☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Nero's house

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 2560
Puncte Puncte : 2593
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 27

Nero's house - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 5:03 am

Nero:
-Semeni ceva cu mine....Cred.
Am raspuns calm continuand sa mananc.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:43 am

Am continua sa mancam in liniste. Dupa ce am terminat, am zis:
-Te ajut sa cureti masa?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:45 am

Nero:
-Nu este necesar. Va veni cineva sa o curete dimmineata.
Am raspuns apoi am mers din nou in biroul meu asezandu-ma din nou la calculator.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:47 am

M-as fi dus iar dupa el, dar banuiam ca il voi enerva asa ca m-am dus sus in camera mea. Cel putin momentan a mea. M-am intins in pat si am incercat sa imi inchid ochii. Degeaba. Amintirea lui Kori nu putea sa dispara din capul meu. M-am dat iarasi jos din pat si am iesit spre usa dar...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:48 am

Nero:
Am trecut din birou in sufragerie, dar cand am mers pe culoar Zap s-a izbit iar de mine.
-Ti-ai facut un obicei vad.
Am spus ironic.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:49 am

-Posibil. Am ramas acolo nemiscat. De ce mas fi miscat? El a dat in mine, nu invers. Il asteptam pe el sa spuna ceva, desi eram sigur ca nu mi-ar fi placut de urma. Poate "idiot" sau "enervant" urma sa zica.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:50 am

Nero:
-Ma rog...
Am raspuns si am lasat propozitia in aer. Am continuat sa inaintez spre sufragerie unde m-am aruncat pe canapea privind tavanul.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:56 am

=Eu, ma voi duce intr-un apartament din vecini. E posibil sa ami fi cunoscut blocul asta. O sa revin repede. Am spus si m-am indreptat spre iesire.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 8:58 am

Nero:
-Cum vrei.. Nu ma intereseaza.
Am spus si dupa care am aprins televizorul continuand punandu-l pe un film de groaza. Nimic interesant si nou, nu se aseamana cu sangele adevarat ceea ce vezi in filme.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:07 am

Dupa ce am terminat cu niste "relatii" mai vechi, am fugit repede spre apartamentul lui Nero. Nu stiu de ce, dar simteam nevoia sa le pun capat. Erau cam multe in acelasi timp... dar acum nu mai am remsucari! Sunt ca si un om liber. Liber ca pasarea cerului ce poate sa isi faca nevoile pe politisti! Nu era cea mai buna comparatie dar singura la care ma puteam gandea.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:09 am

Nero:
Am auzit usa de la intrare deschinzandu-se asa ca mi-am ridicat privirea din televizor vazand ca s-a intors Zap.
-Ai revenit....
Am zis plictisit si nepasator.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:12 am

-Am avut cateva treburi... mai intime M-am indreptat spre el cu pasi lenti. Ai ceva de baut? Atatea despartiri privind persoanele cum plang mi-au facut sete. Trebuia sa ma hidratez, sa am grija de corpul meud e inotator.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:13 am

Nero:
-In bucatarie este si un bar. Du-te si ia de acolo daca vrei.
Am raspuns nepasator privind filmul in continuare.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:17 am

-Bar...? Aaa acum ma duc. Eram uimit ca mie gandul imi statea la prostii. Trebuie sa recunosc, acele despartiri isi vor pune amprtna. Dar chair ar trui sa gasesc o persoana cau care sa imi fac o relatia stabila, care nu fie bazata doar pe sex de dimineata pana seara.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:18 am

Nero:
-Si daca tot iti iei ceva adu-mi si mie un pahar din ce alegi.
Am strigat in urma lui suficient cat sa ma auda. macar asta putea sa faca si el ca nu-l durea mana. Oricum, cui ii pasa?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:21 am

Brusc am ranjit. Am scos doua pahare si in ele am pus o sticla de... habar n-am ce era dar arata suficient de bine. Dupa aceea, mi-am scos din lanticul ce il purtam la gat putin praf pe care l-am pus in ambele pahare. Nimic grav, dar in seara asta ma voi culca cu Nero, indiferent de ce treuie sa fac.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:24 am

Nero:
L-am privit cum a adus paharele dupa care am luat unul dintre ele si am sorbit nepasator. Ciudat dar avea un gust diferit fata de bauturile obisnuite.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 9:29 am

-Iti place? L-am privit incontinuu. Eu sincer, deja ma simteam cam... care e cuvantul? Cum folosesc cei tieri; "hot". Ii cuprinsesem barbia cu mana si il sarutasem atent, ca nu cumva sa isi de-a seama.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:03 am

Nero:
Simteam cum ceva nu este in regula cu mine... Ce naiba... bautura! Era ceva in ea, cum de nu am gandit.... Am rupt sarutul si am spus:
-Ce ai pus in bautura?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:08 am

-Un mic drog. nimic grav. Ar treui sa nu te mai poti msica, sa fi excitat si inc acateva efecte secudnare. Sitmi ceva? Am raspuns ca si cum ar fi fost ceva absolut normal.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:11 am

Nero:
De miscat inca miscam, dar nu aveam cine stie ce putere. Asta era rau cu R mare. Daca vroiam sa scap trebuia sa-mi activez puterile de demon asa ca am inercat sa-mi dau bandajul jos de pe mana. As fi putut sa o fac foarte rapid, dar puterile mele din forma umana erau oribile, acum cu drogul asta nenorocit. Aproape ca am reusit sa-mi dau bandajul jos cand...
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:16 am

I-am indepartat mana, facandu-i la loc bandajul. M-am apropiat de el soptindu-i destul de tare la ureche:
-Hei... intelge-ma. Vreau de mult sa te am fiindca te iubesc si acuma e unica mea sansa. Ma vei ierta vreodata pentru asta? Si dupa ce am terminat de zic asta, i-am rupt tricoul albastru de pe el si am zarit pistolul sau la blugi. I l-am scos depede si l-am pus departe de el, dar pentru mine la indemana.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:20 am

Nero:
-Daca tu crezi ca ai sa scapi viu dupa ce ma consideri aventura si incerci sa ma violezi. Si apropo tu nu ma iubesti ci doar incerci sa mi-o tragi, sa ma fraieresti ca apoi sa dispari. A da inca un lucru: nu sunt inlocuitor pentru orice aventura de a ta asa ca lasa-ma in pace.
Am spus calm desii imi era greu sa vorbesc asa cand simteam ca ceva nu este in regula cu mine, cu corpul meu. Grozav acum nu aveam nici pistolul la indemana. Am incercat inca o data sa dau bandajul la o parte. Imi trebuia puterea de demon ca aerul.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:23 am

Inca o data i-am dat mana la o parte.
-Esti asa rece cu mine... dar nu conteaza. I-am scos cureaua rapid. I-am desfacut si blugii pentru a scapa cat mai repede de ei. Te rog sa ma ierti daca te voi rani. Si sper sa nu ma ranasti prea tare pentru asta.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitimeSam Ian 14, 2012 10:24 am

Nero:
-nu ai sa scapi cu viata dupa ce imi revin.
Am zis sacadan Eram deja nervos si stiam ca nu ma pot misca. la dracu, daca mie un semidemon imi face astfel de lucruri drogul pentru oameni ce efect avea?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Nero's house
Sus 
Pagina 9 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mai's house
» Aunt's house

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camere-
Mergi direct la: