| ^_^ohayo ^_* | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Roxy_Yumi Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 32 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 29
| Subiect: ^_^ohayo ^_* Sam Mar 03, 2012 6:21 am | |
| salut ma numesc Roxana, am 16 ani , sunt din judetu Bistrita nasaud. moajoritatea ma cunoasteti de pe forumuri pasiuni: muzica , travel , kpop, Asia , fotografia , actoria si desenul culoarea mea favorita este Albascru de caraibe | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Sam Mar 03, 2012 7:05 am | |
| Hii, inainte de toate, treci pe la regulament si fi sigura ca l-ai cititi! Din partea mea ai o avertizare deoarece ai incalcat regulamentul. Ai grija ce faci, nu sunt o persoana rea care iti vrea raul, dar pe viitor fi mai atenta. Eu respect regulamentul si imi fac treaba, nu ma ura pentru asta. Sper ca te vei distra pe aici si ca vei fi cat mai activa! Intrebari nu am ^^ Iti urez happy posting si sedere placuta. Ne mai vedem pe chat! | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Sam Mar 03, 2012 8:50 am | |
| Bun venit pe forum Roxy,sper sa-ti placa aici si sa te intelegi bine cu toata lumea^^ Intrebari nu prea am deci...happy posting si sedere placuta! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 12:18 am | |
| Bun venit pe forum ^.^ Iti urez distractie placuta si sper sa-ti faci multi prieteni. Sa fi activa si sa respecti regulamentul.
x Intrebari x No.1 De unde ai aflat de forum ? No.2 Care este animeul tau preferat ? No.3 Ce anotimp preferi ? No.4 Ce muzica iti place ?
Si cam atat. Happy posting and have fun here <333 | |
|
| |
Roxy_Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 12:58 am | |
| multumesc fetelor pentru intampinare de sitit regulamentul l-am citit No.1 De unde ai aflat de forum ? de pe un alt forum cu anime No.2 Care este animeul tau preferat ? ursul panda , catelul , koala , pisica, delfinul si veverita No.3 Ce anotimp preferi ? primavara , vara si toamna No.4 Ce muzica iti place ? kpop , muzica japoneza traditionala sau de club | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 1:00 am | |
| Ok Roxy, merci ca mi-ai raspuns, dar acolo nu era "animalul" ci animeul =]]
Ja` | |
|
| |
Roxy_Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 8:00 am | |
| :waface: sorry nu eram atenta rectific naruto , death note , kyoro chan , yuyu hakusho | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 8:03 am | |
| Si mie imi place naruto si death note, la celalalte nu m-am uitat :P Have fun :* | |
|
| |
Roxy_Yumi Membru Forum
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 11:44 am | |
| multumesc mult tu esti cea care a creeat acest forum dragut? | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Dum Mar 04, 2012 12:09 pm | |
| HeHeHe, scuze ca-mi permit sa raspund la intrebare dar nu am ce face. Nu nu ea este fondatoarea, dar zummy este cea care se ocupa cel mai mult de el, ea isi bate capul pe cand fondatoarea isi vede de treaba xD Zummy a adoptat forumul sa zicem asa :) | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* Lun Mar 05, 2012 4:45 am | |
| Deci ... Voltura, creeatoarea forumului, are treaba cu scoala, e implicata in multe proiecte, o intereseaza viata personala nu acest forum. Deci ea "l-a nascut", eu l-am adoptat =]] Si tot eu il cresc =)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ^_^ohayo ^_* | |
| |
|
| |
| ^_^ohayo ^_* | |
|