| Crystal Club | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:26 pm | |
| Ren: -Da, stiu. Acum sa mergem, sa rezolvam porcaria si dupa putem sta impreuna. Am spus zambind. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:29 pm | |
| -Ok, am spus eu luand-o prin padure, spre localul ce il vizitasem seara precedenta. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:30 pm | |
| Ren: L-am urmat in deaproape simtind cum ma cuprinde un fel de emotie. Sa dau ochii cu mama nu va fi usor. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:33 pm | |
| Am mers in continuare pana cand am ajuns. Am intrat si de cum l-a vazut pe Ren maica-sa i-a facut semn. I-am strans cu putere mana in a mea si m-am indreptat spre ea. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:34 pm | |
| Ren: Am mers alaturi de Yu pana la mama mea care nu m-a lasat sa scot un sunet caci a spus: L:-Unde umblii? Tu stii cati clienti trebuia sa servesti noaptea trecuta? Esti chiar atat de bou cat sa uiti? Ce mama dracu? | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:37 pm | |
| L-am privit putin pe Ren, apoi i-am spus serios: -Cu mine a fost. E vreo problema? Si de cand iti permiti sa il faci bou? Pot sti? | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:39 pm | |
| Ren: Am ramas blocat, dar cand sa vorbesc din nou mama s-a bagat: L:-L-ai avut pentru o noapte, el nu ofera servicii de lunga durata si da il fac bou este fiul meu. Acum, Ren, mars la treaba! | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:41 pm | |
| -Tu nu esti mama. O mama nu afce ce ai facut tu, javra. Si nu merge la nici o treaba. El ramane cu mine, e doar al meu. Inteles? am spus eu privind-o nervos. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:43 pm | |
| Ren: -Mama, intelege. Nu sunt jucaria ta, am sentimente, iar astea apartin lui. l:-Ce porcarie! Copile, te pot forta, nu am nevoie de prea mult | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:45 pm | |
| -La fel in cazul meu, am spus eu punandu-ma oarecum protectiv in fata lui Ren -Nu imi este deloc greu sa apelez la alte cai mai putin amiabile. Mai pe calea legii asa. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:46 pm | |
| Ren: Dupa privirea mamei mele era clar ca nu-i convine. L:-Nu imi este greu sa te omor pe tine, iar pe afurisitul asta mic sa-l fac sa fie vilat. Hei, Ren, iti uiti cumva prima seara? Am inceput sa tremur involuntar la auzul vorbelor. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:48 pm | |
| Am simtit corpul sau tremurand apoi l-am luat in brate, incercand sa il linistesc. -Sunt aici. Nu iti face nimeni nimic. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:49 pm | |
| Ren: L:-Tu, care ti-o fi numele, cara-te! Ren, misca-te la treaba ta in momentul asta! Am incercat sa ma opresc din tremurat, dar imaginile alea de care imi amintise mama ma omorau nu alta. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:52 pm | |
| M-am uitat cu dezgust la femei si i-am spus cu lacrimi in ochi: -Nu va este mila? Este fiul tau.. Cum crezi ca se simte? Crezi ca ii face placere? L-am strans mai tare in barte, lasand lacrimile sa curga de pe obrajii mei: -Te rog.. Linisteste-te.. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:54 pm | |
| Ren: Nu puteam sa ma calmez, nu puteam, imaginile alea ma nenoroceau. L:-Logic ca-i place, nu-i asa tarfa mica? Am auzit-o spunand batjocoritor. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 2:58 pm | |
| L-am sarutat pe crestet apoi i-am spus femeii: -Uite ce e, doamna. El nu va mai face asta. Nu ii place, nu i-a placut!! Nu intelegi? Nu mai ai nici un drept asupra lui. E major. Si tu nu te poti numi mama. Nu dupa ce ai afcut. In loc de iubire si afectiune, de caldura i-ai adus numai suferinta si chinuri. Iar eu nu voi mai permita sa ii faci asta. Ma poti omora, dar lasa-l pe el in pace. Nu merita asta. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:00 pm | |
| Ren: Mi-am ridicat privirea speriata spre el. Cum sa-l omoare? Nu, nu-i permit! L:-Imi ajunge! A facut un semn iar eu si el am fost prinsi si dusi intr-o camera, fiecare fiind legat. -Firar.. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:04 pm | |
| Eram spate in spate si i-am spus in soapta: -Calmeaza-te. Incearca sa desfaci nodurile. Dupa asta cand iti spun sa lovesti, lovesti cu toata forta, iar cand spun sa fugi, fugi. Nu te uiti in urma. Ai inteles? | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:06 pm | |
| Ren: -Nu fac asa ceva! Nu te las in urma! Nu am tampit! inainte sa mai spun ceva mama s-a intors in camera cu trei tipi si m-a luat de la locul meu, azvarlindu-ma pe podea. L-Vezi? nu ai fost cuminte, vei primi o mica repetitie la acea noapte, cat despre tine iti vei vedea asa adorabilul tau suflet pereche violat. M-am trezit despuiat brutal si incepusem sa tremur. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:09 pm | |
| -Nu!! Lasati-l!! Luati-ma pe mine, am spus eu disperat. La naiba!! Nu ii puteau face asta. In culmea nervilor m-am ridicat de jos unele sfori rupandu-se, odata cu ele ranindu-mi corpul. I-am dat un cap in gura femeii lasand-o inconstienta iar celorlalti cate un sut in burta: -Acum!! Fugi!! | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:10 pm | |
| Ren: Degeaba... AM incercat sa ma ridic, dar sub-constientul preluase puterea, nu ma mai puteam misca, tot ce vedeam erau imeginile alea in cap, repetandu-se, sufocandu-ma, distrugandu-ma. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:14 pm | |
| Am rupt de tot funiile apoi l-am luat in barte, unul dintre agresori trezindu-se buimac: -Am spus sa fugi, am spus eu iesind din local. Ne-am ascuns intr-o scara de bloc si i-am pus jacheta mea peste el, apoi l-am luat in brate, incercand sa-l calmez. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:15 pm | |
| Ren: Am inceput sa ma zbat. Nu mai intelegeam unde ma aflu. Nu stiam ce e cu mine. Imi aparusera lacrimi si vedeam in fata doar acea noapte. Tremuram tot, pierduzem contactul cu realitatea complet. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:17 pm | |
| -Linsiteste-te! Sunt eu, Yu.. Te rog, linisteste-te, am spus eu cazand cu el jos, tinandu-l in brate.
| |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Crystal Club Vin Apr 20, 2012 3:18 pm | |
| Ren: Yu... Numele lui a fost firul de realitate care m-a prins cat de cat. Nu m-am mia zbatut, dar plangeam incercand sa fiu cat mai silentios. Nu ma puteam opri din plans si tremurat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Crystal Club | |
| |
|
| |
| Crystal Club | |
|