| Ohayo Mina | |
|
+5★♥Alexia Maria♥★ ● Lene Klau FrozenDream Hakusho 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Ohayo Mina Mier Dec 28, 2011 4:23 am | |
| Salutare!Eu sunt Cristina dar prefer sa mi se zica Crisu sau Yume,altceva?hmm..nu,vreau intrebari de la voi! Acum,sa va aud! | |
|
| |
FrozenDream Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 93 Puncte : 108 Reputatie : 5 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ohayo Mina Mier Dec 28, 2011 4:40 am | |
| | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ohayo Mina Mier Dec 28, 2011 5:45 am | |
| Hi, scumpa!! Bine ai venit si cat mai multa distractie!! Eu sunt Claudia, dar prefer Klau. Amm.. Intrebari: -Care este culoarea ta preferata? -Ce anime iti place cel mai mult? -Ce anime ai vazut? -Iti place ciocolata? Cam atat.. Sper sa te distrezi si sa fii activa.. Te astept cu primul fic si mai vb.. ByE!! | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ohayo Mina Mier Dec 28, 2011 6:09 am | |
| Hii there, sweety! Bine ai venit pe aici sper sa te distrezi si sa iti faci noi prieteni^^ Cei de pe aici sunt super de treaba si iti garantez ca te vei intelege bine cu toata lumea! Sa citesti regulile si sa le respecti.^^ Nu uita sa te distrezi! Hapyy posting! | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ohayo Mina Mier Dec 28, 2011 6:34 am | |
| Buna Cristina! Eu sunt Alexia! Sa te distrezi pe forum si sa-ti faci multi prieteni. O sa-ti pun si eu cateva intrebari: -Care este anotimpul tau preferat? -Iti place Naruto? Care este personajul tau preferat? | |
|
| |
Lollipop Girl Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 43 Puncte : 83 Reputatie : 2 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ohayo Mina Vin Dec 30, 2011 1:50 am | |
| Buna :king:si bine ai venit pe forum.Sper sa fii activa si sa te distrezi la fel ca si noi ceilalti.Acum intreabarile: Ce anime preferat ai? Cu ce ne va incanta imaginatia ta? Ce recomandari ai in materie de manga si anime? P.S. si pe mine tot Cristina ma cheama Peacholishi te tzuk | |
|
| |
Fox. Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 34 Puncte : 37 Reputatie : 3 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ohayo Mina Sam Dec 31, 2011 5:07 pm | |
| Ohayo ;) Bun venit ! Sa fi activa si sa te distrezi | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Ohayo Mina Mier Ian 04, 2012 9:52 am | |
| Salut Bun venit in familia noastra! Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni(asta cu siguranta). Am si eu cateva intrebari pentru tine: 1.Ce preferi yaoi sau yuri? 2.De unde esti? 3.Care este culoarea ta preferata? 4.Ce anime ai vazut? O sa mai vin cu intrebari pe parcurs.Numai bine si fi activa! | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ohayo Mina Joi Ian 05, 2012 5:27 am | |
| Hei Hei uitati ca aparut si cea mai lenesa postatoare =]] , credeam ca sa inchis subiectele dar norocul a dat peste mine asa ca bine ai venit draga mea pe forum , sper sa te distrezi si sa respecti regulile :lol!:
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ohayo Mina | |
| |
|
| |
| Ohayo Mina | |
|