☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Adevar sau provocare?!

In jos 
+15
★♥Alexia Maria♥★
Himeji.
Klau
Psycho
Gaara
Caρρυccιησ ♥
•Cofféeღ
Đąŋģęŗ •
ZuZa_Roxa
.allii.
Renesmee
Voltura
Yo Shi
Zummy
Yumi
19 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
Yumi
Membru Forum
Membru Forum
Yumi

Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Rac
Mesaje Mesaje : 184
Puncte Puncte : 217
Reputatie Reputatie : 6
Varsta : 26

Adevar sau provocare?! Empty
MesajSubiect: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeJoi Iun 09, 2011 9:38 am

Ola! Sa vedem cine are curaj si cine nu. Sa ne cunoastem mai bine :D
Eu incep! :D
Zummy... :twisted: te provoc sa spui care este cel mai trasnit lucru pe care l-ai facut

Ultima editare efectuata de catre Yumi in Joi Iun 09, 2011 11:08 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

Element : Death
Zodiac Zodiac : Sagetator
Mesaje Mesaje : 3505
Puncte Puncte : 5384
Reputatie Reputatie : 171
Varsta : 111

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeJoi Iun 09, 2011 9:47 am

ti s-a pus pata pe mine :cheers: si nu imi merge bine ..... :afro:
pei ...hmmm. cel mai prostesc lucru....sincer sunt mai multe cred
poi cand am imprastiat toate petalele de trandafir prin curte si am mintit-o pe mama spunandu-i ca a batut vantul si a functionat :flower:
bravo mie :cheers:
bun mai departe sa vedem Yo-shi .... care a fost cel mai aiurea lucru pe care l-ai auzit sau l-ai spus ? :)
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro
Yo Shi
Membru Forum
Membru Forum
Yo Shi

Zodiac Zodiac : Leu
Mesaje Mesaje : 41
Puncte Puncte : 61
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMar Iun 14, 2011 6:37 am

Auci, e destul de greu că au fost foarte multe. O spun pe cea mai recentă :D
Când am fost la Aem şi îmi era greaţă.
Profesori m-au întrebat dacă sunt bine, iar eu am spus că mă plictisesc.
Cel mai aiurea e că am ţipat în gura mare :oops:

Voltura... Care a fost cea mai aiurea întâlnire? :?:
Sus In jos
Voltura
Administrator
Administrator
Voltura

Element : Ice
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 230
Puncte Puncte : 287
Reputatie Reputatie : 4
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeLun Iun 20, 2011 4:11 am

Hmmm... cea mai aiurea intalnire >:) cea de ieri...

Sa va explic...
Pentru inceput un mic detaliu .SUNT COPIA LA INDIGO A MAMEI MELE!!!
In urma cu vreo 7 luni i-am dat papucii unui "X" ( cel mai tampit copil cu care puteam fi impreuna) ideea e ca mi-am dat seama de incapacitatile lui mentale dabia dupa doua luni pierdute din viata mea inutil;Iar de atunci el e obsedat sa se impace cu mine.
De vreo doua zile imi da mesaje ca citez " amandoi am gresit in mod egal si sa ne impacam" eu i-am mai zis odata ca e un retardat si el mi-a mai trimis un mesaj cat un roman... Eu m-am enervat si am inceput sa-l sun ... si l-am sunat de vreo 11 ori . El raspundea si eu nu ziceam nimic ( asta am facuto in colaborare cu vreo doua fete cand eramm in oras).
In acest timp el era pe langa curtea mea ... o vede pe mama si crezand ca sunt eu, striga tare sa auda si vecinii " nu te astamperi!".
Va dati seama ce penibil este sa strige fostul meu prieten dupa mama ... Si desigur mama extrem de buna , bagacioasa si interesata de viata mea l-a luat pe "x" la un interogatoriu in care mai sa-i confiste telefonul ... a vazut apelurile de la mn si mesajul in care-l faceam retardat ...desigur nu ia aratat mamei mele si mesajele care mi le-a trimis el care erau mult mai convingatoare...

