| .Crème de la crème. | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Joi Mai 03, 2012 5:35 am | |
| -Cu placere, am spus eu lingand cu pofta inghetata. M-am intors cu spatele si am inceput sa merg fara reper, tot inainte, strigand de departe: -Vii? | |
|
| |
Sirius Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 122 Puncte : 142 Reputatie : 4 Varsta : 28
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Joi Mai 03, 2012 9:29 am | |
| Sigur. Raspunse urmarindu-l imediat. Prefera intunericul si racoarea dom pod. Soarele ii er aun dusman de temut, dar incerca sa se prefaca ca se intelege bine cu bila de foc. Termina rapid inghetata. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Joi Mai 03, 2012 9:30 am | |
| Lingeam in continuare inghetata in timp ce m-am oprit putin si l-am privit mergand. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 05, 2012 6:07 am | |
| Esti chiar dragut. Il complimenta fara sa se gandeasca niciun moment la ce avea sa creada lumea. Nu il interesa. Nu l-au pasionat niciodata parerile celorlalti. Isi trecu degetele prin par in incercarea zadarnica de a aseza podoaba capilara, atat de hotarata sa-i scoata vreun ochi. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 05, 2012 8:26 am | |
| Am bagat batul de la inghetata in gura si m-am ridicat pe varfuri asezandu-i usor parul. -Mu..tumesc, am spus eu incercand sa pronunt corect, batul oprindu-ma sa fac acest lucru. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Vin Mai 11, 2012 10:21 pm | |
| ooc: Sorry. >_< Am si uitat ca mai am un topic aici. Imi cer scuze. bic: Nu ai pentru ce, chiar esti simpatic. Raspunse zambind discret si rosul ochilor sai se lovi din nou de auriul din pupilele lui Charles. Era un contrast atat de puternic intre ei, incat ai fi putut crede ca se urasc. Eu ar trebui sa-ti multumesc. Completa mutandu-si privirea in alta parte, doar sa nu mai vada acea fericire jucausa. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Vin Mai 11, 2012 11:51 pm | |
| -Daca spui tu, am spus eu zambind si aruncand batul din mana. -Si tu esti simpatic, am spus intorcandu-ma cu fata la el si privindu-l copilaros. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:11 am | |
| Buna incercare. Ii spuse pe un ton ironic. Stia prea bine ca nu era simpatic. Cui i-ar fi placut un francez insetat de sange? La naiba. Toti fugeau de el. Nu-si mai amintea cand iesise ultima oara la o intalnire. Viata lui curgea incet pe langa el si-l lasa in urma. Maine, poimaine avea sa fie un mos artagos care-si venereaza sabia. avea sa-si piarda frumusetea pe care o dobandise de la mama sa. Avea sa-si piarda averea si abilitatile. Avea sa piarda...totul.
ooc: Scuze pentru dramatizarea exagerata. -_- | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:12 am | |
| M-am agatat cu mainile de gatul lui si i-am spus zambind: -Mie imi pari simpatic. Chiar foarte. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:20 am | |
| Isi aseza mainile pe mijlocul sau fara sa se gandeasca de doua ori. Si ce e asa simpatic la mine? Intreba curios sa afle motivul pentru care Charles credea ca el poate fi dragut. I se paruse imposibil. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:22 am | |
| -Nu stiu. Nu e un motiv anume. Sau tot, am spus eu zambind. Da, da.. Imi cam placea situatia in care ajunsesem. -Dar tu de ce crezi ca nu esti simpatic? | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:38 am | |
| Ofta. Cui i-ar placea un francez rece, neprietenos si cu momente colerice? O intrebare care era mult mai buna pentru insui Foliage, dar care o pusese ca sa evidentieze defectele. Mai avea, dar acelea il scoteau din minti. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:39 am | |
| -Hmm.. Esti cam dur cu tine, am spus eu zambind apoi sarutandu-l scurt pe buze. -Nu esti rece. Ba chiar dulce. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:43 am | |
| O nuanta pala de roz, care abia daca se observa ii invada obrajii dupa atingerea blanda a buzelor. M...multumesc. Nu intelegea de ce Charles se purta asa cu el. NU merita un asemenea tratament. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 12:45 am | |
| -Nu ai pentru ce. Chiar esti, am spus eu zambind dulce. Am continuat sa-l privesc.. Doar il priveam si nu prea stiam de ce. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 4:38 am | |
| Acum e randul meu sa zic: Nu, nu sunt. Dar, ar insemna sa ne contrazicem asa vreo ora sau doua. Ii spuse si zambi. Se apleca putin si-i atinse buzele delicate. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 4:40 am | |
| -Asa e. Sunt incapatanat, am spus eu zambind. Mi-am dus o mana de pe gatul lui, pana pe obraz apoi i-am facut conturul buzelor cu degetul meu mare, muscandu-mi-o pe cea inferioara. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 4:45 am | |
| Daca ne "incalzim" aici nu o mai ajungem in intimitate. Sopti pe un ton mult mai senzual decat cel obisnuit. Semana cu un motan. Vocea sa in acel moment era asemanatoare cu torsul unei pisici. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 4:48 am | |
| -Si nut-i place, pisoi? am spus eu soptindu-i lasciv la ureche ca mai apoi sa-l musc usor de pavilionul acesteia. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 4:50 am | |
| Ba da. Raspunse soptit si-si ascunse rubinele pentru putin ca si cum ar fi incercat sa-si ascunda o data cu ele placerea. Ii placea, asa cum si un pisoi iubea sa fie mangaiat.
ooc: scuze pentru repetitie. -_- | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 4:57 am | |
| Mi-am trecut limba lasciv peste obrazul lui apoi i-am atins usor buzele cu ale mele, zambind strengar. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 5:05 am | |
| Inchise ochii soi se inrosi usor. Devenea cu adevarat rosu doar cand era in extaz. Vorbesc serios. Sopti alegand sa priveasca in alta parte. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 5:07 am | |
| I-am intors chipul pentru a ma privi si i-am spus: -In regula. Vrei sa spui ca ai vrea sa ajungi in pat cu mine? Probabil ca era doar curiozitate, o curiozitate obraznica insa muream de nerabdare sa-i aflu raspunsul. | |
|
| |
Sirius Membru Forum
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 5:24 am | |
| Depinde. Raspunse aspropiindu-se de urechea sa pentru prima oara. Tu vrei? Intreba si respiratia sa calda ii mangaie simturile si le trezi la viata. | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
| Subiect: Re: .Crème de la crème. Sam Mai 12, 2012 5:25 am | |
| Am trasrit usor apoi i-am spus, zambind pervers: -Da. L-am sarutat apsat pe buze, prinzandu-i [arul cu o mana si aducandu-l mai aproape de mine. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: .Crème de la crème. | |
| |
|
| |
| .Crème de la crème. | |
|