Era duminica seara. Totul era inchis iar frigiderul era gol iar din dulap la fel lipseau destul de multe. Insa stiam ca colegelelor de camin, vecine cu mine, le era foame. Insa cum aveam o bucatarie comuna din care lipseau multe iar totul era inchis ma hotarasc sa le fac o surpriza. Astfel ca ma apuc de un cozonac din ingrediente mai neobisnuite.
Pe post de faina pun praf de zana de pe aripile mele, pe post de oua, oua de zana ouate chiar de mine, in loc de lapte, lapte de zana muls chiar din corpul meu, in loc de ulei, transpiratie de zana care ei bine era comestibila, rad coaja de la 2 lamai gasite in dulap, gasesc si un pliculet de zahar vanilat dar pe langa asta ma hotarasc ca voi indulci si cu miere de zana produsa de mine. Gasesc si un pliculet de drojdie.
In loc de cacao folosesc nuca de cacao, un fruct asemeni unei nci de cocos insa care facea praf de cacao si care se gasea doar in tinutul meu natal si din care adusesem cateva. Apoi mai pun si alune prajite.
Apoi o data ce am toate aceste ingrediente, ma pun sa prepar cozonacul. Iesi un cozonac foarte frumos si cu un miros atragator.
http://4.bp.blogspot.com/_lAt5VzOlJXw/S8CRhXQIkfI/AAAAAAAAAKI/IYpXJ_7mgto/s400/Pasti6.JPG Pe langa coznac mai fac cate o omleta din oua de zana cu branza din lapte de zana si cate un pahar de lapte de zana apoi pe farfurii, tai cate 2 felii din cozonacul pe care tocmai il preparasem.
Abia astpetam sa vad parerea celorlalti despre mancarea facuta de mine.
-Masa e gata! Astazi avem o mancare un pic mai speciala. Strig eu.