Hmm. Despre cupluri nu stiu ce sa spun SasuSaku, NaruSaku... Nu am idee la care sa ma duc. Dar am observat cateva lucruri, chiar daca sunt indirecte.
Le voi lua pe rand.
Sa mergem putin in trecut, la Sasuke si Sakura.
Cu totii stim ca Sakura il iubea si inca il iubeste. Dar Sasuke? Sa vedem.
Am observat cate ceva in prima serie, cand ei erau mici.
Prima data, atunci cu acel examen chunin cand Sasuke a protejat-o oarecum. Nu stiu daca a facut-o pentru echipa sau pentru altceva, dar a facut-o.
Apoi cand Satul Nisip a atacat si Gaara a prins-o pe Sakura. Imi amintesc clar cuvintele lui Sasuke "Nu vreau sa mai vad cum persoanele dragi sunt luate de langa mine" Aici deja se vede putina afectiune. Sakura ii era draga.
Apoi, atunci cand a plecat. Inainte sa o adoarma a spus un singur cuvant "Multumesc". Ii multumea pentru ce? Pentru ca a incercat sa-l opreasca? Pentru ca i-a marturisit ca-l iubeste? Asta nu stim, dar este tot o dovata de afectiune.
Ei bine, acolo a fost ceva, dar odata cu Shippudenul... Sasuke a incercat sa o omoare. Asta nu pot trece cu vederea, dar poate totusi Sasuke se va trezi la realitate.
Despre Naruto si Sakura ce pot sa spun? Ei bine, pot spune cu siguranta ca nu poate exista acest cuplu. De ce? Este foarte simplu. Pentru ca este Hinata. Sakura stie foarte bine ca Hinata este indragostita de Naruto si nu ar interveni, chiar daca printr-o presupunere aberanta am spune ca si ea este indragostita de el.
Ei bine, asta este parerea mea :D