ce ard cu un jutsu propriu funia cu care eram legata de pat si fac acelasi lucru in cazul picioarelor si ele legate... e uimitor cat de repede ma imobilizat. Eu sunt inca imbracata in chimonoul lui Mikoto sau Yng , cine mai stie dar calculand toate articolele mele vestimentare ajung la un numar de 8 cu tot cu pantofi , iar el ... Il privesc atenta analizandu-i vestimentatia , pai sa vedem o camasa , pantaloni , chestia aia de o tot poarta el legata cu cordonul acela hidos , incaltamintea si sa speram ca nu poarta boxeri azi , in total 7 articole ,pentru ca sigur o sa dea sandalele jos pe rand sau 6 daca nu are boxeri , ce-ar fi sa verific. -Sasuke , ador boxerii tai rosii... Ii aud reactia imediata " Ce? sunt negri... n-am rosii!" Off... deci poarta boxeri si tot e in dezavantaj cu un articol , norocul meu. Ii zambesc pervers si-l intreb trantindu-ma pe pat jucausa. -Si ... incepem sau ai de gand sa ma privesti asa mult si bine? Imi intoarce un zambet la fel de pervers " Pe ce aruncam zarurile?" Ooo , trebuie sa recunosc la asta nu m-am gandit dar nu e problema am deja o idee destul de cuminte. -Eu pe pieptul tau si tu pe al meu . Incep sa ran satisfacuta cand ii vad mutra , imi desfac chimonoul si ii indic exact zina dintre sanii mei apoi ii spun. -Doamnele mai intai.
Scz ca-i scurt ...
| |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iun 06, 2011 7:50 am | |
| doamne cat de perversa poti fii :twisted: cred ca poti si mai mult adica LOL unde vrei sa ajungi cred ca Sasuke o sa fie catelul Sakurei daca o tii asa :) deci imi place si vreau nextul | |
| | | bibi Membru Nou
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iun 06, 2011 10:25 am | |
| Ca de obicei, ai facut o treaba foarte buna. Capitolul a fost foarte reusit.Te astept cu nextul cat mai repede. Bafta si multa, multa inspiratie in continuare! | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iun 06, 2011 11:24 am | |
| Dar ai imaginatie , nu gluma . Nu stiu de unde`ti vin ideile astea ! :)) Oricum , imi plac ideile tale . Astept next`ul ! :* | |
| | | Alle Membru Forum
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iun 08, 2011 3:35 am | |
| Imi place muuult, pervers-o, mai vreaaau Pune nextul cat mai repede. Pupici. | |
| | | Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iun 08, 2011 8:55 am | |
| Imi place ca de obicei Si vreau next-ul Eu cred ca se scrie "macaoa" Dar nu e o problema chiar atat de mare Te pup dulce de tot! :love: | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mar Iun 21, 2011 12:59 pm | |
| Salut!Foarte dragut ficul tau! :) ideea e geniala,nici nu o pot imagina pe Sakura mai perversa sau tupeista de atat! ;) capitolul e super! si deabi astept next ! | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Joi Iun 23, 2011 4:54 am | |
| CAND PERVERSITATEA E LA EA ACASA
Nu stiu de cat timp jucam , am pierdut demult notiunea timpului ... cert este ca ca si eu si el ardem de nerbdare sa vedem in ce sens va intoarce destinul zarurile. Eu momentan mai am decat boxerii si sutienul pe mine in timp ce el este in boxeri si pantaloni. Suntem la exalitate , amandoi stim asta si zambim cu sub inteles unul altuia. " Vrei sa continui?" Il privesc lung , e randul meu sa arunc zarurile dar ma opresc si ma las peste el incet apoi ii soptesc tandru la ureche. -Nu m-asi opri nici daca ar fi ultimul lucru pe care l-asi face... Sasuke intelege aluzia mea subtila si se misca gratios astfel incat intr-o fractiune de secunda eu ajung sub el ." Si ce-ar fi daca am mari putin miza?" Ma gandesc la miza pusa anterior . Daca el castiga eu ii spun ce s-a intamplat cu Mikoto si nu ma face fasii dar daca castig eu ... ce proasta pot fi , nu am pus o miza