ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Sam Oct 22, 2011 8:41 am | |
| Incepe testul |+|Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Cu siguranta vei supravietui unei invazii. Ai un plan bine pus la punct ce iti va asigura supravietuirea pe termen lung. Iei ce bine :lol!: | |
|
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Dum Oct 23, 2011 8:06 am | |
| [center]Cu siguranta vei supravietui unei invazii. Ai un plan bine pus la punct ce iti va asigura supravietuirea pe termen lung. :hard:
| |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Joi Ian 05, 2012 10:27 am | |
| Cu siguranta vei supravietui unei invazii. Ai un plan bine pus la punct ce iti va asigura supravietuirea pe termen lung
:lol!: | |
|
Invader Lamu Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 212 Puncte : 279 Reputatie : 3 Varsta : 38
| Subiect: Re: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Sam Ian 07, 2012 10:13 am | |
| Cu siguranta vei supravietui unei invazii. Ai un plan bine pus la punct ce iti va asigura supravietuirea pe termen lung.
Da. Nu as iesi sa ma luot cu ei. As iesi sa ma aliez cu ei :) Poate imi iau nevasta de pe alta planeta =)))))) | |
|
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Sam Ian 14, 2012 3:44 am | |
| S-ar putea sa supravietuiesti o anumita perioada de timp. Incearca totusi sa te gandesti la un plan mai inteligent.
Ferit-a sfantu, s-o credeti voi ca mor! :)) | |
|
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? Lun Mar 19, 2012 9:04 am | |
| Cu siguranta vei supravietui unei invazii. Ai un plan bine pus la punct ce iti va asigura supravietuirea pe termen lung. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ai supravietui unei invazii a extraterestrilor? | |
| |
|