| Facute de o psychopata dupa yaoi XD | |
|
+12Klau .allii. Đąŋģęŗ • Gaara Zummy Elyy Himeji. ZuZa_Roxa Renesmee ● Lene Bishop † Psycho 16 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Joi Sept 22, 2011 7:03 am | |
| Oh yeah trece si psycho pe aici. Ghiciti cu ce? Cu desenute! Logic ca este unul yaoi :-" Sper sa va placa, im pun la atasamente fiindca nu in am pe alt site cred si atat XD Psycho XD - Atașamente
- Image 9.bmp
- Nu aveti permisiunea sa descarcati atasamente aici.
- (298 KB) Descarcat de 50 ori
| |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Joi Sept 22, 2011 9:07 am | |
| Dap... yaoi. Mrr. : > : > Sincer mor să desenez yaoi, dar mai aştept până ce mă mai pun la punct cu anatomia masculilor. : )) Şi după... paradis. XD Ok drăguţa mea Psycho am venit să văd ce desen nice ai postat... dar vei primi şi o critică constructivă. Uite: deci la băiatul cu tricoul negru, gâtul nu prea merge, totuşi trebuia să se vadă cerul mandibulei de jos. Sper că înţelegi.. adică mă refer la acea parte de sub bărbie. Iar în poziţia în care el îl sărută, trebuia să se vadă puţin. Şi mergea cu umbră - umbre. Tot la el mai spun că linia gâtului din faţă, nu trebuia aşa de curbată şi drepată. Unde este mărul lui Adam? Şi el are rolul lui, deci trebuia să faci acolo o mică umflătură. La blond, îmi place cum ai făcut totul înafară de: 1. Mi se pare o poziţie destul de dureroară. Sincer trebuia să-i înclini corpul spre băiatul celălalt. 2. Părul e prea stif, trebuie mai fluid, nu chiar aşa de rigid. Asta este valabilă şi la celălalt băiat din desen. Mergeau umbre. Îmi place că ai colorat, îmi place că plânge blondul... şi aşa rămâne cute. Doar că ai avut câteva probleme la proporţi şi forme. În rest ok. | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Sam Sept 24, 2011 12:18 pm | |
| Lol dragutza fata face blondul :pciu: Fain, imi place cum desenezi. Chiar simpatic [era de asteptat ca e yaoi..:D] Astept si alte desene de la tine? Sunt din ce in ce mai curioasa ce iti mai iese din cap sa desenezi. Tot yaoi? Klar! | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Dum Sept 25, 2011 1:31 am | |
| Uhh, imi place. :P Ai talent. Daca exersezi, o sa ajungi sa te perfectionezi. :D Te rog sa mai pui, vreau sa vad ce mai ai prin mintea aia nebuna a ta.. :> Te`am pupat ! :* | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Joi Oct 06, 2011 10:36 pm | |
| Buna Psycho ,pai vruiam sati spun ca este dragut desenul tau adica yaoi , ceia ceti place tie cel mai mult ;).Pai asa cum a zis Rene ai talent ,deci trebuie sa mai exersezi pentru a te perfectiona, de acea deabi asteptam sa vedem urmatorul tau desen pentru a vedea cat de mult ai evoluat .
| |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Vin Oct 07, 2011 8:37 am | |
| Place varamea s vede k ai talent! Se poate fara yaoi?Normal ca nu! Big likee | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Lun Oct 17, 2011 1:01 am | |
| Vai de capul meu Byby Tuti yaoi, ma gandeam eu Foarte frumos desenul imi place:x si inca o data:
tuti yaoii taii =))
mai vrem desene, tuti yaoi
Elyy terminat :byr:, tuti yaoi =))) | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Mar Noi 01, 2011 6:33 am | |
| Hey ! ce sa zic . mai ai de lucru ... dar asa ? ii fain . ai talent . asa ca treci si pe la concurs . ca ecam pustiu . din pacate ^^ | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Vin Noi 04, 2011 8:36 am | |
| | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Sam Noi 05, 2011 1:34 pm | |
| Uhh, Tokio Hotel. :> Ascultam si eu candva. Imi place desenul. :P Te astept cu altele, Pshycho ! | |
|
| |
Gaara Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 115 Puncte : 128 Reputatie : 9 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Dum Noi 13, 2011 2:11 am | |
| imi place mult, data viitoare pune ceva mai multe :P | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Dum Noi 13, 2011 2:31 am | |
