☼ Lσνє αηιмє 4єνєя ☼ ☼ - > - > - > ♀ ☺ ♥ Fa-ti cont si distreaza-te alaturi de noi! ♥ ☺ ♂ < - < - < - ☼ |
|
| Bancuri !!!! | |
|
+7ღ๔ιzzιღ .allii. ZuZa_Roxa ♡ Shiвu Shiвα ♡ Zummy Renesmee Voltura 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Dum Sept 18, 2011 11:55 pm | |
| Ok, deci computerele sunt mai bune ca femeile.. :)) Am inteles, n`am sa ma pun cu un computer de acum inainte. :lol!: | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Mar Sept 20, 2011 9:04 am | |
| hai mai repede , adu marfa noua | |
| | | ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Mar Sept 20, 2011 10:15 pm | |
| Am inteles sa traiti :P Calgon
Era o zi superba de vara si indianul se intorcea acasa pe un cal alb, inspumat. In vale indianca spala rufele linistita. Si cum vine indianul in viteza opreste calul chiar pe marginea vaii.
Dintr-o data o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste pana ajunge la indianca si o face varza, la care indianu':
- Mai, sa fiu al naiba, e a treia masina de spalat pe care o strica calcaru' trebuie sa-mi iau Calgon!
Concluze: Masina de spalat traieste mai mult cu CALGON!
Vantul
-Stii ce bate mai rau ca vantul?
-Nu.
-Militia.
Managerii
- De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp?
- Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.
Somnul
-De ce viseaza oamenii?
-Ca sa nu se plictiseasca in timpul somnului...
Gagarin
-Care au fost primele cuvinte pe care le-a spus Gagarin cand s-a intors din spatiu?
-"Unde e porcul ala care mi-a promis ca asta-i avionul pentru Paris?"
Angajatii din Guvern
- De ce n-au voie salariatii de la guvern sa se uite pe fereastra dimineata?
- Pentru ca n-or sa mai aibe ce face dupa amiaza.
...cu scoala
Cu prostul nescolarizat
Te lupti putin si ai scapat.
Dar duci o lupta colosala,
cu prostul care are scoala.
Papa sau sultan
La Roma-ntr-un maret palat,
Traieste Papa ce-l bogat,
Traieste Papa ce-l divin,
Gustand din cel mai stasnic vin.
Dar, nu asi vrea ca sa fiu Papa,
Caci nu prea pupa nici o fata,
Sultan asi sa ma numesc,
Intre femei sa vietuiesc.
Dar nu asi vrea sa fiu Sultan,
Ca prea se tine de Coran,
Si asta fratilor e-un chin,
Sa nu poti bea un strop de vin.
Dar am sa-mi fauresc un plan,
Sa fiu si Papa si Sultan,
Caci e-un deliciu fratii mei
Sa ai si vinuri si ...femei !
Acasa
Intr-o zi vine Ion acasa si o intreaba pe Maria de ce este dezbracata...
Maria ii zice ca nu are cu ce sa se imbrace...
Ion ii zice:
-Cum nu ai cu ce?..uite...(deschide dulapu) panataloni... fuste.... Salut Gheorghe... bluze... rochii.
Pustnic
Moare un pustnic, om credincios, si ajunge la Poarta Raiului. Acolo, Sf. Petru ii spune ca nu ii gaseste numele pe lista celor ce au permisiunea sa ajunga in Rai. Plin de ingrijorare, pustnicul il roaga pe Sf. Petru sa mai citeasca si alte liste, poate ca nu este aceea ce buna. Plin de bunavointa, Sf. Petru mai rasfoieste citeva hirtii si ii spune, plin de compasiune, ca nu il regaseste pe nici o lista, nici de mucenici, nici de pustnici, Pustnicul, incepe sa plinga de ti se rupea sufletul d emila lui, cum ca ce facuse el toata viata, unde a gresit ... ca omul credincios. Dupa un timp, vine la el Sf. Petru si ii spune, sugubat
- Hai, nu mai plange, uita-te la norisuorul acela, il vezi? Esti la camera ascunsa !
