☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Nero's house

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 2560
Puncte Puncte : 2593
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 27

Nero's house - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:42 am

Nero:
-Doamne, ce personalitate...
Cel putin a pricput sa nu vine cu mine... Nu vroiam sa pateasca ceva.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:43 am

-Deci unde e misiunea? Cu un zambet stupid i-am luat telefonul de unde se afla si am cotrobait prin el. Am avzut unde se afla locatia, si am avut grija sa ii sterg cateva persoane dubioase (taref ce dracu' dupa nume) din telefon. Eu sunt songurul pe care trebuie sa il iubeasca si admire, nu?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:45 am

Nero:
-I-am smuls telefonul din mana vazand ca desteptul a sters cateva persoane importante, cel putin m de unde sa le reiau numerele de telefon.
-Nu vi si punct.
Am spus si am iesit din masina folosindu-mi cheile sa o blochez pe dinafara.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:46 am

-Da-mi drumul si am inceput sa dau cu mainile si picioarele ca un crizat in masina. Daca ma sufoc? Daca pateste ceva vreun centimetru din corpul meu perfect? Zap nu ar mai fi Zap? Da-mi drumul de aici!

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:48 am

Nero:
-Masina e antiglont asa ca nu te mai chinui. iti dau drumul dupa ce voi termina misiunea. In masina nu e nimic ramas, telefon, pistol sau price altceva, nu ai cu ce te rani asa ca te las pana rezolv misiunea.
Spun si incep sa ma uit pe detaliile primite prin sms... Alt idiot de director ce trebuie ucis.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:50 am

-Te avertizez pentru ultima data! Da-mi drumul sau ma sinucid! Nu imi prea place sa stau intr-o masina... poate doar sex in masina desi e putin incomod. Dau cu mainile in geam, incerc sa zgarii ceva din masian cu unghiile si continui asa. Bravo Zap.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:51 am

Nero:
-Te chinui degaba, nu ai cum sa iesi iar in misiune nu te iau sub nicio forma, sa-ti fie clar. Sau preferai sa te leg de stalp?
AM zis si am inceput sa rad.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:52 am

Ma enerva ca isi cam bate joc de bine.
-Tu ai vrut-o! Si incep sa imi musc incheietura mainii pana dau cateva picaturi de sange. SA vedem ce faci acuma, ma alsi sa mor sau ma iei in misiunea? Varianta cu stalpl nu o prea iau in calcul...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:55 am

Nero:
Am deblocat masina ca idiotul era in stare sa moara. In misiune nu-l puteam lua... Ma temeam pentru viata lui si era prima oara cand ma temeam pentru viata cuiva...
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:57 am

Libertate! Zap obitne ce vrea emreu, nu?
- Acum am iei in misiunea? Sau ce altceva facea? Conducea pana acasa? Puteam sa ma sinucid foarte bine si acolo. Desi isncer, nu sutn in stare ci doar il sperii putin mai mult. i totusi... Kori ma asteapta al granita. Se poate face sex in rai? Posibil, e o expresie sex ca in rai deci da.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 7:58 am

Nero:
-Nu te iau, o anulez. Voi face misiuni doar cand voi reusi, adica atunci cand gasesc timp singur. Cu mine nu te iau nici mort.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:00 am

-De ce? Brusc, mi l-am imginat pe Nero intr-o "misiune" unde se intalneste cu un alt timp pe ascuns. Cel pe care zicea ca truie sa il ucida... Vrei sa scapi de mine ca ti-o tragi cu altul, nu? De asta nu a vrei acolo, nu? "Scula" mea nu e buna?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:02 am

Nero:
-Tu ai innebunit? Sa mi-o trag? Acolo e lupta pe viata si moarte, nu am timp nici sa ma uit in alta parte decat prin mitraliera ca sa omor in timp util. Nu te iau deoarece ai putea fi ucis usor, esti o tinta usoara!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:03 am

-Daca sunt asa usoara cum te-am violat? Asta te face o tina mai usoara si ar trbeui sa te protejez, nu crezi? Ma plictisesc cu programul meu; club-bordel-casa-club-alt club- centura-casa etc.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:05 am

Nero:
-Sa nu mai pomenesti de asta niciodata! Ai avut noroc si as-o balta ca daca voi continua cearta asta s-ar putea sa-ti spun lucruri care sa nu-ti convina asa de mult.
Am spus continuand sa ma uit la sms. Locatia era practica, imi trebuia ceva agilitate ca sa ajung in locul de unde sa nimeresc glontul, dar sunt semi-demon asa ca este usor.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:08 am

- Deci mergem acasa? Nu voiam sa ma mai cert cu el asa mult. E al meu si daca il prind cu altu in pat aluia ii tai "scula" si pe el il pedepsesc in felul meu... Daca te violez a doua oara ma duci cu tine in misiunea? Pe cand de tampita era farza pe atat de inceocenta era fata ce am afisat-o.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:09 am

Nero:
-Nu te iau si punct! Ajunge cu vorbaria.
Spun si apoi urc in masina.
-Vi odata?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:11 am

Ma duc in masina si ma asez. Il las pe el pe locul soferului fiindca eu nu prea mai am chef de condus. Adica... daca el m-a mintit si el e un fel de tarfa?! Si banii ii obtine culcandu-se cu alti tipi? Si totusi... a zis ca era virgin. Daca m-a mintit? E posibil si asta... doar orice e posibil aici si acum. Poate daca il voi urmari voi obtine ceva... raspunsuri. Sau e posibil sa ma impotmolesc in alte intrebari.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:13 am

Nero:
Am ajuns acasa si am luat doua cani cu suc, in una din ele punand somnfier. Alta cale nu aveam, il voi adormi ca sa pot sa ma duc sa-mi rezolv misiunea. Am lasat cana lui pe masa apoi paharul meu ce nu continea nimic l-am luat si am inceput sa beau sucul.
-Tu nu vrei?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:15 am

-Daca nu e cola nu beau! M-am uitat in cana mea si am observat ca lichidul avea o culoare inchisa, mai precis negru. Am vrut sa i-au o gura dar m-am oprit si am zis: Cana ta e mai frumoasa! Bineitneels, eram constient ca ambele erau albastre, chiar aceeasi nuanta. Poate nu a obervat, stiu si eu...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:17 am

Nero:
-Poti sa bei din cana aia, sunt identice canile!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:18 am

Am dus canala gura, pregatindu-ma sa beau cand de-odata mi-am auzit telefonul sunand. Banuiesc ca era la etaj...
-Mi-l aduci si mie te rog? Iti poti lasa cana aici. Amz abit siret. Intentionat am facut asta ca sa nu ma banuiasca. Ciudat... dar am un plan.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:19 am

Nero:
Am urcat si am luat cana cu mine. S-ar putea sa aiba ceva in cap urat, nu ca as fi facut altfel, dar ca sa ma asigur.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:21 am

Am cautat cel mai apropiat loc unde sa vars acel lichid. Nu ma putea risca, s-ar putea intampla ceva rau. Dupa ce mi-am indeplinit "misiunea" m-am asezat pe canapea cascand necontenit. Era somnifer, nu? Daor nu ar fi vrut sa ma ucida sau excite. Desi a doua varianta m-ar fi incantat...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:22 am

Nero:
Telefonul a incetat sa sune si cand l-am adus jos l-am lasat pe masa. Se pare ca somniferul isi facea efectul...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Nero's house
Sus 
Pagina 13 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mai's house
» Aunt's house

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camere-
Mergi direct la: