Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: By psychopata dupa yaoi XD Vin Sept 30, 2011 10:09 pm | |
| Well niste poezii de-ale lui je asta psihipata XD
Nici eu…
Nici eu nu vreau, sa stiu, A cui e lacrima ce se scurge Pe acel obraz palid care nu mai e viu,
Nici eu nu cred ca e a mea, Dar, atunci, a cui? Si continui sa ma intreb Incet incet daca voi afla…
Nici eu nu voi inceta sa sper Ca ma voi ascunde dupa altcineva, Ca sa pot privi altfel acel cer.
Nici eu nu cred ca mergea Fiindca de curand am observat, Acel altcineva, e doar masca mea.
Si...
Prizionerul
Prizonier... atata pot sa spun, Merg... fara rost pe acest drum. Aici... sunt eu si voi ramane, Fiindca... speranta-mi nu apune.
Prizonier... inlantuit cu sentimente, Merg... pe strada cu ganduri demente. Incerc... sa ma opresc din nebunie Dar... totul ramane o fantezie.
Prizonier... de viata agatandu-ma, Merg... si castig chinuindu-ma Nimic... nu se va schimba, Insa... asta simpte prizonierul acela?
Scuzati punctele da mi-e lene sa le scot :))
Psycho XD
| |
|
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: By psychopata dupa yaoi XD Sam Oct 01, 2011 12:21 pm | |
| Asa, drept urmare sunt critic [nou] si cum sa.mi incep cariera daca nu criticandu.ti poeziile? First: Semnele de punctuatie! Ai grija la ele, caci pui unde nu trebuie si unde trebuie ... buh'bay. "Acel altcineva, e doar masca mea" aici cred ca in loc de virgula ar fi mers mai bine puncte de suspensie ;-? parerea mea, ofc. Hmm nu prea realizez tema poeziei. adica nu e atat de clara pe cat ar trebui si poezia nu.mi transmite nimic, insa avand in vedere ca esti relativ noua la capitolul poezii, asa ca peste asta trec cu vedere. Bun, deci daca semnele de punctuatie erau la locul lor, poezia avea un alt aer si ar fi fost mai buna. Second: Semnele acelea de suspensie nu se potrivesc nici daca stai in cap si citesti, nu vreau sa te jicnesc. Si aici mai ai cateva mici greseli de punctuatie, de altfel nici la prima nu era o catastrofa, dar deh. Asa, sincer, aceasta poezie imi place mai mult, mi se pare ca ai reusit totusi sa transmiti ceva prin ea. Asa, nu ma legasem de elementele de prozodie inca la niciuna dintre poezii. La prima sa ziceam ca ai ceva rima [de ritm nu ma leg ca ma induce in eroare], insa la a doua se vede clar care este rima si anume imperecheata. Asa, tema de data asta, este ceva mai sugestiva, adica.ti dai mai repede seama la ce se refera poezia. Si putina atentie daca aveai, nota zece puteai sa ai ;> Bun, sper sa nu am fost prea rea, poeziile nu sunt exact domeniul meu, insa am spus ceea ce mi s.a parut ca ar trebui corectat. Well, sper sa mai aduci altele, mai recente, cat de curand posibil ;> Zbye and see ya later. | |
|
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: By psychopata dupa yaoi XD Mar Noi 01, 2011 6:29 am | |
| mie mi s-au parut frumoase :P si te mai astept cu altele | |
|
lee Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 45 Puncte : 49 Reputatie : 0 Varsta : 30
| Subiect: Re: By psychopata dupa yaoi XD Sam Noi 19, 2011 5:27 am | |
| Psycho, sunt frumoase,ciudat de frumoase.Ma asteptam sa scrii ceva despre yaoi | |
|
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: By psychopata dupa yaoi XD Dum Dec 25, 2011 3:44 pm | |
| Sunt destul de frumoase. Tema mi se pare tare interesanta, dar cred ca sunt batuta in cap, ca nu vad nici un yaoi acolo. Rima este "alba", nu ? Sau nu as se spune ?
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: By psychopata dupa yaoi XD | |
| |
|