Toate ca toate , eu in acest timp eram in oras si nu stiam nimic dar ma suna mama si-mi zice sa vin imediat acasa ca vrea sa discute si ea si tata ceva cu mine ( pentru ca desigur a aflat si tata) Eu am crezut initial ca a vazut ca inca nu am facut curat la mine in camera sau ca a gasit cutia de pizza de sub patul meu veche de o luna. In fine am ajuns acasa inainte sa intru in curte l-am vazut pe "x" pe langa casa mea cu un zambet destul de satisfacut si cu un coleg . I-am spus colegului sa-l anunte pe "x" (care era langa el) ca il urasc si nu vreau sa mai am de aface cu el ...

Momentul mult asteptat , intalnirea...
Intru in curte mama destul de fericita, trece pe langa mine parca fara sa ma vada se duce la poarta si-l invita inauntru pe "x" sincer parca imi cadea cerul in cap , a fost o intalnire de gradul 0 inn care fiecare isi sustinea punctul de vedere.

MAMA- De ce il suni , de ce il faci retardat ... etc etc
"X"- eu vreau sa ma impac cu ea , dar ea ma uraste ...
si Eu -Mama , de ce te bagi? "X" te urasc si nu vreau sa te mai vad!!!

Asa dupa ce mama l-a lasat sa plece intr-un final pe "x" . am avut o mica confruntare cu ea si dupa ce i-am citit ultimele mesaje trimise de"x" am convinso cat de obsedat este si de ce nu vreau nici sa mai aud de el...

THE END

Yo Shi :Ti-am raspuns la provocare , acum e randul tau.

Cea mai jenanta ipostaza in care ai fost pusa...
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 11:55 am

hei scuze ca ma bag dar zici ca ai deschis un nou fic pe aici
Sus In jos
Voltura
Administrator
Administrator
Voltura

Element : Ice
Zodiac Zodiac : Pesti
Mesaje Mesaje : 230
Puncte Puncte : 287
Reputatie Reputatie : 4
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Iun 22, 2011 10:11 pm

Zummy , te-ai bagar in joc ... TREBUIE SA CONTINUI !

ADEVAR sau PROVOCARE?

Alege... daca ADEVAR -Spune care a fost cea mai jenanta intalnire din viata ta ....
si daca PROVOCARE - Te provoc sa scri la semnatura " Eu am omorato pe Elodia!!!"
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeJoi Iun 23, 2011 10:27 am

sincer is prea mica pentru intalniri :P
deci nu am avut inca o sa-ti spun peste vreo doi ani sau trei :D
Sus In jos
Yumi
Membru Forum
Membru Forum
Yumi

Zodiac Zodiac : Rac
Mesaje Mesaje : 184
Puncte Puncte : 217

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 9:33 am

Ola! Incep eu din nou 👅
Hmm... :shock: renesmee adevar sau provocare?
Adevar- spune-mi care a fost cea mai mare prostie cu care ai enervat-o pe mama ta
Provocare- te provoc sa-i scri lui zummy o poezie de dragoste.
(fara suparari 🇳🇴 asa sunt eu :!: mai nebuna :pirat: )
Sus In jos
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

Zodiac Zodiac : Varsator
Mesaje Mesaje : 831
Puncte Puncte : 883
Reputatie Reputatie : 36
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeVin Iun 24, 2011 1:34 pm

Cea mai mare prostie cu care am enervat`o pe mami , hmm ..
Pai cred ca am enervat`o destul de tare atunci cand m`am gasit eu sa`i incalt sadalele care doar ce le cumaprase .
Pot spune ca ii placeau foaaarte mult , insa nu avusese niciodata ocazia sa le poarte . Iar cum eu eram mica si bleaga :)) , am zis sa ma incalt in ele , ca sa fiu si eu " la inaltime " ( aveau ceva toc ) .
Si mergand eu prin casa cu ele , poc ! =)) Cad si rup sandaua ..
Mda , rusine , Ale !!
S`a cam suparat pe mine , deoarece , cum am mai spus , ii placeau foarte mult . :-s Ca sa nu mai spun cum ma simteam eu [ VINOVATA , VINOVATA , VINOVATA !! ] ..
I`am cerut iertare si , na , m`a iertat , in fond eram si eu mica .. :))

