☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| Still the king ~ | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Unreal Fear Membru Forum
Sex : Mesaje : 64 Puncte : 81 Reputatie : 9
| Subiect: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 10:06 am | |
| Buna tuturor. Eu sunt Unreal Fear, incantat de cunostinta. Imi plac toate genurile care deriva din rock, insa ascult si alte genuri de muzica. Am vazut putine sau multe anime'uri, depinde de cum le apreciezi. Manga am citit, nu prea multa, dar suficienta. Sunt o persoana cu o personalitate complexa, adica care se schimba din cinci in cinci minute, de la o extrema la alta. Imi plac lucrurile mai macabre, ca sa zicem asa, tatuajele, pierce'urile si sa dau maxim la persoanele care ma deranjeaza cand lucrez. Nu stiu ce sa mai spun, asa ca daca aveti intrebari, scrieti si o sa va raspund la el. Bye. | |
| | | Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 10:58 am | |
| Neh, imi gasi fratele. Acelasi stil de personalitate; complexa. Doar ca eu nu ma schimb. Eu am cam doua personalitati. Zodia ma defineste.
Ca intrebare, tu in ce crezi? Sau, ce parere ai despre filosofie?
Well, eu sunt putin sadica. Pierce-uril sau tatuajele...nu ma atrag in mod diferit. Welcome aici, sa iti palca etc.
Psycho XD
| |
| | | Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 12:01 pm | |
| Tu ai doua personalitati, eu am mai multe, fiecare situatie scoate la iveala un alt eu. Depinde la ce te referi cand intrebi "in ce crezi?" Te poti referi la atat de multe lucruri, si totusi, doar la unul. Daca as spune ca nu cred in nimic, as minti. Cred in ceea ce vad si in ceea ce am fost invatat de mic sa cred, poate suna prostesc, dar asta sunt eu. Iar filosofia ... este buna si chiar interesanta. Fiecare persoana are o filosofie diferita asupra aceluiasi lucru, pe scurt, filosofia e complicata. Totul e complicat.
Ma rog, sper ca ai inteles ceva din ce-am spus eu pe acolo. Daca mai ai intrebari, eu sunt aici. | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 12:16 pm | |
| Hmm... draguta personalitate. Te pot intelege usor dar totusi deloc. Ah da, mai am o intrebare. Cati ani ai? Desi bazandu-ne pe agndire, aceasta intrebare nu-si are rostul. Eu consider ca am doua personalitati, dar pe deasupra o masca pentru fiecare om. Fiecare persoana o privesc altfel. Si iti multumesc, fiindca mi-ai dezvaluit inca ceva. Partea cu "as minti" ma refer. Mi-ai clarificat o intrebare ce o aveam in sine. Bun venit inca o data pe forum si scuza-ma ca am mai postat o data.
Psycho XD | |
| | | Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 12:23 pm | |
| Hmm.. Interesant rau.. Pai, bine ai venit!! Eu sunt Claudia, dar prefer Klau. Pff.. Intrebari as avea multe, multe.. Dar ma rezum la: -Ce culoare iti place? -Ce zodie esti? -Iti plac filmele horror? Si cam atat.. Cred.. Daca o sa-mi mai vina, revin. Sper sa ai parte de cat mai multa distractie si.. Aaa.. Vei scrie vreun fic? Te-am huguit si pupacit!! ByE!! | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 12:46 pm | |
| Psycho, varsta este de prisos in anumite momente, gen acum. Insa, mai mult decat tine, iti spun asta pentru a-ti oferi un reper, depinde de tine daca iti dai seama. Si nu am de ce sa te scuz, imi face placere sa te vad pe aici. Poti sa mai treci daca mai ai vreo nelamurire, intrebare. Multumesc de primire.
Buna Klau si multumesc pentru intampinare. Hmm ... as fi tentat sa spun ca negru si albastru, mai exact, culorile forumului. In mare m-am inscris pentru culori, weird. Sunt o balanta, ceea ce ma defineste si nu prea uneori. In ceea ce priveste faptul ca balanta este indecisa in cele mai multe momente ma reprezinta foarte bine, insa unele lucruri conform caruia nu-i place violenta sau lucrurile de genu' , nu. Sunt o persoana destul de violenta cand sunt deranjat de la munca mea, insa in cele mai multe cazuri ma poti vedea stand intr-un colt si ascultand muzica. Imi plac filmele horror si am vazut cateva [mai multe], desi daca imi ceri sa-ti spun cel care mi-a placut cel mai mult nu as putea sa-ti raspund. Nu prea gasesc filme horror care sa ma faca sa tresar intr-adevar, fie ca sunt cu demoni, criminali, psihopati sau orice altceva. In sensul asta, prietenii mei devin chiar iritati de faptul ca un film nu reuseste sa ma faca sa sar pe cand ei se uita printre degete. Ma rog, fiecare cu gusturile si temerile lor. In ceea ce priveste vreun fic ... am cam ramas in pana de idei, in sensul in care nu pot sa scriu ce as vrea eu. Insa, cand o sa-mi revina inspiratia poate ca o sa postez si aici un fic.
