| Ola! Yumi e aici :D | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Ola! Yumi e aici :D Sam Iun 04, 2011 3:00 am | |
| Ola lume! Sunt Yumi, in realitate Anca :D Cu siguranta o sa va dati seama cand vorbiti cu mine prin simplul fapt ca spun mereu "Ola" :) Imi place foarte mult sa ascult muzica. Rock, pop, indiferent, insa nu-mi plac deloc acele melodii de vara care sunt puse prin fiecare club, in fiecare seara gen Inna. Normal ca nu trebuie sa fiti deacord cu mine. :) Sunt o fire amuzanta, ironica si cam zuzu. :twisted: Detest oamenii care nu se tin de cuvant sau care iau barfa dintr-o parte si-o dau in alta si tot asa. Cand ma tin de cuvant, fac tot posibilul sa respect ceea ce spun. Cand promit cu atat mai mult :D Ador limba, obiceiurile, hainele, mancarurile japoneze, chinezesti si coreene. Imi plac mult comediile. Deasemene il ador pe Jackie Chan, Martin Lawrence si altii. Sper sa va placa cat-de-cat de mine pentru a ne intelege bine. :D Va pup dulce de tot!:* | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Sam Iun 04, 2011 3:09 am | |
| hei hei tu zici ola eu zic servus stii mie imi plac toate melodiile inafara de manele si nu pot spune ca nu-mi plac melodiile din club pentru ca imi plac daer mai sunt si unele foarte naspa deci cu muzica e ok filmele iubesc pertea din filmul Jackie Chan who i am ? adica e bestial nici mie nu-mi plac barfele sau persoanele false eu sunt andra si imi pare bine ancutzo :P | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Sam Iun 04, 2011 4:45 am | |
| Buna , Yumi ! Bine ai venit pe forum ! :D Ma numesc Alexandra , si sa stii ca nu`mi place sa barfesc si ma tin de cuvant . Pai , ne mai auzim . Pa`pa ! :* | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Sam Iun 04, 2011 6:33 am | |
| Eu inca nu ti-am urat bun venit pe W-las?
Bad girl Voltura , Bad Voltura...
Ma bucurrrrr ca esti aiciiiii!!!
Restul stii si tu asa ca iubire
Cu multa dragoste Voltura | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Dum Iul 03, 2011 4:11 am | |
| Roxy si eu ador genurile acestea de accesorii ! Am niste bete din Coreea care le port in par non`stop . :)) Mi`as dori sa`mi cumpar un Cheongsam , da` nu gasesc prin Craiova . :( Si sa le comand de pe net n`am incredere . :suspect: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Lun Iul 04, 2011 3:57 am | |
| Cu siguranta o sa te devenim amice Roxy! Si toti ceilalti Daca aveti nevoie cumva de orice Sau daca vreti sa-mi spuneti ceva mai personal :D ID meu este anca_emma_h2o@yahoo.comDar cu precizarea sa-mi dati un mesaj spunandu-mi cine sunteti si de unde veniti (adica w-las) Ca eu nu dau accept la toata lumea de obicei:D Va pup! :* :cheers: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mier Iul 06, 2011 7:54 am | |
| Hei , Yumi ! La multi ani ! :*:* Sa ai tot ce iti doresti si sa iei ( in continuare ) numai note de zece anul ce vine ! Ca tot este ziua ta , si implinesti frumoasa varsta de treisprezece ani , nu`i asa ca ne faci " cinste " cu un next ? ;;) Te pup si distractie placuta ( in fond dai o petrecere imensa , nu`i asa ?! O data`n viata faci 13 ani !! ) :)) ! | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mier Iul 06, 2011 10:28 am | |
| Renesmico esti o dulce ca de obicei! Iti multumesc mult pentru urare! Iti doresc inapoi tot binele din lume! Si eu zic c-o sa fac cinste cu un next insa nu sunt sigura. Nu promit nimic, dar stiu sigur ca te pup si-ti multumesc! :* :cheers: :cheers: :cheers: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Vin Iul 08, 2011 12:09 pm | |
