| Scoala Altfel ^.^ | |
|
+4Sou Hakusho вüвü ๏ ̯͡๏ Zummy 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Scoala Altfel ^.^ Vin Apr 06, 2012 2:49 am | |
| Voi cum v-ati petrecut aceasta saptamana ? Pai eu una am avut un fel de orar =]] Luni am desenat si am prezentat copiilor mai mici informatii despre astronomie. Marti am mers in parc de unde mi-am cumparat vata pe bat si niste cipsuri =]] m-am dat cu rolele, cu masinutele, ne-am cumparat bazaconii, am ras sine-am distrat. Miercuri .... nimic important. Am vazut niste filme, cica "educative" .... Joi am mers la gradina botanica unde am scris pe toate pubelele litera "A" =]] am facut poze, am vrut sa ne balacim alaturi de broscute dar diriga nu ne-a lasat ... ne-am cocotat de un bustean de era diriga sa faca infart cand ne-a vazut acolloo sus ..... si dupa ce am terminat de vizitat gradina botanica am mers la universitate, unde ne-au prezentat niste profesoare anumite fenomene fizice .... de acolo am plecat acasa cu o durere ingrozitoare de cap x_x Si ultima zi, dar nu cea din urma, Vineri. Azi am mers la padure ^.^ Din nefericire am fost 6 elevi =]] dar putin e mai bine =]] in drum spre padure era sa fim muscati de niste caini, dar noroc cu diriga, care i-a potolit cu un covrig =]] dupa aceea am strans gunoaiele din padure, apoi ne-am intins paturile, am mancat si am inceput jocurile =]]
Pai .... o saptamana destul de faina. A voastra cum a fost ? | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Vin Apr 06, 2012 7:06 am | |
| | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Vin Apr 06, 2012 8:40 am | |
| Pai pot sa spun ca mai bine era o saptamana de vacanta =]] | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| |
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Sam Apr 07, 2012 7:33 am | |
| Daca zilele trecute ar fii fost libere as fii putut merge cu o prietena la tara la ea :(( bine ca ea e mai mica si a scapat mai devreme de scoala =]] La pc nu aveam cu sa stau, era stricat x_x deci citeam, o carte, scriam nexturile[pecaiet] ma plimbam cu rolele, mancam inghetata =]] multe ...
Si cred ca preferam sa fac toate lucrurile de sus decat scoala altfel .... sau nu, ca si aia a foost distractiva =]] | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| |
| |
Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Dum Apr 08, 2012 2:00 am | |
| Daa x_x era groaznic daca mai aveam o saptamana de scoala .... n-aveam chef de Popa si de cartile lui despre se.x =]]] | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Dum Apr 08, 2012 3:18 am | |
| | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Vin Apr 13, 2012 3:35 am | |
| Ooh ce saptamana am avut noi la ,,Scoala Altfel"
Luni-coloram si decupam
Marti-Mate,mate,mate si apoi Concursul de Mate(Micul Matematician)
Miercuri-coloram si decupam
Joi-la teatru,apoi la Copii au Talent apoi Concursul de Ortografie
Vineri-n-am fost la scoala,oricum,am fi facut curatenie | |
|
| |
Sou Membru Forum
Element : Sex : Mesaje : 23 Puncte : 25 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Dum Apr 15, 2012 7:21 am | |
| Noi am stat şi ne-am holbat unii la alţii până ne-am evaporat de tot. Dacă nu era chestia cu absenţele..probabil era mai bine. Luam o săptămână liberă keke. Dar oricum săptămâna aia e o prostie >.> | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Dum Apr 15, 2012 10:54 am | |
| Deci... Luni am stat o ora degeaba fiindca am avut un laptop mic si profa ne-a pus sa mergem cu randu, cate patru. Marti am stat o juma de ora pe acolo cu niste obsedati de manele. Miercuri n-am fost ca imi era lene... Joi n-am fost...din pacate. Vineri..voiam sa merg sa vad un film cu diriga da' nah. xD Tre sa va spun ca scoala mea altfel a fost plictisitoare? | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Dum Apr 15, 2012 10:55 am | |
| Luni:Am facut fizica si chimie(doar experimente) si am jucat fotbal(a fost misto deoarece si doamna diriginta a participat ) Marti:am mers la Biserica si am facut cateva planse(la franceza si romana) Miersuri:matematica, matematica, concurs la matematica Joi: am facut curat si am mers la pizza Vineri:doamana director a facut pentru noi, fetele, o ora despre machiaj, ne-am uitat la niste filme plictisitoare si cam atat.
| |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Vin Apr 20, 2012 8:44 am | |
| A cam trecut saptamanile de vacanta iar luni la scoala , sa vedeti nu mai lucrari nea promis profesorii , iar in plus pentru cei din a 8 -a ca mine vine examenul ''^^ . | |
|
| |
mary97 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 66 Puncte : 73 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Vin Mai 04, 2012 11:55 am | |
| Vin si eu putin mai intarziata cu programul pe care l-am avut in saptamana altfel Luni:cercetasie,ora in care noi fetele am stat si baietii sau jucat jocuri Marti:ecologie ora in care profa ne-a pus sa facem curatenie in clasa si dupa 2 ore de meditatie la romana si doua la matematica Miercuri:activitati culinare Joi:am dat simularile si a venit politia sa ne prezinte de accidente si cum sa circulam Vineri:acasa ca au fost la scoala doar cei ce s-au dus in excursie la Bucuresti | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Mar Mar 26, 2013 8:31 am | |
| Scoala altfel e un fel de n-ar mai fi.Mai bine ne-ar da inca o saptamana de vacanta decat sa facem niste drumuri pana la scoala si sa ne uitam unii la altii. | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ Sam Apr 12, 2014 1:05 am | |
| luni - plimbare in parc marti - filarmonica miercuri - acasa joi - pana la scoala si inapoi, n-am facut nici o activitate pentru ca ploua vineri - acasa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scoala Altfel ^.^ | |
| |
|
| |
| Scoala Altfel ^.^ | |
|