Multumesc ca ai trecut pe aici si de intrebarile puse. Daca mai aveti intrebari, eu sunt aici. | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 1:05 pm | |
| Hi, hi.. Si mie imi place albastru.. Aa.. Si nici eu nu ma sperii.. Si eu sunt o fire retrasa.. Dar nu retrasa in sensul emotiva ci miserioasa.. Si.. Nu semeni cu o balanta.. Eu stiu tot despre zodii si nu semeni cu una. Probabil ca te intrebi de ce am spus toate astea.. Nu stiu.. Un posibil interes, lipsa de ocupatie sau pur si simplu dorinta de a spune ceva.. Iar vorbesc mult.. Pe scurt: Presupun ca ne vom intelege bine.. Asta ar fi esentialul din tot ceea ce am spus mai sus.. | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 1:11 pm | |
| Klau, nu vorbesti prea mult. O persoana poate spune despre ea ca vorbeste prea mult atunci cand trancaneste asupra unui subiect ore indelungate, fara sa-i pese daca mesajul ajunge la receptor. Nu am mai intalnit pe cineva pasionat de zodii, asa ca te intreb, cu ce zodie ma aseman, dupa parerea ta? | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 1:35 pm | |
| Da.. Nu este o pasiune prea obisnuita dar nici eu nu sunt asa. Si nu imi place rutina asa ca mai bine sa fiu diferita. Te asemeni probabil cu un peste. Si eu sunt pesti si te asemeni la caracter cu mine. Hmm.. Da. Poate ai ascendent in pesti. Mai am o intrebare. Ti-am spus ca o sa-mi mai vina. Crezi in demoni? Sau paranormal? | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 1:53 pm | |
| Nu am niciun ascendent in pesti, cel putin nu din cate stiu eu. Gemeni, fecioara, taur da, dar pesti nu prea cred. Si ai dreptate, banalul e plictisitor si de aceeea trebuie sa fim cat mai diferiti de celelalte persoane, insa sa nu ne prefacem altceva decat ceea ce suntem. Nu, nu cred in demoni sau paranormal. Nu am de ce sa cred, cel putin nu pana acum. Totul este exagerat datorita televiziunii si mass-mediei, asa ca probabil, tot ce ajunge la noi despre demoni si paranormal este minciuna. | |
| | | Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Still the king ~ Joi Ian 05, 2012 11:27 pm | |
| Buna, Eu sunt Elyy, imi pre bine sa te cunosc, bun venit pe forum hmm....dupa cum vorbesti(sau mai bine zis scri)imi dau seama ca esti o persoana destul de matura sa spun asa, oricum imi place felul in care iti exprimi parerile si asta in sensul bun. Asa...intrebari....hmmm: Care este anime-ul tau preferat?
Camt atat, inca o data bun venit, si distractie placuta ;) | |
| | | Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 12:08 am | |
| Salut! Eu sunt Ralu si ma bucur sa te avem pe forum. Sper sa te distrezi, sa iti faci multi prieteni si sa fi activ. Dupa gandirea ta sunt curioasa si eu cati ani ai. Din cate am inteles iti place rock-ul, adica ce deriva de la el, la fel ca si mie *ador rock-ul*. Nu prea am ce sa te intreb, deci sper sa te simti bine pe forum. | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 1:10 am | |
| x Hy ! x
Bun venit pe forum ! Iti urez distractie placuta ^^ Sa respecti regulamentul si sa fi activ .
x Intrebari x
No.1 Care este materia favorita ? No.2 Trupa sau cantaret/cantareata preferat/a ? No.3 Anotimp preferat ? No.4 Anime-ul preferat ?
si cam atat. restul intrebarilor au fost puse ... . ma bucur ca-ti place tema forumului ^^ si mie imi place albastrul . culmea e ca nu am multe lucruri de culoarea asta -_-" . personalitatea ... cum ai spus "fiecare situatie scoate la iveala un alt eu."
sper ca nu m-am lungit prea mult . inca o data bun venit si merci ca te-ai inscris ^^ | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 4:21 am | |
| Multumesc pentru intampinare fetelor. Nu am un anime preferat, in sensul in care imi plac mai multe in acelasi fel, insa, ca sa nu spuneti ca sunt rau, Monochrome Factor este printre preferatele mele datorita graficii, coloanei sonore si personalitatii diferite a personajelor. Daca mai sunt fani ai acestui anime sunt tentat sa vorbesc cu ei si sa aflu parerea lor despre personaje si poveste in sine. Materia mea preferata as putea spune ca e Psihologia, desi am facut doar in acest an. Sa descoperi ce gandeste un om observandu-i doar actiuniile este genial, cel putin eu asa consider. De doua saptamani, trupa mea preferata este brokeNCYDE, o trupa crunkcore, cu melodiile Schizophrenia, Still the king si Teach me how to scream. Nu toate melodiile lor sunt reusite, insa majoritatea sunt interesante, desigur, nu pentru toata lumea. Anotimpul preferat este iarna, deoarece imi place zapada foarte mult, desi, anul acesta, nu am prea vazut. Desigur ca majoritatea ar spune vara, deoarece sunt haine putine si e cald, frumusetea iernii consta in frigul acesteia. Cum ziceam, anime-ul preferat, ca sa-i spun asa, este Monochrome Factor.
Multumesc inca o data de intrebari si intampinari, iar daca mai aveti vreo nelamurire, va astept. | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 4:32 am | |
| Si eu iti multumesc ca ai raspuns ^^ nu am vazut acel anime . dar poate o sa-mi fac timp. un anime preferat cred ca ar fi gosick . iarna...intr-adevar , un anotimp frumos. cred ca nu am unul favorit . pentru ca toate au ceva special . si sunt deosebite unele de altele . deci imi plac toate . dar iarna e mai amuzanta , pentru ca te joci si razi , e si craciunul , orasele sunt impodobite , e un anotimp plin si colorat , ca sa zic asa . mai punem ca atunci m-am nascut si eu . tot iarna =]] deci asta ar fi preferatul . trupa ... am ascultat melodia still the king , nu pot sa spun ca m-a dat pe spate si nu pot sa o ascult decat pe aia . e destul de faina . ce sa zic . mi-a placut videoclipul :topaia: materie preferata ... toate . mai putin mate si fizica . cui i-ar place aceste materii cu asa profesoare ? iti zic eu . nimanui :P
si iar ma intind mai mult decat imi permite patura =]] | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 4:39 am | |
| Cum ziceam, nu ii place acel gen de muzica fiecarei persoane, deoarece fiecare e diferit si totusi atat de asemanator, dar nu intru in filosifie acum. Si ca sa-ti placa o materie nu trebuie sa-ti placa neaparat profesoara, nu are chiar nicio legatura. Pana'n clasa a opta imi placea matematica, iar profesoara era o nesuferita. -> reiese ce am spus mai sus. Si nu mi se pare ca te-ai intins mai mult decat iti este plapuma, aceasta poate sa varieze din situatie in situatie, dar iar incep sa vorbesc prea mult.
Oricum, daca mai ai nelamuriri in legatura cu mine, sunt aici. | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 4:48 am | |
| Si ce daca vorbesti mult =]] nu-ti taie nimeni capul pai nu am spus ca profesoara este enervanta , dar nu preda deloc bine . la sfarsitul orei se gaseste sa ne dea lectie noua si tema cum s-o faci ? cand tu nu ai lucrat in clasa sa vezi ce si cum . sau daca lucram in clasa in loc sa fie atenta la exercitiu sa vada daca e bine, ea uda florile, aeriseste clasa ... isi face ocupatie ... o data un copil facuse un exercitiu . l-a terminat , profa a dat cu ochii peste si a spus ca e bine . am analizat mai bine treaba si "am sarit in sus" spunandu-i ca nu e bine . s-a uitat ea mai bine si i-a spus baiatului sa faca cum trebuie . si ce mai spui ? nimic . normal =]]
nelamuriri in legatura cu tine ..... de unde esti ? | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 5:29 am | |
| Mda, ar trebui scuturata putin de director daca face acest lucru in clasa. Si daca nu-ti explica ea ce trebuie sa faci .. ei bine exista si manuale care te fac sa realizezi despre ce e vorba. De unde sunt? Conteaza acest lucru? Pot sa fiu de acolo sau de aici, din Cluj sau Bucuresti, face asta vreo diferenta? Iasi, Suceava, Pitesti ... sunt doar orase, nu spun nimic despre mine si despre felul meu de a fi, nu crezi? Nu e mai frumos cand lucrurile sunt invaluite in mister? Suspansul e mai mare si te gandesti "daca e vreun psihopat? ce tare.", desigur, inca sunt normal, asta depinde totusi ce intelegi prin normal. | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 5:41 am | |
| Ok mai apar si eu pe aici , nu sunt cumva in plus ?! =]] Pai buna venit pe forum , o replica cam vechie , sper sa te distrezi si sati faci multi prieteni chiar daca nu sunt chiar asa de multi baieti activi pe forum , insa sper sa fi din categoria cealalta , deci spor la postat Intrebari .... sunt cam in pana , dar na uite una mai seaca Cat ai putea rezista fara sa asculti muzica ?? | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 5:51 am | |
| Ha, chiar ca personalitatea ta prinde bine aici. So cute. Am fost tentata de cateva ori sa vizionez Monochrome Factor fiindca am auzit ca are o grafica/coloana sonora destul de buna. Hmm psihologia. Am avut o parte a vietii ce m-ai nteresat, chiar si acum. Pare interesant sa reusesti sa "descifrezi" oamenii doar obsevandu-le stilul lor normal de viata. Ai vreun filosof ce iti place? Sau ce zici de cei din Romania?
