| Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ | |
|
+6Zummy Bishop † Psycho Renesmee ● Lene ZuZa_Roxa 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| |
| |
● Lene Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 362 Puncte : 434 Reputatie : 15 Varsta : 27
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Sept 25, 2011 12:38 am | |
| Pai..eu sunt mai noua pe aici si nu prea am pe cine sa numesc 1. Psycho [foarte perversa.. :hpd: ] 2. Zummy. Si la 3 nu prea stiu pe cine sa pun sorry.. | |
|
| |
Renesmee Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 831 Puncte : 883 Reputatie : 36 Varsta : 27
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Sept 25, 2011 2:12 am | |
| hmmm , cu siguranta pe locul 1. estee... TOBELEEE !!
1. Psycho [ logic xD ] 2. Voltura 3. Diz' si Zummy. | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Sept 25, 2011 8:20 am | |
| Yaay se pare ca o sa ajung la titlul de cea mai ticnita :twisted: plake la yaoista asta. Well daca as afce un top ar fi ceva de genu: 1 Psycho (me XD) 2. Diz' 3. Zummy XD
Psycho XD | |
|
| |
Bishop † Cronicar Dramatic
Sex : Zodiac : Mesaje : 160 Puncte : 289 Reputatie : 11 Varsta : 29
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Sept 25, 2011 8:46 am | |
| Mercii Roxi pentru că sunt în topul tău. : )) Sincer nu mă aşteptam la una ca asta. Da de felul meu sunt mai ţăcănită. XD Dar încă nu m-am dezlănţuit îndeajuns de mult. Vedeţi voi pe parcurs. *evil smile* La mine păi sunt: 1. Psycho 2. Diz' 3. Eu - Thunder. : )) Dap mi-am schimbat numele. XD Anyway. Love you my evil and haotic family. XD | |
|
| |
Zummy QueenBee
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 3505 Puncte : 5384 Reputatie : 171 Varsta : 111
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Oct 02, 2011 8:10 am | |
| vaai cati nebuni sunt pe aici
Topul meu ..........
1.Psycho 2.Thunder 3.Diz
Ultima editare efectuata de catre Zummy in Sam Dec 03, 2011 2:07 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Oct 02, 2011 8:19 am | |
| Hmm first, voiam sa va multumesc pentru nominalizari [ma simt ca la premiile Oscar] Second, sa fac si eu un top, asa e cute, neh? Desi stiu ca sunt cea mai nebuna de pe aici [am eu motivele mele pentru care cred asta] nu ma voi nominaliza, nu e corect. So ... 1. Psycho - 'cuz e innebunita dupa yaoi si cand scoate cateo expresie/fraza te darama pe jos cu tot cu scaun [de ras, ofc] 2. Thunder - geamana mea ;> [desi pe forum imi este cumnat/a imi place sa.i spun geamana, motive evidente] nebunia e ereditaera celor nascuti in aceasta zi frumoasa de vara ... de toamna. 3. UatDă Fac - 'cuz, din cate am vorbit cu ea, este funny si uneori, ca in cazul lui Psycho, scoate cateo expresie de te face sa cazi in fund datorita rasului.
Tadam, acesta fusese topul meu. See ya for the next top ;> Zbye. | |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Oct 09, 2011 1:00 am | |
| Hei imi plac topurile voastre !!Dar vam spus nu vreau sa va jignesc cu acest subiect , sa spuneti ca sunteti ticnite sau asa ceva , sunteti pline de viata , amuzante ,de treaba , asa cum am spus la inceput :lol!:.Si toate sunteti foarte active :lol!: . | |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Noi 27, 2011 2:03 am | |
| hmm 3 deci in primul rand:
-Psycho care pot spune ca e chiar nebuna, in semnsul bun, fitear yaoii si yaoismele tale, zat satana ca nam chief sa ma yaoizez si eu...deocamdata Y_Y , na vezi in loc sa pun T- uri, am pus Y-uri, de la yaoi firarati yaoismele tale :))
-Zummy-desii nu prea te cunosc eu atat de bine stiu ca eeessti nebuna, si asta pot sa o spun doar uitandu-mal a tine, ca daca ma uit la tine fara sa clipesc ma apuca rasul, si daca ma apuca rasul, incepi si tu, ceea ce te face nebuna deoarece razi din orice :))...hai ca m-am tampit si eu :))
-MamyRoxy, hehe am cu cine semna nu? nebuna, nebuna de te inebuneste, normal, n-am ce spune, imi place de tine esti foarte nebunatica si spontana :)
| |
|
| |
ZuZa_Roxa Membru Activ
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Mier Dec 07, 2011 11:45 am | |
| Nebunatica =)) , mai ales cand prind drag de cineva =)) Ma bucur Elyy ca fac parte din topul tau - tiam furat replica Cri - , ma simt flatata , insa mie imi plac copii spontani , asa ca continua si tu sa fi creativa si nebuntica !!^^ | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Joi Ian 05, 2012 1:57 am | |
| | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ Dum Feb 12, 2012 1:42 pm | |
| Deci..asa, pentru ca...
1. Psycho. xD Yea', well, you again. : )) 2. Timy Tum. 3. Zummy Zum.
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ | |
| |
|
| |
| Top 3 cele mai nebune fete de pe forum ^_^ | |
|