☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| O POVESTE INCITANTA (+16) | |
|
+11Emerald ♥ SakuraTheCherryBlossom ZuZa_Roxa Renesmee Alle Zummy bibi Jessye Yumi Laury Miley Voltura 15 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 01, 2011 9:43 am | |
| fain fain fain imi place mult stii cand ai zis faza cu micul de jun si naruto sincer am crezut ca ai intentia sa iei povestea de la inceput si sa spui ca totul adica partile cu sasuke sa fi fost un vis si tot asa ar fi fost chiar o intorsatura dar mi-ar fi placut si varianta asta :D deci in concluzie imi place si vreau cu nerabdare nextul te pupacesc | |
| | | Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 01, 2011 12:24 pm | |
| My God! Eu ti-am titi next-ul mia inainte dar n-am reusit sa-ti pun un com asa ca i fac acum :P Este destul de neasteptat cum a luat totul o alta intorsatura. Dar totusi sper sa pui continuarea mai repede de data asta :twisted: :D Imi place mult si tu stii asta! Te pup! :cheers: | |
| | | SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Sam Iul 02, 2011 3:15 am | |
| deci,sakura si-a pierdut puritatea cu Sasuke?mor de nerabdare sa aflu ce-au facut aia doi.next plzzzzzzzzz | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Sam Iul 02, 2011 5:41 am | |
| Nou capitol Iei ! Dar ce e asta , Saakura sia pierdut puritatea :( ! Chiar nu trebuia sa se bage in jocul ala! Ce intorsatura de situatie a luat , inainte Sakura detinea controlul , acum :cry: :( :cry: :( .... Plsssss Voltura adu NEXT cat mai repede! :D | |
| | | Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Dum Iul 03, 2011 3:24 am | |
| Uhhh , ce chestie ! Saraca Sakura , sper sa nu i se fi intamplat nimic .. :-ss Ma roade curiozitatea , trebuie sa aflu ce s`a intamplat ! Asa ca , te rog sa pui next`ul cat mai repedeeeee !! Cu drag , Renesmee . :D | |
| | | Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 1:34 am | |
| UNDE ESTE PROFITORUL?
Inca alerg ca o nebuna , nu pot sa cred cat de lungi sunt aceste coridoare, aseara pareau mult mai scurte! In sfarsit vad o usa , ma opresc in dreptul ei si ascult atenta , nimic , nici un sunet . Pun mana pe clanta si ma pregatesc sa dau buzna cand : -Nu esti in stare de nimic! Kabuto arata-i cum se face! Apoi aud niste gemete care sincer mie imi par de placere si aud aceiasi persoana continuand . Acolo , acolo ,ahh... ce bine este!!! Da ... da....Sasuke..... Kabuto unde eee.... Sasuke? ce Kabuto? cum adica pai ce fac astia aici? urgii in grup? Deci dupa ce ca profitoru ala s-a culcat cu mine aseara dupa ce ma drogat acum o face cu Kabuto si scarba de Orochimaru? lasa ca vede el , gata cu Sakura cea buna. Apas pe clanta si dau buzna in incapere , inchid ochii din cauza luminii puternice care ma copleseste apoi ii aud vocea lui Kabuto. -Sakura! Parea sperita, probabil pentru ca i-am prins in flagrant in timpul ....yak ... Deschid ochii si nu-mi vine sa cred ce vad , deci pur si simplu este oribil , de neimaginat! Orochimaru sta pe un fotoliu de masaj cu mainile inerte de-o parte si de alta a acestuia , n-o sa va vina sa credeti dar pe fiecare mana se afla cate un sarpe purpuriu cu cate o pensulica neagra in gura. Cercetez atenta si observ ca Orochimaru are doua unghi negre si restul albe... apoi vad cum unul dintre serpi tine cu coada o sticluta cu ceva transparent , dupa mirosul intepator care a distrus oxigenul din camera este acetona.... Extraordinar si-a dresat serpii sa-i faca manichiura! Dar Sasuke , Kabuto , gemetele? Imi indrept privirea spre Kabuto pe care il vad cu mainile pe picioarele lui Orochimaru... cred ca-i facea masaj... O doamne am nimerit la nebuni! ce-i bine e ca nu sunt pe invers nici unul pana acum . Nu am crezut niciodata , Kabuto injosindu-se intr-un asemenea mod in fata lui ... Oro.. de la "oroare". -Ce faceti aici? si unde este Sasuke? Orochimaru ii face semn lui Kabuto sa se indeparteze apoi serpilor.Aud usa inchizandu-se ,acum sunt doar eu si Orochimaru asteptand raspunsuri . Ca sa termin si cu subiectul "ORO" cat mai repede ma indrept spre el si ii iau o mana in mana studiandu-i degetele.. -Domnisoara Sakura , e parere ai? Hmm ... ma intreaba ce parere am , maduva mainilor este sfartecata de la umar , nu i-o pot repara decat cu un ritual destul de lung , greu si obositor care m-ar seca de energie facandu-ma vulnerabila in fata lui. Ceea ce n-o sa permit. -Oro , draga... vreau sa-mi imprumuti si mie serpii tai , fac o treaba minunata iar daca fac si pedichiura ti-ai scos o afacere profitabila. El izbucneste intr-un ras tamp . -Lasa linguseala Sakura si zi in cat timp poti incepe. Imi face semn spre maini. Se asteapta sa-i repar mainile imediat , sa asteptye mult si bine , asta n-o sa se intample prea curand pentru ca imediat ce tremin eu o sa lesin iar el o sa ma omoare, bestile ca el nu au inima si nu stiu ce-i aia recunostinta. Dar stiu sigur ca Sasuke o sa-l omoare curand asa ca de ce sa ma mai obosesc? -Unde este Sasuke? Discutia mai continua asa inca vreo 10 minute , fiecare punand la nesfarsit aceiasi intrebare pana eu ma enervez si plec spre usa. Deschid usa si ies , pe hol dau cap in cap cu Kabuto , ei bine cap in piept pentru ca el este mult mai inalt decat mine dar ati inteles voi ideea . -Cand ai de gand sa-l vindeci pe Orochimaru? Ce sa-i spun nebunului , ca nu o sa-l vindec ca o sa-l omoare brunetu pana atuncI , exclus pentru ca sunt imbracata doar intr-o rochita si n-am nici o arma cu care asi putea sa ma apar asa ca mai bine il mint putin. -In curand , imi trebuiesc niste ierburi mai rare asa ca o sa trebuiasca sa le caut inainte de toate. -Foarte bine , voi veni cu tine . Zi ce-ti trebuie am si eu o vasta experienta cu plantele. O... de ce trebuie sa se bage ...ar trebui sa inventez niste plante ca sa se simta depasit si sa ma lase in pace , in plus eu vreau sa-mi ocup asa zisul timp de cautat plante cu altcineva . Rand in sinea mea imaginandu-mi-l pe Sasuke imobilizat in lanturi. -Am nevoie de drondrocea metranger , bazilium conborsis , de canvoctum malera , kongolius.... -Ce plante sunt astea? Pare derutat deci am reusit! -Cum ce plante sunt? sunt plante medicinale desi majoritatea nu le gasim decat in satul de apa si in cel de nisip... -Asi prefera sa-l iau pe Sasuke , tu trebuie sa-i faci masaj lui Oro... chicotesc apoi trec pe langa Kabuto inaintand pe coridorul lung . Nu fac mai mult de 5 pasi ca ma intorc si strig dupa Kabuto. -Unde este Sasuke? El se uita la mine mirat apoi imi raspunde sceptic. -Nu era cu tine? Nu-i mai dau importanta ,ma intorc si inaintez pe coridor .Inca o usa si inca una ...le deschid pe toate la rand si nimic , nemernicul e de negasit. Ohhh... cand o sa-l gasesc o sa-l....Indrept capul spre podea ... o sa ce? ce o sa-i fac... i-am spus " Te iubesc " si conform primului nostru joc acum trebuie sa-l urmez.
