★♥Alexia Maria♥★ Membru Premiat
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 887 Puncte : 1067 Reputatie : 6 Varsta : 27
| Subiect: Cat dureaza prietenia? - Teste comunicare online pentru studenti Vin Oct 21, 2011 10:38 am | |
| | |
|
Miranda^_^ Membru Forum
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 110 Puncte : 137 Reputatie : 3 Varsta : 28
| Subiect: Re: Cat dureaza prietenia? - Teste comunicare online pentru studenti Mar Dec 27, 2011 6:40 am | |
| Nu faci eforturi considerabile pentru a mentine relatiile de prietenie. Pentru ca prietenii sa reziste, trebuie sa le acorzi o atentie mult mai mare | |
|
Elyy Membru Activ
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 406 Puncte : 506 Reputatie : 30 Varsta : 26
| Subiect: Re: Cat dureaza prietenia? - Teste comunicare online pentru studenti Sam Dec 31, 2011 3:59 am | |
| Incerci sa pastrezi relatiile amicale. Esti un prieten bun si de incredere. Intotdeauna vei avea pe cineva langa tine. | |
|
Himeji. Moderator
Element : Sex : Zodiac : Mesaje : 2018 Puncte : 2037 Reputatie : 7 Varsta : 104
| Subiect: Re: Cat dureaza prietenia? - Teste comunicare online pentru studenti Joi Ian 05, 2012 8:57 am | |
| Incerci sa pastrezi relatiile amicale. Esti un prieten bun si de incredere. Intotdeauna vei avea pe cineva langa tine. Adevarat | |
|
TicTac Membru Forum
Sex : Mesaje : 197 Puncte : 204 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Cat dureaza prietenia? - Teste comunicare online pentru studenti Mar Mar 20, 2012 7:06 am | |
| Incerci sa pastrezi relatiile amicale. Esti un prieten bun si de incredere. Intotdeauna vei avea pe cineva langa tine. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat dureaza prietenia? - Teste comunicare online pentru studenti | |
| |
|