| Meow ;o3 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Meow ;o3 Dum Feb 12, 2012 6:17 am | |
| Hei! Deci..ma bucur sa va cunosc..sa fiu aici..si toate cele. xD No, ma numesc Ana. Imi plac multe lucruri...displac putine lucruri..ador muzica rock, culoarea violet, cartile(bineinteles, nu de scoala), cerul, ploaia. Nu imi plac oamenii enervanti, gheata(nu cea de la patinoar), soarele puternic, scarile rulante (yea' weird), masina..aia R.A.T.B., rozul, si daca stau sa ma gandesc ar mai fi. Eh..asta a fost introducerea mea 'superba'. Ja ne. ^^
p.s. Da, am vazut dupa ce am scris ca mai avea cineva titlul "Meow` :3 !! " . Fara suparare, am vazut dupa aia...si mi-a fost lene sa ma gandesc la altceva. Gomenasai ;o3 | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Meow ;o3 Dum Feb 12, 2012 6:23 am | |
| Heii there! Eu sunt Timm`Incantata de cunostinta.^^ Sper ca iti place pe aici si ca te vei distra de minune. Intrebari: - Ce parere ai despre yuri/yaoi? - Citesti manga? - Care e cartea ta preferata? Cam atat^^ Happy posting si sedere placuta.
| |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Meow ;o3 Dum Feb 12, 2012 6:26 am | |
| Hy my love ^^ Merci ca ti-ai facut cont si iti urez bun venit pe forum si distractie placuta Nu am intrebari avand in vedere ca ne cunoastem . Inca o data iti urez bun venit pe forum si have fun ! | |
|
| |
Catsz Moderator
| Subiect: Re: Meow ;o3 Dum Feb 12, 2012 6:40 am | |
| ~ Steluta ^^ Nice to meet you. Multumesc de urari. Intrebari: - Ce parere ai despre yuri/yaoi? - Noh, ce sa zic, cred ca mi s-a mai pus intrebarea asta odata. Deci..pentru inceput n-am nimic cu ei. Dupa, e incredibil cum yaoii sunt asa draguti. =) [ Nu m-am exprimat prea bine, dar cred ca intelegi. ] - Citesti manga? - Nuprea. xD - Care e cartea ta preferata? - Le Petit Prince <3. Nu e mare si e cam de copii, dar o ador. Si mai e Focul - Casa Noptii 7 - .
~Fasolică. - Thank you, dear! ;3 | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Meow ;o3 Dum Feb 12, 2012 6:44 am | |
| Te iubesc! Te ador! Dau peste o persoana care a citit "casa noptii" Ador cartea! Momentan sunt la "semnul" prima parte. Oricum, daca vrei sa mai vorbim baga-mi idul: Twinkle.Tears@yahoo.comSee ya! | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Meow ;o3 Dum Feb 12, 2012 8:08 am | |
| Bun venit Ana,sper sa-ti placa aici si sa te intelegi bine cu toti xD Intrebari: -Care este cantaretul tau favorit? -Ce gen de filme iti plac? -Care este filmul care ti-a placut cel mai mult? Cam atat,iti urez inca o data bine ai venit si sedere placuta | |
|
| |
Catsz Moderator
| Subiect: Re: Meow ;o3 Dum Feb 19, 2012 12:52 pm | |
| Multumesc Anto. ^^
Intrebari: -Care este cantaretul tau favorit? Hayley Williams. -Ce gen de filme iti plac? Horror, Romance, Comedie... -Care este filmul care ti-a placut cel mai mult? Pan's Labyrinth. Dar mai sunt...cum ar fi Pirates of the Caribbean, Ace Ventura: When Nature Calls and more. Nuprea am preferati, deoarece se schimba intre timp sau apar altele. xD | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Meow ;o3 Lun Feb 20, 2012 7:41 am | |
| Heya ^.^ Bun venit pe forum si distractie placuta. Iti place Ace Aventura? Dar despre The Mask ce zici? Au acelasi actor principal. care imi place mult si mie <3 And logic, baietii dintr-un anime sau manga yaoi are so cute <3 Chiar si din unele filme cu tente de genu' :]]
Inca odata bun venit, si have fun. A da! Sunt Psycho, Gay-lord al lui w-las ^^
Psycho XD | |
|
| |
Catsz Moderator
| Subiect: Re: Meow ;o3 Lun Feb 20, 2012 9:23 am | |
| Suuuper tare!<3 Dar nu l-am vazut tot. ;( Merci de primire. ^^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Meow ;o3 | |