☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| Iubire intre inger si diavol. | |
|
+5Alle Zummy Rina Laury Miley Voltura 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 13, 2011 9:21 am | |
| Trebuie sa marturisesc! Acest fic este inceput de o fata Cryssy Pe un alt forum... Ea a scris primele doua capitole dsi nu a mai vrut sa continuie . Mie mi-a placut extrem de mult ideea si am rugat-o sa ma lase sa continui eu! Si chici ce? Ma lasat!!!
Deci IDEEA DE INCEPUT II APARTINE LUI CRYSSY ,nu este a mea ! dar eu o continui... Sper sa va placa!
Capitolul 1 Sasuke
Nici eu nu stiu ce vreau de la viata ,am doar 17 ani si sunt un criminal in serie , un dependent de droguri ,tigari, alcool si sunt un afemeiat incorigibil .Poate daca nu as fi fugit de acasa la avarsta de 12 ani ar fi fost altceva, dar viata pe care parinti mei o duceau si de asemenea viata pe care mi-o inpuneau mie nu era pe "gustul" meu ,nu imi placea faptul ca parinti mei erau niste persoane carora nu le placeau nedreptatile si faradelegile ,dar la ce te poti astepta de la ei,daca mama condecea o firma de avocatura si tata era detectiv la politie. Of, of, of daca ar stii ei cu ce ma ocup eu cred ca s-ar sinucide dar nu inainte sa ma omoare pe mine ,dar nu mai conteaza asta este trecutul meu iar mie nu imi place sa traiesc in trecut. Merg pe strazile intunecate ale Tokioului fara a avea o destinatie anume pur si simplu vreau sa admir cladirile gigantice din beton.magazinele si parcurile deoarece asa imi pot face ordine in ganduri ,asa pot gandi limpede. O briza racoare adie din cand in cand trecand prin parul meu negru ca taciunele .Mam mai plimbat o vreme pana am ajuns intr-un parc unde se aflau leagane ,topogane, balansoare ,roti si alte asemenea jucari .Ochii mei negri ca pana corbului erau atintiti asupra acestui loc care imi trezea atatea amintiri care unora li s-ar parea macabre ,mar vedea ca pe un diavol cu chip de om dar mie mi se par niste amintiri fara pic de inportanta si chear sunt un diavol , aici am omorat primele mele victime ,doi copii de 6 ani ,copiii unui rival deal sefului meu.Sper ca nu credeati ca omor oameni de placere sau ca sunt vreun pshiopat ,fac asta contra cost. Seful meu imi da detelile si eu omor apoi el ma plateste ,este o munca usoara si sa fiu sincer eu nu am mustrari de constiinta,dupa atatia ani mi-se pare ceva normal ca doar fac asta de la 12 ani. Este o ora destul de tarzie si seful meu mi-a spus sa fiu la el la birou la prima ora asa ca am decis sa ma intorc acasa pentru a ma puteam trezi dimineata.Stau intr-un bloc destul de luxos si am un apartament mare care cuprinde :patru camere spatioase ,doua bai, o bucatarie mare ,doua balcoane si un hol destul de lung iar totul este aranjat pe gustul meu.Cum ajung acasa ma pun in pat si adorm instantaneu. Diminiata a venit pe nesimtite si cum m-am trezit mi-am luat niste haine pe mine si am mancat dupa care am iesit val vartej pe usa,m-am urcat in masina si in mai putin de 10 minute am ajuns la destinatie,o firma mare de inport-export .Iau liftul si cum ajung in fata biroului sefului meu am intrat fara nici o retinere deoarece eram o persoana tupeista si destul de nerusinata .Cand am intrat lam vazut pe sefu,un tip de 41 de ani cu parul grizonatsi ochi caprui pe nume Leon si lang el un barbat cam de aceias varsata cu el doar ca acesta avea parul saten. -Deci de ce mai chemat? -Sasuke vreau sa...,dar nu apuca sa termine ca intra in discutie si barbatul de langa el. -Deci tu esti faimosul Sasuke Uchiha!? -Da eu sunt Sasuke ,vreo problema? -Nu ,nu este nici o problema ,imi spune acesta analizandu-ma si privindu-ma superior ce-a ce ma enerva la culme. -Sa revenim la subiect, avem o treaba pentru tine. -Cum platesti? -Nu iti fa griji din cauza banilor,nu reprezinta o problema. -Atunci spune-mi despre ce este vorba ,dupa ce spun asta Leon imi intinde o poza in care se afla o fata cu parul roz si ochi verzi si pot spune ca in toata viata mea nu am mai vazut o fata atat de frumoasa. -Ea este Sakura Haruno si are 17 ani este fica celor mai prosperi oameni de afaceri din Japonia, vreau sa o urmaresti dupa care sa o omori pe ea si intreaga sa familie asa ca te-am inscris la liceu si am aranjat sa fii in aceias clasa cu ea pentru a putea strange mai multe informati despre ea si de asemenea trebuie sa furi mai intai cateva documente si actiuni inportante ce le detine firma parintilor ei ,ai priceput? -Nu iti fa nici o grija Leon ma descurc dar la ce liceu m-ai inscris si de cand incep orele? -Lasa ca vin maine sa te iau si sa te duc la scoala iar mai tarziu va veni un pachet cu cartile de care ai nevoie. -Asculta aici Leon nu sunt un copil sa ma duci ta scoala de mana asa ca scoateti ideile astea din cap, priceput? -Calmeaza-te ca nu am dat cu paru ,uite ia dosarul asta este al fetei .Ies pe usa fara a spune nimic si merg la lift pentru a ajunge la parterul cladiri. Ma urc in masina si gonesc ca nebunul pe sosele .Cum ajung acasa ma pun sa studiez dosarul fetei dar mai mult studiam poza acesteia."Rozalia asta are ceva ciudat de cand i-am vazut prima data poza am simtit un sentiment de fericire si emotie ceva ce eu nu am mai simtit pana acum".
| |
| | | Voltura Administrator
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 13, 2011 9:56 am | |
| Capitolul 2
Stau pe pat si ma uit la cartile pe care le-am primit de la Leon, se pare ca sunt manuale de clasa a 11-a. Mersul la liceu pot sa spun ca va fi o experienta interesanta. Intr-o vila mare de culoare lila spre bleo trei fete de 16-17 ani ascultau muzica la maxim.
