| Still the king ~ | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 9:01 am | |
| Oke trec iar pe aici din simplu fapt ca mi te asemeni prea mult. Am vazut ca iti place iarna *si preferatul meu*, care este sentimentul ce il ai atunci? Liniste sufleteasc *je*, armonie etc. Si ah, te inteleg. Si, in scop psihologic pentru mine, imi poti descrie un cub? Vreau sa avd ceva doar, asta e adevaratul motiv pentr care am trec. Un cub. (oke, deja fac chat aici)
Psycho XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 10:04 am | |
| Oras cu "C" . Da sunt destule ... dar e posibil ca tu, in aceasta fraza " Pot sa fiu de acolo sau de aici, din Cluj sau Bucuresti, face asta vreo diferenta? Iasi, Suceava, Pitesti ..." sa nu fii spus orasul in care locuiesti . deci "Cluj" e o varianta care nu ma ajuta ... sau poate fi chiar el =]] si ghici . o sa descopar acest mister :lol!: merci de ocupatie =]]
bun bun . lasand misterul inca nedezvaluit [ o sa-l descopar si am sa te demasc. *ma joc doar* ] Claudiu ... destul de dragut . Dar mai bine las linguselile . Vad ca in timpul liber nu faci nimic deosebit, in comparatie cu ce fac eu. Si ce sa mai . Orasul e secret . Culoarea ai spus-o . In privinta unui film preferat , refuzi sa te pronunti . . . nu mai am intrebari x_x | |
|
| |
Unreal Fear Membru Forum
Sex : Mesaje : 64 Puncte : 81 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 10:17 am | |
| Psycho, ma bucur ca ai trecut iar pe aici si, cel putin din partea mea, nu faci chat. Ce sentiment am iarna? Nu stiu, deoarece starea sufleteasca mi se schimba in functie de situatie, insa pot sa-ti spun ca ma simt ca un copil mic cand ninge. Atunci cand soldatii de zapada fac cunostinta cu crudul pamant si-si inceteaza dansul creaza un peisaj de basm, cel putin pentru mine. Hmm ... nu e prea bine, scoti la iveala o latura ce prefer sa ramana ascunsa. Hmm... un cub? Aparent, un cub este un poliedru limitat de sase fete patrare, identice. Insa, psihologic vorbind, cubul este asemenea unui om, contruit din mai multe fete, vizibile fiecare intr-o anumita situatie si dintr-un anumit punct de vedere. Probabil ca te-am zapacit putin, insa eu asta cred. Ce pot sa spun? Ador jocurile si ghicitorile, asa ca astept sa vad daca reusesti sa dezlegi misterul. Daca iti vine inspiratie pentru intrebari, sunt aici. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 10:46 am | |
| Niciodata nu m-am gandit la un cub asa cum ai facut-o tu . Si ... cata dreptate ai . Intrebari . . . unde esti intrebare ? stai asa ca nascocesc ceva =]]
No.1Ce vrei sa te faci cand devii mare? No.2Care este animalul tau preferat ? No.3De ce te temi cel mai tare? No.4 Cat poti rezista fara computer ?
sa vedem celebrele raspunsuri ^^ | |
|
| |
Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Vin Ian 06, 2012 10:58 am | |
| Si chiar am? Acesta e doar punctul meu de vedere si sunt convins ca nu multi imi impartasesc ideile, insa "c'est la vie", cum spun francezii. Cand devin mare? As putea spune ca sunt mare si acum, desi, in comparatie cu altii, sunt chiar mic. Totul e atat de complicat si totusi, nu. E dificil sa intelegi ceva cand intodeauna ai doua modalitati, daca nu mai multe, de a analiza acel lucru. As vrea sa devin psiholog, insa mai mult ma sigur pana o sa termin liceul o sa ma razgandesc. Ca animal preferat trebuie sa spun ca e lupul, deoarece are o personalitate complexa, desi nu o sa incep sa o analizez acum. De ce ma tem cel mai mult? Pai ma tem de multe si de nimic in acelasi timp, depinde ce perspectiva ai asupra lucrurilor. Iar in ceea ce priveste ultima intrebare, dat fiind ca acum am laptop pot rezista destul de mult timp fara calculator. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| |
| |
Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 5:10 am | |
| Desi imi plac pierce-urile, inca nu am niciunul. Planuiesc sa-mi fac unul in spranceana cat mai curand, desigur, depinde ce intelegi prin "cat mai curand". Peste cateva ore, maine, peste o saptamana, o luna, un an? Asta depinde de fiecare. Undeva prin toamna, in a doua luna din ea chiar, undeva pe la inceput. Mister, joc, ghicitoare, nu? Apropo, cum merge cu orasul? Ai reusit sa-ti dai seama de unde? | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 5:16 am | |
| nici nu am cercetat . balanta tine din 22 septembrie pana pe 22 octombrie . deci ai spus ca esti nascut in octombrie . un mic indiciu . =]] si ca oras ... o sa mai investighez cazul "Tu" :lol!: | |
|
| |
Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 5:19 am | |
| In cazul asta iti urez succes. Si te-ai prins si de luna in care sunt nascut, ziua chiar conteaza? La o adica nu o zi ne face cine suntem, ci noi, prin actiunile noastre, contruim acea persoana pe care ceilalti o vad, si totusi, nu o vad. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 5:28 am | |
| Observ ca nu te intereseaza lucrurile care nu definesc un om . Si asa-i, numele , orasul, data nasterii, nu iti spun nimic despre acel om, dar totusi au si ele rostul lor. Ai spus tu ca e mai frumos cand e mult suspans si mister. Eu urasc aceste doua lucruri =]] ma rog , nu sunt lucruri =]] sunt doua subiecte netolerate de mine . Nu stiu cum distrug eu misterul asta dar cumva trebuie s-o fac =]] Stii ce ? Sherlock Holmes ar fi dezamagit de mine si inca o intrebare =]] te superi ca ti-am luat id-ul ? aaa si ai spus ca esti la liceu . deci ai maxim 18 ani . | |
|
| |
Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 9:41 am | |
| Nu am spus ca nu-si au rolul, doar ca nu conteaza, adica unde e misterul cand o persoana stie aceste lucruri despre tine? Si nu, nu ma supar ca mi-ai luat id-ul, in fond, la ce merita sa fie facut daca nu e folosit? Si da, pana'n 18 ani, desi, uneori, la unele licee, si pana'n 19 se poate [ liceele cu 13 clase] | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 9:57 am | |
| nu-mi ingreuna misiunea =]] !!! | |
|
| |
Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 9:59 am | |
| Imi pare rau, dar spuneam doar adevarul. Desi, ca sa nu spui ca sunt rau, liceul la care merg are doar 12 clase, desi, bineinteles, habar nu ai la ce varsta am inceput sa merg la scoala, so ... nu te ajuta cu nimic. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 10:04 am | |
| Atentia mea a fost captata pe nesimtite de jocul vostru, insa eu am aflat ca in clasa a 12-a se studiaza psihologia.. Asta a fost un indiciu pentru Zummy.. Sper sa te ajute, scumpa!! | |
|
| |
Unreal Fear Membru Forum
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 10:08 am | |
| Nu doar in clasa a 12'a se studiaza psihologia, desi asta, bineinteles, depinde si de profilul liceului. Si sa descoperi clasa in care sunt nu o sa-ti spuna ce varsta am, deoarece, cum ziceam mai sus, nu stii la cati ani am fost dat la scoala. Poate la 7, dar mai sunt posibilitatile sa ma fi dat la 6 sau la 8. Desigur, nu e decat o problema de matematica de unde reiese cu probabilitati, sau nu. Oricum, succes Zummy, succes in incercarea de a ma demasca. | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Still the king ~ Sam Ian 07, 2012 10:13 am | |
| Cu ajutorul informatiei lui mitzumy as putea spune ca ai 18 ani . pentru ca tu cu mainile tale ai scris ca-ti place psihologia . in legatura cu orasul mai am de investigat =]] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Still the king ~ | |
| |
|
| |
| Still the king ~ | |
|