Zummy !
Adevar : Deoarece n`ai avut pana acum o intalnire , spune`ne o intamplare cu adevarat penibila din viata ta ! :D
Provocare : Te provoc sa ne spui parerea ta despre un user de pe forum , la alegere . :cheers:
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 2:58 am

aleg provocare si acel user esti tu :affraid:
deci cel mai rau ma supara la tine lenea si zic asta pt ca te-ai apucat de un fic si nu vrei sa-l continui stiind ca mie imi place
si sunt sigura ca le-ar fi placut si celorlalti asa deci fiind constienta ca ai un fan apropo ti-am zis ca-s fan ?
mda nu conteaza altceva imi place ca nu esti inganfata , ca iti plac si tie ficurile , ca avem aproape aceleasi pasiuni si chesti in gen dar pt ficul ala (adica ce vina are el ca e frumos , de ce nu vrei sa-l postezi nu stiu ) , ( pana nu te conving sa-l postezi nu ma las )

pentru nepostarea ficului te urasc :suspect:
si nu mai zic nimic va ajuns :scratch:
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 3:01 am

si mai departe renesmee te provoc sa zici si tu ceva despre mine
si vreau sa spui adevarul despre cum ma vezi tu
Sus In jos
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeSam Iun 25, 2011 1:32 pm

Ok .
In primul rand , Zummy , vreau sa spun ca m`ai facut sa zambesc atunci cand am citit ce crezi tu despre mine si ... ficul meu . :))
Multumesc , si chiar nu credeam ca`ti place atat de mult ficul . :* Uite , mi`au venit cateva idei prin minte si cand am timp mai scriu , dar de postat nu stiu cand il postez . Cred ca peste ceva timp , deoarece eu nu prea am timp si cateodata nici chef sa scriu , si cum nu`mi place sa fac pe cineva sa astepte , mai bine scriu pana aproape de final in Notepad si dupa vad eu . :))

Acum , sa`ti raspund la provocare :

Ce`mi place la tine : - esti foarte de treaba
- esti amuzanta
- esti sincera
- nici tu nu esti ingamfata ❤
- esti taare modesta :* ( poate cam mult , adica cum sa nu`ti placa ficurile ce le postezi ?! Eu una le ADOR ! )
- esti foarte frumoasa >:D<
- ai imaginatie si stii cum sa`ti pui ideile pe foaie - de fapt pe net :))) - ( spre deosebire de mine , ca de asta imi e mie " lene " sa scriu ficuri :)) . )
- esti incapatanata ( ca mine >:) ) si cand iti propui ceva nu te lasi pana nu faci acel " ceva " ( mie una asa mi`ai dat impresia :D :* )

In fine .. sunt atat de multe in cat nici nu imi mai vin in minte :lol!: .

Ce nu`mi place la tine :

- faptul ca tu crezi despre ficurile tale ca`s urate [ ceea ce NU e adevarat ! ]
- ca ma santajezi :(( [ :)) ] ( exemplu : " daca nu postezi ficul ala imi inchid toate ficurile " . Eu chiar nu vreau sa faci ceva la ficuri ( ceva rau ) , din contra , vreau sa le continui indiferent de ce goanga am eu pe creier . Oricum , doar tie ti`ai face rau ! :( [ ok , si fanilor :D ]

Si , cam atat . >:D< Defecte nu ai [-( .
PS : Chiar daca ma urasti , eu tot te iubesc ! :*:*

Acum , Voltura :
Adevar : Cum a fost primul sarut ? [ Hehe , tu esti cea mai mare dintre noi , deci cred ca o sa te cam inebunim cu intrebari de genul asta :lol!: ]
Provocare : Te provoc sa ne povestesti o intamplare foarte hazlie din viata ta . :D
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 3:02 am

