| Dialoguri.. dialogate. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:36 am | |
| Makoto: M-am asezat ca de obicei in ultima banca, incercand pe cat se poate sa-i evit pe ceilalti. Niciodata nu mi-a placut ca lumea sa ma bage prea mult in seama, asa ca tot timpul stateam singur in banca. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2560 Puncte : 2593 Reputatie : 3 Varsta : 27
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:39 am | |
| Ryuuka: Am intarziat la ora asa ca am intrat fara sa bat la usa. Profesorul s-a uitat la mine din cap pana in picioare apoi imi vorbi: P:-Tinere, tu la ce ora trebuie sa incepi, ai uitat?! -Ma scuzati domnule profesor, nu se va mai repeta, am ramas cam mult in camera de internat. Am zis cu aceeasi fata zambareata ce o foloseam ca masca. Profesorul m-a poftit in banca, tinandu-mi morala, apoi si-a reluat lectia. Zambeam desi era fals, nu simteam fericire, dar altii trebuuie sa creada ca sunt asa. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:43 am | |
| "Ryuuka..." mi-am spus eu in gand, suspinand usor. El era.. cel de acre imi placea. Ceea ce era urat este ca el nu stie.. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:45 am | |
| Ryuuka: Scriam ce dicta profesorul, dar nu treceam prin filtrul gandirii ci doar scriam ca un robot pastrandu-mi masca de fericire. AIurea, de parca exista fericirea. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:48 am | |
| Mi-am proptit capul intr-o palma in timp ce scriam. Din neatentie cotul mi-a alunecat si am cazut pe jos, toate privirile indreptandu-se spre mine. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:49 am | |
| Ryuuka: Mi-am intors privirea catre cel ce cauzase zgomotul. Profesorul a dat negativ din cap si i-a facut semn sa revina la locul lui, iar ceilalti colegi sa se reapuce de scris. Eu m-a ridicat din banca si i-am intins o mana: -Hei, esti oke? AM intrebat la fel de zambaret. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:51 am | |
| M-am inrosit instantaneu si am simtit cum inima mea alergea ca nebuna. Am dat usor din cap afirmativ si i-am prins mana, ridicandu-ma de jos. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:52 am | |
| Ryuuka: -Vezi ce faci sa nu mai adormi in banca Am spus zambind, apoi mi-am desprins mana de a lui si m-am intors la locul meu. Din nou ma jucam cu pixul si scriam din joi in Pasti. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:54 am | |
| M-am asezat in banca apoi s-a sunat, clopotelul anuntand pauza. M-am ridicat si am inceput sa-mi strang cartile. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:55 am | |
| Ryuuka: Am cascat plictisit. Urmatoare ora era... sportul. Numai chef nu aveam. M-am ridicat din banca si mi-am strans cartile incepand sa vorbesc cu un grup de fete ce venisera aproape de mine. Zambeam, radeam si imi pastram aceeasi masca de "vai ce bine dispus sunt" | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 4:59 am | |
| M-am strecurat printre acele fete si am incercat sa trec nevazut. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:00 am | |
| Ryuuka: Am observat ca tipului aluia ii picase o carte asa ca am luat-o de pe jos si fara sa-mi pese de fete m-am apropiat de el si am spus: -Ti-a cazut asta. Eram la fel de zambaret ca de obicei, ce aiurea, atata zmbet fals cred ca mi se ia. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:02 am | |
| Nu mi-am intors capul ci am plecat mai departe. Nu imi pasa de un caiet, insa nu voiam sa vorbesc cu el. Sunt sigur ca m-as fi inrosit si balbait. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:04 am | |
| Ryuuka: Ce mama dracu era cu asta? Eh, nu conteaza, nu trebuia sa arat ca ma calca pe nervi ci doar sa fiu zambaret. L-am urmat pe tip si i-am pus mana pe umar intorcandu-l inspre mine: -Cred ca nu m-ai auzit. Am spus ca ti-a scapat asta. Am spus zambaret si oferindu-i caietul. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:06 am | |
| M-am inrosit serios, dar apoi m-am calmat si i-am spus evitandu-i privirea: -Te-am auzit. Nu imi pasa de acel caiet. Am privit spre caiet apoi am spus panicat: -Desenele.. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:07 am | |
| Ryuuka: Fara sa vreau i-am impins caietul ala dar mi-a scapat, iar foile s-au imprastiat. Erau denese superbe dupa parerea mea. -Wow... Am spus la fel de zambitor. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:10 am | |
| Le-am strans repede. Ceea ce nu stia el e ca.. Printre acele schite era si el. Am plecat imediat pe usa, fara sa ma mai uit in urma. Speram ca le-am strans pe toate. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:11 am | |
| Ryuuka: Aiurea copil. Ce ma calca pe nervi, dar nu puteam sa arat nimic din ce era real ci doar acea fata zambareata. AM vazut ca o fisa era scapata pe jos asa ca am luat-o ca sa vad ce era. o schita cu... MINE?! Ce naiba?! Mi-am pastrat fata zambareata holbandu-ma la acel desen. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:13 am | |
| Am iesit din scoala si m-am asezat pe o banca din fata ei, asezandu-mi desenele. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:15 am | |
| Ryuuka: Am hotarat sa-l gasesc pe tip si sa-i dau desenul. Nici nu stiam cum il cheama desi era in clasa cu mine. Am iesit din scoala si l-am vazut asa ca m-am apropiat si i-am intins desenul: -Iti apartine. L-ai uitat pe jos. Am spus cu aceeasi masca de zambaret de parca eram mega-fericit. Aiurea. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:17 am | |
| Mi-am intors privirea spre chipul lui si i-am spus alarmat: -Esti sigur? Desi eram atre panicat pe interior pe dinafara eram oarecum nepasator. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:18 am | |
| Ryuuka: -E al tau. Sigur. Am spus la fel de zambaret si i-am lasat desenul pe banca, apoi am plecat de acolo. Masca de zambaret, pe asta trebuia sa o am, ce aiureala. M-am asezat la umbra unui copac, din cate auzisem profu de sprt lipsea. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:19 am | |
| Am inceput sa ma uit prin curte dupa un punct de interes. Nimic nu ma atragea. Pana cand.. Am inceput sa desenez coroana unui copac. | |
|
| |
Kimera Membru V.I.P
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:20 am | |
| Ryuuka: Ma intinsesem cu totul pe iarba privind coroana copacului. Am inchis ochii si incercam sa ma relaxez. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. Sam Apr 14, 2012 5:22 am | |
| Am continuat desneul cu trunchiul acestuia apoi cu... La naiba. El era acolo. Am rupt desenul si l-am aruncat la intamplare, intorcandu-ma cu spatele si plecand. Ma saturasem sa il plac. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dialoguri.. dialogate. | |
| |
|
| |
| Dialoguri.. dialogate. | |
|