Salvare miraculoasa
Un tip se plimba de-a lungul sinelor ferate. La un moment dat piciorul i se prinde intre sine. Vine trenul, iar tipul incepe sa se roage:
- Dumnezeule, ma las de bautura daca imi scoti piciorul!
Nu se intampla nimic.
- Dumnezeule, renunt la bautura si la tigari, daca ma ajuti!
Nu se intapmla nimic.
- Dumnezeule, n-am sa mai beau, n-am sa mai fumez si n-am sa mai injur!
Si iata, piciorul i se elibereaza, si scapa din fata trenului in ultima clipa.
- Mersi, Dumnezeule, dar in cele din urma am rezolvat singur problema!
Randunicile
Un stol de randunici zboara spre tarile calde. La un moment dat, un avion cu reactie le depaseste cu viteza mare.
- Asta de ce-i asa grabit ? intreaba o randunica
- Tu nu vezi ca-i arde fundul?
| |
| | | Renesmee Membru Activ
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Mier Sept 21, 2011 10:40 am | |
| Cele cu " Vantul " si " Salvarea miraculoasa " mi`au placut cel mai mult. :)) Te astept cu altele noi. :* | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Vin Sept 23, 2011 10:08 am | |
| OK am revenit cu noi bancuri :face: Longevitate
Un tip vine la ofiterul starii civile sa-si programeze casatoria.
-Veniti peste o saptamana.
-Nu pot ca se insoara tata.
-Cati ani are?
-50
-Si mai poate?
-Da.
-Bine, veniti peste doua saptamani.
-Nu pot, se insoara bunicul.
-Cati ani are?
-95.
-Si mai poate?
-Nu mai poate, dar il obliga parintii.
La maternitate
La maternitate un viitor tatic isi asteapta nevasta care urma sa nasca. Deodata asistenta apare cu doi copii, la care barbatul foarte mirat o intreaba:
- Asta e ca sa-mi aleg?!''
Infidelitate
Un cuplu ia cina intr-un restaurant de lux. La un moment dat se apropie de masa lor o femeie foarte atragatoare si clar mai tanara decit sotia.
Necunoscuta se apleaca si-l saruta pe barbat cu un gest plin de familiaritate si tandrete. Sotia hiper-revoltata intreaba
-Cine e fufa asta?` la care sotul raspunde calm:
-E amanta mea!`.
Sotia riposteaza pe un ton ucigas:
-Divortez! Ma mut inapoi la mama!.
Sotul nu-si pierde calmul si-i raspunde:
-Bine, daca tu crezi ca iti va fi mai bine asa. Dar nu uita ca dupa divort se vor termina vacantele in strainatate, shopping-ul de Craciun la Paris, vacantele de schi in Alpi si asa mai departe. Eu nu tin neaparat sa divortez dar nu iti voi sta in cale.
Minute de tacere in clinchet de tacamuri. Deodata se deschide usa si intra cel mai bun amic al cuplului la brat cu o femeie tanara si atragatoare. Sotia intreaba consternata:
-Cine-i tipa care a intrat cu M.?
Sotul raspunde fara vreo modificare in tonul vocii:
-Este I. amanta lui.
Dupa alte cateva secunde de tacere se aude vocea sotiei spunand:
-A noastra-i mai frumoasa!
Infidelitate
-Vine seara sotul acasa si ca de obicei cainele il intalneste in prag.
-Ce s-a intamplat, intraba barbatul, iar a fost amantul la ea?
-Cainele: ham!
-Ei, si ce-au facut ei?
-Cainele: ahahahaha...
-Si cat a durat?
-Cainele: auuuuuuuuuuu...
Ghinion
Un tip isi revine dintr-o coma profunda de 7 luni. In tot acest timp, sotia lui a stat zilnic langa patul lui.
La cateva zile dupa ce si-a revenit, isi cheama sotia:
- Draga mea, ai fost alaturi de mine in toate nenorocirile prin care am trecut: cand am fost concediat, m-ai sprijinit enorm; cand afacerea mea a dat faliment, ai fost langa mine; cand am fost impuscat, ai stat alaturi de mine; cand ne-am pierdut casa, ai fost tot langa mine; canda sanatatea mea s-a subrezit, m-ai sprijinit permanent. Stii ceva?
- Ce sa stiu, dragul meu? intreaba ea zambitoare, in timp ce inima incepe sa ii bata mai repede.
- Cred ca imi porti ghinion!
Costa mai mult
- Spune-mi, sotia ta este tot atat de frumoasa ca acum 20 de ani?
-Este, numai ca lucrul asta ma costa mult mai mult.
Cearta
Pe o alee intre blocuri, intr-un cartier, o doamna striga:
- Madam Popescu!
La un geam isi face aparitia o doamna.
- Da draga, ce vrei?
- Madam Popescu, sotul meu este cumva la dumneata ?
- Nu, draga !
- Madam Ionescu, striga atunci tipa. Isi face aparitia o alta doamna.
- Ce-i draga?
- Sotul meu este cumva la dumneata?
- Nu draga ! Dar ce s-a intamplat?
- Pai, ne-am certat un pic, si a plecat furios. Am fugit dupa el si cand l-am intrebat unde se duce, a raspuns:
- La curve! Nu se vedea nimic, am schimbat culoarea. -Himeji a trecut pe-aici- | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Dum Sept 25, 2011 1:42 am | |
| Primele trei mi`au placut cel mai mult.. :)) Te rog sa mai pui. Te`am pupat ! :* | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Sam Oct 01, 2011 10:54 am | |
| Prea jos
Un sofer este oprit de un politist. Coboara din masina ofticat si-l intreaba pe politist:
-Mergeam prea repede?
-Nu, zburati prea jos!
Biciclist
Un politist vede un biciclist indreptandu-se spre el si-i zice:
-Opreste! Tu nu te uiti la tine ca n-ai nici faruri, nici ochi de pisica, nici nimic...
-Da-te la o parte ca n-am nici frana!
Dacia dupa un plin
-Ce se intampla cu o Dacie dupa ce ii faci plinul?
-Isi dubleaza valoarea.
Fapta frumoasa
-Ce fapta frumoasa ati facut in vacanta,copii?
-Eu am ajutat o batranica sa treaca strada, spune Gigel.
-Si eu l-am ajutat pe Gigel, sa treaca batranica strada, spune Ionel.
-Si eu l-am ajutat pe Gigel si pe Ionel, sa treaca batranica strada, zice Costel...
-Dar de ce a fost nevoie de atati copii? intreaba doamna invatatoare .
-Fiindca batranica nu voia sa treaca strada...
Lumina cu bricheta
Anunt intr-un ziar: "Aseara, pe autostrada, soferul Ion Pavalache s-a uitat cu bricheta in rezervorul masinii sa vada daca mai are benzina. Mai avea."
Picatura
Un tip parcheaza masina la benzinarie si il intreaba pe cel ce servea:
-Cat costa un picur de benzina?
-Nu costa nimic! veni prompt raspunsul.
-Atunci picura-mi benzina in rezervor pana il umpli!
Corect
Un roman isi cumpara un Jeep4x4 si o parcheaza in fata casei.
Un om beat trecand pe acolo vede scris pe masina 4x4, scoate cheia din buzunar si scrijeleste pe masina: =16
Dimineata propietarul inebunit se duce la o vopsitorie si o repara. Adoua sera pateste la fel, a treia seara la fel.
Se duce la vopsitorie si il roaga pe vopsitor sa ii vopsesca 4x4=16. Betivul trece a patra sera si vede scris 4x4=16, sta putin pe ganduri, dupa care scoate cheia din buzunar si schrijeleste alaturi de insemnarea vopsita (4x4=16): Corect!
Mai repede la spital
-Cum ajung cat mai repede la spital?
-Stai in mijlucul strazii!
Americanii trec strada
-Ce fac americanii cand trec strada?
-Se uita la dreapta, la stanga si in sus dupa avioane. | |
| | | Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Dum Oct 02, 2011 7:07 am | |
| super faine ultimele bancuri astep samaipui sincer eu mai vreau culmi :)) | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Dum Oct 02, 2011 1:26 pm | |
| Deci, unde le gasesti ?! :)) Sunt chiar amuzante. Te astept cu altele. :* | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Lun Oct 03, 2011 11:28 pm | |
| Parca ziceai ca sunt prea multe [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] .
Culmea croitoriei
Sa intorci pe dos costumul lui Adam
Culmea chiorilor
Sa vezi dublu cu un singur ochi
Culmea imblanzitului
Sa imblanzesti fiare vechi
Culmea strabismului
Sa se uite ciclopul chioras...
Culmea furatului
Sa-ti furi singur rufele de pe sarma
Culmea furatului 2
Sa te mai dai si in judecata...
Culmea Vitezii
Sa alergi de unul singur si sa te prinzi din urma
Culmea dragostei
Sa iti furi inima de unul singur...
Culmea aglomeratiei
Sa cedeze soferul locul unei femei gravide
Culmea tramvaiului
Sa-l traga politia pe dreapta
Culmea matematicii
Sa stai de unu singur si sa te simti in plus
Culmea zgomotului
Sa faca dragoste 2 scheleti pe un acoperis de tabla
Culmea graviditatii politice
Sa intrerupi o sarcina de partid...
Culmea timiditatii
Sa dai inapoi in fata unui ceas care o ia inainte...
Culmea rasismului
Sa bei whisky "Black & White" din pahare diferite
Culmea mancatului
Sa mananci cu vesta de salvare la gat si sa te inneci | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Vin Oct 07, 2011 11:05 am | |
| N`am spus eu asta, ma confunzi. ;) Mi`au placut ultimele doua. :D Sa mai aduci, te rog. Te`am pupat ! :* Chu ~! <3 | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Dum Oct 09, 2011 1:37 am | |
| Nu tu Rene , Zumica[Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] !! Culmea gripei
Sa stranuti si sa virusezi calculatorul!
Culmea accidentului
Sa calci o ratza cu masina de scris
Culmea electricitatii
Sa bagi vaca cu coarnele in priza si sa iasa laptele fiert.
Culmea snobismului
Sa iti faci ochelari din geam termopan
Culmea greutatii
Sa tii in doua degete un bloc de desen.
Culmea timpului
Sa te culci la unu' si sa te scoli la altu'.
Culmea aviatiei
Sa zbori pe cerul gurii.
Culmea geneticii
Sa incrucisezi o capra de taiat lemne cu un tap de bere.
Culmea gastronomiei
Sa mananci umbra de rata pe miros de varza!
Culmea tupeului
Sa dai cu o caramida in geamul casei lui Mike Tyson, apoi sa suni sa i-o ceri inapoi.
Culmea culmilor
Ar fi culmea s-o mai stii si pe asta!
Culmea snobismului
Sa luam SIDA azi, ca maine vor avea toti.
Culmea ghinionului
Sa faci pe prostul si sa ramai asa!
Culmea bogatiei
Sa ai bani sa-mi poti da si mie.
Culmea melancoliei
Sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana.
Culmea vanatorii
Sa faci cocosul armei sa cante cucurigu !!! | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Dum Oct 09, 2011 3:15 am | |
| Haha ! :)) Mi`au placut toate, 90% dintre ele nu le stiam. :D | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Lun Oct 17, 2011 10:42 am | |
| Culmea hair-cuting-ului Sa-tzi pui creierii pe bigudiuri!
Culmea barbatilor Sa privesti dupa o tipa, sa-ti cada ochii-n gura si sa te uiti printre dinti.
Culmea chimiei Sa mananci carne artificiala
Culmea curajului Sa te urci pe statuia libertatii si sa strgi in gura mare ca esti Bin Laden.
Culmea tzantzarului Sa-i intre unui tzantzar o musca in ochi...
Culmea rasului Sa gadili becul si sa rada cei de la centrala.
Culmea foamei Sa mananci bataie si sa nu te saturi!
Culmea frigului Un ceai fierbinte sa inghete atat de repede incat sa fie gheata calda.
Culmea paratului Sa te paresti singur...
Culmea sarutului Sa te saruti cu gura inchisa!
| |
| | | ★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Bancuri♥ Vin Oct 21, 2011 11:05 am | |
| Un nebun isi atentiona un frate de-al sau în curtea unui azil: - Vezi ca ai o gaura in umbrela! - Stiu. Eu am facut-o ca sa vad cind se opreste ploaia.
- Sunt foarte ingrijorata: niciodata sotul meu nu a intarziat atat ! Crezi ca si-a gasit alta femeie ? - Vai, tu, de ce te gandesti tu la ce-i mai rau ? Poate l-a calcat vreo masina ...
Subiecte BAC sesiunea Toamna 2011!
SUBIECTUL I (LIMBA SI LITERATURA ROMÂNĂ)
Se dă textul: “Ana are mere”. Pe foaia de examen sau pe o altă hârtie pe care o aveti la îndemână, servetel, ambalaj de ciocolată, etc. scrieti răspunsul la următoarele întrebări:
1. Ce are Ana? 2. Cine are mere? 3. Extrageti cel putin un fruct din text. 4. Desenati un măr. 5. Scrieti un alt nume de fată în afară de Ana. Dacă nu vă amintiti e bun si un nume de băiat. 6. Alcătuiti o scurtă compunere în care să povestiti ce vă trece prin cap. 7. Analizati textul în 3-4 pagini, sau la alegere scrieti un banc.
O tânara la spovedanie : - Parinte, eu… aaa…. - Stiu, fiica mea ce ai facut, ca suntem prieteni pe Facebook, am vazut poze, am citit ce ai scris pe perete… mi-a fost îndeajuns… - Si ce trebuie sa fac ca sa fiu iertata, parinte? - Sa dai like la 10 manastiri!!
Nevasta unui deţinut în audienţă la directorul penitenciarului: - Domnule director, am venit aici să vă rog să-i daţi bărbatului meu o muncă mai uşoară. - Dar, doamnă, bărbatul dv. lipeşte etichete pe sticle, deci nu văd în asta un lucru greu. - Nenorocitul, mie mi-a zis că sapă un tunel...
- Ţi-am spus de o mie de ori, strigă regizorul la actriţa care părea cam plictisită, interpretezi rolul unei femei părăsite, pricepi? Ia gîndeşte-te, te-a părăsit brusc iubitul. Ce faci? - Îmi găsesc altul
Un bătrânel avea impresia că băbuţa lui nu prea mai aude şi se gândeşte să o testeze. Merge într-un colt al camerei şi spune: - Auzi? Bătrânica nici o reacţie. Mai face bătrânelul doi paşi şi spune iar : - Auzi? Bătrânica iar fără reacţie. Se duce bătrânelul lângă ea şi spune: - Auzi? La care bătrânica : - Pentru a treia oara îţi spun: DAA!
Un nebun merge prin spital tragand dupa el un pantof.
La un moment dat se intalneste cu un medic care-l intreba:
- Ce faci ma? Tragi un caine dupa tine?
- Cum un caine! Dumneata nu vezi ca-i un simplu pantof?
- Bun, dar in cazul asta de ce nu te incalti cu el?
- Cum sa ma incalt? Vrei sa ma muste?
Un tip batran si foarte bogat era grav bolnav. Vin unele dintre rude sa-l viziteze si intalnesc medicul. - Doctore, mai e vreo speranta? - Niciuna! Pacientul se va vindeca!
- Ce-i cu tine? Arăţi jalnic! N-ai avut concediu anul ăsta? - Ba da. - Şi unde l-ai petrecut? - Două zile într-o prăpastie, cu maşina, iar restul în spital.
La scoala profa intreaba: - Cine a zis ca pamantul se invarte? - Galileo Galilei - Cand? - Cand iesea de la carciuma...
Oare de ce o fi murit cartea mea de matematica? Pentru ca avea prea multe probleme!
Un reporter merge intr-un sat sa ia niste interviuri. Spre mirarea lui, satul era gol. Doar la o poarta zareste o batrana. Reporterul se apropie de ea: - Saru'mana, mamaie, da' unde's femeile din sat? - La caminu' cultural, maica, sa invete limba engleza... - Da' barbatii? - La caminu' cultural, maica, sa invete limba engleza... - Si cpiii? - La caminu' cultural, maica, sa invete limba engleza... - Da' matale, matale de ce nu te-ai dus? - Because I speak English...
Intra un student la examen si fara discutii pune pe masa o sticla de whisky. Examinatorul priveste sticla si spune: - Satisfacator. Studentul mai scoate o cutie de ciocolata. Examinatorul: - Bine. Studentul pune deasupra si un stilou aurit de firma. Examinatorul: - Excelent, - si pune nota. Studentul strange totul de pe masa si spune: - Acum va rog sa ma scuzati dar mai am de dat si fizica.....
Profesoara a vorbit mult despre scopul vietii si rolul omului in societate. Apoi intreba: - Copii, ce ati dori sa auziti in timpul inmormantarii voastre? Vasile: - As dori ca oamenii sa spuna ca am fost un medic extraordinar, ca am salvat viata multor oameni... Maria: - As dori ca toti sa spuna ca am fost o sotie buna, o mama si o bunica, sa ma iubeasca toti. - Dar tu, Ioane, ce ai dori sa auzi? - "Priviti! Se misca, se misca!!!"
BAC 2011, discutie intre doi elevi: - Cat ai luat la BAC? - 3.20 - Tocilarule!
Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor. Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten. Studentul: - Bine, atunci eu am zburat. Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare: - Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi? - Pe cel cu aur. - Dar eu l-as lua pe cel cu minte. - Fiecare ia ce-i lipseste. Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul: - D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota...
La olimpiada de vara, un elev în pragul repetentiei este întrebat de ilustrul profesor de matematica Grigore Moisil câte becuri sunt în clasã, iar elevul rãspunde 10. Profesorul zice "Te-am pãcãlit, sunt 11, cã mai am eu unul; ne vedem la toamnã." In toamnã, profesorul îl întreabã din nou câte becuri sunt în clasã, iar elevul rãspunde 11. Profesorul râde fericit si îi spune zâmbind "Te-am pãcãlit si de data asta, pentru cã sunt 10, cãci eu nu mai am becul la mine", iar elevul si mai fericit riposteazã "Da, dar am adus eu unul de la mine de acasã, asa cã sunt 11" | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Sam Oct 22, 2011 7:14 am | |
| Sunt foarte amuzante Alexia , dar avem deja un astfel de subiect tot aici . | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Mar Noi 01, 2011 7:21 am | |
| gata si pe astea le-am furnizat acum da ! faine bancuri . mai vreeeeau | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Joi Dec 01, 2011 12:56 pm | |
| poi sa pun si eu daca tot imi plac .
!!! 6 adevaruri in viata : 1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba . 2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. 3) primul adevar e o minciuna. 4) zambesti acum pt ca esti un idiot. 5) vei trimite mai departe unui alt idiot. 6) inca mai ai un zambet pe fata ...
a-nceput de ieri sa cada cate un elev pe strada si mai cad in continuare de a tezelor teroare ca au profa la romana o vaca nebuna si la mate un mistret o clasa k un cotet la fizik si kimie cate-o sperietoare vie numai 3 stiu ca sa spuna si sa urle pana la luna la istorie,ce sa faci, profa te scoate din draci ca la teze si lucrari da note la ? domnitori? iar aia de geografie dobitoaca de cand se stie la civica un magar vanator la aprozar vine k sa ne invete ca-n guvern sunt numai zdrente la muzica un tembel canta numai pt el la desen o screlozata vrea doar opere de arta la latina cu o ciumama mananca doar matraguma se uita la tine o data ai cosmaruri viata toata
Pe usa scria ?femei?, si cand am intrat erau numai WC-uri
imi e dor de tine... de caldura ta.... in zilele cand ma culcam cu tine.... draga mea pijama
Sotia: Ai facut cumparaturile? Sotul: Bad command or filename. Sotia: Dar te-am rugat de dimineata... Sotul: Syntax Error. Abort? Sotia: Nici macar noul televizor? Sotul: Variable not found.... Sotia: Bine, da-mi cartea de credit, merg eu la cumparaturi... Sotul: Sharing Violation. Access denied! Sotia: Tu vorbesti serios, glumesti sau incerci sa ma enervezi? Sotul: Too many parameters.. . Sotia: Cum de m-am maritat eu tocmai cu tine? Sotul: Data type mismatch. Sotia: Dar salariul cand il iei? Sotul: File in use... Try later. Sotia: Ma faci sa ma intreb... ce insemn eu pentru tine? Sotul: Unknown Virus.
La un BAC se prezinta elevi cu diferite pregatiri. Intra primul foarte pregatit si iese radios: - Cum a fost? îl intreaba ceilalti. - E… ca între profesori… - Adica…? - Ei întrebau, eu raspundeam, ne completam… Intra al doilea si la iesire aceeasi întrebare: - Cum a fost? - Ca de la profesori la elev… ei întrebau, eu raspundeam, ma mai ajutau ei… Intra al treilea… si la iesire: - Cum a fost? - E… cum sa fie… ca între popi… - Cum asa? - Pai ei întrebau, eu îmi faceam cruce, eu raspundeam, îsi faceau ei cruce !!!! :))
Iubitul meu de pe strada crucii te iubesc de-ti sar papucii esti o floare, esti un crin esti magarul din berlin esti o floare de cicoare esti un bou cu capu\' mare esti o floare de liliac zici k esti aurolac... Te imbraci numai la dunga, cand te vad vomit in punga. salutare si noroc n-am nevoie d-asa porc :))
Pentru sanatatea dumneavoastra evitati excesul de:teme ,scoala ,invatat.Daca apar manifestari ne placute adresativa unei mici vacante
I love you domnisoara Si sunt very mahnit Caci when i speak engleza You razi necontenit.
I know esti englezoaica But it isn't important Amorul meu for tine Is very palpitant.
I can't to sleep azi-noapte Si-am stat sa learn ceva From cartea de engleza Sa-ti tell iubirea mea
Ah, ar fi atat de bine But you see nu-i chiar asa Caci eu speak what i can spune, Dar mai zi si tu ceva.
Te-ai gasit sa ma-ntelegi! Vad ca dear te iubesc Understand i love you draga Cum naiba sa-ti mai vorbesc?
You are totul pentru mine And i want sa ne iubim Dar it's difficult vezi bine Caci we nu ne potrivim.
Nu e clar sa-ncep mai bine Uite Shakespeare, Juliette Eu Romeo love pe tine Vrei ceva si mai concret!
Concret i can't know mai bine And i speak ca un nauc Si i'm sorry langa tine Intru in the balamuc!!!
sper ca-s funny | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Joi Dec 22, 2011 9:01 am | |
| Doi nuntaşi la nuntă. Unul către celălalt: - E cea mai urâtă mireasă pe care am văzut-o la o nuntă! Celălalt sec: - E fiica mea! - A, mă scuzaţi, nu am ştiut că sunteţi tatăl miresei, spuse primul. - Nu sunt tatăl ei, boule, sunt maică-sa!
De ce umbla blondele cu un cui în buzunar? Sînt mereu în asteptarea unui ciocan.
Un tip beat critza,suna la interfonul unui bloc: - E acasa sotu’? - Da! la celalalt capat al firului. Inchide si suna la alt nr: -E acasa sotu’ ? ...-Da! Tot asa, pana una zice: - nu-i acasa... La care betivul: - Coboara atunci sa vezi daca-s io!
Toata lumea afirma ca alcoolul distruge familiile,....dar nimenu si-a adus aminte, cate famili a creat
A te marita cu un barbat divortat este o datorie ecologica. Intr-o lume in care sunt mai multe femei decat barbati, barbatii trebuie neaparat folositi de mai multe ori.
Un sot si o sotie aveau acasa un caine rau. Ei se decid sa scape de el si sa il lase undeva prin oras. Doua zile sotul se tot plimba cu cainele prin oras si il lasa prin anumite parti si de fiecare data cainele se intoarce. A treia zi sotul se supara si atata umbla cu cainele, prin diferite drumuri ale orase, zone mai intortocheate, zone necunoscute ca sa fie sigur ca il pierde. Dupa doua oare suna telefonul acasa si sotul era la telefon - Auzi nevasta, s-a intors cumva cainele acasa? - Da, s-a intors. ( raspunde mirata nevasta ) - Da-l la telefon ca m-am pierdut….
- Alo!… Buna iubita, ce faci? - Rau iubitule, acasa, mi-e rau. Tu? - La intrarea in club, chiar in spatele tau !!! | |
| | | Zummy QueenBee
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Sam Dec 24, 2011 10:54 am | |
| foarte fain ultimul banc =]] | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Lun Dec 26, 2011 3:02 am | |
| Am sa mai pun un banc la care am ras cu lacrimi... Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar de Craciun, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal. Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.
Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori ii voi saruta in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni ii vei purta numai pentru mine. Cu toata dragostea!
P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita. | |
| | | Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Mar Ian 03, 2012 10:47 am | |
| Un tip intra in bar si cere 10 pahare de vodca. - Banuiesc ca ai avut o zi jalnica, zice chelnerul. - Da, tocmai am aflat ca frate-meu mai mare e homo. A doua zi la fel. - Azi am aflat ca frate-meu mai mic e homo. A treia zi la fel. Barmanul intreaba: - E cineva la tine in familie care sa placa femeile? - Da, nevasta-mea !!
Bancul l-am aflat acum un minut de la un tip ce zice ca is ciudata =))
Psycho XD | |
| | | Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Mier Ian 04, 2012 11:10 am | |
| Imi plac bancurile! [Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
O sa postez si eu cand o sa`mi vina vreo idee.[Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine] | |
| | | Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Joi Ian 05, 2012 6:03 am | |
| "Semnele de la tastatura s-au gandit sa dea o petrecere, dar nu voiau sa-l invite pe punct. Punctul isi ia inima in dinti si pleaca la petrecere. La poarta, bodygarzi escape si delete: – Cine esti tu? – Eu sunt steluta, dar m-am dat cu gel…"
El party la tastatura. Acum cateva zile s-au imbatat cam rau.
Psycho XD | |
| Subiect: Re: Bancuri !!!! Joi Ian 05, 2012 7:31 am | |
| Super bancuri =))
GLOBALIZARE... in stil european Intrebare: Care este cea mai adevarata definitie a globalizarii? Raspuns: Moartea printesei Diana! Intrebare: Cum asa ???? Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un Tunel francez intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un roman care foloseste tehnologia lu'Bill Gates, iar tu o citesti pe o clona de IBM care folosesc chipuri taivaneze, cu monitor corean, asamblate de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore, transportata cu vapoare din india, si descarcata de sicilieni in porturi, trasportata din nou in camioane conduse de soferi mexicani si in final vanduta tie de evrei. Asta inseamna globalizare !? =]] | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri !!!! | |
| |
| | | | Bancuri !!!! | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|