Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Mar Iun 21, 2011 7:35 am
superb..abia astept sa vedem ce va fi. Totusi ce boala are Sakura si e asa de grava? greseli nu cred ca am vazut. Imi place de Sasuke cu memoria pierduta :)) poate asa se schimba si el, in mai bine. Nu ma asteptam ca Itachi sa fie ingerul O.o
Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Mar Iun 21, 2011 1:13 pm
buna :) Voltura se pare ca acesta este al doilea fic pe care il comentez de cand am intrat pe forum sa sti ca e super ideea! insa nam observat decat o mica greseluta: Doactorul -doctorul dar nui nimic sunt foarte frumose capitolele si deabi astept :arrow: next ;) si cat mai repede :flower: :flower: :flower: :lol!: :lol!: :lol!:plssssss
Ultima editare efectuata de catre vieru roxana in Dum Iul 03, 2011 3:43 am, editata de 1 ori
Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Mier Iun 29, 2011 12:09 am
E trist! :( E prea trist! Nu te vad in stare s-o omori pe Sakura. Nu te cred! :-w Sa stii ca eu si pun pariu ca si ceilalti, nu te vom ierta daca faci asta! :face: Sa nu moara, te rog! :D
Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Iul 03, 2011 3:28 am
Wow ! Sakura .. ultimele sase luni .. ?! Saraca .. Un lucru nu inteleg :D Itachi este ingerul pazitor al lui Sasuke , sau cum ? Mi`a placut capitolul , ce pot sa spun , ador dramele . Astept next ! Pupici ! :*:*
Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Joi Sept 01, 2011 8:28 am
Fic blocat ?!?! De ceee ? :( Era chiar frumos , offf ... Sper sa fie doar din lipsa de inspiratie , asa poate o sa iti vina vreo idee si il vei continua din nou .. :o3