Flash back -Primul care il face pe celalalt sa spuna < TE IUBESC !> castiga! Am spus-o iar el a ramas masca uitandu-se la mine. -N-o sa fie foarte greu , scap de S-ul asta , imi arata cu degetul locul unde l-am crestat cu doua zile in urma ,si te oblig s-o spui si gata , am castigat ! Intrebarea este ce am castigat ? si care sunt regulile jocului...? Coboara cu saruturile ajungand pe abdomenul meu si trage putin de chilotii mei lila din dantele ."Ador lenjeria asta , desi ar arata mult mai bine fara ea ". Eu ii iau chipul lui in maini aducandul in dreptul fetei mele si ma rastogolesc cu el in asa fel incat ajung din nou deasupra lui . Il mai sarut odata apasat si-i spun incet la ureche. -Regulile , defapt sunt o singura regula , nu avem voie sa nu obligam unu pe altu sa o spunem ... el ma completeaza. -Adica unul din noi chiar trebuie sa se indragosteasca. -Exact ,premiul meu , daca tu spui primul<< cele doua cuvinte>> il vei omora pe Orochimaru si vei reveni din nou la viata ta de dinainte sa pleci din Konoha devenind doar un om obijnuit , fara lupte si alte deastea, iar premiul tau te la sa-l alegi singur... ''Eu oricum am de gand sa-l omor pe Orochimaru un punct e deja indeplinit de la sine iar pentru partea doi cu om obijnuit trebuie sa cotizez cu ceva echivalent." Ma uit la el si vad cum ii apare un zambet pervers pe fata, n-ar fi trebuit sa-l las sa-si aleaga singur premiul asa ca intervin repede incercand sa previn o catastrofa pentru mine. -Ma culc cu tine o data daca ma faci sa spun prima . El ma priveste sceptic si incepe sa rada. -Nu , nu ,nu . Eu imi aleg premiul iar sa te culci o data cu mine nu ma incalzeste cu nimic , as putea s-o fac si acum dar ma opreste un pact cu dracul momentan . Enervata ca tot aduce in discutie chestia asta cu pactul ii pun mana pe piept sii ii transfer ceacra suficienta astfel incat ii dispare semnul impreuna cu orice obligatie pe care o avea pentru mine si ii spun . -Acum nu te mai tine nimic din a ma viola ! Fa-o daca te tine ! Se uita la mine , duce mana la piept si intradevar vede ca nu mai are nimic . " Nu pot sa cred chiar m-a vindecat... Si chiestia cu violatul -Vreau ca daca castig , adica daca tu spui <cuvintele > sa te culci cu mine cand am eu chief si sa-mi faci copii! pune un zambet pervers din nou . End of flash back
La asta s-a referit in filetel cu " astept sa-ti omorezi pariul"...a obtinut ce a vrut de la mine iar acum eu trebuie sa ma supun . Pentru un moment ma opresc din mers si stau pe ganduri. -Nu are rost sa ma opun , eu nu-mi incalc promisiunile sau indatoririle ... Ma intorc pe calcaie indreptandu-ma din nou spre camera de tortura... Pun mana pe clanta si incerc sa apas pe ea cand simt o mana pe umarul meu.
| |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 2:11 am | |
| Ce bine nextul cel mult asteptat :D (mai ales primaaa :shock: cu comul vai ma uimesc pe zi ce trece Dar stai ...ce vad eu aici Oro isi face unghile ... ce???? hhhhhaaaaaaaa chiar mia placut capitolul cel mai amuzant :P :P Si vorba Sakurei am nevoie si eu de serpii lui Oro ca sami deschid si eu un magazin de manichiura sau poate si de pedichiura! 8) . Deci Voltura super capitol si te asteptam cu Next! | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 2:36 am | |
| Super capitolul ! Tsk , tsk , Sakura , ce ganduri necurate ai . Credeai ca`s pe invers , haa ? :)) Si plantele.. Mama , ce imaginatie ai , super denumirile =)) ! Ma intreb al cui este umarul ? Of , inca imi pare rau pentru Sakura . :( Sasuke , porc , porc , porc , Sasuke !! Astept next`ul ca mor de curiozitate ! Pupici ! :*:* | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 3:57 am | |
| Renesme .. in biologia de clasa a noua vei gasi denumiri aproximativ asemanatoare.... Drosofila melanongaster = musculita de otet Boletus satanas = ciuperca otravitoare numita si satra de tigan (parca) Ce am scris eu sunt doar inventii.. | |
| | | SakuraTheCherryBlossom Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 4:18 am | |
| pariu ca Sasuke e cel care a pus mana pe umarul Sakurei.deci se pare ca a pierdut pariul Saku.vreau nextu.Hugs! | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 8:50 am | |
| - Voltura a scris:
- Renesme .. in biologia de clasa a noua vei gasi denumiri aproximativ asemanatoare....
Drosofila melanongaster = musculita de otet
Boletus satanas = ciuperca otravitoare numita si satra de tigan (parca) Ce am scris eu sunt doar inventii.. Stiam doar de acea musculita , insa nu eram sigura ptr k denumirea e ciudata o.O [ latina ?! ] :lol!: . Insa eu o confundam cu vreun tantar . o.O Nu stiam ca asa ii zice . :)) Insa de ciuperca aceea chiar nu stiam xD . | |
| | | Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Vin Iul 08, 2011 1:31 pm | |
| Ce pot sa spun? Imi place! :cheers: Desi vine cam greu next-ul :-w [-x Iti dai seama ca vreau continuarea ca si toti ceilalti. Si eu pun pariu pe orice ca este umarul lui Sasuke, in cel mai rau caz a lui Kabuto. Pune next-ul mia repede! :( Te pup! :* :cheers: | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iul 11, 2011 1:57 am | |
