| Sunt Voltura! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Voltura Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 230 Puncte : 287 Reputatie : 4 Varsta : 29
| Subiect: Sunt Voltura! Mar Mai 17, 2011 7:38 am | |
| Salut , eu sunt Voltura.Dar nu-i asa important ... In buletin ma cheama Teodora, dar mai toti imi spun Teo , Faza cu Voltura? Inspiratie de moment... :P Sunt o fire care imbina veselia , optimismul , si perversitatea cu macabrul , bunatatea si nebunia... Am uitat sa spun extrem de glumeata! :lol!: Sa nu va speriati in urma caracterizarii... sa stiti ca toate cele mai de sus la gramada formeaza un caracter destul de agreabil ! Pasiunile mele : Tratru , Desen ,Sport , bicicleta , role , ajutat batrani (cu forta uneori :twisted: ) ... Ce vreau sa devin? MEDIC PLASTICIAN! Nici nu stiu ce sa mai spun despre mine... Iubesc aproape tot ce este pe pamant inafara de tantari , capuse , paienjeni (traumatisme din copilarie) Sunt clasa a 9-a ... Un Lucruru fara de care nu pot trai , mancare si deja nu mai stiu ce sa spun... Sper sa va distrati pe forumul meu ! Cu multa dragoste Voltura.., | |
|
| |
Blasphemy Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 6 Puncte : 8 Reputatie : 0 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Mar Mai 17, 2011 10:24 am | |
| Hi hiiii ce-mi place descrierea ta, sper sa ne distram pe forum si sa devenim maaaari! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Mar Mai 17, 2011 10:44 am | |
| vai scumpo nici nu sti cat de mult semanam noi doua referitor la aspectul moral si ai uitat sa spui ca esti criminal sau asasin in serie :D stii de ce spun asta :lol: bun venit pe forum :lol: :D hihihi sti asta spun la noi veniti si cum tu abea acum ti-ai pus sa zicem descrierea acum iti spun bun venit :twisted: | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Mar Mai 17, 2011 10:53 am | |
| Da , da , da ... Am uitat sa spun ca-s criminal in serie... dar nu trebuia sa stiti asta acum.... :lol: Si da Choko o sa devenim nr 1 in curand! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Mar Mai 17, 2011 10:56 am | |
| cu siguranta ..nu nu nu o sa fim nr 1 o sa fim peste el inaintea lui :twisted: si lumea stie deja ca esti asasin girl :P | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Mai 20, 2011 8:46 am | |
| Mai ... TOTUSI HAI SA FIM REALISTI! Sa ne rezumam doar la locul 1>>> :D
Cu multa dragoste Voltura | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Mai 20, 2011 11:40 am | |
| da da bine dar suntem mai buni decat toti we are number one ! | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Mai 27, 2011 7:54 am | |
| Buna , Voltura ! Asa e , noi vom fi pe locul I pentru ca forumul acesta e cel mai tare ! :P Va iubesc ficurile si astept cu nerabdare fiecare capitol !! 8-> Apropo , ai dreptate ! Cartile Twilight sunt cu mult mai bune decat filmul ! :roll: :D | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Sam Mai 28, 2011 5:46 am | |
| vorbind de next-uri la fic-uri pune si tu mai repede nexturile alea :x ca fac infart de atata suspans | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Iul 01, 2011 6:34 am | |
| Buna Voltura :cheers: Bine ai venit pe forum! (mai bine zis bravo ca ai facut forumul acesta :face: ) Hei chiar avem cate ceva in comun :cheers:(interzis manelelor :twisted: ) Si apropo incantata de cunostinta si sper sa devenim prietene :cheers:
Ultima editare efectuata de catre vieru roxana in Sam Iul 02, 2011 5:14 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Iul 01, 2011 6:47 am | |
| Sa nu te sperii de perversitatile pe care le scriu.... :D :D :D
Sunt total diferita in realitate... o a vezi :cheers: | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Iul 01, 2011 9:52 am | |
| Ola Voltura!Parca mai bine iti spun Teo, asa cum mi-ai cerut s-o fac pe mess :P Pei iti spun Welcome pe W-las : )) Eu vad ca avem multe in comun :D si ma bucur pentru asta! Stii mie imi place totul la tine inafara unui singur lucru. NU STII SA FACI DIFERENTA INTRE YUMI SI ZUMMY! : )) Asta se regleaza in timp, sper : )) Well Don't forget, I love you :D (nu va ganditi intr-un mod diferit, railor! Sunteti minori n-aveti voie! :)) ) Nu, pe bune. Te iubes la fel si pe ceilalti din grupul site-ului W-las! (scuzati-mi comul daca e prea "indecent" sa spunem asa, doar ca n-am ce face. tocmai am mancat ciocolata si atunci cand ciocolata imi intalneste papilele gustative... iese rau cu multa energie si perversitate :pirat: :suspect: ) | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Dum Iul 03, 2011 4:03 am | |
| Phai , si eu va iubesc , guys ! :bounce: :cheers: PS : n`am mancat ciocolata . De fapt , nici nu ma afecteaza . >:) :)) | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Dum Iul 03, 2011 5:04 am | |
| Pai Yumi e aproximativ ca Zummy.... La mine totul e posibil | |
|
| |
Yumi Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 184 Puncte : 217 Reputatie : 6 Varsta : 26
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Mier Iul 06, 2011 10:35 am | |
| Te referi la nume sau in general? | |
|
| |
Voltura Administrator
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Vin Iul 08, 2011 12:42 pm | |
| Ma refer la nume1 Voi doua desi aveti pasiuni comune sunteti diferite ( nu ma pune sa explic ca nu-mi ajung 200 de pagin sa spun tot ce am de spus) | |
|
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Sunt Voltura! Mar Iul 12, 2011 2:08 am | |
| dar de cand la prezentarea volturei am ajuns eu si yumi subiect :suspect: deci lasand posobilele asemanari intre mine si ea aici e vorba despre voltura pt ca e prezentarea ei deci voltura pune-ne si tu intrebari sau ceva ce nu a fost specificat in prezentarile noastre si tu vrei sa sti deci da-i drumu' :shock: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sunt Voltura! | |
| |
|
| |
| Sunt Voltura! | |
|