| Parul e prea ... cum sa spun? E prea teapan, in sensul in care tu ai facut "tepi" in varful firelor si trebuia sa.l faci cumva mai diferit, un fir mai lung sau ceva x.x Ma rog, nu stiu cum sa explic, sper ca ai inteles. Urechea ... ei bine ai facut doar forma, insa urechea in sine nu ai desenat'o. Si linia umarului mergea prea in jos, trebuia sa faci o curba care sa o delimiteze. In rest e bine, nu am mai observat nimic care sa nu fie bine facut. La anatomia fetei stai bine, ochii, nasul si gura sunt bine proportionate. So ... sper sa mai aduci si altele. | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Dum Noi 13, 2011 2:45 am | |
| poi critica e la foxxy . altceva nu-ti mai zic . e destul de fain . | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Dum Noi 13, 2011 3:24 am | |
| uuu Tokio Hotel ! : D Acum vre`o 2-3 ani eram moarta dupa trupa asta :aww: acum mi se par OK :D Imi place destul de mult desenul , adica trasaturile fetei sunt destul de bine definite si asta inseamneaza :)) ca este un desen reusit Deci te mai astept cu noi opere Ja ! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Vin Dec 02, 2011 1:03 am | |
| Cam pustiu pe la Fan Art. Mai pun si eu un desen. SpectraPsycho XD | |
|
| |
Klau Cronicar Dramatic
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2751 Puncte : 2805 Reputatie : 7 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Vin Dec 02, 2011 3:47 am | |
| Super tare!! Asta e din Bakugan, nu? Oricum.. Frumos!! Sa mai aduci!! | |
|
| |
deLL Nu Vreau. <3 Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 104 Puncte : 118 Reputatie : 5 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Sam Dec 10, 2011 3:22 am | |
| Ce frumoase sunt!
Chiar te pricepi! :)
Trebuie sa ma invete si pe mine cineva sa fac astea!:)) | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Mar Ian 03, 2012 10:56 am | |
| Le iubeesc mai ales ca sunt facute de tine Sunt mandra ca eu am avut prima onoarea de a le vedea pe viu :]] .Tine`o tot asa! | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Lun Ian 09, 2012 8:32 am | |
| | |
|
| |
• ˚ •˛•˚ Noona• ˚ •˛•˚ Membru Forum
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Lun Ian 09, 2012 8:44 am | |
| Am trecut si eu pe la topicul tau cu fanart ca sa iti las un comentariu sper ca nu te superi ^_^ asa acum sa iti dau comentariul.Vad ca esti destul de priceput la fanart adica iti iese destul de bine fanarturile adica cel mai mult imi place cum ti-ai iesit Gaara dintre toate desenele dar nici celalte nu ti-au iesit rau asa ca te astept cu fanarturi noi. | |
|
| |
UfsyDrey^^ Membru Nou
Sex : Zodiac : Mesaje : 10 Puncte : 14 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Lun Ian 09, 2012 8:46 am | |
| Congratuleishans,ma' seme^^.Acum iti vad si eu celelalte desene(il stiam numai pe ala cu "Yaoi Kiss").Nu credeam ca esti asa buna x'D.Now...O sa-l desenez pe Iggy AKA Anglia AKA England AKA Arthur.^~^ Bafta la "desenica" in continuare ^^. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Mar Feb 14, 2012 7:49 am | |
| Va multumesc mult pentru comentarii. Orice comentariu inseamna enorm pentru mine. E facut acum in iarna desenul. Ma rog, anul trecut cum ar veni. Stiu ca am schilodi acel brad in ultimul hal si chibi-ul mi-a iesit ca naiba. Dar acuma incep sa ma pricep cat de cat la chibi *exersat in ore plictisitoare ca sa treaca timpul*. Edit: Cadoul e la imaginatia voastra XD (un gay seme, daca nu va caftesc cu tot cu iamginatie) Psycho XD
Ultima editare efectuata de catre Psycho in Mar Feb 14, 2012 8:11 am, editata de 1 ori | |
|
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Mar Feb 14, 2012 8:08 am | |
| Ce cute e tipul care zice "HUH?" Si cred ca stiu cine era in cadoul ala mare xD [Un alt tip (seme)] Dupa imaginatia mea [cand ma gandesc la tine nu ma pot gandi la ceva normal ] :]]] In concluzie: FRUMOS! xD | |
|
| |
sakura chan Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 492 Puncte : 501 Reputatie : 1 Varsta : 27
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD Mier Feb 22, 2012 8:59 am | |
| Sunt......ghici? Ia ghiceste cum sunt.....sunt foooooooooooooooooarte frumoase, bravo desenezi foarte bine Sunt minunate sa mai pui. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Facute de o psychopata dupa yaoi XD | |
| |
|
| |
| Facute de o psychopata dupa yaoi XD | |
|