Psycho XD | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 6:02 am | |
| Zuza, nimeni nu este in plus aici, probabil as fi eu dat fiind ca sunt nou. Multumesc de intampinare si ca sa-ti raspuns la intrebare ... probabil nici macar o zi, in fond si la filme este muzica, nu? Anime'uri, la fel, contin muzica [opening & ending], deci orice as face dau de muzica si asta pot spune ca-mi face placere. Psycho, ma bucur ca avem atat de multe in comun, nu am mai intalnit o asemenea persoana inafara de prietena de la care am aflat de forum. Asa, nu am niciun filosof care sa spun ca m-a surprins si m-a facut sa spun ca e preferatul meu, asta aplicandu-se si la scriitori. Desigur, uneori le impart punctul de vedere, insa atata tot. | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 7:27 am | |
| - Unreal Fear a scris:
- Mda, ar trebui scuturata putin de director daca face acest lucru in clasa. Si daca nu-ti explica ea ce trebuie sa faci .. ei bine exista si manuale care te fac sa realizezi despre ce e vorba. De unde sunt? Conteaza acest lucru? Pot sa fiu de acolo sau de aici, din Cluj sau Bucuresti, face asta vreo diferenta? Iasi, Suceava, Pitesti ... sunt doar orase, nu spun nimic despre mine si despre felul meu de a fi, nu crezi? Nu e mai frumos cand lucrurile sunt invaluite in mister? Suspansul e mai mare si te gandesti "daca e vreun psihopat? ce tare.", desigur, inca sunt normal, asta depinde totusi ce intelegi prin normal.
ai dreptate . orasul nu spune nimic despre personalitatea ta , dar eram doar curioasa . nu cred ca am facut o crima daca te-am intrebat . si nu cred, sunt sigura . in fine . Ce-ti place sa faci in timpul liber ? Ai citit vreodata vreun fic ? aa si daca nu te deranjeaza , poti sa-mi spui cum te cheama . sau poate crezi ca nici asta nu ajuta la descoperirea personalitatii tale | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 7:54 am | |
| Imi pare rau ca te-ai suparat din cauza cuvintelor mele, nu a fost intentia mea. Si nu, nu ai comis nicio crima, insa chiar nu cred ca este atat de important orasul in care stau, desi, stiu ca uneori, curiozitatea e mare. Iti dau un indiciu, incepe cu C. In timpul liber imi place sa lenevesc, sa ascult muzica, sa vizionez filme/anime'uri si sa ies cu prietenii mei. Nu sunt multi, dar sunt suficienti. Am citit si ficuri, depinde de fiecare daca le considera multe sau putine, eu zic ca suficiente. Am si scris, insa s-au pierdut prin pc-ul meu, deoarece acesta, saracul, este batran si mananca fara sa se gandeasca ce documente sunt. Referitor la numele meu ... poti sa-mi spui simplu Clau. Mda, as fi fost tentat sa spun ca nu conteaza, insa nu vreau sa te supar iar. | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 8:48 am | |
| Ei, ei.. Claudiu, a? Coincidenta stranie.. Asa.. De ce te sacai iar? Pantru ca inca nu am aflat care este cartea ta preferata. Deci.. Care este cartea ta preferata? Am cam epuizat cuvintele ce tineam sa ti le adresez asa ca ma retrag subtil, asteptand raspunsul tau. ByE!! | |
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 8:56 am | |
| Cum spuneam, nu am un autor preferat, deci automat imi lipsesc si cartile preferate. Dar, mi-a atras atentia Alexandru Lapusneanul, desi e o opera istorica, pentru genialitatea morbida de care a dat dovada. Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu am citit suficiente carti pentru a spune "Asta e cartea mea preferata." | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Still the king ~ | |
| |
| | | | Still the king ~ | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|