| Doua pupeze albe | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Rina Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 9 Puncte : 16 Reputatie : 3 Varsta : 25
| Subiect: White Chicks Dum Oct 16, 2011 7:52 am | |
| Mi-a placut la nebunie flmul asta si nu m-am abtinut si vi-l prezint si voua. Este vorba de 2 barbati care lucreaza la F.B.I dar mereu o dau in bara pana cand seful lor vrea sa ii concedieze dar le mai dai o sansa, sansa era sa le duca pe doua fete, care au un tata bogat, in siguranta la hotelul unde se tinea petrecerea milionarilor si de aici incepe distractia. Este un film de comedie:) Sper sa va placa!
| |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Doua pupeze albe Joi Oct 27, 2011 4:43 am | |
| L'am vazut, de mai multe ori chiar, si intr'adevar e amuzant. Ce film in care barbatii se deghizeaza in femei nu este amuzant? :]] Oricum, ma amuza intodeauna aspectul lor si cum comiteau uneori cate o gafa, dar cel mai mult imi placea ca invatau cum e sa fii femeie si cum ar trebui sa se comporte barbatii cu ele. Amuzant, oricum. Merita vizionat. | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Doua pupeze albe Sam Noi 26, 2011 11:32 pm | |
| este o comedie extraordinara , va dati seama inca de la inceputul filmului =)) Click Here | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Doua pupeze albe Sam Noi 26, 2011 11:39 pm | |
| Frumos.L-am vazut anul trecut sau acum doi ani. A fost chiar si aseara la TV. Comedie curata, mai ales cum ia dechizat in femei :)) Faza cu: "Are dreptate, fai mai mari." a fost super :)) Am ras mult si mi-a placut intr-adevar. Un film bun de avzut cand n-ai ce face.
Psycho XD | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Doua pupeze albe Dum Noi 27, 2011 1:12 am | |
| L'am vazut de cateva ori mai demult, il vad chiar si acum la tv si mai mult ca sigur il voi vedea si in viitor. E o comedie buna, in special datorita faptului ca i'au imbracat pe cei doi in femei si faptului ca era unul care umbla dupa Britt, e prea tare :]] Anyway, daca nu l'ai vazut si nu ai ce face si vrei sa razi ar trebui sa'l urmaresti. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Doua pupeze albe Dum Noi 27, 2011 1:14 am | |
| eu l-am vazut aseara pe antena1 =]] a fost unul dintre cele mai amuzante filme pe care l-am vazut . chiar bestial | |
|
| |
Mao. Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 443 Puncte : 469 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Re: Doua pupeze albe Dum Mar 18, 2012 10:42 am | |
| De fiecare data cand l-am revazut, l-am vizionat cu aceeasi placere si am ras cu aceeasi pofta. Asa comedii sa tot vezi, se numara printre favorite ^^ Cei doi Wayans au facut iar o treaba buna! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Doua pupeze albe | |
| |
|
| |
| Doua pupeze albe | |
|