| Roxy, thank you. Mersi mult ca ati trecut pe-aici sa-mi spuneti la multi ani. Daca cumva o sa uit de ziua voastra vreodata, sa-mi da-ti in cap! Am imbatranit! :( Dar mai bine ca ies in cluburi :!: :pirat: :geek: :bounce: (as vrea eu ) Va pup! :*: :cheers: | |
|
| |
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Vin Iul 08, 2011 12:18 pm | |
| Draga Yumi , e imposibil sa uita... aici la forum undeva intr-un coltisor este precizat cine-si sarbatoreste ziua de nastere in saptamana curenta :P | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mier Aug 17, 2011 1:03 am | |
| exact , dar a trecut :pale: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Joi Sept 01, 2011 9:59 am | |
| stiu , trist . nu ? da este , pentru ca odata cuprins de acel somn din care nimeni nu se trezeste , nici tu nu o vei mai face . adica de e trebuia sa fie acest somn adanc ? si nu puteam fii si :tgdgt: noi nemuritori ? | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| |
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Dum Sept 04, 2011 8:18 am | |
| Uhh , ca bine zici Roxx. ! Mie chiar si 100 de ani mi se pare extrem de putin pentru un om sa traiasca [ si oricum , durata vietii la un om este in jur de 70-77 de ani .. ]
Tocmai de aceea vreau sa traiesc viata asta la maxim . Si nu ma refer la faptul ca vreau sa fumez , beau , droghez sau sa ma destrabalez prin cluburi .. nu , nu`i genul meu . Vreau sa umblu prin lume , sa cunosc cati mai multi oameni si sa incerc cate un pic din fiecare experienta [ gen , lucruri extreme precum Bungee Jumping etc , sau sa calatoresc peste tot si sa mananc gandaci prajiti de la coreeni :)) am auzit ca`s mai buni decat alunele :| sau sa incerc ramen`ul japonezilor , ori acei creveti cu nuci si miere pe care chinezii ii pregatesc =P~ .. :)) , sa vad superbele aurore polare si sa inot in ocean impreuna cu pestisorii coloriti .. :)) ]
In fine , hai ca`ncepui sa visez deja si devine plictisitor pentru altii :))) .
Deci , asa cum spuneam , viata e prea scurta !!! :( | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| |
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mar Sept 06, 2011 6:01 am | |
| Ei , lasa , Roxx . Peste cativa ani terminam noi liceul si facultatea si apoi , cand vom avea timp , plecam amandoua prin lume cu rucsacul in spate . :lol!: | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mar Sept 06, 2011 10:03 am | |
| Draga mea deabi astept . | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mar Sept 06, 2011 10:24 am | |
| Plecati voi doua singure singurele in lume? NICI VORBA. NU SCAPATI DE YUMZI eu vin sa va apar de tristete si baieti :)) e greu...dar o fac eu pentru voi! :hard: BAIETI! STATI PE BANCA SI NU VA APROPIATI manutele murdare de fetele mele! | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mar Sept 06, 2011 12:58 pm | |
| :))) Sigur ca da , sigur ca da . O sa te luam si pe tine , Yumi . Tu vei fi ingerasul nostru pazitor . Mai vrea sa vina cineva cu noi ? :lol!: Anyone .. ?! :)) | |
|
| |
Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mar Sept 06, 2011 1:11 pm | |
| Pai Yumi vine. Vine si Yumz si Yumzi si Yumisor. Sa nu uitam de Yumza . Deci familia Yum vine :)) Ingeri pazitori! :jgd: | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D Mar Sept 06, 2011 1:14 pm | |
| Haha ! :)) Si desigur ca va venii si familia Baka , nu ? [ Am ales ca numele de familie al nostru [ eu , x panda.baka x si zummy ] sa fie Baka . Asa ca feteleeee noi 3 suntem o familie ! Mama , mama si fiica ! >:) Nu scapati de mine , nu , nu . [-x | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ola! Yumi e aici :D | |
| |
|
| |
| Ola! Yumi e aici :D | |
|