| Ohayo! | |
|
+6Bishop † .allii. ZuZa_Roxa Klau Psycho lee 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
lee Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 45 Puncte : 49 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Ohayo! Dum Noi 13, 2011 11:07 am | |
| Buna tuturor.Ma numesc Liana,dar mi se spune Li si am 17 ani.Sunt noua pe aici.Sper sa devenim prieteni. Despre mine...poi imi plac animeurile cum ar fi Naruto,Death note,Vampire knight,Nana,Inuyasha,Yu yu hakusho...mai multe.Ador sa ascult muzica,orice inafara de manele.Imi place sa desenez personaje din anime si ce-mi mai trece prin minte.Imi place sa citesc ficuri,mai ales cele cu personaje din Naruto. Nu stiu ce sa va mai zic,intrebati-ma daca vreti sa stiti ceva. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Ohayo! Dum Noi 13, 2011 11:12 am | |
| I know you. Nu stiu da sigur te sti. Sper sa nu fie o confuzie. Well, bun venit pe forum. Nu sunt genul ce pune itnrebari.
Psycho XD | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Dum Noi 13, 2011 11:16 am | |
| Mersi de urare psihoperverso .DAama cunosti,si acuma cred ca stii si de unde . | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ohayo! Dum Noi 13, 2011 12:24 pm | |
| Hi, my darling!! Imi pare nespus de bine ca ni te-ai alaturat si iti urez un bun venit cat mai calduros!! Intrebari nu prea am, decat: Ce culoare iti place? Sper ca te vei distra alaturi de noi si iti doresc cati mai multi prieteni! Inca o data bun venit si... Aaa.. Da.. Eu sunt Claudia dar imi poti spune Klau. Animeul meu favorit e Naruto, personajele favorite fiind: Naruto, Hinata, Sakura si Sasuke. Culoarea preferata albastru si imi place mai toata muzica inafara de manele si muzica de club. Sper sa ne intelegem cat mai bine si spor la postat! ByE!! | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Lun Noi 14, 2011 5:19 am | |
| Multumesc de primire Klau,ma bucur sa te cunosc.Culoarea mea favorita este albul,dar cum e o nonculoare o sa zic rosu :angelo:,desi tot albul imi place mai mult.Animeul meu favorit e de asemenea Naruto.Inca o data multumesc pentru primire si cred ca o sa ne intelegem bine. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ohayo! Lun Noi 14, 2011 9:53 am | |
| Buna Lee ma bucur sa te reintalnesc mai ale s pe acest forum si stiu sigur de unde te cunosc:lol!:. Deci draga mea bine ai venit pe forumul nostru , care acum va fi si al tau Sper sa te distrezi si sati faci multi prieteni | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ohayo! Lun Noi 14, 2011 10:22 am | |
| Heiii Lee-chan ! Bun venit pe W-las scumpo ! Eu nu te cunosc dar sper ca o voi face incurand ;) Numele meu este alexandra dupa cum cred ca ti-ai dat seama :)) Pai ce sa mai zic ? Sper sas iti faci o gramada de prieteni aici`sa pe forum :)) sa fii activa si in primul rand sa te distrezi dar nu cumva sa uiti de regulament ;)
Mai vorbim scumpa , daca si tu vrei bineinteles :>:> ! Te pup dulce :*
Ja ! | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ohayo! Lun Noi 14, 2011 10:59 am | |
| Yo scumpo şi bine ai venit la noi!! :3 Liana, not a common name, i like it. o.o Relly sounds nice. Şi eşti cea mai mare dintre noi, cred, am impresia. *laughs* Fan anime, la fel ca noi restul, era de nelipstit, majoritatea animeurilor înşirate acolo îmi plac şi mie. De curiozitate întreb dacă citeşti manga şi ce genuri agreezi? Ficuri.... owww you are one of mine. Mrr.... :3 Vei posta vreunul de al tău la secţiunea noastăr de ficuri, chiar sunt foarte stărnită. *laughs* Fiind critică, mă gâdilă la mustăţi şi vreau să văd şi să citesc. xD Don`t blame me, blame my animal insticts.
Ooo cum să uit: yaoi, yuri... îţi place? Dar cel mai mutl Yaoi, vreau să aflu. Mouhahahaha!! Do you consider vampire boy some hottis (cum se scrie corect asta cu hot?) ? | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Ohayo! Mar Noi 15, 2011 5:01 am | |
| Hei ! Merci mult ca ti-ai facut cont si Bun venit pe forum ! Iti urez distractie placuta si o multime de prieteni Sa fi activa si sa respecti regulamentul ;) | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Mier Noi 16, 2011 4:19 am | |
| Buna tuturor,mersi de primire Roxa,cred ca ne cunoastem de pe myplace. Alexandra,si eu sper sa te cunosc in curand Felina,si eu cred ca sunt cea mai baba de aici >.< dar ce sa-i faci...imi plac animeurile.Manga nu prea citesc decat daca imi da cineva.Si...am zic ca imi place sa citesc ficuri...nu sa scriu :)) Yaoi si yuri imi plac dar nu sunt nebuna dupa ele :)) In general ma uit la ce naime imi intra in mana nu ma uit la un anumit gen. | |
|
| |
Rallu Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ohayo! Mier Noi 16, 2011 6:03 am | |
| Sa ma bata cineva, de ce intarzii eu mereu (D) Buna Li :D Bine ai venit pe forum! Eu nu stiu cum sa iau oamenii mai bine in primire decat asa: Have Fun si distreaza-te cat poti, iar prieteni o sa-ti faci cu miile =)) pe acest minunat forum! :X | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Mier Noi 16, 2011 7:25 am | |
| Mersi de primire Rallu,cred ca o sa ma distrez alaturi de voi . | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ohayo! Mier Noi 16, 2011 10:51 pm | |
| Lee nu esti chiar cea mai baba de aici =]] , mai avem membri mai invarsta cu 1 an sau 2 ^^ Sa sti ca nu esti baba doar un pic mai mare ^^ | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Sam Noi 19, 2011 1:12 am | |
| Atunci ma bucur ca nu sunt singura baba pasionata de anime | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ohayo! Sam Noi 19, 2011 3:49 am | |
| Hii, sweety ma bucur ca ai venit pe aici. Iti urez un calduros bun venit si sedere placuta^^ < Sorry de intarziere> | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Sam Noi 19, 2011 3:50 am | |
| | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ohayo! Sam Noi 26, 2011 10:52 pm | |
| Aterizeaz si eu pe aici, scuzati intarzierea, bine ai venit Liana, imi pare bine sa te cunoasc, distractiep lacuta pe forum si spor la postat | |
|
| |
lee Membru Forum
| Subiect: Re: Ohayo! Dum Noi 27, 2011 12:34 am | |
| Mersi Elyy,si mie imi pare bine sa te cunosc. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ohayo! | |
| |
|