| Ce creatura mitologica esti? | |
|
+9Hakusho °o.O Skittles O.o° Miranda^_^ .allii. Psycho Đąŋģęŗ • ★♥Alexia Maria♥★ Elyy ZuZa_Roxa 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ZuZa_Roxa Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 1241 Puncte : 1459 Reputatie : 69 Varsta : 28
| Subiect: Ce creatura mitologica esti? Mier Oct 19, 2011 9:06 pm | |
| Incepe testul ^^Ce creatura mitologica esti? Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.
| |
|
| |
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mier Oct 19, 2011 9:21 pm | |
| Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. | |
|
| |
★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Noi 26, 2011 8:05 am | |
| Ce creatura mitologica esti? Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate.
| |
|
| |
Đąŋģęŗ • Membru Activ
Sex : Zodiac : Mesaje : 580 Puncte : 701 Reputatie : 29 Varsta : 29
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Noi 26, 2011 11:35 am | |
| Esti o sirena. Printre cele mai frumoase creaturi, o fiinta mistica si extrem de periculoasa. Ai puterea de a manipula oamenii.
Minte x.x Ei bine, la partea cu "extrem de periculoasa" nu, acolo e adevarat, dar in rest ... eu, sirena? | |
|
| |
Psycho Membru Apreciat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1338 Puncte : 1452 Reputatie : 22 Varsta : 14
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Dum Noi 27, 2011 12:00 am | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica.
Varcolac. Imi convine, mai ales ca am incercat sa pun ce e mai sincer. Yeah, nu prea ma simt bine in preajma oamenilor. Si da, cand ma infuri nu ma mai pot controla deloc.
Psycho XD | |
|
| |
.allii. Membru V.I.P
Sex : Zodiac : Mesaje : 655 Puncte : 707 Reputatie : 24 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Dum Noi 27, 2011 11:42 pm | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica. Sunt un varcolac se pare ;> dar adevarul este ca nu ma simt intotdeauna agitata in preajma oamenilor , adica am momente si momente ;) | |
|
| |
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Dum Dec 25, 2011 4:45 pm | |
| Esti un inger, pazitor al tuturor, de la cea mai mica furnica pana la cel mai inalt copac. Oferi inspiratie, iubire si speranta. Esti tot ceea ce inseamna frumusete si puritate. | |
|
| |
°o.O Skittles O.o° Membru V.I.P
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 1563 Puncte : 1584 Reputatie : 19 Varsta : 26
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Dec 31, 2011 3:41 am | |
|
| |
Hakusho Membru Forum
Sex : Zodiac : Mesaje : 28 Puncte : 34 Reputatie : 0 Varsta : 25
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Sam Dec 31, 2011 6:07 am | |
| Esti un varcolac. Tanjesti dupa carne, te simti intotdeauna agitat/a in jurul oamenilor. Nu-ti poti controla furia. Esti intotdeauna o persoana ostila cu tendinte animalice. Imbratiseaza-ti latura salbatica.
Ador raspunsul,insa nu m-ar fi deranjat sa fiu un vampir.. | |
|
| |
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Joi Ian 05, 2012 8:37 am | |
| Esti un demon. Demonii sunt de mai multe feluri, majoritatea sunt cei care se hranesc cu sufletul oamenilor. Iubesc suferinta si durerea. Aceste creaturi nu stiu cine esti si nici nu le pasa, sa sper ca stii un exorcist bun. Vrei haos si durere, esti un demon. Ce`mi placeee | |
|
| |
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mier Mar 21, 2012 5:40 am | |
|
| |
Catsz Moderator
Element : Sex : Mesaje : 305 Puncte : 313 Reputatie : 4
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Mar Apr 03, 2012 1:01 am | |
Si eu care voiam sa fiu inger... | |
|
| |
вüвü ๏ ̯͡๏ Administrator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 824 Puncte : 912 Reputatie : 30 Varsta : 27
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? Joi Apr 05, 2012 10:49 pm | |
| Esti un demon. Demonii sunt de mai multe feluri, majoritatea sunt cei care se hranesc cu sufletul oamenilor. Iubesc suferinta si durerea. Aceste creaturi nu stiu cine esti si nici nu le pasa, sa sper ca stii un exorcist bun. Vrei haos si durere, esti un demon. CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? nU SE POATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :geg: :geg: :geg: :geg: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce creatura mitologica esti? | |
| |
|
| |
| Ce creatura mitologica esti? | |
|