Sakura Stau cu Hinata si Temari si ascultam muzica, ele sunt cele mai bune prietene ale mele. Hinata este timida dar totusi se inprieteneste instantaneu cu orcine, are parul negru albasrui si ochii o noanta de lila sters ,Temari nu seamana cu Hin nici la infatisare nici la atitudine, ea este o persoana care nu stie ce inseamna sa fi timid, nu prea seamana cu mine,cum imi spun ceilalti ingerul dominat de reguli... dar sa revenim la Tem, este blonda dar sa nu va ganditi ca este blonda si la creier pentru ca in ciuda atitudini rebele pe care o are este una dintre cele mai buni din clasa. Cum este dumnica dupamiaza nu prea avem ce face asa ca neam decis sa ascultam muzica si sa vorbim despre subiectul nostru preferat : baieti. Desi mie imi place doar sa vorbesc pentru ca practic evit baietii cat pot. -Hei fetelor va place e vreun baiat ? intreb zanbind siret de oare ce stiam care va fi raspunsul. -Of, of Sakura pui si tu cele mai nesabuiti intrebari? imi spune mie blonda oftand. -Dar ce are aceasta intrebare atat de rau? -In geneal nu are numic rau dar daca mi-o adresezi mie are, chear daca eram cele mai bune prietene, fetele erau destul de rezervate cand era vorba de ce baiat sunt atrase dar eu imi cam dau seama numai ca la Tem este alceva nu arata niciodata sa fie atrasa de vreun baiat , ea mereu facea in asa fel incat sa faca el primul pas. Am mai continuat sa vorbim pana seara cand fetele au plecat la casele lor. Am tot vorbit despre baieti si iubire astazi cu fetele dar ma indoiesc ca am simtit vreodata ceva mai puternic decat o atractie fizica pentru un baiat, dar defapt de e vorbesc eu? n-am avut nici o relati pentru a-mi da seama de asta, nu am iubit niciodata cu adevarat.
Sasuke Dimineata a venit repede asa ca m-am inbracat si am plecat, nu imi vine sa cred ca trebuie sa merg la scoala dar cu cat o voi omora mai repede pe fata cu atat mai repede scap de la aceasta "inchisoare" .Cum am ajuns am vazut-o curte mare plina ochi de adolescenti. Nici nu am ajuns bine si deja sa sunat, se pare ca sunt in clasa 11 A. Am intrat insotit de diriginte care se numea Kakasi, ma pus sa ma prezint dupa care m-a asezat ...ghiciti unde ?in spatele rozaliei ,eram in banca cu unu Naruto care nici nu ma lasat sa ma asez bine pe scaun ca a inceput sa ma inebuneasca cu atatea tanpeni ca imi venea sa scot pistolul din ghiozdan si sa il invat o lectie. Da, mi-am luat un pistol la mine pentru orce eventualitate nu ma judecati , niciodata nu plec fara o arma la mine fie ea si un simplu briceag .Multi din clasa se holbau la mine si nu ma mir majoritatea fetelor se uitau la corpul meu dar restul si cativa baieti se holbau de oare ce probabil au auzit de mine si de gasca mea. Am si eu amici si destui, suntem cea mai de temut gasca de "huligani" cum ne spun unii, din oras, din ea fac parte :eu ,Sasori un tip de 18 ani cu parul roscat si ochii caprui ,Daidara care are 18 ani, parul blond, lung prins intr-o coada ,bretonul dat pe ochiul stang si culoarea ochilr albastru ,Pain are 17 ani parul portocaliu ,ochii de un gri sters si este plin de pirsuri, Gaara un tip roscat cu ochii verzi si cu un tatuaj in parta stanga a frunti, Sai,un baiat de o varsta cu mine, are parul negru si ochii tot aceias culoare si este priceput la grafiti, Jugo, are parul la fel ca Pan si are ochi caprui, pot spune ca este cel mai bland dintre noi si Neji cel mai bun prieten al meu ,are parul lung castaniu si isi prinde varfurile cu un elastic ,ochii lui sunt lila, este o fire la fel de calma ca mine dar cand izbucneste greu il poti opri.
| |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 13, 2011 9:57 am | |
| Eeee... de acum incep capitolele scrise de mine!
Capitolul 3
Sasuke Sa revenim la subiect ... Din fericire am fost mutat in spatele rozaliei , surprinzator , e singura fata care nu ma privit tinta pana acum... fata de colega ei cu ochi lila care imi arunca priviri si apoi baga capul in banca rosie. Ma uit in dreapta mea , blondul caruia i-am uitat deja numele o priveste lung pe Sakura aproape salivand , ce papa lapte , sa salivezi la vederea unei fete... dar daca ar intra in asternutul ei ce-ar face, daca la o privire e deja mort ? In fine trebuie sa gasesc o metoda sa o anihilez repede si fara dovezi incriminatorii pentru mine ... pentru asta va trebui sa mai astept pentru ca la renumele meu ar deveni deja un semn de intrebare daca noul venit dispare dupa doua zile imediat dupa ce colega lui a fost omorata , prea bizar chiar si pentru niste oameni retardati. In clasa intra o blonda cu parul lung , ma uit atent la ea... cum as putea-o uita , fosta mea prietena , cate nopti nu am pierdut cu ea in tualetele cluburilor de fite de aici din Tokio , nu intrebati ce faceam cu ea , nu-mi place sa relatez urgi se... In clasa se face liniste , Inno trece pe langa mine parca neobsrvandu-ma , am uitat sa mentionez ca i-am dat papucii destul deciudat abandonand-o intr-o hala veghe de pe docuri cu vreo 5 fosti prieteni halterofili , dat asta este alta poveste . Referitor la linistea din clasa , e destul de bizara deoarece nu vad nici un profesor intrand , decat o alta eleva bine dotata si ea blonda cu doua codite care se aseaza vesela la catedra si incepe sa rasfoiasca o carte . Tipa este mult prea dotata pentru a o putea ignora , ma indrept cu tupeu spre ea si-i inchid cartea asezandu-ma pe catedra. Ea se uita lung la mine ca sicum am dat de belea ... asi vrea s-o vad si pe asta. -Ia zi iubire ce alegi , imi dai un sarut sau ajungem la directoare pentru ca stai pe scaunul profesoarei? Ea se uita la mine in continuare si se ridica in picioare in timp ce restul clasei chicotea intruna. - Cine este Seful clasei ? sa se ridice in picioare acum . Ma uit spre clasa si o vad pe rozalie ridicandu-se speriata. -Da . Eu sunt ! Sacura Haruno , sefa clasei a 11-a A. Si isi indreapta imediat privirea in pamant . Eu incep sa rad si ma indrept spre blonda cu codite de care se pare tuturor le era frica si pun mana pe fund soptindu-i la ureche. -Auzi dulceta , imi plac astea mai rele , ce zici ne intalnim maine in club la Dejavu? sau preferi un mediu mai romantic la mine in dormitor ? Din acel moment nu mai stiu nimic... M-am trezit intr-o camera micuta cu pereti albi , deschid ochii incet , o batranica se indreapta spre mine cu o punga cu gheata si mi-o pune pe cap , ma uit ciudat la ea... ce am facut? unde am ajuns? imi amintesc ca-i propuneamm blondei sa petreaca o noapte cu mne si dupaia s-a rupt firul. Ma ridic . -Nu tinere , aseaza-te la loc s-ar putea sa nu-ti poti tine echilibrul si sa cazi .Imi zice batranica zambind apoi se intoarce si aud in soapta vorbind cualtcineva. -Alta victima a Doamnei Tsunade? Vocea care ia raspuns era extrem de catifelata si calda... -Se pare ca prostul a confundat-o cu o eleva si sa sat la ea.... Auu... era profesoara , e clar am dat de dracu din prima zi , dar continui sa ascult conversatia , ma intreb cine este fata cu voce irezistibila ...Ma uit in jur toate geamurile intacte , e clar nu e Inno. -Si acum ce urmeaza ? Il duci la director? -Din pacate eu am primit sarcina asta ... Ma ridic in picioare si ma indrept spre persoanele de dupa paravan care vorbeau , dau paravanul la oparte si zic cu ochii inchisi tinandu-ma de paravan. -De ce iubire din pacate? Deschid ochii si nu mare mi-a fost mirarea sa o vad pe rozalie care imi aruca o privire si apoi se intoarce. -Urmeaza-ma gagicarule , ai de dat socoteala . Ma uit la ea , ma intreb ea e sinistrata in casa , nu a auzit de Sasuke Uchiha ? Ea nu stie cat de periculos sunt , din ce gasca fac parte ... ? cum se asteapta sa dau eu socoteala? O urmez mergand ca dupa o betie si ajungem in fata unui birou de unde se aud urlete. -Nu e admisibil domnule director ca un elev sa faca asa ceva , nu ma intereseaza ca e nou si nu stie regulile... cum sa indrazneasca sa faca avansuri unei fete asa pe fata? -Doamna Tsunade , am primi o suma impresionanta ca sa-l primim pe acest tana.... Aha , deci sunt protejat , vreau sa intru in birou sa ma iau putin de profa ... oricum nu patesc nimic dar inainte sa intru simt o mana care ma trage inapoi.
Eeee.... primul capitol scris de Voltura ....
| |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 13, 2011 9:58 am | |
| Capitolul 4
Ce? Rozalia se uita fix in ochii mei . -Tu esti nebun , cum sa intri ? Doamna Tsunade te va omora! Ma uit la ea mirat , pe fata asta trebuie s-o anihilez... si desi nu-mi place sa ma joc cu victima de data asta aleg s-o fac . Ma intorc spre ea si ii zambesc larg. -Cum ai de gand sa ma impiedici? Ridic spranceana dreapta si o privesc jucaus. -Nu te du , te rog! Ma roaga? Ce patetic zici ca este un copilas dala mic fortat sa respecte regulile... -Dar ce o sa se intample daca ma duc? Ea isi intoarce capul si se uita la ceas apoi spune. -O sa fi pedepsit! O sa fiu pedepsit? asta nu este un lucru de care imi este atat de teama asa ca pun mana pe clanta si ma pregatesc sa intru cand imi vine o idee. -Auzi... raman aici si nu intru cu o conditie , sa iesi cu mine in club in seara asta! Este un lucru care n-ar putea da de banuit nimanui sunt sigura ca multi au mai invitat-o in oras pana acum si a acceptat , nu poate sa ma refuze tocmai pe mine , sunt sigur ca a observat ce corb bine lucrat am . Numai o nebuna ar putea zice nu. -Nu! A fost un NU pe care l-am auzit foarte bine si nu ma inselat auzul , dar cum NU? Ea tocmai ma refuzat pe mine Sasuke Uchiha? E asta o sa aiba consecinte crunte asupra ei. -Te mai intreb odata? Ea se uita la mine lung si da din cap , semn ca nu vrea s-o mai intreb si a inteles foarte bine din prima. Este clar vrea sa ma puna la incercare , deschid usa biroului directorului si intru fara nici un stres inauntru ducandu-ma direct la biroul acestuia si inchizandu-i caretea care era deschisa in fata lui . Profesoara ma privea stupefiata si simteam eu cum i se urca ei sangele la cap si-si incordeaza muschii gata sa-mi mai dea un punm care sa ma mai duca odata la infirmerie dar de data aceasta sunt pregatit sa ma feresc si chiar am pistolul la indemana pentru orice eventualitate. -Deci domnule director , care este treaba? El ma priveste parca rugandu-ma sa fug apoi isi indreapta capul spre profa care avea ochii in flacari , Totul este ca o scena din Matrix , profa Tsunade isi ridica umnul si il indreapta spre mine cu incetinitorul , directorul isi pune mana la ochi si se aude o usa deschizandu-se. Se aude vocea rozaliei . -Stati , va rog frumos ! Deschid ochii si vad pumnul profei la doar un milimetru de obrazul meu stang , ce noroc! Rozalia vine spre mine si-mi pune mana dupa gat fortandu-ma sa-mi plec capul , ea facand acelasi lucru iar directorul intervine parand destul de fericit . -Domnisoara Haruno , ce este cu dumneavoastra aici ? Dar in loc sa raspunda ea intervine profa. -Pe Sakura am trimis-o cu domnisorul gagicar la infirerie dupa ce mi-a alunecat din greseala o carte in capul lui si dupa am rugat-o sa-l excorteze pana aici dar nu ma asteptam sa intervina in discutia noastra. Rozalia este pe faza si intervine din nou aproape vorbind peste profesoara. -Va rog , nu-i dati o pedeapsa prea crunta... -De cand ai prins tupeu sa comentezi in fata mea Haruno ? O intreaba blondina , ce paradox o profesoara blonda... Rozalia aproape baga capul in pamant si incepe sa se scuze , iar eu ca sa ma dau mare printr-un act de curaj ma rastesc la blonda care cica-mi este profesoara. -Daca esti profesoara vorbesti cum vrei cu elevii si le faci ce vrei? Ea se uita la mine si incepe sa rada aproape isteric apoi se uita la director si-i spune cu o voce multumita. - Timp de 3 luni ii vreau pe amandoi cate doua ore dupa scoala la mine acasa. Rozalia auzind ma mai ia odata de gat si ma aguce cu capul in dreptul genunchilor apoi imi sopteste la ureche. -Cereti scuze , acum !!! Nu am de gand sa-mi cer scuze oricum m-ar ruga rozalia , defapt ar fi un mod in care m-ar ruga si as accepta ... dar nu in fata lor... -Nu-i nevoie sa va cereti scuze , pentru ca pedeapsa tot asta ramane. Directorul se uita la Tsunade . -Doamna Tsunade , domnisoara Haruno are un dosar imaculat nu putem trece cu vederea acest mic eveniment iar Uchiha este nou si nu stie inca regulile. Tsunade se uita la el cu nicte ochi care exprimau un singur lucru ." daca nu taci esti mort" apoi iese din birou precizand un singur lucru. -Astazi , la mine , de la ora doua. Ma uit la rozalie ,aproape ca incepe sa planga , ce sentimentala de la o pedeapsa amarata , ce ne poate face blonda asa rau? Iesim amandoi din birou dupa ce il salutam respectos pe director , ei bine mai mult ea il saluta ca uu ma uitam la ea.Cand ajungem pe hol o intreb curios. -De ce scanceai a plans cand a zis de pedeapsa? -Tu nu stii cine este Tsunade... si ce pedepse da ! iar din cauza ta acum dosarul meu este patat!
| |
| | | Laury Miley Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 8 Reputatie : 0 Varsta : 27
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Sam Mai 14, 2011 2:12 am | |
| Auuuuuu ador si ficul asta x x:x sa pui continuarea repede :* | |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Sam Mai 14, 2011 4:03 am | |
| CAPITOLUL 5
Ma uit la rozalie...Are parul prins intr-o coada lasand niste suvite rebele sa-i umbreasca chipul angelic culminand cu ochii ei mari si verzi cum nu am mai vazut pana acum si buzele perfecte, imi cobor privirea si vad un contrast deranjant , purta o... defapt un ... un fel de sarafan cred , care-i venea groazinc , o facea sa para de 100 de kile!!! si era si de intr-un gri sters ingrozitor... Schitez un zambet , o sa-mi faca placere sa ma joc cu ea iar aceasta pedeapsa va fi o scuza perfecta sa ne imprietenim si sa ma infiltrez astfel la ea in casa ca sa fur actele . Ma trezeste la realitate soneria insuportabila care cred ca anunta de pauza . Ma uit mirat pe hol si vad ca rozalia a disparut , groaznic acum ce ma fac inca n-am retinut unde este clasa mea. Merg pe coridor citind ce scrie pe fiecare usa si incercand sa-mi identific clasa , 11 A. Dar nefiind foarte atent la restul ma lovesc de o fata care statea in tocul unei usi si cad peste ea. Inca nu i-am vazut chipul , dar ii simt corpul , are un fund extrem de bombat si si ciudat de cunoscut ,cu un par lung si blond .Prima impresia a fost ca este Tsunade dar dupa ce i-am auzit vocea care aproape a spart ochelarii unui tocilar ce tocmai trecea pe langa noi mi-am dat seama ca nu poate fi decat Inno. -Sasuke !!! pervers incurabil ! de cate ori sa-ti spun ca nu ma impac cu tine? Incercand sa-mi revin dupa socul provocat de vocea ei asurzitoare ma ridic si intru in clasa lasand-o pe ea inca pe podea. Ma duc spre banca mea in spatele rozaliei care se pare isi gasise o ocupatie destul de inutila , citea o carte... oribil! Dar n-am de gand s-o deranjez , cel putin nu acum pentru ca mi-am gasit o ocupatie mult mai distractiva . Blondul de langa mine poarta o conversatie cu colega de banca a rozaliei. N-ar fi fost ceva asa interesant daca blon... Naruto ,ce haios mi-am amintit cum il cheama , dar revenind la subiect ,e haios pentru ca este mort , curge transpiratia de pe el zici ca a fost la maraton si se balbaie in timp ce Hinata este aproape la fel ca el numai ca incearca sa nu arate. Acum mintea mea creata incepe sa dezvolte alt plan , intind mana si o trag pe rozalie de par iar ea sare ca arsa si se uita lung la mine. -Ce mai vrei? -OF , intepata , lasa ca te vindec eu doar avem destul timp de petrecut impreuna ,nu? Ea se intoarce si reincepe sa citeasca , proasta idee . Ma ridic si ii iau caretea din mana dupa care iau bricheta si ii dau drumul arzand filele cartii. Ea incearca sa mi-o ia dar eu nu o las si ii fac un semn sugestiv spre buzele mele cu degetul. Chear si o persoana ca ea o sa-si dea seama ce vreau in schimbul prestioasei ei carti . Oare ce fel de carte este , stiintifica ? Ma uit la coperta fericit ca inca nu am arso si izbucnesc in ras isteric . -Citesti o carte dedragoste? Ea se uita rusinata la mine , mi-o smulge din mana apoi pleaca fugind pe hol. Trebuie sa recunosc am fost destul de nesuferit , dar la mine este deja cva obijnui asa ca n-am observat , simt nevoia sa ma duc dupa ea si asa si fac . Ies din clasei si o vad intrand intr-o camera sau asta am crezut ca e pana am ajuns in dreptul ei si am vazut ca este baia fetelor . Dar nu ma opresc din mers si intru . Fetele au inceput sa tipe iar eu le-am dat afara inaintand . Acum eram doar eu si ea in baie pentru ca restul fetelor ies afara urland . Ultima fata care a iesit avea un fund foarte bombat si apetisant asa ca nu m-am putut abtine si i-am dat o palma de sprint . Dar acum conta altceva , rozalia ce se izolase in ultimul veceu
| |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Sam Mai 14, 2011 4:29 am | |
| OOOO VAIIII URASC SUSPANSUL!!!!!!!!!!! HAI PUNE MAI REPEDE NEXTULLLLLLL PLSSS | |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Sam Mai 14, 2011 11:33 pm | |
| CAPITOLUL6
Ma proptesc de gresia rece si imping cu piciorul usa care se deschide cu un scartatit deranjant , o vad pe rozalie cu lacrimi in ochi si cu cartea in brate. -Ce-i cu tine ,de ce ai fugit asa, pentru ca ti-am ars cartea? O sa-ti cumpar alta... Ea isi ridica capul spre mine si apoi tranteste usa strigand. -Nu-i de ajuns ca mi-ai distrus viata cu pedeapsa de azi? acum trebuie sa strigi in gura mare ce fel de carti citesc? Oau ... ce chestie , e suparata pentru ca am vazut ca citeste carti de dragoste in pauze. Ca tot veni vorba de pauza tocmai se terminase pentru ca tot liceul a fost asurzit de soneria de intrare , in timp ce eu imi puneam degetele in urechi o vad pe rozalie cum tranteste usa veceului si iese ca arsa din baie , este obsedata de scoala nu gluma. Eu fara stres ies din baie nu inainte sa scot pistolul pe care-l tineam in blugi la spate ,ii pun amortizorul , tintesc si "ucid" soneria , ce satisfacut ma simt... Ajung in dreptul clasei mele , vad ca usa este inchisa si s-a sunat de mai bine de 3 minute dar intru . Si descopar ca blonda cu codite este la catedra si toti ma privesc ciudat , inclusiv Naruto sta nemiscat in banca ... groaznic dar eu tot nu-i bag in seama si merg indiferent prin clasa , apoi ma asez la mine in banca si ca sa culminez imi pun si picioarele pe banca. Profa nu mi-a zis nimic decat i-a facut un semn discret din mana rozaliei care s-a conformat si s-a intors spre mine cu o privire care parca ma implora. Nu ca m-ar fi impresionat privirea ei de inger esuat pe pamant dar m-am gandit sa nu-i lungesc ei pedeapsa prea mult si asa nu prea mai are mult de trait... Eu nu ma ocup cu distrugerea visurilor victimelor mele ci doar cu uciderea lor repede si cu minimum de dureri... Si daca tot fac asta ce ar fi sa o invat pe fetita asta sa traiasca inainte de a muri? Zis si facut asta este noul plan! Restul orei am stat linistit in banca , desi nu am scris nimic din ce a dictat profa si aproape am adormit pentru ca nu stiu cum se face ca o bomba sexy preda matematica. In pauza nu am facut nimic inafara sa ma holbez la parul rozaliei care in bataia razelor soarelui prindea diferite noante. Din nou s-a auzit soneria aceasta anunta intrarea la ultima ora care era desen ... mie m-i s-a parut o optiune linistitoare mai ales ca profesorul a decis sa ne duca afar intr-un foisor spatios , rotund cu banci pe margini si in timp ce rozalia s-a asezat langa Hinata , Naruto nu a pierdut ocazia sa se azeze langa ea. A mai ramas un singur loc liber si acela langa Ino din pacate...asa ca optez sa nu merg la aceasta ora si ma indepartez de foisor scotandu-mi o tigara din buzunar , o aprind si ma sprijin de un copac asigurandu-ma ca nu ma vede nimeni. Acum , va tot inebunesc cu aceasta Ino si faptul ca ea ma uraste, pai ar trebui sa va explic... In urma cu un an ea a fost dama mea... o chemam cand doream si faceam tot ce doream cu ea... diferenta intre ea si o dama de companie oarecare era ca eu nu-i dadeam bani pentru prestatiile ei . Ea se multumea sa se laude la toti cu super, mega iubitul ei care exista doar in imaginatie... Caci in realitate , oi fi eu baiat dar nu prost si daca sunt cu o fata ,vreau sa fiu primul si singurul nu ca in cazul lui Ino primul de la coada. Imi amintesc seara in care ne-am despartit. Era iarna , iar afara se pornise un viscol cumplit, eu eram in fosta mea casa si ma uitam la un film impreuna cu vreo doua lavete de bere . Nu stiu cum dar m-am trezit cu Ino in lenjerie intima in fata mea... adevarul este ca o vedeam cam dublu si nu mi-am dat seama ce vrea sa faca asa ca am dat-o afara in suturi dupa ce i-am fript vreo doua palme... posibil mai multe palme + cativa pumni si am impresia ca mi-am consumat si un cartus de gloante pe ea fara succes . De ce nu va spun cu exactitate cum s-a intamplat? Ei bine eram prea beat ! Nici de Ino nu-mi aminteam nimic daca nu venea a doua zi vanata si cu nu stiu ce adeverinta de la medic ca a fost batuta de mine.. In fine asta a trecut... de atunci nu am avut mai mult de doua intalniri cu o fata si la fiecare le-am spus sa nu stea langa mine beat... Dar sa revenim in prezent. Trag cu coada ochiului la foisor si o vad pe rozalie cum ia notite ,ce plictisitor... Eu trag din tigara si-s deja adormit . Ma trezesc intr-um loc intunecat , oare ce s-a intamplat? am fost repit? Ma ridic si vad ca nu sunt legat cu nimic , ce usurate dar incep sa merg prin bezna pe care o puteai taia cu cutitul. Inaintez incercand sa nu ma izbesc de ceva si dau de o luminita , cu cat alergam spre ea cu atat parea mai indepartata ,dar intr-un final am ajuns , era o usa spre o incapere plina cu oglinzi. Am intrat inauntru si am ramas inmarmurit la reflexia mea in oglinda . Chipul meu era... la fel cu exceptia ochilor pe care ii aveam rosii si a unor cornite care le vedeam pe fruntea mea, iar din spate imi ieseau doua .. aripi negre , incerc sa le misc dar nu reusesc , sunt total uimit de acest lucru seman cu un .... cu un... Drac!!! Unde ma aflu? Era o singura metoda de a afla , sa inaintez . Trec cu greu de camera cu oglinzi si ajung la o usa imensa cu margine finisata in aur... nu astept si intru , locul era incins si inconjurat de lava lasand doar o carare mica spre un fel de scaun maire in mijloc pe care statea cineva . Am ajuns in fata lui dar nu am putut sa-l disting , imi cautam pistolul inebunit dar nu-l gasesc asa ca ma rezum la a fi precaut doar . -Cine esti?O voce sinistra ,gen film de groaza imi raspune. -Insasi dracul , micul meu uncenic.. -Eu nu sunt ucenicul tau! Nu puteam sa cred, am murit si am ajuns in iad? -Ba esti , cati oameni ai omorat pana acum? Am tacut si l-am lasat sa continue , avea dreptate... -De acum nu vei mai lucra pentru pamanteni , nu vei mai ucide oameni ci ingeri. Mi-am ridicat privirea spre el si i-am spus hotarat. -NU! Pe pamant mereu am crezut ca dupa moarte voi avea timp sa fiu bun si nu o sa mai curm viata nimanui! -Netotule! Aici nu ai dreptul sa a pareri sau vei deveni tarana pe care eu voi calca! In acel moment am simtit um o forta invizibila ma impinge in abisul cu lava incinsa , am simtit cum fiecare celula a corpului meu este arsa de vie si m-am trezit din nou in fata dracului ,care radea copios in timpo ce eu urlam de durere rostogolindu-ma pe jos. -Prima ta victima ... A deschis un fel de holograma si mi-a aratat o siluieta de inger cu par roz... Era imposibil , rozalia murise , dar cand , eu nu am omorat-o ! -Cine, cine a omorat-o? Ma simteam coplesit de o durere ingrozitoare in piept... -Ce credeai ca sti de neinlocuit? Imediat ce Leon a aflat ca esti mort a trimis pe altcineva si fata a fost anihilata. Nu nputeam intelege cum s-a intamplat ... -Eu cum am murit?