in legatura cu ce va face el cand castig eu... Nu contaza o pun acum. -Ok , Marim miza...daca eu castig , vei face tot ce-ti spun eu timp de o luna. Ma uit in ochii lui negrii care par sa vada prin mine si zambesc , nu stiu de ce dar desi incearca cu incapatanare sa para dur si rece simt ca ma iubeste , imi trebuie doar o ocazie sa-l ajut sa vada si el asta. "Sa lasam ce vrei tu asta nu conteaza oricum vei pierde, cand voi castiga eu , adica cand tu vei fi goala nu numai ca imi vei spune ce s-a intamplat in noaptea aceea cu Mikoto dar vei spune si acele CUVINTE..." M-am inselat , e crud si nu o sa-l schimb... prea usor. Pana atunci hai sa ne distram putin , trebuie sa-i dovedesc acestui om care vede totul alb- negru ce este rozul. -Nu ... orice altceva inafara sa spun cuvintele, in jocul acela regulile erau sa ma faci sa o spun atunci cand chiar simt ,dar eu inca nu simt nimic pentru tine, imi esti total indiferent. El este inca deasupra mea si afiseaza un zambet strengar si o premiera in seara asta , vorbeste. -Nu te cred , erai moarta dupa mine cand am plecat , si daca imi amintesc bine tu mi-ai spus deja cuvintele in seara in care am parasit Konoha , iti amintesti si tu , nu? Spune adevarul , in seara in care a parasit Konoha eram distrusa si asi fi facut orice doar sa-l fac sa ramana, am varsat atatea lacrimi degeaba dar asta este . -Sa lasam trecutul si sa revenim la prezent , te simti capabil sa ma faci s-o spun din nou ? "Imediat ce castig o vei spune , fie ca simti ,fie ca nu..." Se tranteste pe pat lanaga mine si-mi da zarurile , inca era randul meu. Arunc cu zarurile si vrand sa maresc suspansul pun palma pe ele nelasandu-l nici pe el sa vada. -Sasuke , nu voi spune cuvintele pentru ca nu simt deci alege alta miza. Ma uit la el si-l aud gandinduse la alte pozibilitati.... nu pot sa cred cat de sadic si pervers poate fi... dupa 20 de secunde in care am intonat un cantec in minte doar sa nu aud ce mai nascoceste l-am auzit gandindu-mi numele . "Sakura , daca castig te culci cu mine fara sa comentezi" Ma uit la el si ii zambesc, feritiva veti vedea cea mai perversa fata a Sakurei . Ridic palma de pe zaruri ,rezultat 12 nu poate sa dea mai mult , asta este limita , zambesc satisfacuta si-l las sa arunce si el dar 9 e mai mic decat 12 asadar . -Jos pantaloni Sasuke....Ce haios suna venind de la mine. Wow ... tocmai am fost martora la cel mai ciudat lucru . Brunetul si-a scos pantaloni intr-un mare stil , ma intreb a lucrat ca stripar toti anii acestia? Ma uit la pantalonii aruncati neglijent pe podea langa pantofii mei. -Cum ai reusit sa-i dai jos fara sa te misti? Imi agara o bretea a sutienului meu mov cu mana dreapta in timp ce cu stanga imi prinde ambele maini de la incheietura. " Vrei sa-ti arat?". Simt cum ii aluneca mana pe sanul meu incadrandul, imi zambeste si ma trage spre el intr-un sarut violent care trebuie sa recunosc ma starneste , cum e posibil sa nu ma iubeasca dar totusi sa ma sarute in felul acesta? Imi da drumul la maini lasandu-ma sa-l imbratisez , isi retrage mana dreapta din sutienul meu si o duce pe spatele meu masandu-l usor in timp ce cealalta mana o infinge in parul meu eliberandu-l din stransoarea buretelului si obligandu-ma sa-l sarut . Si eu la randul meu il strang cat pot de tare infingandu-mi unghile in pielea lui , incerc sa fiu atenta la ceea ce gandeste dar nu pot, eu insami sunt prea confuza ca sa-mi aud proprile ganduri . Ne rostogolim in micutul lui pat pana Buff cad peste el pe podea, pentru el nu pare o problema , pare obisnuit cu durerea provocata de caderi si incearca sa continue dar nu si eu care cred ca asta am asteptat , o portita de scapare. Cu greu reusesc sa ma desprind de el si sa ma asez in sezut pe marginea patului ,oare cat a trecut de cand facem asta?. -Asta nu ma lamureste cum ai reusit.... El incepe sa rada in timp ce se ridica si se arunca pe pat facandu-ma sa ma ridic" Poftim , rozalio" apoi imi intinde pumnul drept. Ma uit atenta si vad un colt de dantela mov identica cu cea a sutienului meu , ciudat ... Din instinct ma uit spre pieptul meu si vad ca sunt goala! , adica fara sutien! Intind mana sa i-l smulg din pumn , intr-o fractiune de secunda , aceea in care eu trebuia sa-mi redobandesc micuta bucata de material el ma agata de maia si ma trage peste el imibilizandu-ma intr-o pozitie in care nu ma puteam misca. -Uite cum sta treaba Sakura , este evident ca eu castig , oricum suntem deja 1 la 1 asa ca de ce sa mai continuam , sa trecem direct la actiune , zi ce pozitie preferi? Sunt intrigata cum adica 1 la 1 ? eu inca am sutienul deci e 1 la 2 pentru mine si fi atent cat de insensibil poate fi si cat de inganfat , " ce pozitie preferi Sakura, nu ma face sa astept ca voi aplica ce vreau eu si nu prea cred ca o sa te avantajeze in vre-un fel asta" Nu pot sa cred. -Eu inca am sutien si boxeri , deci sunt in avantaj! Il vad cum imi arunca sutienul in intuneric. -Se pare ca suntem cum am zis eu , 1 la 1 ... Dar inca n-ai castigat! Ma uit atenta prin pat cautand zarurile. Le gasesc repede si i le dau sa le arunce , le aruna incet parca incercand sa amane inevitabilul . Zarurile au fost aruncate rezultatul 5, se pare ca eu trebuie sa dau mai mult , cat de greu poate fi . Arunc si eu zarurile si nu pot sa cred .... am dat 3.... Ma uit la Sasuke care in tot acest timp mi-a privit chipul . -De unde ai stiut ca vei castiga? Zambeste satisfacut apoi imi spune pe un ton serios . -Pentru ca eu mereu obtin ce vreau, acum hai sa nu mai pierdem luna , la soare imi scade libidoul . Un joc este un joc ,iar la final exista un singur castigator dar acest joc a devenit destul de serios iar eu prin el din moment in moment imi voi pierde ceea ce ma mai leaga de vechea Sakura , puritatea....
| |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Joi Iun 23, 2011 11:34 am | |
| pervers foarte pervers :twisted: adica wow :face: ce perversa e sakura cea mai perversa , foarte perversa extrem de perversa iubesc acest capitol chiar imi place moooolt si vai ai ajuns si sa faci hentai vezi sa pui advertismentul de +18 :lol: deci draga sa nu uiti da cum spuneam imi place si vreau sa vad cum descri introducerea lui Sasuke :twisted: oho deci sakura a pierdut pentru prima data in fata lui si acum e condamnata imi plache si nextul | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Joi Iun 23, 2011 8:55 pm | |
| Trisorul de Sasukeee ! Magar , porc ! Saraca Sakura [ in caz ca nu vrea asta :)) ... ] . Si nici nu stim daca Sasuke o iubeste sau doar isi bate joc de ea . :( Nu stim nici daca Sakura il mai iubeste pe el , dar totusi .. :-? Heh .. :-< Astept next`ul ! :-ss Mult SUSPAAAAAANS ... :)) | |
| | | Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iun 24, 2011 5:31 am | |
| Imi place mult! Chiar ma intrebam cand aveai de gand sa pui continuarea! Astept cu nerabdare next-ul! Te pup dulce de tot! :* | |
| | | SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mar Iun 28, 2011 3:56 am | |
| Mor de nerabdare sa vad ce se intampla.Oare Sakura chiar isi va pierde puritatea?Astept nextu.Hugs! | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 01, 2011 2:43 am | |
| iei un nou capitol sa sti ai foarte mult suspans (ce imi place cel mai mult) ! si foarte pervers ! deci nu am ce sa spun e frumos capitolul si next plsssssssssss | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 01, 2011 6:34 am | |
| OARE ASA E MAI BINE?
Sasuke se tranteste pe pat apoi imi zice. " Vreau o prestatie buna din partea ta , cea mai buna de pana acum" .Inchid ochii si ma aplec peste el apropandu-mi buzele de ale lui , ii simt respiratia , este total diferit fata de celelalte dati , oare de ce? Mai mult ca sigur pentru ca stiu ca de data asta chiar se va intampla si nu mai este doar un joc... Ii simt mainile pe spatele meu "Ce-i cu tine papusa nu mai ai tupeu?" . Incerc sa par puternica si neafectata, nu vreau sub nici o forma sa ma creada slaba din nou. Il sarut scurt apoi imi ridic capul si-l privesc lung. "Sakura, inainte sa continuam am o curiozitate ." Ma intreb ce vrea?...sa ma umileasca? -Zi ce vrei... Nu cred ca vreau sa aflu , vreau sa fug , nici macar nu vreau sa continui chestia asta , imi este frica ,dar de ce? Credeam ca am trecut demult peste faza cu frica si fugitul dar se pare ca vechile moravuri ma bantuiesc inca. Vorbele lui Sasuke ma intrerup. -Sakura! Ma tezesc brusc ca dintr-o transa. -Da , zi odata! " Te-am mai intrebat de 3 ori dar tu nu ai dat semne ca auzi..." chicoteste punand un zambet pervers. -Intreaba acum , sunt atenata... " Al catalea baiat care inta in asternutul tau sunt?" Ce intrebare stupida, el nu si-a dat seama ca eu sunt inca virgina... poate din acest motiv se poarta cu mine ca si cum asi fi o usuratica... Dar nu am de gand sa-i spun ca el este primul , nu vreau sa-l fac sa se poarte cu mine altfel , vreau sa se poarte cu mine cum considera el , poate asa se trezeste si inima mea din transa. -Nu am tinut socoteala pana acum dar cert e ca n-am destule degete la ambele maini sa pot sa-mi numar toate aventurile de pana acum. Inchid ochii si-l aud cum incepe sa rada incet pe semne ca raspunsul meu nu l-a multumit . "Sa inteleg ca ai experienta papusica?" Nu vreau sa-i dau satisfactie asa ca trec direct la actiune. Daca ar exista o metoda sa fac acest moment mai usor... Nu stiu daca Sasuke si-a dat seama de mica mea ezitare sau doar vrea sa rada de mine cert e ca a facut sa mi se implineasca dorinta pe care din cauza egoului meu imens nici eu nu am auzito . A mai amanat putin momentul. -Pari prea incinsa , ce-ai zice de niste praf sa facem chestia asta mai interesanta? Ca medic niciodata n-asi fi acceptat aceasta propunere ... dar ca o fata disperata am acceptat-o fara sa clipesc. -Da , imi este indiferent. El rade din nou ." Degeaba incerci sa pari ca este un lucru normal pentru tine , se vede in ochii tai ca nu este". Bine ca este el expert in citit sentimente. El se intoarce si deschde sertarul dulapiorului de langa pat. Incredibil , este plin de praf alb ! Ma ridic si eu si privesc muntele de praf apoi intind o mana si iau putin pe un deget pe care il duc la gura apoi dau verdictul . -Heroina pura. De la 3 grame de asa ceva un om care nu a mai consumat poate intra in coma... " Da , Heroina... o sa-ti placa o sa ai senzatia ca plutesti ". Nu vreau asta ...o sa profite de mine fara sa-mi dau seama macar. -Nu vreau ! Dar este prea traziu Sasuke pusese deja pe o tablita niste praf apoi ia dat foc... Vad fumul alb spre cenusiu cum pluteste spre tavan si inconstienta il inhalez , avea dreptate simt cum plutesc apoi simt pe cineva pipaindu-ma dar nu mai dau importanta , ma simt in stare de orice. Acum simt ca pot sa fac ce vreau si sa-mi las instinctul sa actioneze. -Totul este rozzz... iar eu pot zburaaa...
