☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼

☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Nero's house

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

Element : Death
Sex Sex : feminin
Zodiac Zodiac : Gemeni
Mesaje Mesaje : 1338
Puncte Puncte : 1452
Reputatie Reputatie : 22
Varsta : 14

Nero's house - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:24 am

-Nerooo mi-e somn. Ai facut ceva, cumva? Ma chinuiam sa nu zambesc pentru ca sunt genul care vrea sa stie tot "poporul" cand e itneligent si asta ma costa mult de fiecare data. De asta lumea crede ca nu prea agndesc.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

Zodiac Zodiac : Balanta
Mesaje Mesaje : 2560
Puncte Puncte : 2593
Reputatie Reputatie : 3
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:25 am

Nero:
-Nu nu am facut nimic...
Am raspuns nonsalant. Trebuia sa fac rost de timp, acum puteam sa-l obtin.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:27 am

-Nero... Am inchis ochii si m-am prefacut ca am adormit. Acum truia sa am grija sa nu adorm de-a binelea. Era periculos sa stau asa mai ales ca se facuse destul de tarziu. Imi priveam pleoapele... desi nu cred ca erau ele. Era doar intunericul ce ma invaluia. Huh, destul de ciudat.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:29 am

Nero:
Mi-am luat rapid pistoalele, munitia, si m-am schimbat in ceva mai practic pentru misiune: O bluza neagra, mai exact tricou, blugii negrii si adidasi negri cu gri. Atat imi ajungea. Am avut grija sa fixez bine bandajele de pe mana ce dovedea ca sunt semi-demon, apoi am iesit din casa, dar nu pe usa ca pe geam.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:31 am

Cand a iesit, m-am ridicat repede de pe canapea si m-am indreptat spre geam. Daca ieseam tot pe acolo puteam fi obervat. Am iesit pe usa incet si nu il mai observam pe Nero. Am luat-o in directia pe unde a luat-o si el si cred ca l-am putut zari. Da, posibil ca el sa fi fost. M-am indreptat incet spre el cand...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:35 am

Nero:
Am mers intr-o parte mai retrasa apoi am inceput sa ursc pe scara de serviciu, am ajuns sus, iar acum aveam in vizor pe cel care trebuia ucis. pe cladirea celalata erau ceilalti asasini, cei de partea lui. AM tras si am inceput sa-i omor la rand. Acum urma tinta finala, cam usoara misiunea...
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:38 am

Simt pe altcineva in acel decor. Era un om cu un pistol in mana ce in indrepta in sus. M-am uitat in partea aceea si era... Nero!
-Nero!

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:41 am

Nero:
Am auzit cum cineva ma striga si l-am vazut pe... ZAAAP???!!!! Am simti cum un glont mi-a ajuns in mana, dar aceasta s-a vindecat rapid. Eram semi-demon ce naiba. Am localizat pe cel ce a tras si l-am impuscat, apoi am impuscat si tinta misiunii. Coborand de pe acoperis l-am privit cat se poate de urat pe Zap.
-Ce dracu ai avut in cap, pot sa stiu?!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:43 am

Hmm, da e demon. Un glont nu ii face nimic.
-Umm... a mai ramas o picatura de suc si voiam sa stiu dac ail mai bei.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:44 am

Nero:
-Tu trebuia sa dormi! Te-ai prefacut!
Ah, trebuia sa-mi dau seama!
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:45 am

-Da! Acum observi?
Stiam ca era nervos si ca posibil o voi pati. Dar l-am luat in brate si l-am sarutat. Poate va fi ultima data dupa cat il vad de nervos.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:55 am

Nero:
Am rupt sarutul si am luat-o inspre casa trimitand un sms cu "Misiunea e completa". Nu pot sa cred ca desteptul s-a pus in pericol.. Daca venea mai devreme si asasinii il vedeau? Urmau sa-l ucida, sa-l pierd asa cum pierd mereu pe cei la care tin, asa cum... Mai bine nu imi aduc aminte...
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 8:58 am

Imi plimbam trupul alene. Deja mi se facuse somn. In jurul meu era doar intruneric si deabia daca ami vedeam ceva. Brusc, imi vine o idee geniala.
- Cara-ma in psate pana acasa!Nu sunt asa greu...

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:00 am

Nero:
-Mai avem putin si ajungem asa ca nu mai veni cu copilari.
Am raspuns pe tonul pe care l-am folosit cu mult timp in urma. Daca era sa folosesc alt ton, probabil ca imi aratam nervii.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:03 am

Am continuat drumul fara sa spunem nimic. Cand am ajuns in fata usii de la vila lui Nero, el a deschis-o. Intrand, i-am sairt in spate:
-Ai chef de nebunii?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:04 am

Nero:
-Te rog, termina.
Am raspuns serios. Nu ma simteam deloc bine, imi amintisem primele zile de cand am fost asasin, de felul cum am fost obligat sa lupt, ceva ce vroiam sa uit. nu ma asteptam ca Zap sa priceapa, asa ca dupa ce il potoleam puteam sa incerc sa-mi revin singur, asa cum o faceam mereu.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:06 am

-De ce? Nu ai chef de sa ti-o traga cineva?
Dupa asta, mi-am strecurat mana pe sub tricoul sau negru, in fata pentru a ajunge sus pana la mugurii sai.
-Acum ai?

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:09 am

Nero:
I-am prins mana scoțându-i-o de sub tricoul meu.
-Nu, nu vreau.
Am raspuns calm si la obiect.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:11 am

-Stiu ca ma iubesti, asa ca de ce nu ne distram putin? Era enervant cand se comporta asa. Ce ai? Nu aveam rabdare. Daca ar fi continuat sa fie asa, m0ar fi deprimta si pe mine!

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:12 am

Nero:
-Nimic important, nu te-ar interesa oricum si ai lua-o in gluma.
Am raspuns la fel de calm ca de obicei.
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:13 am

-De ce consideri ca as lua-o in gluma? Nu utia, nu ma cunosti de loc pe mine. Spune-mi de ce te simti rau si te voi ajuta cum pot. Am sarit pe canapea privind spre tavan.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:14 am

Nero:
-Asa e, nu te cunosc, dar am vazut ce poti face in decursul unei zile si nici acum nu stiu cum sa definesc reactiile tale. In fine, o sa-mi revin.....
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:17 am

Posibil ca sunt cam enervant. Mereu am fost asa. Mi-am amintit putin de Kori. Oare il mai iubeeam? Ce gluma proasta. Si mort si tot il iubesc Daca n-ar fi fost Nero aic, ah ce noapte pasionanta as fi avut cu el... cu toate ca e mort. Mai conteaza? Si totusi, lasan gluma la o parte mi-e dor de el.
-Kori... si am lasat o lacrima.

Zapy XD
Sus In jos
Kimera
Membru V.I.P
Membru V.I.P
Kimera

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:20 am

Nero:
Inca un lucru de care imi aduce aminte acest detept. Totusi daca nu ar fi fost el as fi ucis-o pe femeia aia doar pentru simplul fapt ca a vrut sa ma ajute... Primi ani in care am fost asasin, Pierderea lui Kori, aflarea atator adevaruri.... O lacrima mi-a parasit ochii, traversandu-mi obrazul. Deja eram penibil... De ce plangeam? De ce in fata altora?
Sus In jos
Psycho
Membru Apreciat
Membru  Apreciat
Psycho

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitimeSam Feb 18, 2012 9:36 am

M-am sters repede la ochi. Oamenii mor, n-am ce face cu natura. Dar posibil sa pot face ceva cu mine. Sau poate nu? Mi-am intins mana spre tavan. Nu il pot atinge. Dar il vad macar. Sentimentele nu le pot atinge si nici vedea. E posibil si sa nu am.

Zapy XD
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nero's house   Nero's house - Pagina 14 Icon_minitime

Sus In jos

Nero's house
Sus 
Pagina 14 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Mai's house
» Aunt's house

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ :: :: Fan Zone :: :: :: Fan RPG :: :: Role Playing Game :: RPG Anime :: Camere-
Mergi direct la: