| Meow! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mao. Designer
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 443 Puncte : 469 Reputatie : 2 Varsta : 25
| Subiect: Meow! Dum Mar 18, 2012 6:32 am | |
| Salut. Sunt Mery/Merișor/Măr/Mao/cum vreți voi, încântată ^^ Am 12 ani(da,micăăăă) și sunt din București. Iubesc tot ce ține de Japonia o.o Anime-urile și tumblr-ul sunt viața mea. *forever alone without social life /laughs* Printre anime-urile mele favorite se numără : Kuroshitsuji (va rămâne în top pentru multăă vreme), No.6, Clannad, Uraboku, Uta no prince sama, K-ON , Junjou Romantica, Sekaiichi Hatsukoi etc. Ascult metal, rock, j-rock , k-pop și rareori dubstep. Ador pisicile, i mean, sunt așa pufoase și adorabile șiii răsfățate :3 Nyan. Aștept întrebări ^^ Chuu! | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 7:16 am | |
| Hy hy maooo ^.^ Ma bucur sa te cunosc si iti urez bun venit pe forum :* Sa te distrezi si sa-ti faci prieteni <333
Cateva intrebari No.1 Care este culoarea ta referata ? No.2 Ai vreo materie care-ti place ? No.3 Ce anotimp preferi ?
Si cam atat. Si mi imi place kuroshitsuji si no.6 ^.^ Si daa, iubesc tot ce tine de japonia. Iar k-pop-ul este un gen de muzica foarte fain. Si cam atat. Merci ca te-ai inregistrat ^.^ | |
|
| |
Mao. Designer
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 7:32 am | |
| Helău, hun ^^ Merci că ai trecut pe aici. No.1 Care este culoarea ta referata ? Toate nuanțele de albastru. No.2 Ai vreo materie care-ti place ? Limba și literatura română, engleza și biologia. No.3 Ce anotimp preferi? Toamna și primăvara | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 7:35 am | |
| Merci ca ai raspuns :* Si pot spune ca si mie imi plac toate nuantele de albastru, in special turcoaz, si ador limba romana. Este cea mai frumoasa materie. Cat despre anotimpuri ... imi place iarna :P
Ja na` | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 7:37 am | |
| Heya! Imi fac hobby de adus membri. Deci, te cunosc, desi nu stiu ce intrebari sa pun.
1. Iti palce ca iti zic pruna, dear Pruna? 2. Te pot "hali"? 3. Anime-ul yaoi favorit?
Sedere placuta, Pruna!
Psycho XD | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 8:34 am | |
| Bun venit pe forum si eu nu am intrebari. | |
|
| |
Mao. Designer
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 8:37 am | |
| Hei Psichouțăă ^^ 1. Da , sună cul. 2. Ofc. Devorează-mă beibi = ))))))))))) 3. Sekaiichi Hatsukoi,cred, deși nu este foarte *cough* smut. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Meow! Dum Mar 18, 2012 12:29 pm | |
| OWWW! Cum am sarit peste asta, cum am putut sa intrazii in halul asta! SORRY xD Pai... Intrebari s-au pus.. Dar mai am eu cateva in posetura. ö.ö - Sustii homosexualitatea? - Cartea preferata? - Serialul preferat? - Te uiti la seriale koreene/japoneze? Daca da care te-a impreionat? Cam atat, happy posting si distractie placuta pe aici^^ | |
|
| |
Mao. Designer
| Subiect: Re: Meow! Lun Mar 19, 2012 6:48 am | |
| Heii Timm *hug* Mulțumesc că ai trecut pe aici. - Sustii homosexualitatea? Da - Cartea preferata? Mandrie și Prejudecată de Jane Austen. - Serialul preferat? Atashinchi no Danshi și Glee - Te uiti la seriale koreene/japoneze? Daca da care te-a impreionat? Atashinchi no Danshi(japonez). Doar atât am reușit să urmăresc, dar în schimb am vizionat filme koreene și japoneze ^^ | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Meow! Lun Mar 19, 2012 8:15 am | |
| @Mao., multumesc pentru raspunsuri^^ Inca un set de intrebari. xD - Vrei sa fim prietene? - Nu ca-mi dai ADD la id-ul Twinkle.Tears@yahoo.com ? Da, stiu am fost cam directa :]] | |
|
| |
Mao. Designer
| Subiect: Re: Meow! Lun Mar 19, 2012 10:46 am | |
| -Sure -Normal ca da, chiar acum iti trimisesem PM =)) in legatura cu asta ^^ Byez xDD | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Meow! Joi Mar 22, 2012 4:10 am | |
| Bunaaa Merișor,ma bucur ca te intalnesc si aici xD Intrebari nu am deoarece te cunosc deci...distractie placuta!^^ | |
|
| |
Dark Angel Membru Nou
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 13 Puncte : 17 Reputatie : 0 Varsta : 26
| Subiect: Re: Meow! Joi Mar 22, 2012 7:53 am | |
| Bine ai venit pe forum >:D< sper sa te distrezi si sa fi activa :* | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Meow! | |
| |
|