Hmm... ma simt ata de bine , ma intind si imbratisez perna moale . Mama va veni din clipa in clipa la mine in camera sa-mi deschida geamul si sa ma trezeasca chemandu-ma la masa , ma intreb ce avem astazi la masa... clatite sau omleta sau salata de fructe? Sau si mai bine toate. Intind mana dupa ceasul de pe noptiera mea de langa pat . Sunt curioasa cat este ora , sper sa nu fi intarziat la antrenamente , Tsunade nu o sa fie deloc fericita si o sa ma intalnesc sa merg la cumparaturi cu Hinata si poate azi se intoarce Naruto , cine stie poate la gasit pe Sasuke... Sasuke ... -Sasuke! Deschid ochii si sar cat pot de repede din pat . Nu se poate ... auuu... ,ma doare capul ingrozitor dar de ce? Ma plimb prin camera intunecata si caut ceva pe noptiera nestiind la ce sa ma astept pun mana pe un suport de lumanare si ma uit atenta la el. Lumanarea era arsa cu totul pe suport fiind doar o mica ramasita din ce fusese odata. Imi amintesc vag cum am ajuns in camera asta dar mai departe nu... Continui sa caut pe micuta noptiera orice m-ar putea face sa-m amintesc prin bezna de nepatruns ajung cu mana la o tablita cu niste praf gen faina pe ea... pun putin pe limba si-mi dau seama ca este heroina arsa... -Ce-am facut aseara? M-am drogat? Asa s-ar explica durerile de cap dar , unde este Sasuke? unde a disparut? Ma asez pe pat si-mi pun mainile la tample incercand sa-mi amintesc si cel mai mic detaliu dar nimic . Dupa vreo 5 minute in care in zadar am incercat sa-mi dau seama ce s-a intamplat m-am intins pe pat si am simtit cum ma inteapa ceva in spate. M-am ridicat curioasa cautand sursa durerii si am gasit , un mic patratel alb cu punctulete pe fiecare fata a sa . Ma uit atenta la el apoi imi amintesc . -Nu! aproape am izbucnit in plans, nu pot sa cred ca m-am culcat cu el! nu sunt nimic mai mult decat o depravata oarecate , cum m-am putut baga intr-un astfel de joc prostesc? Duc din instinct mana la burta si o aud cum chioraie... probabil ca am stat mult in camera asta . Nu-mi pot da seama daca este zi sau noapte dar stai putin , sunt imbracata ? Am pe mine o rochita din matase neagra cu o palma deasupra genunchilor... dar cand? Ma ridic de pe pat si ma indrept spre usa masiva din lemn de brad dupa care disting putina lumina . Pun mana pe clanta si simt cum mototolesc o hartie , ma opresc si o iau cu grija incercand sa n-o rup . Ma uit la ea atenta incercand sa disting orice dar nimic.Ma hotarasc sa evadez din camera asta intunecata dar inainte de asta sa-mi sterg si cea mai mica urma de inocenta de pe fata. Au trecut mai putin de 5 minute , sunt pregatita ! pun mana pe clanta si deschid usa. -Auu... O lumina puternica ma orbeste deschid ochii cu greu si vad holul lung si plin de torte , perfect , iau o torta si intru din nou in cameracare pare mult mai primitoare acum. Ridic hartia pe care am luato mai devreme de pe clanta usii si incep sa citesc.
Sakura , nu ma asteptam la asa ceva de la tine, si desi am apreciat faptul ca mi-ai spus "ACELE CUVINTE" astept sa-ti onorezi pariul. Ma voi intoarce repede , ai grija ce faci cu Orochimaru, daca va fi nevoie te voi omora fara sa clipesc. Sasuke
Ce am facut? "Nu ma asteptam la asa ceva de la tine..." a vazut ca eram virgina si "ai spus "ACELE CUVINTE"" i-am spus TE IUBESC? acum a plecat ... a obtinut ce a vrut si s-a tirat! -Ce-am facut? In momentul de fata sunt disperata! Ies cat ot de repede din camera si alerg derutata pe cordoarele lungi in cautarea unui singur raspuns. CE S-A INTAMPLAT ASEARA?
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) | |
| |
| | | | O POVESTE INCITANTA (+16) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |