| Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? | |
|
+10TicTac AnimeFun Miranda^_^ Psycho ZuZa_Roxa Elyy ★♥Alexia Maria♥★ .allii. Klau Zummy 14 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Noi 25, 2011 9:48 am | |
| | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Noi 25, 2011 11:06 am | |
| Hi!! Ei, ei.. Acum nu prea stiu. Sunt sigura ca fanii Naruto cu siguranta ar vrea sa fie, dar depinde. Eu una sper ca va mai exista ceva si dupa Akkippuden. ByE!! | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Noi 25, 2011 1:05 pm | |
| Nu prea stiu ce sa zic , adica am auzit cu ceva timp in urma ca seria Shippuden are peste 400 de episoade , asa ca [,] chiar daca va exista si o serie Akkippuden vom avea de asteptat , dar tot ce ne putem astepta de la Masashi Kishimodo , corect ? :))
Eu sper sa mai fie , si nu cred ca sunt singura ;) | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Dum Noi 27, 2011 1:20 am | |
| Ar fi chiar super. Daca ar exista Akkipuden atunci posibilitatea ca Sakura si Sasuke de ar fi impreuna ar creste, la fel este si cu Naruto si Hinata. In plus, acest anime e foarte interesant si nu cred ca s-ar termina prea curand la cati fani are. Acum ramane de asteptat .
| |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Dum Noi 27, 2011 1:54 am | |
| nu situ ce sa zic, sutn multe svonuri in legatura cu asta, adica nici seria shippuuden nu -sa terminat inca, eu sper totusi sa apara si sa fie mult mai interesanta decat shippuudenu, dar nu ramane decat sa asteptam si sa vedem ce se va intampla :) | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Dum Noi 27, 2011 12:00 pm | |
| Poate sunt singura mai pe invers, dar sper sa nu existe. Cred ca va deveni si ea la fel de plictisitoare - daca va exista - cum a devenit si asta. La inceput, actiune, tot frate, acuma slab. Deci e parerea mea, dar mi s-a luat ( sa nu zic mai urat). Da, sunt mai negativista. Ce e scurt are farmec si e frumos. Acel anime te face sa vrei mai mult. Dar, daca primesti mai mult isi pierde farmecul. Deci sper sa nu imi sara nimeni in cap, doar mi-am spus parerea si thx pentru ce-i ce s-au obosit sa citeasca.
Psycho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Joi Dec 01, 2011 5:39 am | |
| poi as vrea sa existe naruto akkippuden , sa-mi mai umplu si eu timpul . dar aici ii dau dreptate lui psycho , ma supara ca mereu baga secvente , si acum iar au inceput sa bage povesti de pe "vremea lor " , ceea ce nu ma intereseaza . Vreau sa se lupte odata naruto cu sasuke si gata . Deci psycho , ai ales varianta corecta =]] si ai castigat 1 milion de euro . =]] | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Joi Dec 01, 2011 11:22 pm | |
| Ai mai! Eu vreau un milion de manga yaoi. Ma multumesc si cu 1000. Hmm 1 milion de euro. O manga yaoi costa 40 de lei. Hmm destul de frumusei banuti. Si yeah, eu nu m-am mai uitat de vreo 10 ep la Naruto, fiindca imi era teama sa nu adorm pe pc cu o manga yaoi deschisa si sa avda cineva. Ehh ma bucur ca nu era pe aici vreun fan infocat care sa imi sara in cap.
Psycho XD | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Dum Dec 25, 2011 4:53 pm | |
| eu cred ca da.... Trebuie sa existe o continuare. | |
|
| |
AnimeFun Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 42 Puncte : 64 Reputatie : 4 Varsta : 26
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Mar Ian 10, 2012 11:07 am | |
| Seria Akkipuden este doar un zvon.Naruto shippuden are in medie cam 400-500 de episoade.Nu putem stii nimic.Urmariti anime si aflati cu ochii vostrii. | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Joi Mar 22, 2012 5:41 am | |
| Eu as vrea ca fie ,dar nu prea m-as astepta la o alta serie. | |
|
| |
Sasuke Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 105 Puncte : 117 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Mar 23, 2012 9:56 am | |
| nu pot sa faca inca o noua serie dar daca ar fi noua serie ar fi foarte tare | |
|
| |
AyameChan Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 10 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Apr 13, 2012 6:52 am | |
| Nu mai stiu de unde am aflat chiar exista o noua serie ,cica Masashi Kishimoto lucreaza acum la el,da am mai auzit de un zvon de Naruto new generation nici nu cred ca asta va exista | |
|
| |
LexX Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 123 Puncte : 159 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Apr 13, 2012 8:18 am | |
| Momentan Naruto Akkipuden nu exista, din moment ce Shippuden este On going. Dar sunt niste zvonuri despre a treia serie. Sincer mi-ar place sa vad continuarea, dar... eu cred ca sfarsitul seriei Shippuden ne va spune ce se va intampla in continuare. Daca de exemplu Naruto va muri, atunci nu mai are ce sa continue, din moment ce personajul principal e mort. Eu totusi sper sa se faca acea serie, desi nu sunt foarte multe sanse...
| |
|
| |
Mao. Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 443 Puncte : 469 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? Vin Apr 13, 2012 8:21 am | |
| Din moment ce nu am mai urmărit Naruto Shippuden de ceva vreme și sunt în urmă cu episoadele, îmi este cam indiferent Seria Shippuden fiind on-going, nu prea este nimic sigur. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? | |
| |
|
| |
| Credeti ca seria Naruto Akkippuden exista ? | |
|