| DIN NOU CU INIMA IMPACATA! Nici macar nu ma intorc , stiu deja cine este , asi recunoaste aceasta atingere din 1000 , bine pe langa asta mai e si faptul ca-i aud gandurile... " Sakura , unde ai fost?" Of , intrebari si iar intrebari , numai asta aud de la el ... dar sa-si ceara scuze ca m-a drogat sau ca a profitat de mine . Bine defapt nu a profitat , a fost mai mult ideea mea... -Te-am cautat ... Tu unde ai fost? Las capul in jos cu o urma de regret in suflet si intru in camera apoi ma asez pe marginea patului. Sasuke vine dupa mine si se aseaza pe pat langa mine isi pune mana in jurul taliei mele si-mi saruta gatul. "Ai pierdut jocul , e timpul sa-ti omorezi promisiunea... rozalie deosebit de perversa" Chicoteste incet apoi se lasa peste mine incet in timp ce ma saruta. Ce rost are sa ma opun? oricum cam asa va arata restul vietii mele , de ce sa sufar opunandu-ma cand pot sa ma simt bine cooperand , incep sa-i raspund la saruturi . El se opreste brusc si se ridica privindu-ma chiar dragastos "Sakura... De ce nu mi-ai spus din prima de Itachi?" Hmm .. chipul lui ma uimeste , nu l-am mai vazut asa fata de mine niciodata ,dabia mai respir , ce m-a ntrebat? De ce nu i-am spus de Itachi? hmmm... Brusc imi revin in minti si ma ridic ca arsa si aproape ca am tipat. -Cand ti-am spus de Itachi? Isi schimba expresia fetei astfel incat acum pare nedumerit " Cum adica? Mi-ai spus aseara , ai uitat? " Ma uit la el si aproape imi cade fata , ce naiba am facut aseara? el pare sa-si aminteasca totul in amanunt de e asa fericit , cred ca Oro l-a facut imun la droguri . Totusi nu trebuie sa-si dea seama ca eu nu-mi amintesc nimic de aseara si totusi trebuie sa scot de la el si cel mai mic amanunt. El ma vede pusa pe ganduri si ma intreaba " Iti amintesti noaptea trecuta , nu?" Eu ii zambesc fortat razand si-i spun nonsalanta. -Fiecare amanunt! Apoi fac un gest cu palma , de parca ar fi un fleac. Dar momntan nu-l am pe Naruto in fata mea asa ca nu merge." Nu-ti amintesti nimic!?" Incepe sa rada in hohote. -Asta a fost o constatare sau o intrebare? El imi zambeste pervers , apoi isi duce mana dreapta pe piciorul meu pana ajunge la elasticul boxerilor mei si ma trage jucaus de el. " Ce-ai fi dispusa sa dai la schimb pentru a afla ce s-a intamplat aseara?" Desi sincera sa fiu nu m-asi mai baga intr-un alt joc , ce mai am de pierdut? -Orice vrei tu. Raspunsul lui nu intarzie sa apara." Vreau sa il vindeci pe Orochimaru cat mai repede si sa ma ajuti sa-l gasesc pe Itachi" Asta , nu ma asteptam , ma asteptam sa vrea sa ii fac striptis , sa-i servesc mancarea la pat un an,sa-i fac masaj ... etc.. dar nu sa-l vindec pe Oro si sa-l ajut cu Itachi. -Dar , de ce?Adica , te-am auzit mai demult gandind ca vrei sa-l omori pe Orochi...Oro, de ce sa-l vindec? El ma priveste atent si-mi pune o mana pe obraz mangaindu-ma tandru . " Sakyra , pe cat de frumoasa esti pe atat de naiva" Ma uit la el indicnata , cum adica eu naiva? Nu ii mai pun intrebarea < de ce? > ca el o subantelege din privirea mea si raspunde de data aceasta vorbind. -Stii bine ca eu am plecat din Satul Frunza ca sa-mi razbun clanul , cum altfel decat omorandu-l pe cel ce l-a masacrat? Dar pentru a-l omora pe Itachi imi trebuie cel putin nivelul lui de putere, eu am ajuns deja la acel nivel dar cum sa stiu daca l-am depasit fara un adversar pe masura? Totul este mult mai logic acum , el vrea sa se lupte cu Oro testandu-si asfel puterea si pregatindu-se pentru Itachi... Da... Asta pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic , chiar ma avantajeaza pentru ca odata ce termina cu Itachi va termina cu razbunarea si va redeveni cel de dinainte. -Accept , o sa-l vindec pe Oro si o sa te ajut sa-l gasesti pe Itachi ... Cei doi ani de tortura imi trec ca un glont prin fata ochilor. M-i se zbarleste parul cand imi amintesc ...uhhh.... " Presupun ca acum trebuie sa-ti povestesc ce ai facut aseara..." Arata trist dar simt ca se preface asa ca pun putin paie pe foc si ma arunc peste el. -Ai nevoie de un mic stimulent? Il sarut apasat apoi il intreb cu cea mai sincera voce pe care o puteam mima. Te rog , spune-mi. El ma mai saruta odata apoi ma intreaba ." De unde ai vrea sa incep?" . Zambesc fortat din nou. -De la faza cand m-ai drogat , de rog! "Pai totul a fost foarte interesant , dupa ce ai inhalat heroina tot spuneai ceva de faptul ca vezi roz si ca plutesti apoi te-ai trantit pe pat tragandu-ma pe mine dupa tine " Eu oftez si-mi pun o mana pe fata parca incercand sa-mi acopar rusinea ... e simplu ce s-a intamplat dupa ...nu mai e nevoie sa continue stiu deja. M-am culcat cu el apoi i-am povestit intr-o prostie tampa ce-am facut eu in ultimii doi ani culminand cu expunerea sentimentelor mele pe tava. Ma ridic de pe pat si ma duc spre usa cu gandul sa fac un dus , poate mai scap de prejudecatile acumulate dar el striga dupa mine. -Nu vrei sa stii ce s-a intamplat mai depatre? -Ce sa mai stiu Sasuke ?Ca ti-am spus intr-un final ca << te iubesc >>! Da este adevarat desi am incercat sa ingrop acest sentiment adormit demult se pare ca nu l-am distrus , el a continuat sa existe in inima mea . Saptamana asta cat am stat cu el am incercat sa-l neg dar...se pare ca nu am reusit... El ramane uimit " Ai spus ca ma iubesti? De ce? De ce ai cedat asa usor?". Ce am cedat asa usor? doar ti-am spus si aseara! El incepe sa rada! -Tu nu-ti amintesti nimic de aseara , dar .... crezi ca mi-ai spus ca ma iubesti? de unde ti-a venit ideea asta? Ma uit spre birou unde se afla biletul de la el, brunetul izbucneste din nou in ras. -Aseara mi-ai oferit cele mei fierbinti saruturi de care am avut parte toata viata ... Vine spre mine si ma lipeste de perete parca incercand sa reproduca cele intamplate cu o seara in urama ... apoi se indeparteaza usor de mine si zambeste . -Problema a fost ca tu in loc sa continui ... conform ultimului nostru joc cu carti , tu......
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iul 11, 2011 4:41 am | |
| M`ai facut super-super-super curioasa !! Te rooog , sa pui next`ul cat mai repede ! Ma intreb ce i`o fi spus Sakura daca nu au fost ACELE doua cuvinte .. Deci , prea mult suspans ! :)) Astept next`ul , te pup ! :*:* | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iul 13, 2011 4:05 am | |
| SUNT CEA MAI PROASTA FIINTA !
-Problema a fost ca tu in loc sa continui ... conform ultimului nostru joc cu zaruri, tu te-ai oprit , te-ai asezat cu capul pe pieptul meu si jucandu-te cu mainile in parul meu m-ai intrebatdaca nu vreau sa te cunosc mai bine ... Eu am gandeam sa te intreb ce-ai vorbit cu Mikoto dar tu ai inceput sa-mi povestesti pe nerasuflate cum acum doi ani te-ai intalnit cu Itachi si acesta te-a antrenat iar apoi te-a trimis sa ma aduci de partea lui...Dupa aceea eu eram putin furios pe mine insa-mi ca nu mi-am dat seama mai repede . Cand am vrut sa te intreb de ce ai acceptat propunerea lui Itachi tu ai inceput sa-mi spui de Mikoto si de Yin... Il vad cum se incrunta. " De ce nu mi-a spus?" Oftez si inchid usa apoi ma indrept spre el si-i iau fata in maini . -Pentru ca te iubeste prostutule. Imi ia mainile de pe fata lui strangandu-mile usor in pumni apoi ma saruta pe frunte ca un tata. "Multumesc" Simt ca este alt om , ceva l-a schimbat ... dar ce? El continua dar de data asta gandind."Dupa ce mi-ai spus de Yin , eu ti-am spus..... " Il vad cum incearca sa blocheze practic acea amintire Ce? ce? ce? o intrebare care in acest moment este ca o durere de cap. " Nimic, dupa ai facut o pauza lunga iar cand eu am vrut putina actiunete-am auzit sforaind." Cum adica? m-a auzit sforaind? -Eu nu sforai magarule! si cu rochea asta ce e pe mine? -Dupa ce tu ai adormit eu a trebuit sa-mi reglez niste conturi cu cineva si am plecat , nu inainte sa te-nbrac . Nu de alta dar nu-mi prea convenea sa treaca nesuferitu de Kabuto pe aici si sa te vada goala-n patul meu... Nu se poate , asta a fost tot? eu am adormit si el a plecat? adica eu nu m-am culcat cu el si nu i-am spus < cuvintele >... Varfurile gurii mele se arcuiesc intr-un zambet larg , si exclam! -Sunt libera!!! El ma priveste razand apoi spune uitandu-se fix in ochii mei. -Am auzit eu bine , ma iubesti? Tocmai m-i s-au scufundat toate corabiile... sunt cea mai proasta fiinta! Dar stiu cum sa aman , evit momentul. Ma prefac ca sunt ametita si ma balangan pe picioare culminand cu caderea mea pe podeaua rece. Zis si facut mai putin ma pregatesc sa iau contactul cu podeaua rece dar in loc de asta ma aleg cu bratele lui puternice si calde." Sakura , esti bine? Sakura " In gandul meu striga-ma , striga-ma cat vrei ca n-o sa-ti raspund. Simt cum ma ridica in brate si ma aseaza pe pat , imi da doua palme usoare si vede ca nu reactionez apoi dispare cu gandul sa-mi aduca niste comprese cu apa. Imediat ce aud usa inchizandu-se deschid ochii si ma ridic in fund si incep sa cotrabaiesc prin sertare , trebuie sa gasesc ceva pe aici , orice m-ar ajuta sa sa par mai credibila in prefacatoria mea, un somnifer ar fi perfect. Draci , exclam in gandul meu , vine . Ma asez din nou pe pat in aceiasi pozitie . Simt compresa rece si umeda pe care el mi-o pune pe frunrtea mea si panica pe care el o emana. Trebuie sa-l fac sa sa mai plece din camera , stiu cum . -Sasuke , incerc sa-mi fac vocea sa sune cat mai bolnavicios ,ceai de mure cu menta.... El e putin confuz." Oare despre ce vorbeste?" Si nu numai confuz dar si putin prost . -Sasuke , din nou cu glas bolnavicios , te rog ... adu-mi ceai de .... menta cu mure.... El destul de ganditor dispare pe usa fara nici un alt cuvant , a prins momeala! Ma ridic si continui sa caut . -Am gasit ! spun incet cat pentru mine. Iau flaconul de somnifer si inghit 3 pastile apoi ma asez pe pat. Urmeaza sa ma trezesc peste vreo 5 ore miraculos uitand ce-am facut in ultimele 24 de ore. Cat de diabolica pot fi pentru ca uitand ce-am facut , instantaneu uit si de jocul nostru cu zaruri si ca i-am spus ... te iubesc. . *** . Ma trezesc fericita , sunt in aceiasi camera de data asta luminata de vreo 50 de lumanari . Ma intind si ating cu mana biroul pe care vad inca o scrisoare de la el . O iau si incep sa citesc . . Sakura , daca citesti asta inseamna ca te-ai trezit si eu inca nu m-am intors. Ai ceai de menta pe masuta din coltul camerei . Ma opresc din citit .. Parca i-am spus si de mure ! apoi continui sa citesc . Mure pentru ceai nu am gasit dar sunt sigur ca si asta e bun . Nu iesi din camera , asteapta-ma vin repede. Sasuke . Nu apuc sa termin binde de citit ca-l vad cum inta pe usa , e timpul sa inceapa negarea. -Sasuke , cand am ajuns aici? El e nedumerit " Cum adica..? am ajuns ieri seara nu-ti amintesti?" Eu dau din cap in semn de nu apoi continui. Ultimul lucru pe carea mi-l amintesc este ca m-ai tarat pana aici din baie cand eu faceam pe beata... El intelege unde bat dar intra in joc ." Si nu-ti amintesti de micul nostru joc cu zaruri?" -Ce joc? Ma ia de mana si ma trage dupa el iesind din camera. " Hai sa facem o plimbare , Sakura " Eu Nu ma supun practic daca dau uitarii ultimele 24 de ore... nu s-a intamplat nimic si eu sunt inca mandra ! Sau cu alte cuvinte SUNT DIN NOU PE VAL!!!
DRAGOSTEA OARE CHEAR EXISTA?
-Unde sa mergem? dabia am ajuns aici! El se uita plictisit la mine , am ajuns in capatul coridorului iar in fata noastra este peretele prin care am intrat . El ma trage de mana dar nu in asa fel incat sa ma raneasca ci grijuliu si dragostos? Ceva gen cand baiatul vrea sa te ceara in casatorie pe un vapor iar tu ai rau de mare.... Ma intreb de ce nu a insistat ca ziua de ieri chear a existat? Ascunde el ceva . Incerc sa-l ascult ... nimic , stie cum sa evite orice subiect care pe mine m-ar interesa. Cel mai bun lucru este ca nu poate evita un subiect la nesfarsit si intr-un final voi afla ce-mi ascunde... -Sakura , Sakura?! Sakura!!! Dabia dupa a treia strigare am dat si eu semne de viata. -Da?! Ce s-a intamplat . Ma uit in jurul meu deja suntem la vreo 20 de metri de cocioaba prin care se iese din catacombe si este seara penrtu ca deja pot zari prima stea pe cer , cat de repede a trecut timpul... Cred ca gandesc prea mult si nu sunt atenta la detali cum ar fi ce se intampla in jurul meu... Se lasa o liniste bolnavicioasa care pe mine ma scoate din sarite , cum poare sa-si tina mintea goala? Se gandeste la un abis negru si inainteaza mecanic printre copaci si tufisuri. Ma simt ignorata si desi la inceput am incercat sa fac pe viteaza acum ma supun si-l urmez fara cuvinte. El stie acum ca-l iubesc , ceea e este adevarat oricat asi incerca sa ma mint pe mine insami ca nu este... Cand am initiat acel joc cu el stiam ca-l iubesc si o sa cedez spunand prima dar eram si mai sigura ca si el o s-o spuna dupa pentru ca eram sigura ca nici la el acest sentiment nu a murit...Oare e posibil sa ma fi inselat? Am ajuns intr-un luminis cu o pajiste verde care sub razele lunii capata diferite culori trecute prin prisma petelelor ciresilor tarzii de vara. In urma cu o saptamna si ceva eram in pestera lui Itachi si acum iata-ma aici... Sasuke imi da drumu de a mana si se duce dupa un cires cu petale roz " Asteapta-ma" Ma uit dupa el cum se pierde in intuneric si profit de acest moment pentru a admira imprejurimile de o frumusete rara . Privesc cerul luna si-a ocupat deja locul de drept ca regina a balului fiind ce-a mai stralucitoare de pe cer , ma intreb ce s-a intamplat cu mine , niciodata nu am fost asa profunda in ceea ce priveste natura. Brunetul vine spre mine cu un cos de piknic in mana. Intinde o patura neagra cu patratele albe pe iarba si incepe sa scoata diferite casolete pe ea. -Ce-i asta? Sunt destul de in ceata... vrea sa avem un picnic sub clar de luna? -Pai ...este o simpla masa...stiu ca n-ai mancat de ceva vreme. Are dreptate stomacul meu daca ar avea gura ar urla cu ultimele forte la cat de gol este asa ca nu mai zi nimic si desfac prima casoleta care-mi vine la mana. -Hmm... taitei cu legume , preferatii mei! Iau o gura si ...hmm... ce buni sunt . Ii spun brunetului cu gura plina la care el ma apostrofeaza. -Pastreaza si pentru mine ca am facut doar o casoleta ... Ridic capul spre el si-l privesc uimita. -Tu ai facut , minunatiile astea gustoase? Deschid si restul casoletelor , biscuiti , tarte de orez , oua umplute , sushi...si inca cate ! El imi zambeste ," ma bucur ca-ti plac". *** Dupa ce am terminat de manacat nu mai ramasese nimicinagara de noi doi pe acea patura. Ma uit spre cer , cred ca este trecut de 12 noaptea si este putin firg , el vede asta si isi pune o mana dupa gatul meu , ma gandesc putin la gestul lui. -Parem a fi doi indragostiti fara griji... El dupa cateva secunde imi raspunde. -Si ...nu suntem? Ce intrebare stupida...Eu il intreb acelasi lucru. -Nu suntem? -Nu ... E bine ca am ajuns la un acord . Ne uitam unul in ochii celuilalt apoi revenimla pozitia initiala , amandoi intinsi pecovor privind cerul. Au trecut 10 minute dupa care el sparge gheata cu o intrebare. -Si daca am fi ? Nu prea imi vine sa cred ce imi aud urechile , Sasuke ma intreaba daca vreau sa fim impreuna . -Ca un cuplu? De precizat ca aceasta discutie are loc in cel mai calm cadru posibil. ERl imi raspunde. -Ca un cuplu...Ma ridic in sezut si ma uit la el si ma uit la el. -Stii ca bine ce s-a intamplat ieri desi eu am incercat sa par ca am uitat... de ce esti asa bun cu mine? -Poate pentru ca...Vad im mintea lui clar acum ... fara ezitari si deastea totul decurge lin si firesc. In mintea lui vad segventa cand Eu termin de povestit toata incurcatura cu Yin si Mikoto apoi eu adorm si-l aud pe el cum imi spune incet la ureche . < Te iubesc Sakura , esti singura femeie din viata mea>>. Incep sa respir greu. -Tu , tu ai fost primul , tu mi-ai spus mie ca ma iubesti primul!!! El lasa capul in jos apoi spune. -Ce slab sunt ... am cedat primul .... Cum ar putea unul ca mine sa-l invinga pe Itachi? Ma las involuntar peste el si-l sarut apoi ii spun incet . -Ai avea cele mai multe sanse de castig.. Vreau sa-l sarut din nou dar el ma opreste apuncandu-ma de brate si uitandu-se drept in ochii mei scoate o carte dintr-un buzunar al pantalonilor. Incredibil , cartea din mintea lui Yin! . Flash back Dabia am ajuns in apa , am inceput sa execut un jutsu pentru a putea respira sub apa si i-am facut semn lui Mikoto sa faca la fel . In fula de aer pe care am format-o in jurul nostru i-am explcat cine este Kabuto si de ce ne ascundem de el dupa care s-a lasat un moment de liniste in care am ascultat cu atentie planul lui Sasuke , urma ca eu sa ies din apa si sa mergem amandoi cu Kabuto la Orochimaru ,o alta indicatie era sa o protejez pe mikota pe cat cu putinta . Ma uit la femeia de langa mine. -Eu o sa plec cu Sasuke , el a spus ca o sa vina la tine sa te vada ca si pana acum , sa ai grija sa nu fii vazuta . La aceste cuvinte femeia ma strange in brate si-mi sopteste si-mi spune in gand *Sasuke o sa-ti dea o carte , te rog sa o porti cu tine , iti va aduce noroc...*. Ii intorc o privire nelamurita si-mi amintesc de cartea pe care o avea in brate cand a venit sa-mi aduca chimonoul si-mi dau seama ca-i identica cu cea din minta lui Mikoto . Dar nu mai am timp il aud pe Sasuke cum urla in mintea lui ."Iesi odata!" , mai aud si discutia cu Kabuto derulandu-se in capul lui si-mi dau seama ca brunetul i-a spus ca fac baie , este clar trebuie sa duc minciuna la capat si sa-l fac pe Kabut-o sa nu puna prea multe intrebari . Fara sa ma gandesc prea mult imi dau chimonoul jos ramanand doar in ghiloti si sutien si ies din bula . End of flash back . Aceasta amintire a trecut ca un fulger prin mintea mea. El imi intinde cartea si continua. -Ca sem al .... Vad cat de greu ii este sa-si expuna sentimentele ... dar nu mai este nevoie de cuvinte pentru ca eu sa inteleg .Iau cartea o pun pe patura sima las peste el intr-u sarut lung.
Ultima editare efectuata de catre Voltura in Mier Iul 13, 2011 7:52 am, editata de 1 ori | |
| | | Alle Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 40 Puncte : 62 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iul 13, 2011 4:44 am | |
| Este bestial capitolul. Nu-mi vine sa cred ca Sasuke a zis primul ca o iubeste. Superb. Si titlul capitolului este fain. Vreau next repede/. | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iul 13, 2011 9:22 am | |
| Chiar ca`i bestial capitolu` ! :lol!: Ce romantiiic ! Si Sasuke nu mai este un porcusor . :)) Acum ca au recunoscut ca se iubesc ce s`o intampla ? Sper sa pui next cat mai curand . A , si multumesc ca ai postat doua capitole . :D Te pup ! :* | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Dum Iul 17, 2011 4:27 am | |
| O NOAPTE INCENDIARA Si cam asa a inceput prima noastra noapte de amor pe bune ... Nu suntem intr-un pat al unui hotel de 5 stele sau intr-o baie lucsoasa , suntem pe o pajiste verde inconjurata de ciresi , ciresi roz , sub privirea stupefiata a lunii si a miliardelor de stele. Isi pune ambele maini pe coapsele mele si ma mangaie usor tot odata ridicandu-mi rochita . Saruturilt calde pe care mi le ofera imi incurca gandirea in timp ce mainile mele nerabdatoare ii sfasi pus si simplu camasa ajungand la pielea lui fina si mulata pe niste muschi bine lucrati , intr-un moment el imi da rochita jos si eu raman doar in boxerii spre care el isi indreapta rapid privirea dar nu-i atinge . Isi pune mainile in jurul mijlocului meu ridicandu-ma usor in poala lui apoi incepe sa-mi sarute sanii , eu imi duc mainile dupa gatul lui , el vazand ca si mie imi place apropierea dintre noi si nu am de gand sa ma retrag isi desprinde mainile de spatele meu si incepe sa reaga jucaus de sfarcurile mele ceea ce-mi da fiori in sensul bun. Desi imi place la nebunie si nu asi vrea sa termine niciodata cu asta , simt ca vreau mai mult , ii iau fata in maini distragandu-i atentia de la sanii mei si-l sarut frantuzaste. Limbile noastre parca luptandu-se pentru suprematia totala ma excita , si desi si aceasta senzatie este ,.... Doamne inexplicabil de inaltatoare la cer tot vreau mai mult. Incerc sa fac pasul urmator , pasul decisiv si sa-i dau jos pantalonii dar fara succes pentru ca el ma strange tare la pieptul lui continuand sarutul si imobilizandu-mi mainile apoi se rastogoleste peste mine. Isi duce buzele la urechea mea si imi sopteste. -Vrei mai mult? Nu ai de gand sa te opresti acum Rozalio , lasandu-ma din nou cu ochii in soare? Eu gafai si desi nu-mi convine ca s-a oprit din mangaieri si saruturi ma bucur de micul moment de ragaz. -Sunt aici si sunt incinsa , ai face bine sa ma stingi mai repede altfel ... El imi incadreaza picioarele ale lui stand practic in genunchi peste mine , imi saruta gatul tandru si ma intreaba in gand pentru a nu-si intrerupe noua activitate ." Altfel ce?'' Eu scot un zgomot de amuzament iar el continua " In momentul de fata , si daca ai vrea si nu mai scapi rozalio" isi trece odata limba peste gatul meu apoi incearca sa se ridice cu gandu-l de asi da pantalonii intr-un final jos dar eu sunt inca agatata de gatul lui asa ca nu reuseste ." Tu vrei sa ma racesc ?" Eu pun un zambet marsav . -Nu , vreau sa te incing mai mult... Ma ridic odata cu el iar in momentul in care el incearca sa-si dea jos pantalonii eu il intrerup aruncandu-i o privire ucigasa ." WoW , vrei sa faci tu asta ?" Nu-i raspund ci trec direct la fapte, ma las in jos cu miscari mai tandre decat a oricarei dansatoare profesioniste la barasi-i trag pantalonii jos dar nu ma multumesc inca , ma ridic din nou la nivelul lui si-mi trec limba peste buze ca o leoaica care tocmai si-a zarit prada si-mi duc o mana dupa gatul lui in timp ce pe cealalta o duc direct si fara sa ma incurc pe punctul sensibil al oricarui barbat. N-o sa va spun ce simt mainile mele acum , va las doar sa presupuneti ce ascunde marele razbunator Sasuke Uchiha in pantaloni. El geme de placere si ma strange tare in brate , prea tare chear... se pare ca a uitat de ce putere dispune. Si eu , micuta si inocenta de mine ... ca sa pun paie pe foc incep sa ma las usor sarutandu-i abdomenul ... apoi mai jos si mai jos ajunga cu saruturile la linia boxerilor lui care nu prezinta nici o piedica pentru mine pentru ca in mai putin de jumatate de secunda a disparut sub atiberea mainilor mele abile. Continui sa-l sarut , inca un pic si ajung unde vreau.... Sunt aici , mai al doimilimetri si ajung dar sunt smucita de el care ma ridica in asa fel incat acum stau gatata de el cu picioarele in jurul abdomenului lui si mainile la spate tinute de de el. Ma saruta scur si-mi spune simplu la ureche . -In seara asta eu te rasfat pe tine... o sa ai ocazia sa faci si asta... Nu-l las sa mai continue , sunt prea insetata de el si incep sa-l sarut de parca asi sti ca e ultima data cand o facem si nu prima. El se lasa in genunchi peste mine si ajungem din nou pe patura care este inca calda .Vad ca nici el nu mai are rabdare , isi pozitioneaza ambele maini pe elasticul boxerilor mei care care instantaneu devin fasii Isi duce o mana in jurul gatului meu iar cealalta imi stranfe mie mana . Nu mai am rabdare! Cu mana libera il trag spre mine brusc . Il aud clar " Te iubesc ...Sakura" apoi simt ... Prima " intrare " ca sa-i spun asa , cu ghilimelele de rigoare a fost... a fost .... putin dureroasa , provocandu-mi o mica grimasa pe fata , El se opreste imediat si se indeparteaza putin de mine . "Te-am ranit in vre-un fel? " Parea speriat si vinovat, ia luat 3 secunde sa-si dea seama " Esti , erai ... virgina?" Off... ma ridic in sezut si ma uit in ochii lui . -Vorbesti de parca ar fi o boala , dar din pacate nu se scapa de ea doar cu o miscare . Ma misc extrem de repede si sunt deja peste el care este inca socat si continui. Trebuie sa insisti . Ma las usor peste el , nu ma mai dopare chear ma simt extraordinar de bine , ma las peste el si-l sarut apasat pe buze cat sa-l trezesc din soc apoi incep sa ma misc usor , daca intelegeti. El isi revine si fara nici o avertzare se rastogoleste peste mine " Parca stabilisem ca in seara asta eu te rasfat pe tine" Nu protestez pentru ca el momentan mai ale putin si ma aduce pe culmile extazului ,incep sa gem de placere iar el se molipseste rapid. Suntem doi nebuni goi pusca pe o pajiste inconjurata de o padure de ciresi roz ,in mijlocul noptii care facem dragoste gemand de placere parca am vrea sa sculam toata padurea. Nu stiu de cat timp facem asta cert e ca nu cred ca pot cere o placere trupeasca mai mare decat asta ...m-am inselat.. -Sas....ke..... imi musc buza de jos ...hmmm... ahhh.....huuu.... De la el aud exact aceleasi zgomote. De cand facem noi asta asta e momentul in care il simt cel mai aproape de mine , cel ma " In mine" ca o singura persoana pentru ca el tocmai a ..... Se desprinde de mine apoi ma strange la pieptul lui dar lasa loc cat sa ne uita unul in ochii celuilalt. "Te simti bine?" Ce intrebare stupida , ma simtca in al noualea cer .. dar stiti vorba mea ... nu? ... lasa ca vi-o spun acum NICIODATA NU STRICA SA MAI PUI PAE PE FOC . -Imi este putin frig... Intinde o mana si scoate de nustiu unde o patura pufoasa , neagra si o pune peste noi . Eu cand am spus ca imi este frig vroiam mai mult incalzire ca la eschimosi ... corporala prin apropiere.... dar ma multumesc si asa . Va din ochii lui ca si el s-a simtit la fel se bine ... Traim un moment in care ne holbam practic unul la celalalt... nu stiu de ce dar amandoi ne indreptam brusc privirea spre cerul care este inca plin de stele ... Trec alte momente de tacere si simt nevoia sa sparg gheata. -Uite , arat cu degetul spre cer , uite carul mic...! Il vezi pe cal mare? El gandindu-s la un lucru obscen se uita sub patura si spune sigur pe el... -Da! Tu l-ai simtit? Pun o mutrita sinucigasa si continui sa ma uit la cer... -Uite , ursa mare! Ii arat cu degetul iar el intelege gresit ... -Mie imi pare mai mult o gaina ... una mare..... Eu sunt putin intrigata , mai nou numai lucruri mari vad la el ... dar totusi nu refuz sa vad si ce-si imagineaza el si exclam . -Chear e o gaina , una mare care..... poarta... o cravata?El intoarce capul spre mine..." serioe? o cravata?" Eu dau din umeri si-i zambesc copilareste . -Hai sa-i dam un mume ...Gaina cu cravata! -Cand denumesti o noua constelatie trebuie sa sune si bine ,hai sa o numim cu specific japonez stii si tu Hen = gaina si tai= cravata hai sa-i spunem HenTai! Ma uit la el si torc ca o pisicuta . -Hai sa lasam constelatile , mai vreau odata! El se apleaca peste mine si....
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Dum Iul 17, 2011 4:55 am | |
| Waaw , ce capitol ! :)) Incendiar ! Ca de obicei ne uimesti cu fiecare rand ce`l scri . Sa vedem ce se mai intampla in urmatoru` . Te pup ! :* | |
| | | Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iul 18, 2011 10:33 pm | |
| Ce pot spune? Mi-a placut la nebunie! Astept next-ul ca ne-ai lasat intr-u moment :suspect: ; )) Te pup! :* :cheers: | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iul 20, 2011 4:28 am | |
| REVENIND LA REALITATE
Este , este 5 dimineata sau poate 4? Nu stiu... cert este ca ma simt bine , simt primele raze ale soarelui care trec prin delicatele petale roz apoi cad direct pe pielra mea parca mangaindu-ma . Ma ntind usor pentru a nu-l deranja pe Sasuke care inca doarme , n-u s-a odihnit un moment azi noapte , chicotesc in sinea mea. Imi amintesc totul la perfectie pana si cea mai usoara atingere si nu regret nimic, pentru ca pentru prima data de cand l-am cunoscut pe brunet acesta a aratat ca are inima si se oate lasa ghidat de ea cu adevarat. Ma intorc privindu-l , nu cred co sa ma satur vreodata de asta. Sta cu fata spre mine dar are ochii inchisi si este acoperit cu patura doar pana la brau, doarme . Razele soarelui ii mangaie si lui pielea , Doamne cat de bine arata are corpul atat de bine lucrat si....Of , ma intorc daca ma ma mai uit mult la el in felul asta n-o sa rezist si o sa sar pe el din nou. Runda doi , ca sa-i spun asa a fost mult mai placuta decat prima si mai plina de "evenimente" asi putea spune ... dar nu o sa va povestesc azi, poate alta data. Ma intreb , o partenera buna i-ar aduce micul de jun la pat... dar noi n-avem pat asa ca o las pe data viitoare . Of ... nu mai rezist ma ridic in sezut si-mi caut ceva sa pun pe mine dar nu gasesc nimic inafara de rochita , boxerii sunt sfasiati amintiri reinvin , chicotesc din nou si ma imbrac cu rochita apoi il privesc lung , hmmm.... ce vis animat. "O noapte intunecata , el este inconjurat de cladiri negre care parca vor sa-l sufoce , alearga , alearga si drumul pare tot mai lung " parca ar fi un film de groaza dar sa revenim la visul lui " Alearga si se opreste brusc in fata unei usi imense - O cunosc , dar de unde?- Intra si da direct intr-o alee la fel de intunecata , ii este frica dar inainteaza pana la usa unei case unde intra cu spaima si-si lasa incaltamintea apoi inaiteaza . O usa , inca una larg deschisa , se duce temator spre ea " -Mama.... Il aud si revin pe pamant si sesizez ca ma holbez la el... vorbeste in somn... Visul lui continua " El se uita in jos si vede sange apoi cu lacrimi in ochi intra in camera si vde cadavrul lui Mikoto , se duce spre ea cu lacrimi in ochi si o strange la piept murdarindu-se cu sangele ei. " Vad cum pe pbrajii lui isi fac aparitia mici picaturi de apa , plange.... "Iese din camera si intra in alta in care sse afla tatal lui in aceiasi stare ca Mikoto , la el nu se mai uita ci alearga direct afara orbit de furie cautand vinovatul . Vede un barbat de la spate cu pelerina lunga care tocmai omorase un om si-i da drumu jos . Sasuke se duce tinta spre el iar aceste se intoarce brusc si-i da o lovitura puternica la ficati. Sasuke este jos aproape plangand de durere in timp ce barbatul misterios isi destainuie identitatea . Sasuke ramane uimit sa vada ca este insasi Itachi care ii spune un singur lucru cand el intreaba -de ce?-. Ii spune sa nu se arate in fata lui pana nu ajunge cel putin la nivelul lui de putere apoi dispare intr-un nor cenusiu iar Sasuke se trezeste brusc gafaind." Eu ma uit la el putin speriata apoi il imbracisez , e transpirat...yak... El inca respira greu dar se uita in ochii mei si-mi raspunde la imbratisare. -A trecut, noaptea aceea treci peste ea, uit-o. -Asi vrea sa pot . Se indeparteaza de mine cautandu-si si el imbracamintea. Ia pantalonii pe el apoi se uita lung la camasa aruncata dupa cosul de picnic asemeni boxerilor mei fasii... Ii zambesc pervers apoi il intreb. -Ce-ai zice de o baie impreuna?El ma priveste lung. -Nu te mai saturi , nu? Eu dau din cap afirmand cu o privire copilaroasa iar el continua. Merg sa aduc ceva de mancare , m-ai extenuat aseara .Si dispare. In sfarsit un moment de meditatie in liniste . Ce cosmar , ma intreb cum o fi sa visezi intruna aceiasi catastrofa... ma intrebdaca ar fi fost parintii mei in locul alor lui.... Dar am vazut clar chipul lui Itachi in visul lui ... nu era al unui asasin fara scrupule , regreta ceea ce a facut... simt ca este ceva in spatele acestei povesti si trebuie sa aflu ce inainte ca Sasuke sa faca ceva ce ar putea regreta. Aud un zumzet ... o voce cunoscuta care simt ca ma priveste atent dar dispare si o las balta .Probabil e Sasuke. El se intoarce cu un brat de fructe pe care le mancam in liniste. Ultimul fruct ramas este o banana. -De unde ai luat asta? Suntem in Japonia ... Aici nu prea cresc banane. Vad derulandu-se in capul lui totul... Le-a furat de la un negustor...Urat din partea lui dar in fine . Decojesc banana si incep s-o savurez , nu vreti sa stiti cu ce mutra ma priveste dar nu ma opresc ci din contra continui scotand sunete de placere. -Ce faci? " Vrei sa ma scoti din calmul meu de fier?" -Este foarte buna aceasta banana, vrei si tu? Apropo te-am scos din calmul tau demult. Imi ia banana si mi-o arunca. -Ce-i cu tine? Te excict prea mult? "Suntem priviti " Brusc imi schimb expresia fetei , deci a observat si el. Ma ridic si ciulesc urechile " Pregateste-te Sakura" Asta nu-i vocea mentala a lui Sasuke este .... Nu mai am timp nici sa gandesc ca odata simt doua maini pe brau si nu sunt ale lui Sasuke . "Sakura , nu te misca" Simt un briceag cum imi atinge gatul...
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Mier Iul 20, 2011 8:17 am | |
| :affraid: Ma intreb cine o fi ?! Si Sakura nu poarta nici lenjerie pe ea .. daca bate vantul , ce face ?! :)) [ Scuze , nu m`am putut abtine xD ] . Pai hai ca m`ai facut super`super curioasa in legatura cu acea persoana . Sper sa pui next cat mai curand . >:d< Te pup ! :*:* | |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Dum Iul 24, 2011 11:39 pm | |
| HAI SA DEVIEM DE LA SUBIECT. In Konoha , desi au trecut 2 ani de cand Sakura a disparut nimeni nu a uitat-o pe ea sau pe Sasuke , amintirea lor predominand sa existe. Daca va aduceti voi aminte exista o voce a povestitorului care intervine cand este nevoie ... ati facut cunostinta cu aceasta " voce" a povestitorului in primele capitole dupa care actiunea va fost relatata de Sakura din perspectiva ei , e bine momentan Sakura este amenintata cu moartea si nu va poate povesti asa ca intervin eu ! Sa revenim ... In Konoha! Unde spuneam ca nimeni nu ia uitat pe Sasuke si Sakura cei mai ingrijorati fiind Naruto si Hinata , ei bine mai sunt si Kakashi , Tsunade chiar si Ino dar cei de care ne intereseaza cel mai mult sunt Naruto si Hinata care de vreo 2 ani formeaza si ei un cuplu. Si la ei ca si in cazul brunetului si a rozaliei este dimineata dar ei si-o petrec intr-un mod total diferit , Naruto sforaie iar hinata il priveste ingrozita , este greu sa va spun eu ce simte Hinata asa ca o las pe ea sa va zica.
Ma simt asa relaxata , in sfarsit s-a intors din calatoria lui cu Maestrul Jiraia si pare atat de obosit... dar doarme de 12 ore incontinuu cred ca ii este foame ma duc sa-i cumpar niste taitei cu carne de porc cum ii plac lui .Sunt in pijamale , in pijamalele lui preferate cele cu albastre cu norisori... asi fi vrut sa le vada si el cand a venit aseara dar era asa obosit ca a picat pe pat si acolo a ramas in aceiasi pozitie fara sa se miste nici macar un milimetru ...asta este Naruto pe care-l iubesc. Zambescsi-mi aleg o rochitalila vaporoasa si niste balerini de aceiasi culoare dupa care ies val vartej din caza indreptandu-ma spre magazinul cu taitei. -Buna ziua! -Hinata , cat ma bucur sa te vad! S-a intors Naruto? Zambesc timid si dau din cap in semn de da. Atunci a izbunnit vanzatorul tipand dupa sotia lu. -Draga , draga! S-a intors Naruto ! Sotia lui intra in magazin fericita si ma intreaba daca este adevarat , eu confirm ea zambeste si-l ia in brate pe sotul ei exclamand. -Ce fericire! Dupa mai putin de un minut revin la realitatesi incep sa tipe unul la altul . -Adu cratita cea mare , nu! pe cea imensa! doar stii cat ii plac lui Naruto taiteii , trebuie sa preparam cat mai repede o cratita imensa pentru el ! Sotia lui imi zambeste si-mi spune ca in mai putin de jumatate de ora va trimite pe cineva cu oala de taitei la noi acasa , adica la mine si la Naruto , ce bine suna casa NOASTRA!Ii multumesc doamnei si plec pe drum vad un cires roz si uitandu-ma la el ma impiedic de o piatra si cad jos ... Cred ca mi-am julit genunchiul pentru ca ma doare ingrozitor ridic capul si este intuneric deodata in fata mea se arata o cascada imensa in varful careia este un cires asemanator celui la care ma uitam cand am cazut si doua pete negre care se lupta intre ele... Petele negre au fiecare ochii rosii si plini de ura, le privesc absenta timp de cateva secunde care mie imi par ani si cand le vad ca sunt amandoua pregatite pentru lovitura finala o floare din ciresul din varful cascadei cade si este distrusa de cele doua pete... Ce trist...Parca floarea incerca sa impiedice petele sa se lupte dar n-a reusit , a murit odata cu sufletul petelor care s-a imprastiat ca un fum de tigara. -Hinata-sama, Hinata -sama! O voce deloc cunoscuta ma trezeste la realitate deschid ochii si sunt intinsa pe strada . Ma ridic repede si ma uit in jur, vad un baiat cu o oala imensa de taitei. Cat am stat intinsa pe jos? Offf... ma intreb cine este floarea de cires...cine sunt petele? -Hinata-sama!Intorc capul spre baiat si-i zambesc. -Da? -Ce ati patit? Buna intrebare.... -Am aluncat ! Ce explicatie rationala pentru un ninja....offf....
Deci! Intervine povestitorul , din nou! In caz ca voi nu ati inteles mai nimic , stati linistiti nici nu ma asteptam sa intelegeti dar deasta sunt eu povestitorul aici . Hinata Hyuga - Descendent principal al clanului Hyuga majoritatea stiti ca ei au o tehnica aparte de a vedea punctele slabe de chacra ale unui om , da dar mai exista o abilitate a celor din familia regala ca sa-i spunem asa ... Ei au premonitii despre viitor , lucruri care nu s-au intamplat dar care se vor intampla negresit daca nimini nu intervine! Deci ceea ce voi tocmai ati citit este o prezicere a viitorului. O sa va intrebati de ce nu este ceva de genu X si Y se vor lupta iar Z incercand sa-i impiedice cade la mijloc si moare , ei bine pentru ca nu ar parea asa intelept si pentru ca nu vreau eu poestitorul sa va dau totul pe tava , MAI GANDITI SI VOI! Sa revenim... Merg cu ucenicul taitarului pana un usa casei acolo ii iau uala din mana si-l intreb ca-i datorez acesta imi raspunde vesel ca pentru Naruto este din partea casei . Nu protestez ii multumesc si intru in casa , las uala pe masa din bucatarie iau un bol de taitei si merg in dormitor la Naruto care este in aceiasi pozitie. Stau putin in tocul usii , ma intreb cine sunt petele cu ochii rosi.... Las astea si intru apoi ca in reclama de la Yacobs incep sa vac vant cu mana bolului de taitei in speranta ca asta l-ai rutea trezi pe Naruto...dar nimic ...offf... dau mai tare din mana ... -Haideee!!!! Mos craciun a simtit si era un mos obez de nu stiu cate mii de ani , Hai Naruto trezestete e mancarea ta preferata! Dar nimic... -Joci dur nu? zic cat pentru mine . Ma duc in bucatarie iau toata uala cu taitei o pun langa pat , abureste ... este calda apoi ies din camera mergand in sufragerie de unde iau un evantai si ma intorc din nou in camer si incep sa fac vand.... Dupa cinci minute in care el inca sta mort ni nemiscat ma infurii. Nu sunt ingrijorata ca ar putea fi mort , nu este asa face cand este obosit doar. Ies din nou din dormitor pun scara la pod de unde scot un ventilator imens pe care l-am primit cadou de la Ino pentru sedinte foto in vant.... Il car cu chiu cu vai pana in dormitor il pun in priza si-i dau drumu...Patura lui Naruto zboara .... mai are putin si se misca si patul ....Taiteii din supa si ei mai au putin si-si iau zborul.... inca putin siiii.... Buffff!!!!..... Pana de curent . -Of nu pot sa cred , mai am putin si tip .Narutooooooo!!!! El se trezeste alarmat. -Da!!! cine ne ataca? Hinata?! Se uita in jur.... Hinata ai facut taitei!!!!! Fara sa mai zica nimic baga capul oala ignorand bolul eu il privesc stupefiata ... ma indrept spre el iau bolul si incep sa mananc si eu. -Bolul este pe jumatate de cand mananc eu iar oala pe care eu am estimat-o la 20 de kg este goala iar Naruto se intinde fericit pe pat. -Ai facut cei mai buni taitei pe care i-am mancat vreodata!!! Vreau sa-i spun ca nu eu i-am facut dar pare prea fericit asa ca mai bine nu...Imi las bolul de salata ma duc langa el si ma asez pe pat. -Mi-a fost dor de tine , sunt surprinsa sa aud asta si atat de feriita... Din pacate nu o pot lungii prea mult , trebuie sa-i spun ce am vazut. -Naruto , si mie mi-a fost dor de tine, daca ar stii el cat de mult....Naruto , am avut o .... dar nu apuc sa zic nimic el ma trage peste el si incepem sa ne sarutam . -Mai poate astepta...
Dupa o jumatate de ora eu in bratele lui nud... -Naruto , am avut o predictie ... si nu una buna. Ii povestesc exact ce am vazut... -Pete negre cu ochi rosii ... floare de cires roza... dar ma intreb cine or fi..... Naruto se gandeste putin apoi intreaba... - -Ochii lor aveauy pete negre sau erau doat rosii simplu.... -Unu avea 3 virgule iar celalalt...Nu mai apuc sa continui.... ca el exclama -Sharingan!Atunci mi=-a picat si mie fisa..... - Floarea de cires ! Sakura ... Cascada , am mai vazut-o stiu unde e !!! Nu mai spune niciunul nimic amandoi nu ducem spre dulap ne imbracam repede si disparem pe geam.
| |
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Lun Iul 25, 2011 5:34 am | |
| Cat ma bucur pentru Hinata si Naruto ! Si spui ca cele doua pete rosii sunt de fapt Sharingan . Pai cred ca este Sasuke .. iar celalalt , atacatorul ? Dar cine sa fie atacatorul ? Sunt doua optiuni : .. oare..Itachi ? Sau Madara ? Sau..cine stie ! Foarte interesant capitolul , imi place ca ai mai povestit si ce s`a intamplat prin Konoha .. Astept next`ul , te pup ! :* | |
| | | Emerald ♥ Membru Inactiv
Sex : Zodiac : Mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0 Varsta : 27
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) Joi Iul 28, 2011 11:13 am | |
| :D am citi continuarea si pe celalat forum si chiar imi place :bball: Sper sa o pui si pe acest forum. Pupici | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O POVESTE INCITANTA (+16) | |
| |
| | | | O POVESTE INCITANTA (+16) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|