| |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Mai 15, 2011 1:22 am | |
| LIKE! LIKE! LIKE! NEXTUL :D | |
| | | Rina Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 9 Puncte : 16 Reputatie : 3 Varsta : 25
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Mai 15, 2011 2:08 am | |
| Imi place la nebunie ! Vreau nextul ! :cheers: | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Lun Mai 16, 2011 10:52 am | |
| stii ce chiar nu cred (sau poate) ca este asa de important "inventatorul" sau lansatorul acestui fic respectivul autor s-a apucat de o treaba si nu a terminat-o si tu o fata buna care face treaba altora ai continuat bravo tie :cheers: esti o fata extraordinara si faci fapte bune trebuie premiata deci ma bucur ca ficul are si o continuare si cel care il continua esti tu deci astept next si nu vreau sa spun ca user-ul crissy e las/a dar era ficul ei trebuia sa-l continue nu o condamn si subiect incheiat :lol!: | |
| | | Alle Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 40 Puncte : 62 Reputatie : 1 Varsta : 26
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Joi Mai 19, 2011 7:11 am | |
| Imi place mult de tot, astept nextul cu nerabdare. Pupici dulci de tot :*:*:* | |
| | | Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Joi Mai 19, 2011 9:58 am | |
| Foarte frumos ficul , imi place tare mult ! Astept cu nerabdare next-ul !! ^^ | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 20, 2011 11:51 am | |
| pui joi dupa craciun next-ul ??? serios ai spus ca-l pui miercuri si a trecut e vineri
| |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 27, 2011 6:51 am | |
| CAPITOLUL 7
Diavolul incepe sa rada isteric . -Ai avut cea mai absurda moarte ... ai murit de la o supradoza. Este imposibil , nici macar nu am luat droguri azi , dar cum ... tigara! Dar nu , stiu sigur ca era doar un kent lung simplu fara nici o alta iarba in plus. -Este imposibil! In acel moment ochii dracului s-au facut negrii si a inceput sa se cutremure pamantul de sub mine. -Indraznesti sa-mi negi spusele? Daca spun da , nu se stie ce pot pati dar daca spun nu... arat ca am fost deja invins asa ca prefer sa tac... -Dute! si sa te intorci cu fata moarta! Ma intreb ce vrea sa spuna cu moarta? Eu stiu ca dupa moarte mai e o viata in care poti fii in iad , exempul cel mai plauzibil eu, dar poti fi si in rai ... cum poti sa mori si aici? Fara sa spun un cuvant imi vine raspunsul. -Unde ai ajuns tu aici este eternitatea , dar mai este un stagiu pe care noi il numim moarte , desi este total altceva in aceasta viata devi pur si simplu tarana pe care calca toti . Nu pot sa cred... dar ce a facut rozalia ca sa ajunga aici? de ce ea? -Ce ti-a facut ea . Ea era perfecta! Era... Simt cum ma afund in pamant care brusc a inceput sa se miste , ma chinui sa ies dar nu pot , ma simt paralizat , strig dupa ajutor dar constat ca nu ma aude nimeni asa ca incetez si las pamantul sa ma-nghita , ce poate fi mai rau decat sa stai cu insasi diavolul in fata? "Nu o face ....Nu-ti vinde si tu sufletul ca noi ...Nu pica si tu in plasa lui .... Fii mai bun ca el si las-o sa traiasca .... Nu ii lua viata inainte s-o aiba.... Ajuto! ...Ajuto!..." Ma uit in jurul meu dar nu vad pe nimeni ... doar pamant , se pare ca m-am afundat cu totul in el . Daca asta inseamna sa devi tarana , nu vreau . Nu este fizic asa terorizant dar sunt vocile astea care ma inebunesc..." Ajuto !...Ajuto!...Ajuto!..." pe cine , pe cine sa ajut , pe rozalie ? Este prea tarziu. Inconstient imi caut pistolul incercand sa sperii vocile si sa ma lase in pace. Uimitor , acum il gasesc exact acolo unde il stiam , il incarc si trag. Sunetul care rezulta din actiunea mea ma inebuneste, e de nesuportat vreau sa fug , si rozalia ... nu , e numai vina mea ca este moarta si asta o sa ma macine toata eternitatea ... aud din nou o voce " toata viata , toata viata , TOATA VIATA!!! " -NU! nu vreau ! o s-o salvez pe rozalie cu orice pret! Iau pistolul si-l duc la tampla apoi trag. Simt , simt ceva rece pe frunte ... imi este frica sa deschid ochii dar totusi ii deschid ... Lumina , o lumina orbitoare si apoi ea, fata cu parul roz ,sta pe scaunujl de langa mine masandu-si tamplele cu mainile, nu are nimb si nici aripi dar este si mai frumoasa decatr mi-o aminteam , imi vine s-o iau in brate dar nu-mi pot permite asa ceva asa ca inchid ochii la loc . A fost doar un vis , unul ingrozitor de realist , dar doar un vis... probabil ca stau aici de cand mi-a dat Tsunade cu cartea in cap si spre norocul meu probabil nici nu exista pedeapsa. Ma intind putin pe pat si mai deschid din curiozitate ochii ,vad chipul ei cu niste mici riduri pe frunte, de ce are rozalia riduri , de ingrijorare? este ingrijorata , de ce? oare pentru mine? Vad usa deschizandu-se si inchid ochii facand inca pe bolnavul . Aud pasii asistentei , cum e posibil sa fi visat exact sunetul lor , o aud cum se aproprie din ce in ce mai mult de mine si-mi pune mana pe frunte apoi ii spune rozalie. -Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa am in aceiasi zi de doua ori acelasi pacient... De doua ori in aceiasi zi? adica .. Aud glasul angelic al rozaliei. -Eu cred ca el are un scop sigur aici .. Asistenta chicoteste. -Care? -Eu cred ca vrea sa ma omoare. Ce de unde stie ea? Simt cum mi se accelereaza respiratia dar ma abtin si o las sa continue. -De cand a venit la noi in scoala a intrat numai in belele, este tupeist , cugura mare si foarte se...Iar toate astea ma afecteaza ca sefa a clasei 11 a direct pe mine. Nu mai spune nimic dar aud usa cum se tranteste. Deschid incet ochiul drept si o vad pe asistenta pregatind o injectie apoi vine spre mine si-mi ridica maneca de la tricou. N-o sa permit asta ! Ma ridic si merg direct spre usa si aproape o daram inchizand-o . Ma uit in stanga si o vad pe rozalie privindu-ma stupefiata de pe o banca de asteptare apoi fara sa gandesc o iau in brate si incep sa fug spre iesirea din liceu. -Ce faci? da-mi drumu , Sasuke! Ce frumos imi spune numele cand e furioasa...Dar eu nu am timp de explicatii si trec pe langa portar fara sa-l bag in seama cautand in buzunare cheia de la masina mea care este percata pe aici pe undeva. -Of ce bine , am gasit-o! Apas pe buton si aud masina deschizandu-se apoi o arunc pe rozalie pe locul din dreapta soferului si nu stiu cum eu ajung la volan si apas pedala de acceleratie parasind parcarea liceului . -Ce-ai facut nebunule !? si incepe sa strige dupa ajutor... iar eu ce sa fac? ce sa fac cum s-o fac sa taca si sa inteleaga ca n-o rapesc? Pun brusc frana ,o iau de maini si ...
| |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 27, 2011 7:05 am | |
| presupun ca o saruta vai ce-mi place si firai tu sa fi cu tot cu suspansul tau deci scumpa sti deja ca iubesc fikul si ca vreau next | |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Mai 27, 2011 8:28 am | |
| Offf , suspansul asta ! Spuneai ca`l urasti . :(( De ce ne ti in suspans ? .. :-< Astept cu nerabdare urmatorul next !! Oare ce va face Sasuke , ce va faceee ? | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Sam Mai 28, 2011 5:52 am | |
| hai scumpa mea te rog pune odata next-ul ala blestemat :x vrei sa mor pot sa fac si asta deci imi pare bine ca v-am cunoscut si o sa ne revedem sper sa nu ajung in iad iertati-ma mustelor si sobolanule care te-am ucis adio lume cruda | |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Mai 29, 2011 5:50 am | |
| CAPITOLUL 8 O iau de maini si... dar nu apuc sa spun sau mai bine zis sa fac ceva ca simt o izbitura puternica care ma arunca pe mine si pe rozalie pe bancheta din spate a masinii, aud cum sesparge parbrizul si se umfla erbegurile, in toata aceasta invalmaseala eu inca o tin de maini pe rozalie careia i se scurg pe obraz lacrimi de sange . -Ce-ai facut? Ma doare pieptul , nu stiu de ce , oare din cauza vorbelor ei care s-ar putea sa fie ultimele sau pentru ca... s-ar putea sa fie ultimul lucru pe care-l mai aud eu. Dar nu mai conteaza acum , inchid ochii pregatindu-ma sa-i zic ca-mi pare rau . Deschid ochii si o vad cu ochii inchisi si plina de sange... Eu i-am facut asta , sunt un diavol! Incerc sa ma intind sa ajung la ea dar nu pot sa-mi misc picioarele , insa reusesc s-o iau in brate , incerc s-o sarut pe frunte dar aud o sirena apoi niste oameni care sunt alarmati pe langa ce-a mai ramas din masina mea sport. Aproape mort imi gasesc pistolul il iau si tintesc portiera din partea rozaliei distrugand incuietoarea si lasand usa usor de deschis. Vad un om cum o deschide si o ia pe rozalie din stansoarea bratelor mele tipand la un altul sa ma scoata pe mine ,la portiere din partea mea un om incercand sa o deschida dar fara noroc, cineva sparge geamul si simt cum un ciob imi strapunge mana , ma doare... Dar nu-mi pasa de durere ,acum vreau un singur lucru , sa stiu ca rozalia este bine, dar nu voi mai afla , vad bordul masinii lund foc cu un mic " pook" . Asta este ... am trait destul da niciodata nu m-am gandit ca voi muri intr-un accident stupid de masina , ce patetic . Inchid ochii pregatindu-ma de inevitabil si spun cu ultimile puteri. -Sa te vad ce poti sa-mi faci drace! Simt cum sunt tras de doua maini puternice in sus , o fi un inger? putin probabil , nici un inger n-ar pune mana pe mine . Dar merita sa ma asigur , deschid ochii . Da , nu-i un inger , e un om care reuseste sa ma scoata pe geam si sa ma traga pe trotuarul rece exact langa rozalie . Un om incearca s-o resusciteze apasand-o regulat pe piept , dar nu da rezultate asa ca incearca cealalta metoda de resuscitare , gura la gura . Sa-mi bag picioarele daca asi fi avut putin mai multa putere l-asi fi decapitat deja pentru asta . Brusc ma luminez , de ce asi face asta? vad zilnic oameni sarutandu-se pe strada si ma doare drept in cot , de ce cu ea este diferit? O aud cum trage aer adanc in piept , nu pot sa spun cat de fericit sunt ca traieste , ma doare imima de fericire . Duc mana spre piept si simt un ciob infipt adanc in pieptul meu , incep sa tusesc si-mi simt gura inundata de sange. Sunt fericit , si ma simt impacat cu mine insumi ca ea traieste ,acum pot muri ... *** Aud un sunet enervant ... si simt ca-mi exploadeaza capul . Deschid ochii , sunt intr-o camera mare s si alba cu un geam imens prin care razele soarelui trec orbindu-ma , in dreapta mea mai este un pat , in care cred ca mai este un om conectat la aparate . Ma intreb unde sunt ... nu-mi amintesc absolut nimic dar cred ca este un spital . Aud o voce total necunoscuta de afara certandu-se cu o alta ca sa intre aici cred. Aud usa trantindu-se si vad un individ de vreo 40 de ani cu parul grizonat cu ochi caprui . -Sausuke ,ti-ai revenit ! se uita la patul de langa mine si continua . Si se pare ca nu ti-ai terminat inca treaba.. Eu ma uit derutat le el , in primu rand cine e el si ce treaba ... mai ales cine-i Sasuke ? eu sunt... Cine sunt eu? -Tu cine esti? Ma uit la el si-mi ascult ecoul vocii ce tocmai a vorbit , nu o recunosc , dar stiu ca eu am vorbit. -Cum cine sunt? Sunt Leon... stii tu seful tau , care-ti asigura viata , misiunile , victimele.... Oare la ce se refere , victimele... Ce victime? -Nu te cunosc! -Cum nu ma cunosti!? Ai ajuns aici ca un prost dupa ce eu te-am trimis s-o anihilezi pe , se uita la celalalt pat. Asta este un criminal , trebuie sa strig sa ma ajute cineva . -Ajutor, asta este un nebun , un criminal !!! El se uita la mine scoate un pistol si-mi pune mana la gura si pistolul la tampla . -Lasa-te de glume , daca mai scoti o vorba iti zbor creierii aici sau daca preferi spun politiei tot ce stiu despre tine si nu cred ca o sa-ti placa sa putrezesti dupa gratii tot restul vietii asa ca terminati treaba , mai ai termen o luna , ai pierdut deja doua iar banii nu vin asa ... stand in spital . Il vad cum iese razand din camera. Cine o mai fi fost si asta si de ce nu-mi mai amintesc nimic despre mine? probabil m-am lovit la cap ... dar cum? Aud o alta voce dinspre patul de langa mine care canta. Imi indrept capul intracolo si vad o femeie sublima cu par roz? ochi verzi si aripi cu ceva deasupra capului... care vine spre mine. Nu pot sa cred incerc sa fug de el dar vad ca sunt imobilizat de pat asa ca ma rezum doar la a sta nemiscat. In cerul canta o melodie linistitoare cand intervine o voce demonica. -Inceteaza , de doua saptamani ma freci la melodie! Tu nu te-ai saturat? Ingerul se uita spre patul meu , eu fac la fel si vad un , un chip extrem de cunoscut , cu par negru ca smoala si ochi la fel dar cu coarne si aripi , brusc imi vine in minte o imagine cu mine intr-o camera plina cu oglinzii. Ingerul ii spune . -Tu nu te-ai saturat sa-l vezi mereu asa pe baiat? Pe mine, vorbeste despre mine? -Nu e treaba ta ce fac eu cu el! -Ba este , pentru ca el vrea s-o omoare pe Sakuar! Eu sa omor? de ce? -Uita-te la el ! in curand o s-o omoare. -Are un suflet bun baiatul , n-o s-o omoare! Despre ce vorbesc , nu ma mai pot abtine si intervin. -Pe cine sa omor, cine este Sakura , cie sunte-ti voi? Amandoi incremenesc dar ingerul parand mai intelept vine spre mine si-mi ia fata in maini . -Ne vezi? Eu incuvintez din cap ca da si ingerul se duce langa celalalt pat in timp ce dracul vine spre mine si afiseaza un zambet marsav. Prima oara intentionam sa continui cu-n sarut ... dar Zummy ( nocturn ) ma desconspirata ... asa c n-am putut sa va dau ceva la ce va asteptati... | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Mai 29, 2011 5:50 am | |
| euuuu sunt prima si dau dupa un edit ca vreau sa fiu prima EDIT: si firai tu sa fii cu tot cu suspansul care tot eu fiarasi sa fiu l-am dus in lumea neexistenta si am pus punct dar totusi trebuie sa se sarute odata si oda......mai bine tac ca dupa nu-i mai faci sa se sarute de loc si nu vreau sa fiu oaia neagra de doua pri deci dracosorule verde astept next si te-as fi pupicit dulce daca puneai ci kiss kiss daca nu ai pus nu primesti nik :twisted: | |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Mai 29, 2011 7:03 am | |
| Frumos capitolul ! Zummy , te omor ! :)) Ar f fost asa frumos sa o sarute .. :roll: Insa s`a nimerit cu un accident . Da , chiar nu ma asteptam la asta :)) . Deci tot ne`ai surprins , Voltura ! :* Astept next`ul ! Si te rog pune`l si la " O poveste incitanta " ca mor aici :(((( ! | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Iun 05, 2011 5:08 am | |
| am doar o intrebare de ce nu pui nextul ala odata ca mi-ai scos peri albi ~X( | |
| | | ~Rozzy~ Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 18 Puncte : 25 Reputatie : 3 Varsta : 30
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Dum Iun 05, 2011 10:19 pm | |
| Ce frumos:X imi place. Ideea pot spune ca e una originala si ceea ce imi place e modul in care invarti lucrurile fara a da sansa de a avea macar o mica idee de ce poate fi aici. Foarte frumos:* imi place, abia astept next | |
| | | Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Vin Iun 10, 2011 10:22 am | |
| Si tu, reao, ne lasi sa asteptam in suspansul asta Mos Craciun da-ne un cadou si pune nextu :D Te pup dulce de tot!:* | |
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. Mar Iun 21, 2011 3:57 am | |
| Capitolul 10
-Cum de ne vezi? zice dracul... Nu stiu de ce dar nu imi este frica de el , pare a fi o persoana pe care o cunosc demult dar nu mi-o amintesc , raspund sigur pe mine. -Nu stiu. Un moment de liniste in care cele doua , crea...monst.. , cei doi ingeri isi arunca priviri. .Ma intreb oare cine sunt ei cu adevarat si daca acela este ingerul meu bun , pe unde a umblat pana acum? -Voi sunteti ingerii mei pazitori? Dracul ncepe sa rada isteric in timp ce ingerul pleaca privirea in jos si zice incercand sa se auda de rasetele celuilalt. -Tu il ai doar pe Itachi inger . Se uita la dracul carte inca radea si apoi la mine. -Eu n-am un inger bun? Ingerul misca din cap in semn de nu . Brusc in fata mea apare Itachi cu un zambet imens si-mi spune simplu. -Omoaro! omoaro acum , sugrumo sau impusco , ai pistolul sub perna tocmai ti l-a lasat Leon. -Ce? Pe cine sa omor? si mai ales de ce sa omor? Itachi se uita spre patul de langa mine , eu nu vad altceva inafara de un cearsaf mototolit , incerc sa ma ridic in asa fel incat sa vad cine se afla sub el dar nu pot , sunt legat de patu asta intre un drac si un inger .Trebuie sa ma ajute cineva! incep si strig. -Cineva? E cineva aici? De ce sunt legat. Vad cum se deschide usa camerei si intra o femeie la vreo 60 de ani cu o injectie in mana si vorbind cu alti oameni care cred ca erau afara . -Stati sa-l calmez pe baiat si puteti veni sa va vedeti fata. Asistenta vine spre mine trecand pe langa cele doua creaturi parca nevazandu-le -Ajuta-ma sa scap de ei! -De cine ? intreaba femeia mirata. -De ei , de ingerul cu parul roz si de Itachi. Urlu eu zbatandu-ma . El vrea s-o omor! -Pe cine sa omori, cine te pune? In camera asta esti doar tu si sarmana Sakura pe care tu ai adus-o in starea asta! -Ce faci? de ce sa ma calmezi , sunt bine! Incerc sa intind mana stanga dupa ceva sa ma apar dar nu pot s-o misc , dabia acum vad ca o am in gips. -Da dragul meu stiu dar asta o a te ajute doar...nimic mai mult decat o sa dormi . Continui sa ma zbat sa scap dar femeia pare sa aiba experienta in domeniu si aproape fara sa se uite imi infinge seringa in brat . Langa mine il vad pe inger cum vine si-mi sopteste la ureche in ciuda protestelor lui Itachi . -Nu te mai zbate , faci mai mult rau, ma simt brusc foarte calm si impacat cu soarta. Simt cum serul se raspandeste prin mana si ma amorteste , vreau sa inchid ochii si sa cad in uitare dar nu pot e ceva care ma tine aici treaz , o vad . E frumoasa si gratioasa ... Aud cum se deschide din nou usa si aud doua perechi de pasi , una se indreapta spre mine si cealalta spre celalalt pat. Persoana de langa patul meu incepe sa vorbeasca , imi dau seama dupa vocea calda ca este o femeie. -De ce i-ai facut asta? de ce nemernicule? Vorbeste cu mine... am facut ceva s-o supere pe ea... - Cat de maniac trebuie sa fi s-o rapest si dupa sa gonesti pe strazi cu 350 la ora? si de ce fata mea? Incepe sa planga . Nici macar n-o cunosti pe fata mea!!! Nu , nu o cunosc , eu nici u nu stiu cine sunt... Mai aud inca o persoana intrand si imediat pasii femeii indepartandu-se de mine . -Cum este doctore? - Sakura este bine , o puteti externa astazi. Sakura , iar numele asta ... imi pare ca-l cunosc de-o viata dar nu vad nimic cand il aud. Aud vocea dezgustatoare a lu Itachi. -Ai auzit kiiare? pe fata o externeaza astazi , fa-te bine ... incepe vanatoarea. Despre ce tot vorbeste.... nu apuc sa-mi termin ideea , o aud din nou pe femeie . - Si cat mai are? Doactorul pare sa nu inteleaga. -Cum adica? -Cat mai are de trait? Doctorul ofteaza... -In jur de 6 luni , boala ei avanseaza pe zi ce trece... Femeia izbucneste in plans. imediat intervine cealalta persoana aproape tipand. -Domnule doctor , am investit aproape tot ce aveam ca sa gasim antidotul ... nu mai stim ce sa facem! Doctorul cu o voce calma . -Eu nu sunt Dumnezeu , aud o grimasa , cred ca este a lui Itachi. Haideti mai bine pe hol, aici riscam sa fim auziti . Inainte sa iasa pe usa o mai aud odata pe femeie . -Doctore ce am putea face pentru ea? -Astazi o vom externa , ii puteti face ultimele 6 luni de viata de neuitat... Aud niste zumzete , Itachi , ingerul ... se cearta ... Negru... foc ... cad in uitarea si nu mai simt nimic.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Iubire intre inger si diavol. | |
| |
| | | | Iubire intre inger si diavol. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |