| Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? | |
|
+4Đąŋģęŗ • ★♥Alexia Maria♥★ .allii. ZuZa_Roxa 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Sam Oct 22, 2011 8:52 am | |
| Incepe testul Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Vei supravietui prin incredibila capacitate a intelectului tau. Vei infrange orice obstacol, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Cu siguranta vei intra in istorie drept un erou. Uau | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Dum Oct 23, 2011 8:01 am | |
| Vei supravietui prin curajul de care dai dovada. Pericolul nu inseamna nimic pentru tine, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Pui pret pe viata celorlalti, cu siguranta vei intra in istorie drept un erou. Dati-mi doar o arma si va salvez pe toti ! =)) | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Dum Noi 13, 2011 4:02 am | |
| Vei supravietui prin incredibila capacitate a intelectului tau. Vei infrange orice obstacol, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Cu siguranta vei intra in istorie drept un erou. misto... | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Lun Noi 21, 2011 11:53 am | |
| Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Vei supravietui prin curajul de care dai dovada. Pericolul nu inseamna nimic pentru tine, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Pui pret pe viata celorlalti, cu siguranta vei intra in istorie drept un erou.
I'm a bad girl, baby :> | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Sam Dec 31, 2011 3:57 am | |
| Vei supravietui prin incredibila capacitate a intelectului tau. Vei infrange orice obstacol, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Cu siguranta vei intra in istorie drept un erou.
yupii, supravitetuiesc lomee =)) | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Sam Dec 31, 2011 5:47 am | |
| Vei supravietui prin curajul de care dai dovada. Pericolul nu inseamna nimic pentru tine, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Pui pret pe viata celorlalti, cu siguranta vei intra in istorie drept un erou.
Ce`mi place raspunsul! | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Joi Ian 05, 2012 8:46 am | |
| Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Vei supravietui prin curajul de care dai dovada. Pericolul nu inseamna nimic pentru tine, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Pui pret pe viata celorlalti, cu siguranta vei intra in istorie drept un erou. | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? Mar Mar 20, 2012 7:45 am | |
| Vei supravietui prin curajul de care dai dovada. Pericolul nu inseamna nimic pentru tine, deja ne imaginam cum vei salva lumea de aceasta imagine apocaliptica. Pui pret pe viata celorlalti, cu siguranta vei intra in istorie drept un erou. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? | |
| |
|
| |
| Cum ai supravietui unui atac al mortiilor vii? | |
|