| Adevar sau provocare?! | |
|
+15★♥Alexia Maria♥★ Himeji. Klau Psycho Gaara Caρρυccιησ ♥ •Cofféeღ Đąŋģęŗ • ZuZa_Roxa .allii. Renesmee Voltura Yo Shi Zummy Yumi 19 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mar Oct 04, 2011 10:00 am | |
| fie cea mai mica 8
dupa care urmatorul user este provocat sa imi zica o prostie mare pe care a fact-o :D | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mier Oct 05, 2011 9:40 am | |
| | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Joi Oct 06, 2011 11:23 am | |
| Uuuu doar pentru o zi? Pot sa.l las acolo pana la Pastele cailor ;>
Asa, provoc persoana care posteaza urmatoarea sa.mi faca o declaratie de dragoste ;> | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Joi Oct 06, 2011 11:36 am | |
| Iar eu . Se pare ca am 2 iubite pana acum . - Citat :
- " Acum mi`am dat seama ca stau cu un adevarat inger...!Iar acel inger esti tu cel ce il iubesc si o sa traiesc numai pentru tine..Adio!pentru totdeuna "
Provoc pe urmatorul user sa spuna care este cel mai groaznic profesor al ei\lui si de ce ?? | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Vin Oct 07, 2011 7:08 am | |
| Hmm ... cel mai groaznic profesor? Well, e adevarat ca toti sunt cam nesuferiti uneori, insa de acolo pana la groaznic mai este mult. Cel care da note rele pana pusca catalogul, tipa la tine and stuff, s-ar putea numi profesor groaznic, iar eu cum nu am unul ... am scapat.
Prv userul urmator sa imi dedice o melodie, care, dupa parerea lui, mi se potriveste la perfectie. | |
|
| |
•Cofféeღ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 56 Puncte : 113 Reputatie : 3 Varsta : 26
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Sam Oct 22, 2011 2:33 am | |
| | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mar Oct 25, 2011 10:25 am | |
| E amuzanta, insa nu cred ca mi se prea potriveste ... defapt, poate putin ;p Sper ca am nimerit'o ;p Asa, provoc userul care posteaza dupa mine sa ... defineasca muzica. | |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 24 Puncte : 26 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Sam Oct 29, 2011 12:55 am | |
| Arta de a exprima sentimente și idei cu ajutorul sunetelor combinate într-o manieră specifică . Provoc userul dupa mine imi dedice ceva :* . | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mier Noi 02, 2011 4:59 am | |
| Iti dedic aceasta melodie ^^userul de sub mine e provocata sa ma sarute =]] nush cum da` tre` s-o faca | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mier Noi 02, 2011 9:03 am | |
| inchide'ti ochii si imagineaza'ti ca Foxxy, o fata roscata cu ochii diferiti, se apropie de tine. Te prinde de mana si te trage in imbratisarea ei, apoi cu o mana iti da parul de pe fata si'ti ridica barbia, privindu'te'n ochi, apoi isi apropie fata de a ta, unindu'si buzele cu ale tale. -> Iote ca te'am sarutat
provoc persoana de dupa mine sa.mi dedice o melodie rlly, rlly sad. | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Sam Noi 26, 2011 11:17 pm | |
| nu e foarte trista --> Click Here userul urmator este provocat sa-mi spuna ca ma iubeste (sper sa nu fie baiat xD ) | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Dum Noi 27, 2011 12:33 am | |
| Imagineazati ca esti singur in padure plangand si atunci un baiat frumos vine langa tine, sarutandu-te pasional si soptindu-ti cu blandete dar aroganta: "Te iubesc" muscandu'te de lobul urechii. Acela a fost Psycho (boy).
Ce? Ai zis sa zic te iubesc, nu care din personalitati sa iti zica.
Next --> Provoc userul de mai jos sa isi puna semnatura: Psycho e lordul meu.
Psycho XD | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mier Noi 30, 2011 4:22 am | |
| Haha, ce amuzant. Fie, iti accept provocarea. O sa scriu acusica.
next: Te provoc sa.mi dedici o melodie in care sa ma regasesc in acest moment. [debordez de melancolie] | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Joi Dec 01, 2011 1:58 pm | |
| Ok.. Asta e usor: aiciPe mine melodia asta ma face sa plang. Mai ales ca ma vazut si filmul AVATAR. Oricum.. Provoc urmatoarea persoana sa ma descrie dupa urmatoarele cuvinte: Albastru, noapte, mister, zambet. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Sam Dec 03, 2011 1:54 am | |
| Ai niste ochi de-un albastru marin , parul mai intunecat decat noaptea , o personalitate plina de misteer , rareori afisesi un zambet de invidiat urmatorul este provocat sa-mi arate o poza care ma reprezinta | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Sam Dec 03, 2011 2:47 am | |
| Ce zici de asta? App, nu am ochii albastri, dar in rest ai nimerit.. Provoc urmatoarea persoana sa imi daruiasca ceva. Nu stiu cum, dar trebuie sa o faca. | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mar Dec 06, 2011 5:45 am | |
| neh, nu.mi apare melodia x.x Si iti daruiesc o ... [maimutica] Provoc urmatoarea persoana sa se descrie in 5 cuvinte | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mier Dec 07, 2011 7:17 am | |
| poi : amuzanta , nebuna , iubitoare , (uneori) miloasa , pacatoasa =]]
urmatorul user este provocat sa-mi dedice o melodie (scz , fara inspiratie x.x) | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mier Dec 07, 2011 11:49 am | |
| Hmm ... sa vedem :-? Iti dedic melodia K-boom pentru ca e energica si asta imi aminteste de tine. provoc urmatorul user sa ma descrie in 10 cuvinte :> | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Sam Dec 10, 2011 12:41 pm | |
| poi esti nebuna in sesnul bun , energica , frumoasa , isteata , un bun critic , un scriitor de miloioane , o prietena buna care nu a uitat de ziua mea de nastere , un bun moderator care-si merita postul si nu mai stiu ^^
urmatorul user este provocat sa ma descrie in cate cuvinte vrea =]] | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| |
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Lun Ian 09, 2012 3:08 am | |
| ce faina chestia cu "ZUMMY" o intamplare hazlie . pai atunci cand aveam trei ani si am fost la mare .toti bani erau in portofelul meu . si am mers la un resturant . iti dai seama ca am mancat ne-am simtit bine , paana cand trebuie sa platim . tati imi spunea sa dau portofelul ca trebuie sa platim ,eu nimic . iar imi spune . se ia si mami de mine . incoltita vazandu-ma eu =]] ma ridic in picioare si ma pun pe masa si incep sa urlu ca ala-i portofelul meu ..... =]]
urmatorul user este provocat sa faca o declaratie de dragoste oricarui baiat de pe forum . imi pare rau ca nu sunt multi ca sa aveti de unde alege =]] si nu accept refuzuri | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Lun Ian 09, 2012 3:12 am | |
| Pfu.Eu fac declaratie la toti baietii de pe forum. Mai,baieti,Ralu va iubeste!Mai intrati si voi pe forum ca eu va astept mereeu . Va simt lipsa! Veniti incoace sa va pupe mama de bunaciuni ce sunteti! :lol!: Provoc pe urmatorul user sa spuna un lucru jenant din viata lui. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Lun Ian 09, 2012 3:31 am | |
| =]] un lucru jenant . pai din fericire nu am avut parte de asa ceva :P
esti provocat sa trimiti listei tale se mess urmatorul mesaj " As vrea sa fac o dragoste nebuna cu un stalp :X Sa-i ating suprafat rece si sa-l sarut cu pasiune :* Sa ma catar pe el pana la firele de electricitate si apoi sa mor ..... " da mass sa fie . Daca tot rallu the kid raspunde .... trb sa primesc si eu massul =]] | |
|
| |
Himeji. Moderator
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! Mar Ian 10, 2012 10:08 am | |
| Da eu raspund =]]
Adevar: Pe cine iubesti cel mai mult pe lumea asta? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adevar sau provocare?! | |
| |