Voltura se pare ca nu mai da pe aici , deci presupun ca pot sa spun eu
sa vedem , aleg o intamplare hazlie
poi cam toate momentele pe care le traiesc sunt hazlii , pentru ca am umor si imi fac prieteni sa rada , daca ei sunt amuzati soi eu sunt :lol!: si cu voi , ce de aici la fel , rad de fiecare cuvant scris sau postat pe care-l puneti pe aceste pagini :lol!: deci viata mea e hazlie , asa ca nu-mi mai cereti momente ca fac un roman :lol!: cu 5 volume marca -->Piticot<--
:lol!:
acum o provoc pe alli sa ne spuna care a fost cel mai emotionant moment din viata ei
sau adevar , sa ne spui care fost fost cel mai emotionant cuvant pe care ti l-a spus cineva :lol!:
Sus In jos
.allii.
Membru V.I.P
Membru V.I.P
.allii.

Mesaje Mesaje : 655
Puncte Puncte : 707
Reputatie Reputatie : 24

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 3:14 am

Hmm , aleg provocare . Deci cel mai emotionant moment a-l meu ? A fost la 12 ani cand prietenii au conplotat cu parintii mei pentru a-mi face o petrece surpriza de ziua mea .

Deci piticot sa sti ca sunt renumita pentru provocarile pe care le dau asa ca pregatestete :twisted:
Provocare : Spune-ne care a fost primul baiat pe care l-ai placut si daca nu il mai paci , de ce?

Adevar( la asta nu ma prea pricep) : Spunene cu ce medie ai terminat clasa a 6-a
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 3:22 am

primul baiat pe care l-am placut .... poi era in clasa .. ba nu .. la gradinita , il chema Stefanita , ma rog Stefan , era slab , avea ochii negri si parul de aceeasi culoare , semana cu sas'ke :lol!: da pe atunci nu stiam de nruto :geek: si pur si simplu il placeam , se comporta frumos, ne mai tachinm din cand in cand ... copii ce vreti .. la scoala la fel clasele 1-4 , la fel de mult imi placea, era tot in clasa cu mine , si acum de asemenea , dar am ajuns sa-l urasc , motive ? poi dintr-un copilas mic si dulce a devenit unul batjocoritor , copiaza tot ce vede la tv si vine in clasa cu figur si se da mare , fetelor le vorbeste cum ii vine la gura , se bate cu toti baietii si e un dement Twisted Evil

cam atat , nemernicul Stefanita ..... o fosta placere :lol!:
si raspund si la adevar :lol!: poi din cate imi amintesc am luat premiul 1 cu media 9.8 , doar doua sutimi , afurisitele :lol!:

acum alli te provoc sa-mi spui cum a fost primul tau sarut sau prima intalnire
adevar : ce senzatie ai avut atunci cand erai in preajma baiatului plcut de tine ? :lol!:
Sus In jos
.allii.
Membru V.I.P
Membru V.I.P
.allii.

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 3:36 am

Primul sarut a fost o porunca a ,, bunilor ,, mei prieteni . Dar nu pot sa zic ca nu mi-a placut :)) , Cu toate ca nu era baiatul care imi placea mie la vremea aceea , dar era destul de simpatic si cel mai mult imi place ca era roscat :)) .

Si sa iti raspund la adevar , cand eram in preajma lui , ma inrosam mai rau ca o rosie , si simteam ceva in stomac :))

Si acum eu
Te provoc sa ne spui care a fost cea mai mare nebunie care ai facuto la scoala !

Adevar : Care a fost primul anime care l-ai vazut ?
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 3:55 am

ammm , nebunie :lol!: poi am spart geamurile , am stricat usa , am dat o petrecere secreta cand profesorii erau in consiliu , ne-am comandat si pizzza , extra mare , a avut 5 kg :lol!: si a fost imensaaa asa sa vedem multe tampenii care inca nu au fost descoperite , dar la astea am participat toata clasa :lol!:
adevarul este ca , acel anime a fost , da crezi ca mai stiu la ce ma uitam la 3 ani ....... in fine probabil mai recent asa , nu chiar n-am habar m naruto :lol!:

te provoc sa-ti pui la semnatura un scris care spune ca esti criminala :lol!:
si adevar , te provoc :lol!: ce chestie adv dar te provoc :lol!: stai nitel sa vad , e adv ca ma iubesti ? 👅
Sus In jos
.allii.
Membru V.I.P
Membru V.I.P
.allii.

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 4:11 am

Deci sa o luam cu adevarul . Da este adevarat ca te iubesc !

Acum despre provocare . Pe bune ? Ok o fac si pe asta doar ca habar n`am ce sa scriu =))
Lasa ca imi vine mie o idee=))

Acum provocare. Te provoc sa imi dai un punct la reputatie =))

Adevar : Este adevarat ca ai unghiile date cu oja/lac =)) ?
Scuze dar altceva nu mi-a venit in minte =))
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMier Aug 17, 2011 7:17 am

ti-am dat punctu' acum hai sa lasam pe altcinva sa dea altcuiva porunca sau adevarul :lol!:
Sus In jos
ZuZa_Roxa
Membru Activ
Membru Activ
ZuZa_Roxa

Mesaje Mesaje : 1241
Puncte Puncte : 1459
Reputatie Reputatie : 69

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeVin Aug 26, 2011 12:15 pm

Atunci ma bag si eu ...... pai ma adresez autoarei subiectului (Yumi)
1 Adevar - Este adevarat ca nu iai mintit niciodata pe parinti?
2 Provocare - Te provoc sa spui cantareata ta preferata ? Adevar sau provocare?! 1144982988
Sus In jos
https://loveanime4ever.forumgratuit.ro/
Renesmee
Membru Activ
Membru Activ
Renesmee

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeVin Sept 09, 2011 4:11 am

Pai din moment ce Yumi doarme :)) , sper sa nu va deranjeze daca raspund eu .
1. Da , este adevarat . Nu i`am mintit niciodata , exceptand cazurile precum " 1 aprilie " .
2. Cantareata mea preferata , hmmm . Cred ca este Dara . :) Sincer m`am sarutat atat de mult de toate celelalte cantarete Din America/Europa .. Parca totul suna la fel , nu stiu de ce .

Acum , Zummy . >:)
Provocare : Te provoc sa`mi dai si mie 1 punct in plus la reputatie .
Adevar : Te rog sa`mi spui ce facem , totusi , cu aceste puncte si ce sunt ele . =))=))
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:27 am

ti-am dat punctu` si cred ca astea vor s arate cat de popular este membru pe forum . adica cat de cunoscut cat de placut . cat de activ ... si etc :))

urmatorul user este provocat sa-mi faca o dedicatie de dragoste
Sus In jos
ZuZa_Roxa
Membru Activ
Membru Activ
ZuZa_Roxa

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:45 am

As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform
in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor,
s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc.
Ce zici ?? Adevar sau provocare?! 3534584727
Provocare :Provoc pe urmatorul user sasi schimbe pentru o zi sexul ,(adica feminin ,masculin) pe forum ,la profil Adevar sau provocare?! 3534584727.
Sa nu intelegeti prostii
Adevar sau provocare?! 2920538797.
Sus In jos
Zummy
QueenBee
QueenBee
Zummy

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:47 am

nu , untelegem prostii si da mi-a placut dedicatia

irmatprul user este provocat sa-si puna la semnatura/avatar o poza funny
Sus In jos
ZuZa_Roxa
Membru Activ
Membru Activ
ZuZa_Roxa

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitimeMar Oct 04, 2011 9:58 am

Accept dar numai pana cand se va termina provocarea mea 🐰
Provocare :Provoc pe urmatorul user sa imi spuna cea mai mica nota luata la scoala Adevar sau provocare?! 812535330.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Adevar sau provocare?!   Adevar sau provocare?! Icon_minitime

Sus In jos

Adevar sau provocare?!
Sus 
Pagina 1 din 4Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: Θ Discut libere Θ :: Θ Jocuri forumiste Θ-
Mergi direct la: